Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ρε κοροιδα σημερα η νικη βολου γιατι κατεβηκε με τις ακαδημιες;;;;; γιατι δεν επαιξε κανενας απο τους παικτες του παναθηναικου;;;;;
ενω αν επαιζαν οι δανεικοι του παο ματια θα εβγαζε η νικη :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν το σωνεις λαγνε...ακου με...
ειναι ακομα νωρις...παραδεξου την μαλκια σου και τελος...αν κανει ο καραμανος θα γυρισει ειτε σκοραρε ειτε οχι...τελος ...τα υπολοιπα ειναι σανο για σαπια μυαλα...γιαυτο παλι νστο τελος εγω θα παρω κουπα...γιατι δε ζειτε στην πραγματικοτητα...ξερω τι λεω...εχει σημασια αυτο που λεω...οσο θα κυνηγατε χειμαιρες θα παιρνετα τα παπαρια μου...αμα σοβαρευτειτε ποτε μπορει και να κανετε κατι,...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ωραια μητρογλου διαμαντακος...στον κανονα υπαρχουν και εξαιρεσεις.....για να το κλεισουμε το θεμα...δεν εχω κατι προσωπικο με τον καραμανο.....αν θα γυρισει σε εσας μου ειναι αδιαφορο....δεν μου απαντησες ομως ...εσυ σαν οπαδος του θρυλου θα χαρεις αν γυρισει αυτη η παιχτουρα;;;;;;;νομιζω πως στην θεση που παιζει εχεις καλυτερους παικτες ;) ;) ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ειναι ακομα νωρις...παραδεξου την μαλκια σου και τελος...αν κανει ο καραμανος θα γυρισει ειτε σκοραρε ειτε οχι...τελος ...τα υπολοιπα ειναι σανο για σαπια μυαλα...γιαυτο παλι νστο τελος εγω θα παρω κουπα...γιατι δε ζειτε στην πραγματικοτητα...ξερω τι λεω...εχει σημασια αυτο που λεω...οσο θα κυνηγατε χειμαιρες θα παιρνετα τα παπαρια μου...αμα σοβαρευτειτε ποτε μπορει και να κανετε κατι,...
ειπα εγω οτι θα παρουμε κουπα;;;;;;;;;;;εγω φετος κραταω πολυ χαμηλα την μπαλλα σε προσωπικο επιπεδο......

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αστον να χαρει ρε χριστιδη ειναι πρωτος εστω και για μια αγωνιστικη μετα απο 15 χρονια..μεχρι και η βεροια ηταν πρωτη καποιες αγωνιστικες φετος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αστον να χαρει ρε χριστιδη ειναι πρωτος εστω και για μια αγωνιστικη μετα απο 15 χρονια..μεχρι και η βεροια ηταν πρωτη καποιες αγωνιστικες φετος
ελα μωρε....ουτε σας εκραξα οπως εκανανεδω μερικοι για τον ατρομητο ουτε ειπα οτι θα παρουμε πρωταθλημα.....το τι λενε μερικοι εδω μεσα......δεν σημαινει οτι ασπαζομαι και τις αποψεις τους..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελα μωρε....ουτε σας εκραξα οπως εκανανεδω μερικοι για τον ατρομητο ουτε ειπα οτι θα παρουμε πρωταθλημα.....το τι λενε μερικοι εδω μεσα......δεν σημαινει οτι ασπαζομαι και τις αποψεις τους..
την τεταρτη πως τον βλεπεις τον αγωνα;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωραια μητρογλου διαμαντακος...στον κανονα υπαρχουν και εξαιρεσεις.....για να το κλεισουμε το θεμα...δεν εχω κατι προσωπικο με τον καραμανο.....αν θα γυρισει σε εσας μου ειναι αδιαφορο....δεν μου απαντησες ομως ...εσυ σαν οπαδος του θρυλου θα χαρεις αν γυρισει αυτη η παιχτουρα;;;;;;;νομιζω πως στην θεση που παιζει εχεις καλυτερους παικτες ;) ;) ;)
:2funny: :2funny: ε ποσοι δανεικοι εχουν σκοραρει δηλαδη ρ λαγνε;;τρεςι τεσεερις ειναι και οι δυο γυρισαν...που βλεπεις κανονα και που εξαιρεση;;  :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αρα η συμβουλη που εχεις να δωσεις στους δανεικους που εχει δωσει η ομαδα σου ειναι....σκοραρετε εναντιον της ομαδας που σας πληρωνει για να γυρισετε πισω.....τα λεω σωστα;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αρα η συμβουλη που εχεις να δωσεις στους δανεικους που εχει δωσει η ομαδα σου ειναι....σκοραρετε εναντιον της ομαδας που σας πληρωνει για να γυρισετε πισω.....τα λεω σωστα;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:helpplea:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν νικαει ο ολυμπιακος τυπε προς το x το βλεπω

με τον Ατρομητο ηταν στα αρχιδια τους...στο τσου λου ομως θα σκιστουν και θα το παρουν....
Αν δεν κερδισουν ο Μπαοκ θα την πληρωσει  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το διπλο του ολυμπιακου ξερει κανεις τι αποδοση δινει ρε τυποι?  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μωρε ας παρουμε διπλο στην σουηδια και στα αρχιδια μας ο παοκ και ο παναθηναικος

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν ειναι ασχημη επιλογη...η Μονακο δεν κρυβει και το τοπι κιολας φετος και εχει και τραυματιες...
η ιδια ομαδα με περσυ χωρις ροντριγκες,φαλκαο και ριβιερ και παει για υποβιβασμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom