redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τα εχει βαλει μαζι σου που ενω εσπασες προσπαθεις να μας μπαχαλεψεις το θρεντ τυπε :SΤι επαθες ρε τύπε
τα εχει βαλει μαζι σου που ενω εσπασες προσπαθεις να μας μπαχαλεψεις το θρεντ τυπε :SΤι επαθες ρε τύπε
Μια φορα κι εγω δικαιολογησα ηττα του ολυμπιακου και μου την λετε???τα εχει βαλει μαζι σου που ενω εσπασες προσπαθεις να μας μπαχαλεψεις το θρεντ τυπε :S
Ρε μαλακες τι εσπασε;Τι σημαινει αυτοτα εχει βαλει μαζι σου που ενω εσπασες προσπαθεις να μας μπαχαλεψεις το θρεντ τυπε :S
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, αλλά όταν λες "είδες κανέναν να λέει τίποτα" εννοεις από το θρεντ ή από τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ;αλεξ γιατι χτυπιεσαι αγορινα μου;ολα καλα...δεν παιξαμε ,επαιξε καλυτερα ο ατρομητος και κερδισε...
γιατι χτυπιεσαι σαν πορνη;υγεια δεν ειναι αυτο;ειδες πως οταν δεν ειμαστε καλυτεροι χανουμε...ειδες κανεναν να λεει τιποτα;
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, αλλά όταν λες "είδες κανέναν να λέει τίποτα" εννοεις από το θρεντ ή από τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ;
Γιατί από το θρεντ δε κάθισα να ψάξω σελίδες πίσω, οπότε σε πιστεύω, ΑΛΛΑ αν λες από τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ τότε μάλλον δεν έχεις δει το τι έγινε μετά το τέλος του ματς από δηλώσεις.
Διάβασα δηλώσεις πουστρόγερου (Θεοδωρίδη) περί "χάσαμς δίκαια αλλά αδικηθήκαμε" να γελάσεις.Ρε συ τι να πω εγω που εχω διπλη πικρα......... το χασαμε το κορμι πατριωτηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!
Διάβασα δηλώσεις πουστρόγερου (Θεοδωρίδη) περί "χάσαμς δίκαια αλλά αδικηθήκαμε" να γελάσεις.
Υ.Γ Σου έχω απαντήσει στο πμ
Τί λέγατε για τον γαύρο ?Ωραιο το περιστεριωτικο παστελακι?
Τα λεγαμε αυτα με το γαβρο και ειχαν σηκωσει ενα τουπε ως το ταβανι. Οτι αν βγαλουμε τα εξωαγωνιστικα, δεν εχει καμια ομαδαρα που να δικαιολογει τοσο πολυ τα οσα λεγονται. Εχει μεν το καλυτερο ροστερ, αλλα εχει και πολλα μειονεκτηματα που δε δικαιολογουν τα οσα λεγοταν για σιγουρο πρωταθλημα τεραστια αποσταση κλπ.
Πλάκα κάνεις τώρα έτσι; Δηλαδή για σένα ποιος είναι το φαβορί; Η Βέροια ή ο ΠΑΟΚ;Τί λέγατε για τον γαύρο ?
Κάτι για πρωτάθλημα με παραρτήματα και πως ένα από αυτά είναι ο Ατρόμητος με τους δανεικούς θυμάμαι να λέγατε.
Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες και δεν τον θεωρώ φαβορί για το πρωτάθλημα . Έχει μόνο εντός έδρας νίκες μέχρι στιγμής και πολλά προβλήματα.
Και αν δεν βελτιωθεί στο γήπεδο, θα το χάσει το πρωτάθλημα , γιατί (σας αρέσει -δεν σας αρέσει) το πρωτάθλημα ΠΡΩΤΑ κρίνεται στο γήπεδο.
Eλα ρε βλακαρχε σε απεριψε ο βαμβακουλας;Και ειχα μια ελπιδα για εσενα :'(Ρε συ τι να πω εγω που εχω διπλη πικρα......... το χασαμε το κορμι πατριωτηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!
ξερω πολυ καλα τι λεω...ΟΛΟΙ οι ανθρωποι του ολυμπιακου εδωσαν συγχαρητηρια για την ΔΙΚΑΙΗ νικη του ολυμπιακου ...Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, αλλά όταν λες "είδες κανέναν να λέει τίποτα" εννοεις από το θρεντ ή από τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ;
Γιατί από το θρεντ δε κάθισα να ψάξω σελίδες πίσω, οπότε σε πιστεύω, ΑΛΛΑ αν λες από τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ τότε μάλλον δεν έχεις δει το τι έγινε μετά το τέλος του ματς από δηλώσεις.
Τί λέγατε για τον γαύρο ?
Κάτι για πρωτάθλημα με παραρτήματα και πως ένα από αυτά είναι ο Ατρόμητος με τους δανεικούς θυμάμαι να λέγατε.
Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες και δεν τον θεωρώ φαβορί για το πρωτάθλημα . Έχει μόνο εντός έδρας νίκες μέχρι στιγμής και πολλά προβλήματα.
Και αν δεν βελτιωθεί στο γήπεδο, θα το χάσει το πρωτάθλημα , γιατί (σας αρέσει -δεν σας αρέσει) το πρωτάθλημα ΠΡΩΤΑ κρίνεται στο γήπεδο.
ρε τυπε αυτα να τα λες στα σκουπιδια που συγκρινουν ναυτο το αρχιδι με κωσταρα και ηρακλη...εγω τα λεω μονιμως...αλλο κωστας και ηρακλης και αλλο κολκας...εκτος καποιος και ανεβασει κατι αντιστοιχο για τους δυο προαναφερομενους...τοτε θα δαγκωσω την γλωσσα μου...
αυτος μαλλον τιποτα...την πραγματικοτητα περιγραφει...εσεις τι εχετε παθει που δεν την αντιλαμβανεστε...Τι επαθες ρε τύπε
Δε παίζεστε ρε πούστη μου οι γάβροι. Κάνατε μια ήττα και θα μας πρήξετε τα παπάρια. οτι το ενα το αλλο . Ρε μια ΉΤΤΑ κάνατε τι πιο φυσιολογικό, ξεκολλάτε και μην αρρωσταίνετε~!