Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ε οχι και παρεξηγησα,
Αλλα ας είναι καλα που ειναι συνεπης σ' αυτά που λεει.    :jerking: :jerking: :jerking:
Οχι παλλικάρι μου παρεξήγησες τα γραφόμενα του είτε σου αρέσει είτε οχι.
Πέρα απο τα ποστ κάποιοι εδώ μέσα έχουν και μια πολύμηνη παρουσία, του συγκεκριμένου κοντά 18 μηνές. Και δεν θα πιάνουμε ένα και μόνο ποστ να το παρουσιάζουμε όπως μας βολεύει, όλως τυχαίως να πρήζουμε και τα αρχίδια όλων των άλλων που διαβάζουν και συμμετέχουν σε ενα θρεντ.

Καμία υπεράσπιση δεν χρειάζεται ο Υπουργός. Ούτε γκομενά μου είναι το παλικάρι, ούτε που τον ξέρω.
Εσυ όμως φίλε κάτι μου θυμίζεις.  

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ναι καλά.
Αμά σου εμφανιστεί με κανένα ξέκωλο, ξόβυζο φορεματάκι και αρχίσει τα αεροπλανικά να δούμε πόσο θα αντισταθείς

Αν ο παπιας ειναι και τραβελι και δεν το ξερω θα φαει και ξυλο απο πανω / τοση ωρα να ασχολουμαστε με την σκισμενη κωλαρα του παει πολυ ....

ο υπουργος προσφερει ψαρακι στην πειραικη καθε δευτερη κυριακη!

DIKY μου λειψανε τα ψαρακια μου / ενταξει σημερα εχουμε τον παπια και μας διασκεδαζει αλλα ως ποτε / ερχονται κατι νυχτες που με ματωνουν σαν καρφια και ακομα δεν εχω νεα απο το κοριτσι μου και το κοριτσι σου / ανυσηχω φιλε .... 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οχι παλλικάρι μου παρεξήγησες τα γραφόμενα του είτε σου αρέσει είτε οχι.
Πέρα απο τα ποστ κάποιοι εδώ μέσα έχουν και μια πολύμηνη παρουσία, του συγκεκριμένου κοντά 18 μηνές. Και δεν θα πιάνουμε ένα και μόνο ποστ να το παρουσιάζουμε όπως μας βολεύει, όλως τυχαίως να πρήζουμε και τα αρχίδια όλων των άλλων που διαβάζουν και συμμετέχουν σε ενα θρεντ.

Καμία υπεράσπιση δεν χρειάζεται ο Υπουργός. Ούτε γκομενά μου είναι το παλικάρι, ούτε που τον ξέρω.
Εσυ όμως φίλε κάτι μου θυμίζεις. 

Τι άλλη εκδοχή έχει δηλαδή η φράση "@@ οι μανούλες των βάζελων" και δεν την καταλαβαίνω;

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Τι άλλη εκδοχή έχει δηλαδή η φράση "@@ οι μανούλες των βάζελων" και δεν την καταλαβαίνω;

ρε φιλε η μανα σου δεν μαγειρευει? μπορει να εννοουσε μαγειρευουν οι μανες των βαζελων..κακο ειναι? :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε φιλε η μανα σου δεν μαγειρευει? μπορει να εννοουσε μαγειρευουν οι μανες των βαζελων..κακο ειναι? :idiot:
Και λέτε κάτι, και κωλώνετε να πάρετε την ευθύνη του.
Αντράκια!
Κατά τα άλλα, εγώ είμαι η Νταίζη, ετσι?

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
DIKY μου λειψανε τα ψαρακια μου / ενταξει σημερα εχουμε τον παπια και μας διασκεδαζει αλλα ως ποτε / ερχονται κατι νυχτες που με ματωνουν σαν καρφια και ακομα δεν εχω νεα απο το κοριτσι μου και το κοριτσι σου / ανυσηχω φιλε .... 
φιλε εγω στο πα οτι βρηκε δουλεια αλλου..μην ακους αυτα που λενε για αδειες και @@...η μαλακια οτι δεν εκατσε και η δικη μου φαση..τι θα κανουμε τις κρυες νυχτες που ερχονται? :'(

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
φιλε εγω στο πα οτι βρηκε δουλεια αλλου..μην ακους αυτα που λενε για αδειες και @@...η μαλακια οτι δεν εκατσε και η δικη μου φαση..τι θα κανουμε τις κρυες νυχτες που ερχονται? :'(

δεν μπορει υπηρχε κατι αναμεσα μας / εδω μπροστα σε ολο το φιλοθεαμον κοινο σου αποκαλυπτω οτι ηταν η πρωτη μου ... / πρεπει να τη βρω ....

και βεβαιως εσυ οπως παντα στον κωλο σου για το φιλο σου / μου λες οτι δεν εκαστε η φαση η δικη σου / εδω εχασα τον ερωτα μου .... / βρωμοπουστα ....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κάνε μου τη χάρη και άσε τα σάπια.
Πολύ καλά θυμάσαι οτι έκανε παράθεση σε άλλο ποστ και άλλα έγραφε.

Το παρατραβάς φίλε και μας έχεις κουράσει με τις διάφορες κωλοτούμπες σου. Εντός έξι ημερών γράφεις, γράφεις και ματαξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια.
Πρίν απο λίγο πήρες την απάντηση που έψαχνες απο τον ίδιο. Βλέπε σελίς 588 και μην μας κουράζεις άλλο. Τα ίδια και τα ίδια 6 μέρες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δεν μπορει υπηρχε κατι αναμεσα μας / εδω μπροστα σε ολο το φιλοθεαμον κοινο σου αποκαλυπτω οτι ηταν η πρωτη μου ... / πρεπει να τη βρω ....

:'( :'( :'(
κουραγιο υπουργε ,πιστεψε με μπορεις να βρεις καλυτερη αρκει να ψαξεις καλα σε ολα τα κωλομπαρα, μην απογοητευεσαι εγω θα ειμαι εδω να σε εμψυχωνω τις δυσκολες ωρες που περνας..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάνε μου τη χάρη και άσε τα σάπια.
Πολύ καλά θυμάσαι οτι έκανε παράθεση σε άλλο ποστ και άλλα έγραφε.

Το παρατραβάς φίλε και μας έχεις κουράσει με τις διάφορες κωλοτούμπες σου. Εντός έξι ημερών γράφεις, γράφεις και ματαξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια.
Πρίν απο λίγο πήρες την απάντηση που έψαχνες απο τον ίδιο. Βλέπε σελίς 588 και μην μας κουράζεις άλλο. Τα ίδια και τα ίδια 6 μέρες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Άλλα μας έλεγε ο ίδιος σήμερα, όταν ζητούσε -και καλά- συγγνώμη, κύριε συνήγορε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άλλα μας έλεγε ο ίδιος σήμερα, όταν ζητούσε -και καλά- συγγνώμη, κύριε συνήγορε
Βλέπεις τώρα οτι άλλα γράφω και οτι σε συμφέρει καταλαβαίνεις.
Δεν χρειάζεται συνήγορο, μια χαρά σου απαντάει και μόνος του.
Άσε μας λοιπόν στην ησυχία μας και μην προσπαθείς να τα κάνεις κώλο εδώ μέσα.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
τωρα θα χεστουμε κε πληζουργκιβερ..απο που κ ωσπου κλαραμπελ κοτζαμ ντεζυ εεεε??αν σας αρεσουν οι αγελαδες να πατε σε αλλο θρεντ και να μας αφησετε ησυχους εμας να χαρουμε τις παπινες μας! αντε μπραβο :tickedoff:

Επισκέπτης
τωρα θα χεστουμε κε πληζουργκιβερ..απο που κ ωσπου κλαραμπελ κοτζαμ ντεζυ εεεε??αν σας αρεσουν οι αγελαδες να πατε σε αλλο θρεντ και να μας αφησετε ησυχους εμας να χαρουμε τις παπινες μας! αντε μπραβο :tickedoff:
να μετακομισετε στο θρεντ "τραβελια χωρις προσοντα" κυριε..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντως η παπια τη βγαζει δε τη βγαζει μεχρι το βραδυ / την εχουμε ξεκατινιασει ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βλέπεις τώρα οτι άλλα γράφω και οτι σε συμφέρει καταλαβαίνεις.
Δεν χρειάζεται συνήγορο, μια χαρά σου απαντάει και μόνος του.
Άσε μας λοιπόν στην ησυχία μας και μην προσπαθείς να τα κάνεις κώλο εδώ μέσα.

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ να είχε τα @@ απο δω και να έλεγε στον Υπουργό οτι είπε μαλακία και να την πάρει πίσω, δεν θα επέμενα. Εσείς όμως βαλθήκατε να τον επιβραβεύσετε, να βεβαιώσετε οτι δεν το εννοούσε και προσπαθείτε να με μειώσετε με κάθε τρόπο.
Να χαίρεστε λοιπόν τα παντελόνια σας!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
να μετακομισετε στο θρεντ "τραβελια χωρις προσοντα" κυριε..

αν δεν φυγει ο φεθρυ δεν παω πουθενα..με σερνει απ την μυτη..

υπουργος = η παπια αντεχει, κοιτα ποσα εχει γραψει σε λιγες μερες στο site! βρισκεται σε οργασμο..πρεπει να την ξεπουπουλιασουμε και να την πεταξουμε στον εθνικο κηπο να δει χαρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom