ο υπουργος δεν εβρισε κανεναν φιλε απ το νοσηρο σας κεφαλι τα βγαλατε ολα. οταν βριζετε εν χορο μαναδες στα γηπεδα γιατι δεν πατε να βαλετε χερι στους αλλους που τα λενε και κανετε εδω τα "καλα παιδια"?εκει ομως κανετε κοκοκο ως συνηθως.μετα σας φταιει ο υπουργος..βρε ουστ!Για σένα μιλάω. Και για το πόσο σε πείραξε όταν εκείνο το καλόπαιδο ο Υπουργός άρχισε να βρίζει τις μανάδες ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών. Α, ξέχασα, "δούλεμα" ήταν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....Για σένα μιλάω. Και για το πόσο σε πείραξε όταν εκείνο το καλόπαιδο ο Υπουργός άρχισε να βρίζει τις μανάδες ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών. Α, ξέχασα, "δούλεμα" ήταν.
...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.....
ΔΕΝ απαντάς όμως.
Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εδω βριζανε νεκρους 26 χρονια..οι μαναδες σε πειραξαν εσενα???ο υπουργος δεν εβρισε κανεναν φιλε απ το νοσηρο σας κεφαλι τα βγαλατε ολα. οταν βριζετε εν χορο μαναδες στα γηπεδα γιατι δεν πατε να βαλετε χερι στους αλλους που τα λενε και κανετε εδω τα "καλα παιδια"?εκει ομως κανετε κοκοκο ως συνηθως.μετα σας φταιει ο υπουργος..βρε ουστ!
Επισκέπτης
ρε υπουργε ελα να σκουπισεις τα δακρυα του φεθρυ μηπως & γλυτωσουμε απο την εξαρτηση που τον εχει πιασει..
ο υπουργος δεν εβρισε κανεναν φιλε απ το νοσηρο σας κεφαλι τα βγαλατε ολα. οταν βριζετε εν χορο μαναδες στα γηπεδα γιατι δεν πατε να βαλετε χερι στους αλλους που τα λενε και κανετε εδω τα "καλα παιδια"?εκει ομως κανετε κοκοκο ως συνηθως.μετα σας φταιει ο υπουργος..βρε ουστ!
Πας ένα στοιχηματάκι 10.000 ευρώ για το αν έβρισε η όχι τις μανάδες των Παναθηναϊκών ο Υπουργός; Με μάρτυρα τον sonyp1000, που είναι και moderator.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Για σένα μιλάω. Και για το πόσο σε πείραξε όταν εκείνο το καλόπαιδο ο Υπουργός άρχισε να βρίζει τις μανάδες ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών. Α, ξέχασα, "δούλεμα" ήταν.
Λοιπον αλλαξα ομαδα / γαμιεται ο Θρυλος και ο Πειραιας / οποιος ειναι γαυρος τη ..... γκουχ γκουχ γκουχ / συγνωμη ρε παιδια ο λαιμος μου .... / εχετε ενα βαρος Φερεντσεβαρος Φερεντσεβαρος ...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Σου έχω απαντήσει τουλάχιστον 10 φορές....εσύ δεν το βλέπεις.....ΔΕΝ απαντάς όμως.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και τον...κωλοτούμπα......βαρύνουσας σημασίας πρόσωπο......Με μάρτυρα τον sonyp1000, που είναι και moderator.
Λοιπον αλλαξα ομαδα / γαμιεται ο Θρυλος και ο Πειραιας / οποιος ειναι γαυρος τη ..... γκουχ γκουχ γκουχ / συγνωμη ρε παιδια ο λαιμος μου .... / εχετε ενα βαρος Φερεντσεβαρος Φερεντσεβαρος ...
Δεν μίλησες για το γάβρο και τον Πειραιά, αλλά για τις μανάδες των βάζελων.
Τοοοοοόσο πολύ πια ξεχνάς αυτά που γράφεις?
οσο για τους νεκρους ακομη και σε οχλο να βρισκεσαι ειναι ζωωδες να ξεστομιζεις μαζι με αλλους βρισιες,αλλα οταν εχω ακουσει ο ιδιος ενα ολοκληρο γηπεδο να δονειται στους ρυθμους αυτου του φρικαλεου συνθηματος τοτε να για ποια ατομα μιλαμε, για πιο επιπεδο και τι σχολια να κανεις για αυτους που μας κανουν "παρατηρησεις". ας διορθωθουν οι ιδιοι και μετα να ρθουν να μιλησουν για μας που ειμαστε οι καλυτεροι φιλαθλοι και ενδιαφερομαστε μονο για τον θρυλο μας.
ελα μωρη θρυλαρα καντους να πονανε!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ο υπουργος δεν εβρισε κανεναν φιλε απ το νοσηρο σας κεφαλι τα βγαλατε ολα. οταν βριζετε εν χορο μαναδες στα γηπεδα γιατι δεν πατε να βαλετε χερι στους αλλους που τα λενε και κανετε εδω τα "καλα παιδια"?εκει ομως κανετε κοκοκο ως συνηθως.μετα σας φταιει ο υπουργος..βρε ουστ!
DIKY ειμαι κατασυγκινημενος με τη συμπαρασταση σου / μου κανεις πλατες για Ναταλι εεεε ???? / εισαι μια πουτανα - εσενα πρεπει να βριζω οχι τα βαζελια ....
Επισκέπτης
ρε τι τραβαμε..χασαμε & τα χαρτομαντηλα με το μιουταρισμα του mclein ρε γαμωτο..
Σου έχω απαντήσει τουλάχιστον 10 φορές....εσύ δεν το βλέπεις.....
Όχι, δεν μου έχεις απαντήσει. Περιμένω λοιπόν πάντα την απάντησή σου σε σχέση με το τι πρέπει να γίνεται όταν κάποιοι βρίζουνε συλλήβδην μανούλες. Αν έχεις κάτι να απαντήσεις επ' αυτού, το περιμένω.
Επισκέπτης
ποια ειναι η ναταλι???το τραβελι που συναντησατε εξω απο το στριπτηζαδικο προχτες???DIKY ειμαι κατασυγκινημενος με τη συμπαρασταση σου / μου κανεις πλατες για Ναταλι εεεε ???? / εισαι μια πουτανα - εσενα πρεπει να βριζω οχι τα βαζελια ....
ρε τι τραβαμε..χασαμε & τα χαρτομαντηλα με το μιουταρισμα του mclein ρε γαμωτο..
Όσο νυχτώνει, το τσουρέκι μεγαλώνει.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ποια ειναι η ναταλι???το τραβελι που συναντησατε εξω απο το στριπτηζαδικο προχτες???
[size=50pt]ΟΡΙΣΤΕ [/size]
Να ζητήσεις συγγνώμη πριν απ' όλα. Γίνεται?fethry πες μου πραγματικα τι πρεπει να κανω για να σβησω απο τη μνημη σου αυτο που ειπα / πραγματικα σου μιλαω - χωρις πλακα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Όχι, δεν μου έχεις απαντήσει. Περιμένω λοιπόν πάντα την απάντησή σου σε σχέση με το τι πρέπει να γίνεται όταν κάποιοι βρίζουνε συλλήβδην μανούλες. Αν έχεις κάτι να απαντήσεις επ' αυτού, το περιμένω.
Σου είπα:Διαφωνώ κάθετα αλλά δεν είμαι ο κακός ο λύκος ή ακόμα κανένας mod για να κάνω παρατηρήσεις.....ο καθένας εδώ έχει την ευθύνη των γραφόμενών του...βρές ένα δικό μου post και τα ξαναλέμε....πόσες φορές πρέπει να στο πώ....αχ ρε Υπουργέ......με τρέλλανε ο τύπος απόψε με την πάρτη σου.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις