vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι έτσι είναι λίγο πρίν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και εσύ απλά προβοκάρεις ηλιθίως .Ετσι ειναι το τιγκα;
Ναι έτσι είναι λίγο πρίν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και εσύ απλά προβοκάρεις ηλιθίως .Ετσι ειναι το τιγκα;
Ρίξη χιαστών ο Πέρες :S
Δεν έχεις άδικο το θέμα είναι ότι θα τον πληρώνουμεγια κακο το λες αυτο?
δεν υπαρχει αυτος ο παιχτης στα γαριδακια τον βρηκανε
μεγαλη απατη
ρε τυπε το γηπεδο ηταν γεματο...και ηταν ενα στοιχημα γιατι το συγκεκριμενο δεν ηταν ενα απλο ματς...ηταν εν ειδει ενα τεστ αν ο κοσμος μετα την προσπαθεια διχονοιας απο γνωστους γκαιμπελισκους ειναι και παραμενει διπλα στην ομαδα και αν δινει ψηφο εμπιστοσυνης στη διοικηση...Δείτε και το βίντεο του αγώνα για να διαπιστώσετε ότι οι θύρες που μας πόσταρε ήταν γεμάτες.
ρε φιλε σοβαρολογεις αλλο το ενα αλλο το αλλο επρεπε να παθει χιαστους αν επαθε...λιγη σοβαροτητα...για κακο το λες αυτο?
δεν υπαρχει αυτος ο παιχτης στα γαριδακια τον βρηκανε
μεγαλη απατη
Σύντροφε το ξέρω. Μέσα ήμουν. Του απάντησα και χθες απλά μ' αρέσει να τεκμηριώνω τα γραφόμενα μου γι΄αυτό και έψαξα σήμερα να βρω φωτο να αποδείξω την προβοκάτσιά του.ρε τυπε το γηπεδο ηταν γεματο.
τρια πουλακια καθονται.Καλα δεν θα πεθανει κιολας ηρεμησε
Σύντροφε το ξέρω. Μέσα ήμουν. Του απάντησα και χθες απλά μ' αρέσει να τεκμηριώνω τα γραφόμενα μου γι΄αυτό και έψαξα σήμερα να βρω φωτο να αποδείξω την προβοκάτσιά του.
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚς...ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙς ΚΙΟΛΑς ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Καλα δεν θα πεθανει κιολας ηρεμησε
αδελφε πολυ δεν ασχοληθηκαμε του δινουμε και αξια.....ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΚΟΣΜΟ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΑΥΓΕΙ ΚΟΣΜΟς ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...ΚΑΝΟΝΙΚΟ...ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΛΕΕΙΝΟ...
Ρήξη χιαστών ο Πέρες!Ρίξη χιαστών ο Πέρες :S
με τον ΠΑΟΚ έγραψε για 15000!22000-23000 ειχε και βγάζω κ τις κενές θύρες λόγω σαββιδη!τωρα να βάλω πειστήρια φωτό με πλάνο απο την 7 δε βάζω για ευνόητους λόγους!Κοτσαρει ενα λινκ μια ζωή το πουστρακι !απλά!ο γελοίος μπινες!ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΚΟΣΜΟ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΑΥΓΕΙ ΚΟΣΜΟς ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...ΚΑΝΟΝΙΚΟ...ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΛΕΕΙΝΟ...
Σύντροφε το ξέρω. Μέσα ήμουν. Του απάντησα και χθες απλά μ' αρέσει να τεκμηριώνω τα γραφόμενα μου γι΄αυτό και έψαξα σήμερα να βρω φωτο να αποδείξω την προβοκάτσιά του.