Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε συ νοιωθεις καθολου;Βγηκε ενας και εγραψε οτι μπραβο στον κοσμο που ηταν τιγκα το γηπεδο.Και του εδειξα
την αληθεια γιατι προφανως δεν ειχε παει.
Καθε φορα δεν σχολιαζεις για ποσο κοσμο ειχε το Καραισκακη; Ειπα κατι που δεν ισχυει;
Γιατι κανεις κωλοτουμπες τωρα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καθε φορα δεν σχολιαζεις για ποσο κοσμο ειχε το Καραισκακη; Ειπα κατι που δεν ισχυει;
Γιατι κανεις κωλοτουμπες τωρα;
Ναι λεω οτι παρολες τις επιτυχιες το γηπεδο σας δεν γεμιζει.ουτε καν σημερα.Την κωλοτουμπα που την βλεπεις. :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ναι λεω οτι παρολες τις επιτυχιες το γηπεδο σας δεν γεμιζει.ουτε καν σημερα.Την κωλοτουμπα που την βλεπεις. :think:
Και λεω εγω πως γινεται Παναθηναικοι Παοκ η Αεκ να κανουν πλακα ενω οι ιδιοι εχουν λιγοτερο κοσμο.
Οσο για τις επιτυχιες εχει επελθει κορεση και πλεον δεν εχει υπαρχει κανενας ανταγωνισμος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και λεω εγω πως γινεται Παναθηναικοι Παοκ η Αεκ να κανουν πλακα ενω οι ιδιοι εχουν λιγοτερο κοσμο.
Οσο για τις επιτυχιες εχει επελθει κορεση και πλεον δεν εχει υπαρχει κανενας ανταγωνισμος.
Aυτοι που λες δεν λενε οτι ειναι 5 εκ.Αν εχετε εσεις κορεσμο δηλαδη τι να πουν οι οπαδοι της Σελτικ που το γεμιζουν συνεχεια το γηπεδο και εχουν και τον μισο πληθυσμο απο τους Ελληνες.Δεν στεκουν τα επιχειρηματα σου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Aυτοι που λες δεν λενε οτι ειναι 5 εκ.Αν εχετε εσεις κορεσμο δηλαδη τι να πουν οι οπαδοι της Σελτικ που το γεμιζουν συνεχεια το γηπεδο και εχουν και τον μισο πληθυσμο απο τους Ελληνες.Δεν στεκουν τα επιχειρηματα σου.
Ποιά Σέλτικ ρε γατάκι; Όλο για την Σέλτικ και στους Ρέιτζερς αναφέρεσαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιά Σέλτικ ρε γατάκι; Όλο για την Σέλτικ και στους Ρέιτζερς αναφέρεσαι
Μιλαω για αυτες γιατι ειναι σιμιλαρ με τις δικες μας.Αν αρχισω να σου λεω για μπαγερν και μαντσεστερ θα μου πεις τι συγκρινω.Οι Ρειντζερς ειναι αδελφια μας,πεσανε και αυτοι για χρεη στην Δ εθνικη.46000 μεσος ορος εισιτηριων
στο Αιμπροξ,στην Δ εθνικη.Και αποκλειστηκαν και στο κυπελλο χθες οπως εμεις. :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εμεις εχουμε και μια οικονομικη κριση. 30% ανεργια, φοροεπιδρομες κτλ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμεις εχουμε και μια οικονομικη κριση. 30% ανεργια, φοροεπιδρομες κτλ.
Kαι στη ιταλια,και στην πορτογαλια,και στην ιρλανδια υπαρχει κριση.και στην ισπανια εχει αρχισει να υπαρχει προβλημα.θες να μιλησουμε για την Βασιλεια της Ελβετιας των 8 εκ.κατοικων και τον μεσο ορο εισιτηριων της;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Kαι στη ιταλια,και στην πορτογαλια,και στην ιρλανδια υπαρχει κριση.και στην ισπανια εχει αρχισει να υπαρχει προβλημα.θες να μιλησουμε για την Βασιλεια της Ελβετιας των 8 εκ.κατοικων και τον μεσο ορο εισιτηριων της;
Μην τρολλάρεις άλλο τύπε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Εγώ θέλω να μάθω το μέσο όρο εισιτηρίων στην ιρλανδία, πραγματικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ θέλω να μάθω το μέσο όρο εισιτηρίων στην ιρλανδία, πραγματικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ
Γεματα ειναι συνεχεια.Ειδικα η Λινφιλντ η ομαδαρα μου που με πληρωνει συνεχεια εχει πανω απο 2000 μεσο ορο  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Με την μονη που μπορεις να κανει μια συγκριση ειναι με την Πορτογαλια. Και ποσο ειναι ο μεσος ορος εισιτηριων την Βασιλειας δηλαδη που την φερνεις για παραδειγμα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γεματα ειναι συνεχεια.Ειδικα η Λινφιλντ η ομαδαρα μου που με πληρωνει συνεχεια εχει πανω απο 2000 μεσο ορο  :2funny:
Πόσο άμπαλος είσαι ρε τύπε; Ξέχασες την Σάμροκ Ρόβερς που είχε αντιμετωπήσει ο Πάοκ και της έκανα πλάκα; Και η Σάμροκ Ρόβερς θεωρείται η καλύτερη ομάδα εκεί πέρα και οι παίκτες της είναι τραπεζικοί,ψαράδες,ψήστες κλπ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αντι καποιοι να δουν πως γενικα δεν υπαρχει κοσμος στα γηπεδα (και πως να υπαρξει αλλωστε) στο μονο θεμα που εστιαζουν ειναι οτι ο Ολυμπιακος δεν γεμιζει το Καραισκακι.
Κλασικοι αντιολυμπιακοι που κοιτουν μονο τον Ολυμπιακο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ποιό δεν γεμίζει. Γεμάτο ήταν.
Οι θύρες που πόσταρε (30 και κάτι) είχαν παιδάκια από τις ακαδημίες με τους γονείς τους, που μετά το μάτς πήγαν να αλλάξουν για να μετάσχουν στη φιέστα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αντι καποιοι να δουν πως γενικα δεν υπαρχει κοσμος στα γηπεδα (και πως να υπαρξει αλλωστε) στο μονο θεμα που εστιαζουν ειναι οτι ο Ολυμπιακος δεν γεμιζει το Καραισκακι.
Κλασικοι αντιολυμπιακοι που κοιτουν μονο τον Ολυμπιακο.

Ρε φιλε πως να γεμισουν τα γηπεδα με αυτα που βλεπει ο κοσμος
Καταρχην ξερεις ποιος ειναι προεδρος στον Πανιωνιο και τον Εργοτελη για παραδειγμα ?
Πιστευεις οτι υπαρχει ανταγωνιστικο ενδιαφερον στην Σουπερ Λιγδα ? (Σημερα επαιζε το Λιβερπουλ - Σιτυ και νεκρωσε η Αγγλια εμαθα)
Ολες οι ομαδες ειναι χρεοκοπημενες γιατι να παει να δωσει ο αλλος τα λεφτα του για να κανει μαγκες κατι προεδρακια της πλακας που βγαζουν χρημα (αντι να βαζουν) απο τις ομαδες τους ?

Εγω δεν σου γραφω οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει την καλυτερη ομαδα... το αντιθετο !!!
Αλλα οταν ολα ειναι προκαθορισμενα....

Οσο για τον Μαστερ επαγγελματιες οπαδους λεει καποιους απο εσας αλλα αυτος ειναι χειροτερος.
Να κοιταξει τα δικα του πρωτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom