Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε faithry...τι μαλακίες είναι αυτές με το "επίπεδο" των γάυρων; η καφρίλα των οπαδών δεν έχειχρώμα. Έχουνε κάτι χανούμια και κάτι βαζέλια κάτι στόματα....βόθρος
Ετσι είναι φίλε.... Εγώ έχω πολύ γαμημένο στόμα αν αρχίσω και είμαι και βάζελος... Βέβαια όλα τα έμαθα στον Πειραιά που είναι όλο το πουστοκέφαλο σόι μου........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ετσι είναι φίλε.... Εγώ έχω πολύ γαμημένο στόμα αν αρχίσω και είμαι και βάζελος... Βέβαια όλα τα έμαθα στον Πειραιά που είναι όλο το πουστοκέφαλο σόι μου........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν σε πετυχω εσενα σε κανενα στριπ θα φας πολυ βρισιδι φιλε / ειδικα αν εχεις παρει χορο με καμια δικια μου θα σε στολισω χεχεχεχε

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παπακι μου με τοσους γαυρους τριγυρω μαλλον θα σε κανουμε νταιζυ σε λιγο :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• an5.jpg
    an5.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 30

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε fethry εισαι σοβαρος?
Δεν εχεις καταλαβει οτι σε βρηκανε προχειρο κι ο ενας κοβει κι ο αλλος ραβει....
Εμας λετε επιστημονες αλλα απο μυαλο βερυκοκο ρε φιλε....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παπακι μου με τοσους γαυρους τριγυρω μαλλον θα σε κανουμε νταιζυ σε λιγο :2funny: :2funny:
Γιατί δε δοκιμάζεις;
Αλλά ξέχασα, εσύ είσαι που θα πας την Πέμπτη το μεσημέρι στην πρες κόμφερανς του Βγενόπουλου με στρινγκ. Συ είπας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Άσχετο...αλλά έχω πέσει κάτω με το βιντεάκι που έχει ο DIKY στο προφίλ του με τους πιγκουίνους...το τι φάπα έχει ρίξει ο κόκκινος πιγκουίνος στον πράσινο πιγκουίνο που πέφτει...δεν λέγεται...χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Μια απ τα ιδια επαθα κι εγω οταν το πρωτο ειδα....χαλαρα το καλυτερο αβαταρ!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
faithry, ασ μην ανοιξουμε κουβέντα για τη λαυρίου. Σύγκρουση ήτανε εκεί...ο νεκρός μπορεί να ήταν από οποιοδήποτε στρατόπεδο (χωρίς εισαγωγικά). Κανένας δεν χαίρεται με τη χαμένη ζωή. Εδώ όμως μιλάμε πως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ πράσινος δεν πήγε μια ανθοδέσμη τόσα χρόνια...και μόνο για στάχτη στα μάτια ρε γμτ....ήμαρτον, ντροπη.
Το να πάει ένας συνδεσμίτης ολυμπιακός ανθοδέσμη στον τάφο του δικού σας είναι σαν ειρωνεία: πρώτα τον σκοτώνεις και μετά στέλλνεις και λουλούδια; (θα έλεγε κάποιος)...δεν πάει.
Όσο για το τι κάνει ο καθένας...σόρρυ κιόλας αλλά δεν έχω καταλάβει μετά από τόση ώρα γιατί ασχοείται κανεις. Λες και άμα είπε ο Υπουργός να πας να γαμηθείς, εσύ πήγες και το έκανες...(εκτός και αν το έκανες...οπότε αλλάζει, αλλά και πάλι δεν βλέπω το λόγο να θιχτείς)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γιατί δε δοκιμάζεις;
Αλλά ξέχασα, εσύ είσαι που θα πας την Πέμπτη το μεσημέρι στην πρες κόμφερανς του Βγενόπουλου με στρινγκ. Συ είπας.

Εγω ειμαι με το στρινγκο  - μην χεστουμε τωρα / ο DIKY ειναι κοτα δεν παει σε τετοια - παει για καφε με γκομενακια και CLK-cabrio τρομαρα του .....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπουργέ ...αν είναι να διαλέξω ανάμεσα στα περιεχόμενα των δύο avatar τι να ΜΗΝ εχω, προτιμώ τους πιγκουίνους. Αν υποπτευθώ πως τις δικές σου στο avatar δεν θα τις έχω ποτέ...κατάθλιψη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν σε πετυχω εσενα σε κανενα στριπ θα φας πολυ βρισιδι φιλε / ειδικα αν εχεις παρει χορο με καμια δικια μου θα σε στολισω χεχεχεχε
Σε περιμένω καβλιάρη μου..... Ασε που θα σου τσιμπήσω όλες τις πουτάνες σου.....

Υ.Γ. Για να με αναγνωρίσεις θα κρατάω ένα τριφυλλάκι στο χέρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ ...αν είναι να διαλέξω ανάμεσα στα περιεχόμενα των δύο avatar τι να ΜΗΝ εχω, προτιμώ τους πιγκουίνους. Αν υποπτευθώ πως τις δικές σου στο avatar δεν θα τις έχω ποτέ...κατάθλιψη

εγω ομως φιλε αυτες τις εχω καθε μερα / τραβαω κατι χοντρες βραδυνες και μεσημεριανες ολα τα χοντραδια εξω ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακόμα γελάω με το μαλάκα τον πιγκουίνο!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγω ειμαι με το στρινγκο  - μην χεστουμε τωρα / ο DIKY ειναι κοτα δεν παει σε τετοια - παει για καφε με γκομενακια και CLK-cabrio τρομαρα του .....
Κρατάω αυτό που λες για το στρινγκ. Ειδικά ΜΕΤΑ τη συγγνώμη που ζήτησες.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

Συνημμένα

• fethry becomes daisy after 4-0.jpg
    fethry becomes daisy after 4-0.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • fethry becomes daisy after 4-0.jpg
    fethry becomes daisy after 4-0.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Ρε fethry εισαι σοβαρος?
Δεν εχεις καταλαβει οτι σε βρηκανε προχειρο κι ο ενας κοβει κι ο αλλος ραβει....
Εμας λετε επιστημονες αλλα απο μυαλο βερυκοκο ρε φιλε....
ρε δεν εχει ξαναγινει λεμε..ρεσιταλ..τι φεθρυ & παπαρια μαντολες..μιλαμε για την προσωποποιηση της κλαραμπελ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σε περιμένω καβλιάρη μου ο ενας..
Αχ μη ρε DIKY, αφού πονάω σου λέω.Καλέ τι άντρακλας που είσαι εσύ!ο αλλος..
εκδηλωθηκαν παλι..
υπουργε-diky & λοιποι μερακληδες,ουστ ρε απο δω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom