Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ακόμα και ο δικός σου που έβρισε στα ίσια την μάνα κάποιου και την οικογένειά του δεν του είπα τίποτα.....για να δείς πως δεν έχεις να κάνεις με κωλοτούμπες....
ΥΓ--->Στα ίσια...όχι απλά...''αγαπάω''......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Να ζητήσεις συγγνώμη πριν απ' όλα. Γίνεται?

Προφανως ρε φιλε ζητω συγνωμη / και δεν το ειπα με την εννοια που νομιζεις / μεταξυ αστειου και σοβαρου αλλα περισσοτερο προς την πλακα ....  / αλλα ρε φιλε αν δεν βριζομαστε και τσακωνομαστε μεταξυ μας τι νοημα εχει ???? / χωρις βεβαιως σκοτωμους,μαχαιρια και μπουνιδια ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακόμα και ο δικός σου που έβρισε στα ίσια την μάνα κάποιου και την οικογένειά του δεν του είπα τίποτα.....για να δείς πως δεν έχεις να κάνεις με κωλοτούμπες....
ΥΓ--->Στα ίσια...όχι απλά...''αγαπάω''......

Δεν ήμουν τότε στο σάϊτ και συνεπώς δεν το γνωρίζω. Έχεις όμως την εντύπωση οτι θα το ανεχόμουν;
Με χαρά μου πάντως βλέπω οτι έκοψες τα αστειάκια για το "δούλεμα" και καλά που μου κάνετε οι (τρεις κι ο κούκος άλλωστε) γάβροι εδώ μέσα. Είδες που όταν θέλεις μπορείς να μιλάς και χωρίς ειρωνεία;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
ρε μουνοπανο υπουργε τραβελι πας να μου γνωρισεις αρχιδι?? :tickedoff:αυτα ειναι τα κονε που εχεις ρε παραμυθατζη? :headbang:

εσυ σκασε γιατι ξερεις για ποια μιλαω ...

σε καποια ενημερωση σου διαβασα για ενα τραβελι που συναντησατε εξω απο ενα στριπ..δεν θυμασαι τι γραφεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι σωστα / αλλου το πηγαινα / η Ναταλι ειναι με μουνι και βυζια κανονικη - και τι μουνι εεεε / αλλα υπαρχουν κατι γυμνοσιαλαγκες εδω μεσα .....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προφανως ρε φιλε ζητω συγνωμη / και δεν το ειπα με την εννοια που νομιζεις / μεταξυ αστειου και σοβαρου αλλα περισσοτερο προς την πλακα ....  / αλλα ρε φιλε αν δεν βριζομαστε και τσακωνομαστε μεταξυ μας τι νοημα εχει ???? / χωρις βεβαιως σκοτωμους,μαχαιρια και μπουνιδια ...

Οκ φίλε, μου αρκεί. Και ειδικά που το λες εδώ, εν μέσω των ομοϊδεατών σου.
Κατά τα άλλα, φυσικά μπορούμε και να τσακωνόμαστε, χωρίς όμως να ανακατεύουμε τις μανάδες μας, και χωρίς μπιστόλια και μαχαίρια.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Προφανως ρε φιλε ζητω συγνωμη

υπουργε εισαι μαλακας να ζητας συγνωμη για κατι που δεν εκανες / συγνωμη να ζητησεις που τους εριξες 4 και πονεσανε /οι γαυροι δεν ζητανε συγνωμη γιατι ποτε δεν κανουν λαθη / παρε πισω την συγνωμη σου , μην εισαι κοτα και σε ψαρωνει ο τεσσαροπονεμενος παπιος

Επισκέπτης
εσυ σκασε γιατι ξερεις για ποια μιλαω ...

Ναι σωστα / αλλου το πηγαινα / η Ναταλι ειναι με μουνι και βυζια κανονικη - και τι μουνι εεεε / [size=20pt]αλλα υπαρχουν κατι γυμνοσιαλαγκες εδω μεσα[/size] .....
εχουν γνωση οι φυλακες..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
:priest: :priest: :priest:...συγχωρεμένος τέκνον μου...... :2funny: :2funny:

Δεν ήμουν τότε στο σάϊτ και συνεπώς δεν το γνωρίζω. Έχεις όμως την εντύπωση οτι θα το ανεχόμουν;
Με χαρά μου πάντως βλέπω οτι έκοψες τα αστειάκια για το "δούλεμα" και καλά που μου κάνετε οι (τρεις κι ο κούκος άλλωστε) γάβροι εδώ μέσα. Είδες που όταν θέλεις μπορείς να μιλάς και χωρίς ειρωνεία;

Κάποτε σου είπα πως είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις τί έχει παιχτεί κατά καιρούς εδώ μέσα....και δεν σε ειρωνευόμουν...πλάκα έκανα γιατί αυτά που γράφεις,μη γνωρίζοντας,είναι για γέλια...πίστεψέ με....δες πόσοι βάζελοι σε υπερασπίστηκαν.....για να καταλάβεις.....και ένα τελευταίο...σε αυτά που γράφεις και που είναι για γέλια(επειδή απλά δεν ξέρεις) ναι...σου έκανα πλάκα.....και εγώ και ο pleasure και ποιό πρίν ο Άλεξ και ο DIKY και φυσικά ο Υπουργός......αν έρθει και κανένας έλβις....κλείστο καλύτερα το μηχάνημα.... :2funny: :2funny: :2funny:

....ο τεσσαροπονεμενος παπιος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Κάποτε σου είπα πως είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις τί έχει παιχτεί κατά καιρούς εδώ μέσα....και δεν σε ειρωνευόμουν...πλάκα έκανα γιατί αυτά που γράφεις,μη γνωρίζοντας,είναι για γέλια...πίστεψέ με....δες πόσοι βάζελοι σε υπερασπίστηκαν.....για να καταλάβεις.....και ένα τελευταίο...σε αυτά που γράφεις και που είναι για γέλια(επειδή απλά δεν ξέρεις) ναι...σου έκανα πλάκα.....και εγώ και ο pleasure και ποιό πρίν ο Άλεξ και ο DIKY και φυσικά ο Υπουργός......[size=20pt]αν έρθει και κανένας έλβις....κλείστο καλύτερα το μηχάνημα[/size].... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
υπουργε εισαι μαλακας να ζητας συγνωμη για κατι που δεν εκανες / συγνωμη να ζητησεις που τους εριξες 4 και πονεσανε /οι γαυροι δεν ζητανε συγνωμη γιατι ποτε δεν κανουν λαθη / παρε πισω την συγνωμη σου , μην εισαι κοτα και σε ψαρωνει ο τεσσαροπονεμενος παπιος

σαν να μου φαινεται πως εχει δικιο / εεε φιλε εσυ με τη παπια για ακου :

[size=50pt]ΠΑΟ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ[/size]

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδη βλεπω οτι ο Υπουργος ζητησε συγνωμη για ενα συνθημα που εγραψε!!!!!
γι αυτο εδω τι λες ρε fethry?

Στης τρουμπας τα υπογεια, με ναυτες και σε οργια
η μανα σου γκαστρωθηκε, δολαρια πληρωθηκε
Ποτε δεν γνωρισες μπαμπα, ειχες πατερα τον νταβα
και τωρα πλεον για να φας, τον κοκκαλη παρακαλας
Σε παει τζαμπα εκδρομες, χαζο σε κανει με εκπομπες
σου πληρωσε το κρανος σου, τα γαλλικα το πιανο σου
Κλεμμενα πρωταθληματα, σε ολα τα αθληματα
τα χρεη στα χαρισανε, το γηπεδο στο χτισανε
Ευχαριστω πρεπει να πεις, μαλακα μελος να γραφτεις
πρεπει να γινετε πολλες, εγγεγραμενες αδερφες
Το επαγγελμα σου οπαδος, καροτο ο πρωτος σου μισθος
το ξερουν πανελλαδικος, κοκκινος ειναι ο λαγος
80 χρονια ψεμματα, στο dele alpi αιματα
η φημη σου πλεον γνωστη, πουτανα ευρωπαικη
θα ζητησεις ΕΣΥ συγνωμη?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Κάποτε σου είπα πως είσαι καινούργιος και δεν ξέρεις τί έχει παιχτεί κατά καιρούς εδώ μέσα....και δεν σε ειρωνευόμουν...πλάκα έκανα γιατί αυτά που γράφεις,μη γνωρίζοντας,είναι για γέλια...πίστεψέ με....δες πόσοι βάζελοι σε υπερασπίστηκαν.....για να καταλάβεις.....και ένα τελευταίο...σε αυτά που γράφεις και που είναι για γέλια(επειδή απλά δεν ξέρεις) ναι...σου έκανα πλάκα.....και εγώ και ο pleasure και ποιό πρίν ο Άλεξ και ο DIKY και φυσικά ο Υπουργός......αν έρθει και κανένας έλβις....κλείστο καλύτερα το μηχάνημα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Εμένα πάντως. η συγγνώμη που έπρεπε να ζητήσει ο Υπουργός ήταν επιβεβλημένη.
Αν δεις μάλιστα στο ποστ που όντως ζήτησε συγγνώμη, δεν μου φάνηκε να αστειευόταν.
Κατά τα άλλα, τι να σου πω; Επειδή είμαι νέος εδώ πρέπει να ανέχομαι να βρίζουν τη μάνα μου;
Αυτά και το κόβω. Πήρα αυτό που ήθελα, δεν έχει νόημα να επιμένω περισσότερο.

Επισκέπτης

ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ρε μαλακες εχω κατουρηθει 30 φορες σημερα..σταματηστε να δουλευετε την παπια..ΕΛΕΟΣ..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και επειδη βλεπω οτι ο Υπουργος ζητησε συγνωμη για ενα συνθημα που εγραψε!!!!!
γι αυτο εδω τι λες ρε fethry?
θα ζητησεις ΕΣΥ συγνωμη?

Για πήγαινε στο πράσινο θρεντ, όπου πρωτοδημοσιεύτηκε το εν λόγω πόνημα, και μετά πέσμου αν αντέδρασα η όχι. Εδώ χρειάστηκε να σας τα κάνω τσουρέκια επι ώρες (που λέει καιο pleasuregiver) για να πάρω μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Αν πάλι δεν την εννοεί ο Υπουργός, γιατί ξαναάρχισε τα τσάμικα, εδώ είμαστε. Που στην πράξη σημαίνει: δοκιμάστε ξανά να βρίσετε τη μάνα μου και τα λέμε.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εμένα πάντως. η συγγνώμη που έπρεπε να ζητήσει ο Υπουργός ήταν επιβεβλημένη.
Αν δεις μάλιστα στο ποστ που όντως ζήτησε συγγνώμη, δεν μου φάνηκε να αστειευόταν.
Κατά τα άλλα, τι να σου πω; Επειδή είμαι νέος εδώ πρέπει να ανέχομαι να βρίζουν τη μάνα μου;
Αυτά και το κόβω. Πήρα αυτό που ήθελα, δεν έχει νόημα να επιμένω περισσότερο.
Βιάστηκες......

για τίς μάνες πάντως έχεις απόλυτο δίκιο.....δεν συμφωνώ...δεν φταίνε σε κάτι....

ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ρε μαλακες εχω κατουρηθει 30 φορες σημερα..σταματηστε να δουλευετε την παπια..ΕΛΕΟΣ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βιάστηκες......

για τίς μάνες πάντως έχεις απόλυτο δίκιο.....δεν συμφωνώ...δεν φταίνε σε κάτι....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με δικαιώνεις στην άποψη που έχω για το επίπεδο των γάβρων. Συνέχισε έτσι, αφού μόνο έτσι μπορείς να εκφραστείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom