kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αντε ελατε με το καλογια να εχουμε περισοτερα κεφια οταν θα ερθουμε ;) ;) ;) ;) ;)
αντε ελατε με το καλογια να εχουμε περισοτερα κεφια οταν θα ερθουμε ;) ;) ;) ;) ;)
ολη την εβδομαδα με αυτο θα ασχολουμαστεαντε ελατε με το καλο
δε βλέπεις οτι βγήκανε σαν τους καλικάντζαρους μετα απο καιρό..μήπως μιλάνε για τα καφενεία που εχουν παντα ο καλύτερος και αυτός που τους πονάει ασχολούνται...τι σε νοιαζει?
εσεις....εμεις την δουλεια μας θα κανουμε οπως πανταολη την εβδομαδα με αυτο θα ασχολουμαστε
δε βλέπεις οτι βγήκανε σαν τους καλικάντζαρους μετα απο καιρό..μήπως μιλάνε για τα καφενεία που εχουν παντα ο καλύτερος και αυτός που τους πονάει ασχολούνται...
για το ατομο μου δεν νομιζω....και στις νικες αλλα κυριως στις ηττες παντα ειμαι μπροστα.....ασχετο...λυπαμαι τον καραμανο....δεν υπαρχει περιπτωση μετα το χθεσινι να γυρισει πισω σε εσας ;) ;) ;) ;)δε βλέπεις οτι βγήκανε σαν τους καλικάντζαρους μετα απο καιρό..μήπως μιλάνε για τα καφενεία που εχουν παντα ο καλύτερος και αυτός που τους πονάει ασχολούνται...
χτες φιλαρακι γαμησετε με την οπισθεν... ;) ;) ;) ;)εσεις....εμεις την δουλεια μας θα κανουμε οπως παντα
δεν είπα για σένα προσωπικά...το ξέρω αυτό που λες.για το ατομο μου δεν νομιζω....και στις νικες αλλα κυριως στις ηττες παντα ειμαι μπροστα.....ασχετο...λυπαμαι τον καραμανο....δεν υπαρχει περιπτωση μετα το χθεσινι να γυρισει πισω σε εσας ;) ;) ;) ;)
δεν το πηρα προσωπικα... ;) ;) ;) ;)δεν είπα για σένα προσωπικά...το ξέρω αυτό που λες.
δινει χαρτακια οπως τα λες,αλλαξε πλευρο..τον γεναρη θα φερει κανα δανεικο απο την ανζι που παιζει β ρωσιας χαχαΟτι να 'ναι ως συνηθως, ποιος κλαιει για κλαους, χιλιες φορες να μην παιξει για μενα σε αυτην την εθνικη που δινει χαρτακια στον προπονητη και βαζει παιχτες του γαυρου για να μεγαλωσει η αξια τους. Ουστ ρε βλαχοι, μαμω την εθνικη σας. Οσο για τον ρωσο ας ειμαι τον δεκεμβρη μπροστα και θα καταλαβεις πραγματικα τι εστι ιβαν
τραυματιας τυπεαυτη η παιχτουρα ο διαμαντακος επαιξε χτες;;;;;;;;;;;;
δεν το πηρα προσωπικα... ;) ;) ;) ;)
να κανουμε κανα βουντου και αυτη την παιχτουρα να την εχει ο ρανιερι στον αγωνα με τους φιλανδους;;;;;;;; για να ειναι αλλαγη της αλλης παιχτουρας ....αλλαγη του μητρογλου;;;;;;;;;τραυματιας τυπε
ρε τραβεστολαγνε ο διαμαντακος σε πειραξε,για τον σκατομουρη της γ εθνικης που τον εβαλε να παιξει γιατι δεν λες;να κανουμε κανα βουντου και αυτη την παιχτουρα να την εχει ο ρανιερι στον αγωνα με τους φιλανδους;;;;;;;; για να ειναι αλλαγη της αλλης παιχτουρας ....αλλαγη του μητρογλου;;;;;;;;;
για να εχουμε περισοτερα κεφια οταν θα ερθουμε ;) ;) ;) ;) ;)
για τον σκατομουρη πηρε χαρτακι στα σιγουρα.....ειπαμε να κανει δημοσιες σχεσεις ο ρανιερι αλλα το παραγαμησε....σε γενικες γραμες αυτην την περιοδο...ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....ο κλαους ειναι ο πιο φορμαρισμενος ελληνας επιθετικος...ρε τραβεστολαγνε ο διαμαντακος σε πειραξε,ο σκατομουρης της γ εθνικης που τον εβαλε να παιξει γιατι δεν λες;
εχουμε και τις κακες μας στιγμεςτυπε προσεχετε με αυτα τα κατεβασματα γιατι δημιουργουν ζαλαδες
εχουμε και τις κακες μας στιγμες