Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ο ανθρωπος ειναι μπασταρδος και μουλος...περιμενε το σκουπιδι αδειο η μισογενατο γηπεδο το αρχιδι για να βγαλει ολα τα κομπλεξ που εχει το μουνι και τα απωθημενα του...εφαγε πουτσα ακομα και σε αυτο...ο κοσμος γεμισε το γηπεδο ηταν κοντα στην ομαδα συνεχεια ,δεν μουρμουραγε καθολου παρα το ισοπαλο αποτελεσμα μεχρι το 85 γουσταρε φχαριστηθηκε εχυσε...
κατι απομειναρια ανθρωπου σαν την παρτη του κατι μιζερα αντικοινωνικα και περιθωριοποιημενα σκατα σα του λογου του που μονο χολη βγαζουν για τους αλλους σημερα σκασανε...
ο γαμημενος καριολης εχει λυσσαξει...ο θρυλος προελαυνει παρα την λασπη που εκτοξευεται καθημερινα απο ολοα τα αντιολυμπιακα αρχιδια...
ειμαστε εμεις και ειναι και οι αλλοι...ετσι απλα ...αλλοι...γενικα και αοριστα...ολοι ...πρασινοι κιτρινοι μαυροι οτι χρωμα θελετε βαλτε....
παιχτες κοσμος διοικηση ολοι μαζι ενα...
τα δυσκολα περασαν....η εντονη προπαγανδα που πηγε να διχασει σε καποια φαση τον κοσμο και την διοικηση πηρε τελικα τα αρχιδια μου...
ο κοσμος καταλαβε την απατη που ειχε στηθει...
κατι εμετοι σαν αυτον τον μουλο τον μαστερ που ειτε ακους αυτον τον εμετο ειτε τον νικολογιαννη τον βασιλοπουλο τον τσακιρη και τον κολκα εχουν παρει τα αρχιδια μου....ο θρυλος με πουστιες δεν νικιεται
41 μουναρες απλυτες και η καταμετρηση συνεχιζεται...
κλαψτε ανυπαρκτες πουτανες κλαψτε...
μετρατε αδεια καθισματα μαζι με τον μπουγατσομαχο τζαβελλα...
αρχιδακια...ανθρωπακια...ανανδροι...σιχαματα ....
κατι απομειναρια ανθρωπου σαν την παρτη του κατι μιζερα αντικοινωνικα και περιθωριοποιημενα σκατα σα του λογου του που μονο χολη βγαζουν για τους αλλους σημερα σκασανε...
ο γαμημενος καριολης εχει λυσσαξει...ο θρυλος προελαυνει παρα την λασπη που εκτοξευεται καθημερινα απο ολοα τα αντιολυμπιακα αρχιδια...
ειμαστε εμεις και ειναι και οι αλλοι...ετσι απλα ...αλλοι...γενικα και αοριστα...ολοι ...πρασινοι κιτρινοι μαυροι οτι χρωμα θελετε βαλτε....
παιχτες κοσμος διοικηση ολοι μαζι ενα...
τα δυσκολα περασαν....η εντονη προπαγανδα που πηγε να διχασει σε καποια φαση τον κοσμο και την διοικηση πηρε τελικα τα αρχιδια μου...
ο κοσμος καταλαβε την απατη που ειχε στηθει...
κατι εμετοι σαν αυτον τον μουλο τον μαστερ που ειτε ακους αυτον τον εμετο ειτε τον νικολογιαννη τον βασιλοπουλο τον τσακιρη και τον κολκα εχουν παρει τα αρχιδια μου....ο θρυλος με πουστιες δεν νικιεται
41 μουναρες απλυτες και η καταμετρηση συνεχιζεται...
κλαψτε ανυπαρκτες πουτανες κλαψτε...
μετρατε αδεια καθισματα μαζι με τον μπουγατσομαχο τζαβελλα...
αρχιδακια...ανθρωπακια...ανανδροι...σιχαματα ....