Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
www.gazzetta.gr/football/article/655357/theodoridis-paizoyme-podosfairo-ohi-mpox]http://www.gazzetta.gr/football/article/655357/theodoridis-paizoyme-podosfairo-ohi-mpoxξεκολλα...παραληρεις[/URL]...

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε μετά την ήττα στο Περιστέρι στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε έντονα παράπονα για τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Σήμερα χάσαμε δικαίως από τον Ατρόμητο πιστεύω. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και εύχομαι όπως έπαιξε μαζί μας, να παίξει με τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι μια δύσκολη ομάδα και έχει μαι δυνατή έδρα. Θα το αφήσω αυτό και θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο που το έχω αρχίσει μαζί σας, τα εσκεμμένα και τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.
ADVERTISEMENT

Στις αρχές του δευτέρου έγινε ένα μαρκάρισμα όχι απλά αντιαθλητικό και για κόκκινη κάρτα... Προτρέπω όλους αυτούς τους δασκάλους διαιτησίας που βγαίνουν να σχολιάσουν αν δεν είναι ο ορισμός της κόκκινης. Αυτό γίνεται για πέμπτη συνεχόμενη Κυριακή και έγινε πάνω στον Αφελάι που τον πληρώνουμε μια περιουσία. Πώς θα παίξει μετά μπάλα; Και δικαίως, γιατί ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει και στις 5 αγωνιστικές, επειδή κάποιος σταθμός έχει βαλθεί να φοβίζει τους διαιτητές.

Από εκεί πρέπει να ξεκινάμε, από το αντιαθλητικό παιχνίδι. Πάντα σε αυτό εστιάζω, ούτε πέναλτι ζητάω ούτε τίποτα. [size=100pt]Είπαμε, χάσαμε δικαίως. Δεν θα αφήσουμε όμως κανέναν να αδικήσει ξανά τον Ολυμπιακό ως προς το βρώμικο παιχνίδι[/size]. Είμαστε υποχρεωμένοι ως προς το fair play. Παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μποξ. Γιατί εάν παίζεται μποξ, τότε πρέπει να φέρουμε παλαιστές για μεταγραφές και τίποτα άλλο. Και πάλι συγχαρητήρια, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει και να κερδίζει και να χάνει».

Στην μικτή ζώνη ο κ. Θεοδωρίδης είπε για:

[size=40pt]Το που αποδίδει την ήττα του Ολυμπιακού: «Δεν την αποδίδω πουθενά. Για μένα ήταν καλύτερος από εμάς ο Ατρόμητος σήμερα γιατί όπως ο Ολυμπιακός ξέρει να κερδίζει στο πρωτάθλημα και σε όλα τα παιχνίδια, έτσι ξέρει και να χάνει γιατί είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Γιατί να μην ομολογήσω την αλήθεια; Εγώ δεν θα σταθώ σε δικαιολογίες και συγχαίρω τον Ατρόμητο για την πραγματικά μεγάλη του νίκη και του εύχομαι να κάνει τα ίδια παιχνίδια και με όλους του τους αντιπάλους μέσα σε αυτό το γήπεδο, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα».[/size]

Την διαιτησία και το εάν έχει παράπονα ο Ολυμπιακός: «Σας ρωτώ εσάς. Ήσασταν στο γήπεδο. Είναι η 5η αγωνιστική σήμερα, που ξέρετε εγώ δεν εστιάζω ούτε στα πέναλτι ούτε σε τίποτα και το έχω δηλώσει από την πρώτη αγωνιστική. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λένε, οι άλλες ομάδες ζητάνε 2-3 πέναλτι. Εμάς δεν μας έχουν δώσει μέχρι τώρα πέντε πέναλτι. Δεν με ενδιαφέρει. Το επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά. Έχω πει ότι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι το σκληρό και το αντιαθλητικό παιχνίδι. Επειδή την έχουμε πληρώσει φέτος πάρα πολύ στα πέντε αυτά παιχνίδια. Βλέπετε ότι τα αποδυτήριά μας έχουν καταντήσει νοσοκομείο μέσα.

Παίκτες σαν τον Αφελάι, όταν έτρωγε αυτή την κλωτσιά σήμερα, αν τον έβρισκε κανονικά, που πιστεύω να το είδατε όλοι… Ούτε μπάλα βρίσκει, ούτε τίποτα! Θα παρακαλέσω αύριο ή μεθαύριο, όποια μέρα βγούνε, τους διάφορους διαιτητοπατέρες, που βγαίνουν με τόση ευκολία και λένε για μία φάση που ψάχνουν να βρουν σε ολόκληρο το παιχνίδι από τις χίλιες που δημιουργούνται εναντίον του Ολυμπιακού, να τις σχολιάσουν. Αλλά ο Ολυμπιακός επειδή είναι ακριβώς η 5η αγωνιστική, έχουν συμβεί τα ίδια πράγματα, όλοι λένε ότι έχετε δίκιο, ότι το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που βλάπτει γιατί να πληρώνουμε λεφτά και να φέρνουμε παίκτες και να μην πάρουμε παλαιστές, ζίου ζίτσου και τα διάφορα».

Το τάκλιν του Μανιάτη πάνω στον Κοντοέ και το ότι ήταν ανάλογη φάση: «Άμα υπήρχε να απέβαλλε και τον Μανιάτη».

Τις αρκετές φάσεις: «Όχι, δεν είναι αρκετές. Αυτή ήταν εσκεμμένη φάση. Προσέξτε, άλλο να πας για την μπάλα και δεν είναι το ίδιο πράγμα. Διαφορετική τελείως φάση του Μανιάτη και διαφορετική τελείως… Δεν βρίσκει μπάλα. Δείτε το. Μόνο η πρόθεση, φτάνει. Δεν σας λέω τίποτα άλλο, μόνο η πρόθεση φτάνει. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Εμείς χάσαμε, έδωσα συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, αλλά να ξέρουν όλοι επειδή βγαίνει κάποιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός και “δηλητηριάζει” το ποδόσφαιρο, επηρεάζει τους διαιτητές κατά κάποιο τρόπο, δεν ξέρω πως και γιατί με διάφορες μεθόδους, πρωτογενείς για το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει απαθείς από όλη αυτή την ιστορία και δεν θα ανεχθούμε πια ξανά αντιαθλητικά χτυπήματα με τίποτα! Το δικαιούται το ποδόσφαιρο, το δικαιούται ο Ολυμπιακός, το δικαιούται ιδιαίτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και πληρώνει εισιτήριο να βλέπει θέαμα και όχι να βλέπει αντιαθλητικά χτυπήματα».

Το κατά πόσο έπαιξε ρόλο η διαιτησία σήμερα: «Εγώ δεν λέω αυτό. Δεν καταλάβατε; Σας έδωσα συγχαρητήρια. Μην συγχέετε τα πράγματα. Ήμουνα σαφέστατος. Έδωσα συγχαρητήρια. Βρεθήκαμε σε μία άσχημη μέρα. Όταν παίζουμε ένα παιχνίδι πρέπει η ομάδα να είναι προσηλωμένη στην ημέρα εκείνη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι άλλη μέρα. Λοιπόν, φαίνεται ότι ορισμένοι είχαν πετάξει στην Σουηδία. Τελείωσε. Δεν υπάρχει θέμα. Ούτε να το σχολιάσουμε. Ομάδα είναι, χάνει, κερδίζει. Τώρα, μακάρι να πάμε στην Σουηδία και να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και για μας και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ατρόμητο».

Διάβασε περισσότερα στο: Θεοδωρίδης: «Παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μποξ!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

ελεος...ξεκαθαρες δηλωσεις...δεν μου φταιει η διαιτησια...ναι εκανε λαθος (και εσυ το ξερεις οτι επρεπε να αποβληθει ο ταυλα ναι η οχι; ) αλλα δεν με ενδιαφερει...
καθαρα παντελονατα αντρικια...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ....ποσο πιο καθαρα πια;;
ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙς ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ...
εχασα γιατι ημουνα χειροτερος ,εκανε λαθος η διαιτησια ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ...
ελεος ...βοηθα τον εαυτο σου και σταματα να παραληρεις... :headbang:
Αφού ο τύπος είναι τρικυμία εν κρανίο. Χάσαμε δίκαια, αλλά αδικηθήκαμε γιατί ο αντίπαλος έπαιξε βρώμικα και ο διαιτητής δεν έδειξε ορισμό κόκκινης. Και μετά πάλι ναι χάσαμε δίκαια και δε φταίει η αποβολή, αλλά να βγουν οι τηλεδιαιτητές και να πουν αν δεν είναι ο ορισμός της κόκκινης. Ο ΙΔΙΟΣ διαιτητής όμως σε άφησε στο 36 να σηνεχίσει με 11 παίκτες στη φάση με τον Μανιάτη ΠΟΥ επίσης είναι κόκκινη (και μπορείς να πεις ότι είναι και εσκεμένο το μαρκάρισμά του). Όπως δε παρατήρησε ΚΑΘΟΛΟΥ τον παίκτη που τράβηξε τον Ναπολεόνι. Αλλά χέσε αυτές τις φάσεις.
ΤΩΡΑ έγινε ο ΟΣΦΠ προστάτης του φερ πλέι και του μη βρώμικου παιχνιδιού; Όταν ο Ζε Ελίας έβγαζε το κλαδεφτήρι του και όποιον έπαιρνε ο χάρος ο πουστρόγερος έλεγε για αντρικά παιχνίδια πυ δε κάνει να παίζουν τιτίκες. Το ίδιο όταν Ανατολάκης και άλλοι έκαναν ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ. Δεν τον είδα το πουστρόγερο να λέει κάτι. Μάλιστα έδινε συγχαρητήρια στους διαιτητές που δε "ξεγελάστηκαν".
Τέλος για να καταλάβεις ΠΟΣΟ τρικυμίας είναι ο άνθρωπος σου παραθέτω δυο αποσπάσματα της συνέντευξης
Το τάκλιν του Μανιάτη πάνω στον Κοντοέ και το ότι ήταν ανάλογη φάση: «Άμα υπήρχε να απέβαλλε και τον Μανιάτη».

Διάβασε περισσότερα στο: Θεοδωρίδης: «Παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μποξ!» | gazzetta.gr

Τις αρκετές φάσεις: «Όχι, δεν είναι αρκετές. Αυτή ήταν εσκεμμένη φάση. Προσέξτε, άλλο να πας για την μπάλα και δεν είναι το ίδιο πράγμα. Διαφορετική τελείως φάση του Μανιάτη και διαφορετική τελείως…

Πρόσεχε τι λέει. Όταν του λένε για τη φάση του Μανιάτη που ήταν ΑΝΑΛΟΓΗ λέει "άμα ήταν έπρεπε να αποβληθεί" και στο ΚΑΠΑΚΙ απλά ΛΕΕΙ ότι ΔΕΝ ήταν ανάλογη φάση. Ο τύπος είναι ΤΡΙΚΥΜΙΑΣ. Πρέπει να πάει σπίτι του. Γίνεται ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ με τις αλλοπρόσαλες τοποθετήσεις του.

Υ.Γ Είπα ΕΓΩ πουθενά ότι ΔΕΝ ήταν κόκκινη του Ταυλα; Κοκκινότατη. Πάει τυφλα να κάνει ένα μαρκάρισμα που θα μπορούσε ΕΥΚΟΛΑ να δώσει το γόνατο στο χέρι του Αφελάι. ΕΓΩ αυτό που λέω είναι πως ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ήταν ΣΚΑΤΑ. Αδίκησε ΚΑΙ εσάς ΚΑΙ τον Ατρόμητο. Αυτό που ΕΠΙΣΗΣ λέω είναι πως ενώ όταν ο ΠΑΟ κέρδιζε ΜΟΛΙΣ ένα φάουλ από τον Πλατανιά ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΣΦΠ (μέσω την εφημερίδων του) κοροϊδευε και τώρα που πήρε 6 φάουλ το ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ θέμα. Λέω πως ΟΤΑΝ παίκτες του ΟΣΦΠ έκαναν ΠΑΡΟΜΟΙΑ μαρκαρίσματα στο παρελθόν ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΣΦΠ (μέσω εφημερίδων ΑΛΛΑ και του πουστρόγερου) μιλούσαν για αντρικό παιχνίδι, για παίκτες με τσαμπουκα και νεύρο και ΠΟΛΛΟΙ απ εσάς έλεγαν "φτιάχτε ομάδα να κερδίζει και τη διαιτησία". Τώρα όμως που για 2 παιχνίδια συμβαίνουν τ ίδια σ εσάς λέτε για "παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι μποξ" και για "περουσιακά στοιχεία της ομάδας".

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ...ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΑΝ ΔΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΑΣΗΣ, ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ (ΚΑΙ ΑΝ) ΣΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ...ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΑΝ ΔΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΑΣΗΣ, ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΠΑΛΙ (ΚΑΙ ΑΝ) ΣΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

δεν μου λες ... γραφει πουθενα ότι δεν εχεις το δικαιωμα να χανεις από μια μετρια ομαδα όπως λες..... από ποσες μετριες ομαδες εχεις χασει .... μια ηττα από μια ομαδα που επαιξε καλυτερα .....
Μια γινει μια γκελα , αρχιζοθμε και τα βαζουμε όλα σε ένα καζανι και τα ανακατεβουμε  :s&m_2:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Xρηστιδη καλημερα
Μου φαινεται οτι ο Μιτσελ αρχισε παλι τις περσινες μαλακιες,διατηρωντας την ιδια ομαδα μετα απο μεγαλη επιτυχια στην ευρωπη
Και περυσι μετα τη μαντσεστερ εβαλε την ιδια ομαδα και με τον παναθηναικο εφαγε τρια
Ακομη και με το παναθηναικο στη λεωφορο στον α γυρο απο τη μπενφικα επρεπε να φαει πεντε στο καραισκακη
Το ιδιο εξακολουθει και τωρα..
Τους παικτες που αδειασανε με την ατλετικο τους εβαλε ξανα ιδιους και απαραλαχτους με ατρομητο και βεροια..
Ο Προεδρος του πηρε ενα σωρο παικτες γι αυτο ακριβως τον λογο,για να παιζουν ολοι χωρις να υπαρχει μεγαλη διαφορα στην αποδοση
Εννοειται οτι οπως τα εκανε τωρα με την ιδια ομαδα ο ασσος ειναι εξασφαλισμενος στο μαλμοε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χιλνικ την ιδια ενδεκαδα προοριζει να ξεκινησει και μεθαυριο ο μιτσελ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Xρηστιδη καλημερα
Μου φαινεται οτι ο Μιτσελ αρχισε παλι τις περσινες μαλακιες,διατηρωντας την ιδια ομαδα μετα απο μεγαλη επιτυχια στην ευρωπη
Και περυσι μετα τη μαντσεστερ εβαλε την ιδια ομαδα και με τον παναθηναικο εφαγε τρια
Ακομη και με το παναθηναικο στη λεωφορο στον α γυρο απο τη μπενφικα επρεπε να φαει πεντε στο καραισκακη
Το ιδιο εξακολουθει και τωρα..
Τους παικτες που αδειασανε με την ατλετικο τους εβαλε ξανα ιδιους και απαραλαχτους με ατρομητο και βεροια..
Ο Προεδρος του πηρε ενα σωρο παικτες γι αυτο ακριβως τον λογο,για να παιζουν ολοι χωρις να υπαρχει μεγαλη διαφορα στην αποδοση
Εννοειται οτι οπως τα εκανε τωρα με την ιδια ομαδα ο ασσος ειναι εξασφαλισμενος στο μαλμοε
Έχεις πληροφορίες από μέσα;
Εγώ γιατι πιστεύω ότι καλά έκανε και έβαλε την 11αδα της Ατλέτικο; Αφού η πλειοψηφία των παικτών που έπαιξαν με τη Καλαμαριά ήταν για τον πουτσο καβάλα. Επίσης οι παίκτες πρέπει ακόμα να "δέσουν" μεταξύ τους. Ο Μήτρο πρέπει να βρει ρυθμό και πατήματα (αν και πιστεύω ότι από τη στιγμή που ήταν πουθενάς θ έπρεπε να τον κάνει αλλαγή). Θεωρώ ότι καλά έκανε και οι παίκτες θα είχαν και 4 μέρες για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες. Δεν είναι εύκολο το ματς (κανένα ματς του Τσου Λου δεν είναι εύκολο) αλλά δεν είναι και σιγουράκι άσσος όπως λες

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

ενώ εσύ έχεις και παικταράδες και προπονητάρα και γηπεδάρα και ευρωπαική υπόσταση.

Εμ κάναμε μαλακία. Όταν ο Μαρινάκης έφτιαχνε πλάνο για την ομάδα, συμβουλεύτηκε άσχετους μανατζαρέους, με πτυχία, μάστερ, mba, εμπειρία ετών, που έχουν δουλέψει και στο εξωτερικό, και δυστυχώς δεν ήρθε σε εσένα τον ΓΝΩΣΤΗ που κάθεται και ανακατέβει το φραπόγαλο σπίτι του για να μην πήξει η κρέμα.

Τέτοιες μαλακίες του Μαρινάκη δεν τις συγχωρώ ούτε εγώ. Άστα σου λέω είμαι έξω φρενών.  :headbang:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

ενώ εσύ έχεις και παικταράδες και προπονητάρα και γηπεδάρα και ευρωπαική υπόσταση.

Εμ κάναμε μαλακία. Όταν ο Μαρινάκης έφτιαχνε πλάνο για την ομάδα, συμβουλεύτηκε άσχετους μανατζαρέους, με πτυχία, μάστερ, mba, εμπειρία ετών, που έχουν δουλέψει και στο εξωτερικό, και δυστυχώς δεν ήρθε σε εσένα τον ΓΝΩΣΤΗ που κάθεται και ανακατέβει το φραπόγαλο σπίτι του για να μην πήξει η κρέμα.

Τέτοιες μαλακίες του Μαρινάκη δεν τις συγχωρώ ούτε εγώ. Άστα σου λέω είμαι έξω φρενών.  Banging Head Against a Wall

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
μιστερ καρτάκη δεν πήγαινε για σένα η παράθεση. νομίζω το κατάλαβες ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παιδια το ματσακι θα το παιξω 1x πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα αντιμετωπισει προβληματα...επισης τοσα χρονια στην ευρωπη με οποιον προπονητη και να εχουμε και με οποιους παικτες δυσκολευόμαστε στις "ευκολες" ομαδες..πιστευω οτι θα παιξουν ταμπουρι αυτοι σιγουρα οχι οπως κατεβηκαν με την γιουβεντους δηλαδη με 3 σεντερ μπακ αφου για αυτους θεωρητικα ειναι ενα ματς απο το οποιο πρεπει να παρουν την νικη αλλιως αποκλειστηκαν απο την ευρωπη.Τελος μεγαλη πηγη κινδυνου αποτελουν ο ροζεμπεργκ και ο φορσμπεργκ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
παιδια το ματσακι θα το παιξω 1x πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα αντιμετωπισει προβληματα...επισης τοσα χρονια στην ευρωπη με οποιον προπονητη και να εχουμε και με οποιους παικτες δυσκολευόμαστε στις "ευκολες" ομαδες..πιστευω οτι θα παιξουν ταμπουρι αυτοι σιγουρα οχι οπως κατεβηκαν με την γιουβεντους δηλαδη με 3 σεντερ μπακ αφου για αυτους θεωρητικα ειναι ενα ματς απο το οποιο πρεπει να παρουν την νικη αλλιως αποκλειστηκαν απο την ευρωπη.Τελος μεγαλη πηγη κινδυνου αποτελουν ο ροζεμπεργκ και ο φορσμπεργκ

ταμπούρι η μάλμε δε θα παίξει πιστεύω. Πρώτον γιατί δε θεωρεί τον Ολυμπιακό ότι είναι απροσπέλαστος αντίπαλος και δεύτερον είναι από τη φύση της επιθετική ομάδα.

Πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός παίξει έξυπνα τις κόντρες το παιχνίδι θα το πάρει όπως και πέρυσι με την Άντερλεχτ.

Ο μόνος μου φόβος είναι ότι ο Μίτσελ δεν έκανε πολύ ροτέισον στα τελευταία ματς και μην κλατάρουν οι παίκτες φοβάμαι. Είναι αρκετά ματς σερί και δύσκολα και ήδη το μπαμ με τον Ατρόμητο έγινε. Από την άλλη έχουν τραυματιστεί και οι πτέρυγές μας οπότε εν μέρη δικαιολογείται.

Η ομάδα πονάει λίγο σε ορισμένες θέσεις γιατί λόγω τραυματισμών κάποιοι παίκτες θα πρέπει να σηκώσουν άλλο βάρος.

Το ματς το έβλεπα σίγουρα διπλό.

Μετά τον Ατρόμητο επιρεάστηκα λίγο και φοβάμαι και το Χ.  Για να κερδίσει η Μάλμε με τίποτα ! Τέτοια ματς αν δεν τα καθαρίσουμε τότε τσάμπα όλη η προσπάθεια. Αυτά είναι που σε κάνουν να εδραιώνεσαι. Μία ήττα από την Ατλέτικο τη συγχωρούν όλοι. Ήττες από τέτοιες ομάδες χτυπάνε πιο άσχημα.

και αναφέρομαι καθαρά για το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Τους γάυρους μας νοιάζει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o χοντρος πηγε σημερα στου ρεντη και τους ετριξε τα δοντια

Επισκέπτης
ΔΩΣΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΚΟΤΕΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ  :birdman:

Επισκέπτης
ΕΕΕΕ ΟΟΟΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ!  :zfuck:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτο μου αρκει  :grin:
μαγκες ολα τα λεφτα σπρωχτε τα στο διπλο και δεν θα το μετανιωσετε  ;)
Η Μάλμε φιλέ είναι υπολογίσιμη ομάδα και έχει καλούς παιχτες.Πολύ καλύτερους απο του Ατρομήτου.Και καλη έδρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom