Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε ποδο εχεις ξαναζησει τετοια κατασταση εδω μεσα???ουτε ο παπαριων δεν μας εχει κανει να γελασουμε τοσο πολυ ρε..δεν παιζεται η αγελαδοπαπια λεμε..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρε ποδο εχεις ξαναζησει τετοια κατασταση εδω μεσα???ουτε ο παπαριων δεν μας εχει κανει να γελασουμε τοσο πολυ ρε..δεν παιζεται η αγελαδοπαπια λεμε..
Μιλάμε έχω...λιώσει.........

Επισκέπτης
βαζελια παλι βλεπω εχετε βγαλει γλωσσα ετσι ?

ακομα δεν περασαν 9 μερες για να κλεισει η πληγη του κωλαρακου σας (του κωλου τα 9μερα που λενε) κ εχετε ξεσαλωσει πελατακια μου.

ειστε τυχερα ομως που εχω κατι δουλειες κ δεν προλαβαινω να σας φωτισω κ να σας αγαπησω οπως σας πρεπει αλλα εχει ο καιρος γυρισματα κ ο κωλος σας χαρισματα τα οποια τα εχουμε χαρει ολοι οι θρυλιμπαν.

τα λεμε πελατες.ηθελα να δωσω το παρον κ να δωσω τα χαιρετισματα στους συγγαβρους που συνεχιζουν το θεαρεστο εργο μας,δλδ το δουλεμα σας.

Επισκέπτης

ακομα δεν περασαν 9 μερες για να κλεισει η πληγη του κωλαρακου σας (του κωλου τα 9μερα που λενε) κ εχετε ξεσαλωσει πελατακια μου.

ειστε τυχερα ομως που εχω κατι δουλειες κ δεν προλαβαινω να σας φωτισω κ να σας αγαπησω οπως σας πρεπει αλλα εχει ο καιρος γυρισματα κ ο κωλος σας χαρισματα τα οποια τα εχουμε χαρει ολοι οι θρυλιμπαν.

τα λεμε πελατες.ηθελα να δωσω το παρον κ να δωσω τα χαιρετισματα στους συγγαβρους που συνεχιζουν το θεαρεστο εργο μας,δλδ το δουλεμα σας.
κατσε ρε..μιλαμε για ΤΗΝ περιπτωση..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ΗΡΘΕ pleasure....που είσαι ρε έλβις...έχουμε καινούργια εδώ πράγματα......

feathry...κλείσε το μηχάνημα...προλαβαίνεις......

Επισκέπτης

κι' αν βιαζεσαι,τουλαχιστον ριξε μια ματια στο πριν φυγεις..μιλαμε για το καλυτερο θρεντ ever..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε σεις, ντροπή και αίσχος!!!!!!!!!!!!!
Τον βρήκατε μοναχούλη του και τον πειράζετε????

Οχι βέβαια οτι δεν του αξίζει. Μέσα σε έξι μέρες που είναι γραμμένος εδώ 250 ποστ?????
Και τα πιο πολλά στο δικό μας??????
Ε κάτι δεν μας λέει?????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Ο Υπουργός ήταν που ζήτησε συγγνώμη πάντως, όχι εγώ!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αφού λοιπόν σου ζήτησε συγγνώμη, για κάτι που εσύ παρεξηγήσες, τι θέλεις τώρα???
Να σου κάνει και κανένα τραπέζωμα?

Επισκέπτης
Ρε σεις, ντροπή και αίσχος!!!!!!!!!!!!!
Τον βρήκατε μοναχούλη του και τον πειράζετε????

Οχι βέβαια οτι δεν του αξίζει. Μέσα σε έξι μέρες που είναι γραμμένος εδώ 250 ποστ?????
Και τα πιο πολλά στο δικό μας??????
Ε κάτι δεν μας λέει?????
κοιταχτε απελπισια.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αφού λοιπόν σου ζήτησε συγγνώμη, για κάτι που εσύ παρεξηγήσες, τι θέλεις τώρα???

Ωπα φιλε υπερεβεις τα εσκαμμενα / τραπεζωματα κανω μονο σε ειδικες περιπτωσεις .... / ετσι δεν ειναι DIKY !!!!

Επισκέπτης
ρε μηπως εχουν βαλει μπροστα σχεδιο εξοντωσης μας με overdose γελιου???δεν εξηγειται αλλιως..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ωπα φιλε υπερεβεις τα εσκαμμενα / τραπεζωματα κανω μονο σε ειδικες περιπτωσεις .... / ετσι δεν ειναι DIKY !!!!
Ναι καλά.
Αμά σου εμφανιστεί με κανένα ξέκωλο, ξόβυζο φορεματάκι και αρχίσει τα αεροπλανικά να δούμε πόσο θα αντισταθείς

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Ε οχι και παρεξηγησα,
Αλλα ας είναι καλα που ειναι συνεπης σ' αυτά που λεει.    :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ναι καλά.
Αμά σου εμφανιστεί με κανένα ξέκωλο, ξόβυζο φορεματάκι και αρχίσει τα αεροπλανικά να δούμε πόσο θα αντισταθείς
μην το λες..για σιγουρακι προτεινω να φορεσει την χιλιοχυμενη κυλοτα με το τριφυλακι..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δεν μ αφηνετε να φαω την κρασατη παπια μου ρε παιδια, θα πνιγω απο τα γελια! :2funny: :2funny: φεθρουλινι αν ερθεις με στριγκια τριφυλατη θελω να ξεφυλλισω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom