Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Δίκαιη ήττα !Ανωτερη η Ρεάλ με βάθος κ πληρότητα!Απ οτι βλέπω κ με βάση τη λογική δε θα περάσουμε !
Χωρίς λο κ με παλτά τύπου Σίμονς και 2αρια της πλάκας δεν πάμε παραπέρα !

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Τα έλεγα απο νοεμβρη ;)
Οι επιλογές του υπνου ;)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Δίκαιη ήττα !Ανωτερη η Ρεάλ με βάθος κ πληρότητα!Απ οτι βλέπω κ με βάση τη λογική δε θα περάσουμε !
Χωρίς λο κ με παλτά τύπου Σίμονς και 2αρια της πλάκας δεν πάμε παραπέρα !
εισαι αδικος και μηδενιστης
ναι σημερα στο 4 δεν ηταν καλος ο ολυμπιακος
Αλλα ειχε ενα εξερετικο 2ο δεκαλεπτο
και μεχρι το 32 η διαφορα ηταν 8 ποντους
η ομαδα απλα ηταν πολυ αστοχη στις βολες...μονο 55% και απο ενα σημειο και μετα απλα δεν το κυνηγησε
εγω πιστευω οτι θα περασουμε

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αλλιώς την περίμενα την ομάδα, πιο τσαμπουκαλεμένη! Με απογοήτευσαι! Μόνο Σπανούλης, όλοι οι άλλοι χεσμένοι εντελώς. Οι φετινοί παίχτες για ακόμα μία φορά είναι εμφανές ότι δεν έχουν την προσωπικότητα για αυτό το επίπεδο. Ελπίζω να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο στον επόμενο αγώνα, πιο αποφασιστικό, διαφορετικά πάμε για άνετη σκούπα της Ρεάλ. Είδωμεν!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
καλα φιλε και με την ρεαλ δεν ξετρελαθηκα! δικαιοτατη νικη αλλα οταν σκληραινει το παιχνιδι σκαει σαν μπαλονι και επισης οταν ισοφαριζε ο θρυλος οι διαιτητες την εσπρωχναν ευκολα στην γραμη των φαουλ και σε ενα κρισιμο τριλεπτο τισ χαρισαν βολες αρκετα ευκολα οι διαιτητες για να μεινει ζωντανη και μετα να ξαναπαρει μπρος η μηχανη της ;) ;) ;) ;) ;)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Αλλιώς την περίμενα την ομάδα, πιο τσαμπουκαλεμένη! Με απογοήτευσαι! Μόνο Σπανούλης, όλοι οι άλλοι χεσμένοι εντελώς. Οι φετινοί παίχτες για ακόμα μία φορά είναι εμφανές ότι δεν έχουν την προσωπικότητα για αυτό το επίπεδο. Ελπίζω να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο στον επόμενο αγώνα, πιο αποφασιστικό, διαφορετικά πάμε για άνετη σκούπα της Ρεάλ. Είδωμεν!
ρε σφυριχτρα...κι εσυ τεκνον βρουτε
ο Ολυμπιακος πληρωσε ουσιαστικα το τραγικο πρωτο δεκαλεπτο με 27-12
και οτι μεχρι το 32 ηταν απλα στο -8 και ουσιαστικα τα παρατησε μετα τα 2 απανωτα λαθη το ενα του Σπανουλη

στον επομενο αγωνα σιγουρα ο Περπερογλου δεν θα ειναι τοσο τραγικος και ο Πριντεζης πιο ετοιμος

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Η Ρεάλ δεν ήταν τίποτα το ξεχωριστό.Ο Ολυμπιακός την έκανε να φαίνεται. Πολλά λάθη και πουλήματα έκανε οπότε τιμωρήθηκε .Πιο πολύ αυτός το έχασε το παιχνίδι παρά η Ρεάλ κέρδισε.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
καλα φιλε και με την ρεαλ δεν ξετρελαθηκα! δικαιοτατη νικη αλλα οταν σκληραινει το παιχνιδι σκαει σαν μπαλονι και επισης οταν ισοφαριζε ο θρυλος οι διαιτητες την εσπρωχναν ευκολα στην γραμη των φαουλ και σε ενα κρισιμο τριλεπτο τισ χαρισαν βολες αρκετα ευκολα οι διαιτητες για να μεινει ζωντανη και μετα να ξαναπαρει μπρος η μηχανη της ;) ;) ;) ;) ;)
παπαρια!Και με την ισοφάριση νομίζεις οτι χεστηκανε;
Προσωπικά εγω δεν το πίστεψα για ανατροπή ή έστω ήττα στα σημεια

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εντάξει καλύτερη η Ρεάλ, αλλά αυτό το καραγκιοζάκι τον Ρούντι ευχαρίστως τον έχυνα στη μάπα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Νομίζω τα λάθη τα έκαναν οι κλασάτοι και αυτοί που πείραν τα κύπελλα όπως ο Σπανούλης , ο Σλούκας , ο ΜΆΝΤΖΑΡΗς.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ψηλό που δεν μπορεί να βάλει βολές και να τελειώσει με λέι απ δεν τον παίρνεις στον Ολυμπιακό. Ειδικά αν είναι και ελαφρόμυαλος και κάνει χαζά φάουλ και πουλήματα της μπάλας. Επίσης ο Λοτζέσκι αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι δεν έχει τη στόφα παίχτη. Είναι για επιδείξεις στυλ Καπόνο, αλλά δεν είναι για τέτοια ματς.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Νομίζω τα λάθη τα έκαναν οι κλασάτοι και αυτοί που πείραν τα κύπελλα όπως ο Σπανούλης , ο Σλούκας , ο ΜΆΝΤΖΑΡΗς.

Πολλά από αυτά όμως οφείλονται στη νωχελικότητα και την έλλειψη σπιρτάδας και ενέργειας-διάθεσης των γνωστών άγνωστων.  ;)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Πολλά από αυτά όμως οφείλονται στη νωχελικότητα και την έλλειψη σπιρτάδας και ενέργειας-διάθεσης των γνωστών άγνωστων.  ;)
θα ηθελα να δω εσας τους 2 ΟΤΑΝ (κι οχι ΑΝ) περασουμε τι θα σφυρατε παλι
γιατι εγω με αυτο που ειδαν τα δικα μου ασχετα ματακια ηταν οτι την εχουμε την βασιλισσα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο ολυμπιακος ηταν ανταγωνιστικος μονο στο δευτερο δεκαλεπτο και αυτο γιατι μπηκε ο πριντεζης απτην μια και ο ρεγες απτην αλλη
ο πριντεζης μπερδευε την αμυνα και ο ρεγες χανοταν στις περιστροφες
στο β ημιχ ο λασο το ελυσε αυτο το προβλημα και το παιχνιδι πηρε τον δρομο του

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
θα ηθελα να δω εσας τους 2 ΟΤΑΝ (κι οχι ΑΝ) περασουμε τι θα σφυρατε παλι
γιατι εγω με αυτο που ειδαν τα δικα μου ασχετα ματακια ηταν οτι την εχουμε την βασιλισσα
θα πανηγυρίσουμε Εις διπλουν :2funny: :2funny:
Αλλα καθαρά  μπασκετικα δεν ειμαστε για 4αδα!επιλογες αντί χαινζ το καλοκαίρι,τραυματισμοί λο,σπανουλη,πρόσφατοι περπερο,Πρίντεζη ,πήγαινε ελα παιχτων της πλάκας μες τη χρονια τι άλλο θες;Προχειρότητες ,κολλινς,μουν ...έλεος και ο γεωργιανος πισω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom