ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.319
- Πόντοι
- 5.006
Φέτος με τη γλωσσα που εχετε βγαλει (διπλάσια απο περυσι) επιβάλλεται να σταματήσουμε στα 6 τουλάχιστον
Φέτος με τη γλωσσα που εχετε βγαλει (διπλάσια απο περυσι) επιβάλλεται να σταματήσουμε στα 6 τουλάχιστον
κοντα ειναι η κυριακη το γκολ-γκολ ειναι τεραστιο....απο εδω μεχρι το μαλμεΦέτος με τη γλωσσα που εχετε βγαλει (διπλάσια απο περυσι) επιβάλλεται να σταματήσουμε στα 6 τουλάχιστον
Τουρκία βλέπεις καθόλου;δες Τουρκία και έλα ξαναπες ποιος είναι ο πιο φορμαρισμενοςγια τον σκατομουρη πηρε χαρτακι στα σιγουρα.....ειπαμε να κανει δημοσιες σχεσεις ο ρανιερι αλλα το παραγαμησε....σε γενικες γραμες αυτην την περιοδο...ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....ο κλαους ειναι ο πιο φορμαρισμενος ελληνας επιθετικος...
στα ντερμπυ και με φιορεντινα να τον δω..με την ντιναμο νινσκ και εγω βαζω γκολ ετσι δεν λεγατε περσυ για τον μητρογλου; ο αθανασιαδης ειναι χειροτερος και απο τον παπαδοπουλο και απο τον γκεκα κατα την γνωμη μου..για τον σαλπιγγιδη πηρε χαρτακι ο ρανιερις;για τον σκατομουρη πηρε χαρτακι στα σιγουρα.....ειπαμε να κανει δημοσιες σχεσεις ο ρανιερι αλλα το παραγαμησε....σε γενικες γραμες αυτην την περιοδο...ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....ο κλαους ειναι ο πιο φορμαρισμενος ελληνας επιθετικος...
μας ζαλησαν με τον αθανασιαδη,τον εχουν προμοταρει τοσο πολυ και δεν εχει προσφερει τιποτα..και ο παπαδοπουλος στα 35 του καλυτερος ειναιΤουρκία βλέπεις καθόλου;δες Τουρκία και έλα ξαναπες ποιος είναι ο πιο φορμαρισμενος
Έλληνας επιθετικος
έτσι.μας ζαλησαν με τον αθανασιαδη,τον εχουν προμοταρει τοσο πολυ και δεν εχει προσφερει τιποτα..και ο παπαδοπουλος στα 35 του καλυτερος ειναι
ανετααααααμας ζαλησαν με τον αθανασιαδη,τον εχουν προμοταρει τοσο πολυ και δεν εχει προσφερει τιποτα..και ο παπαδοπουλος στα 35 του καλυτερος ειναι
ο σαλπι ομορφοπαιδο ειναιΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......μην τρελλαθουμε κιολας.....στα ντερμπυ και με φιορεντινα να τον δω..με την ντιναμο νινσκ και εγω βαζω γκολ ετσι δεν λεγατε περσυ για τον μητρογλου; ο αθανασιαδης ειναι χειροτερος και απο τον παπαδοπουλο και απο τον γκεκα κατα την γνωμη μου..για τον σαλπιγγιδη πηρε χαρτακι ο ρανιερις;
Τι εννοείς δε τα ρίχνετε στη διατησία; Τις δηλώσεις του πουστρόγερου δε τις άκουσες; "Δίκαιη νίκη του Ατρομήτου, αλλά μας αδίκησε η διαιτησία;" Πως είναι ΔΙΚΑΙΗ η νίκη του Ατρομήτου όταν σας ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ η διαιτησία; Του Καράπαπα; ΜΟΝΟ ο Μίτσελ (και μπράβο του) είπε αυτό που και ΚΑΛΑ εσύ λες ότι είπατε. Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΣΦΠ λέει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία, άρα εμέσως πλην σαφώ βραδύνου Χριστήδι λέτε ότι ο Ατρόμητος ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΔΙΚΑ.ξερω πολυ καλα τι λεω...ΟΛΟΙ οι ανθρωποι του ολυμπιακου εδωσαν συγχαρητηρια για την ΔΙΚΑΙΗ νικη του ολυμπιακου ...
αλλα επισης ΟΛΟΙ σταθηκαν στο καινουριο ΄΄φαινομενο΄΄ που παρατηρειται....
εννοω ΕΝ ΨΥΧΡΨ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ απο πρωτοκλασσατους παικτες ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΙ ΜΩΡΟΥΝΤΑΙ...
εννοω πως σε 2 εκτος ματς εγινα 3 δολοφονικα χτυπηματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ και παιχτες κινδυνευσαν με σοβαρους τραυματισμους ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ...που μπορεικαι να ερμηνευτει οτι ΄΄βαρατε ελευθερα δεν τρεχει τιποτα΄΄
που σημαινει αργοστροφε και δυσκολε να αντιληφθεις πραγματα γρηγορη οτι:ολοι στο συλλογο αποδεχτηκαν στα αγωνιστικα πλαισια την ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ ηττα,αλλα επισης καταδικασαν αυτο το γεγονος που πιθανα να ειναι συμπτωματικο...
αν παλι δεν ειναι θα το δουμε ...παντως μεχρι στιγμης σε δυο εκτος εδρας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ εχουμε δει τρεις δολοφονικες αποπειρες που ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ...
να παμε λιγο λοιπον απο την αρχη μηπως τελικα καταλαβεις ΚΑΙ ΕΣΥ τι λεμε και σταματησεις να μπουρδολογεις...
οταν λεω αν ειδες κανεναν να διαμαρυτυρεται το εννοω με την εννοια αν εριξε κανεις τα βαρη για το αποτελεσμα στη διαιτησια...
απο εκει και περα οταν ο αλλος βλεπει ΄΄αποπειρες΄΄ να τραυματιστουν παιχτες -περιουσιακα στοιχεια και οι ΄΄δραστες΄΄ να μενουν ατιμωρητοι τι λες;;θα διαμαρτυρηθυν η οχι;ε ;..
δεν ειναι μονο ενα ματς που δικαι χανεις βαθμους....γιατι να χανεις παιχτες απο δολοφονικες αποπειρες;;και καλα κανουν οι αντιπαλοι στο φιναλε και κανουν τις δολοφονικες αποπειρες οσο ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ αλλοιως ειναι σα να λεμε και στους αλλους:ελατε και σπαστε ελευθερα ποδια...
εχω μια απορια ρε γρηγορη...
αραγε καταλαβες τιποτα;;
εσεις δεν το βριζετε ακομα ρε;ο σαλπι ομορφοπαιδο ειναιΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......μην τρελλαθουμε κιολας.....
Χασαμε δικαια.Τελεια.Τι εννοείς δε τα ρίχνετε στη διατησία; Τις δηλώσεις του πουστρόγερου δε τις άκουσες; "Δίκαιη νίκη του Ατρομήτου, αλλά μας αδίκησε η διαιτησία;" Πως είναι ΔΙΚΑΙΗ η νίκη του Ατρομήτου όταν σας ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ η διαιτησία; Του Καράπαπα; ΜΟΝΟ ο Μίτσελ (και μπράβο του) είπε αυτό που και ΚΑΛΑ εσύ λες ότι είπατε. Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΣΦΠ λέει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία, άρα εμέσως πλην σαφώ βραδύνου Χριστήδι λέτε ότι ο Ατρόμητος ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΔΙΚΑ.
Και λες για το δολοφονικό χτύπημα και εννοείς για τη φάση που ο Ταβλαρίδης πάει και με τα 2 πόδια στο Αφελάι σωστά; Δηλαδή για σένα αυτό είναι κόκκινη κάρτα (και έχεις δίκιο) αλλά η φάση του Μανιάτη στο 35 δεν είναι; (δεν είναι δολοφονικό μαρκάρισμα αλλά είναι ΚΑΡΤΑ - που μπορεί να βγάλει και κόκκινη- )
Και στη τελική ΕΣΕΙΣ δε λέγατε τόσα χρόνια στους αντιπάλους σας "φτιάξτε ομάδα που να νικάει και τη διαιτησία" ;
Ε; Βάση ΑΥΤΗΣ της δικαιολογίας που λέγατε Σ ΟΛΟΥΣ τους άλλους που έχουν παραπονεθεί για παρόμοια μαρκαρίσματα από τον ΟΣΦΠ σε παίκτες ομάδων τους "ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ".
εγω ΟΧΙ...ειναι ο αγαπημενος μου παικτης...αρκετοι ομως των βριζουν...αλλα κανενας δεν ειναι προφητης στον τοπο του ;) ;) ;)εσεις δεν το βριζετε ακομα ρε;
εγω ΟΧΙ...ειναι ο αγαπημενος μου παικτης...
αρκετοι; γιατι δεν λες η πλειοψηφια;;;;εγω ΟΧΙ...ειναι ο αγαπημενος μου παικτης...αρκετοι ομως των βριζουν...αλλα κανενας δεν ειναι προφητης στον τοπο του ;) ;) ;)
Εσείς μια ζωή δε λέγατε τον ΟΦΗ (επί Βαρδινογιάννη) παράρτημα του ΠΑΟ; Στέρισε ο ΟΦΗ από τον ΠΑΟ κάποια χρονιά το πρωτάθλημα ναι ή όχι; Δηλαδή ΑΥΤΟ αυτόματα αναιρεί αυτά που λέγατε τόσα χρόνια;Η είναι παράρτημα ή δεν είναι μια ομάδα.
Ολίγον έγκυος δεν υπάρχει.
Αλλά με τη λογική σου, μερικές είναι ανά περιπτώσεις....
Μια ερώτηση απλή. Το αεκάκι που του έχουμε γαμήσει ό,τι έχει αγάμητο όπου το βρούμε είναι (βάση του αποτελέσματος) παράρτημα ή όχι?
Γιατί καλύτερη παράδοση από το Περιστέρι ή την Τρίπολη δεν το κόβω να έχει.
Η βαζέλα (που είναι η δεύτερη ομάδα) και έχει λιγότερες νίκες στο γήπεδό της απ'ότι ήττες, όταν παίζουμε σε λαγούμι ή οακα, τι είναι?
Δεν σας πιάνουμε πουθενά ρε πουστάκια.
Έβρεξε και βγήκανε τα σαλιγκάρια.
Καιρό είχα να μπω αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Ο Χρηστίδης να χύνει και εσείς να μπουκώνετε.
Χαρά στο κουράγιο του που ασχολείται με λοβοτομημένους και σκουπίδια.