Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Με δικαιώνεις στην άποψη που έχω για το επίπεδο των γάβρων. Συνέχισε έτσι, αφού μόνο έτσι μπορείς να εκφραστείς.
Σόρρυ...τί έγραψα λάθος ρε φίλε????Για τίς μάνες δεν συμφωνώ να βρίζει κανείς.....ποιό άλλο είναι το πρόβλημα????
ΥΓ--->Τί γνώμη έχεις για το επίπεδο των γαύρων δλδ???Αν έχεις άσχημη φαντάσου ποιά θα είναι για τους δικούς σου......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σόρρυ...τί έγραψα λάθος ρε φίλε????Για τίς μάνες δεν συμφωνώ να βρίζει κανείς.....ποιό άλλο είναι το πρόβλημα????
ΥΓ--->Τί γνώμη έχεις για το επίπεδο των γαύρων δλδ???Αν έχεις άσχημη φαντάσου ποιά θα είναι για τους δικούς σου......
Την κάνουμε προς τα πίσω με ελαφρά πηδηματάκια βλέπω. Κάτι είναι κι αυτό. Ειδικά όταν τόσοι γάβροι ΑΜΥΝΕΣΤΕ τόση ώρα εδώ σε μένα το βάζελο που είμαι μόνος μου και δεν βρίζω.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αν πάλι δεν την εννοεί ο Υπουργός, γιατί ξαναάρχισε τα τσάμικα,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπουργε το ασμα "το παπακι παει στην ποταμια" μπορεις να μας το παιξεις σε τσαμικο? :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την κάνουμε προς τα πίσω με ελαφρά πηδηματάκια βλέπω. Κάτι είναι κι αυτό. Ειδικά όταν τόσοι γάβροι ΑΜΥΝΕΣΤΕ τόση ώρα εδώ σε μένα το βάζελο που είμαι μόνος μου και δεν βρίζω.
3 ερωτήσεις:
1η--->ΕΓΩ που σε έβρισα???
2η--->ΠΟΙΟΣ σου έβρισε την μάνα????ΕΣΕΝΑ όμως.......
3η--->ΠΟΙΟΣ την κάνει με πηδηματάκια??????

Επισκέπτης
α ρε υπουργε..γιατι ρε καθαρμα εισαι τοσο γλυκοψωλης & δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο τις παπιες σου???

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ηξερα για βαζελους κοτες για βαζελους λαγους αλλα αυτο το νεο ειδος παπιας πρωτη φορα το βλεπω και ειναι πολυ ενδιαφερον! :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βιάστηκες......

για τίς μάνες πάντως έχεις απόλυτο δίκιο.....δεν συμφωνώ...δεν φταίνε σε κάτι....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eμένα η μάνα μου νάγκες είναι γαύρος άρρωστος οπότε όταν μου τη βρίζουν γαύροι γελάω αφάνταστα. Βεβαίως συμφωνώ απόλυτα με τον λάτρη των ποδιών.....
Να στε καλά μάγκες έχω πήξει στο γέλιο.... Τελικά έχει περισσότερη πλάκα να παρακολουθείς από το να ποστάρεις.... Μινίστρο ρίξε μπινελίκια δε μου χαλάς τη διάθεση σήμερα έχω πουτανότσαρκα..... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τη γλωσσα μου εδωσαν ελληνικη

Πριν λίγο ζητούσες συγγνώμη ("χωρίς πλάκα" κατά τα λεγόμενάσου) και τώρα κάνεις τις ίδιες μαλακίες.
Προφανώς διαθέτεις και ασυλία, οπότε δεν θα σε πειράξει που θα σε πω τσάτσο, έτσι?
Να σε χαίρονται οι φίλοι σου και όλοι όσοι σε ανέχονται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με δικαιώνεις στην άποψη που έχω για το επίπεδο των γάβρων. Συνέχισε έτσι, αφού μόνο έτσι μπορείς να εκφραστείς.
Ρε faithry...τι μαλακίες είναι αυτές με το "επίπεδο" των γάυρων; η καφρίλα των οπαδών δεν έχειχρώμα. Απλά αμα τώρα ήσουνα από πάνω δεν θα σου καιγότανε καρφί, τώρα που είσαι κάτι χρόνια από κάτω σε ...πιάσανε οι ευαισθησίες σου.
Έχουνε κάτι χανούμια και κάτι βαζέλια κάτι στόματα....βόθρος

Επισκέπτης
Ρε faithry...τι μαλακίες είναι αυτές με το "επίπεδο" των γάυρων; η καφρίλα των οπαδών δεν έχειχρώμα. Απλά αμα τώρα ήσουνα από πάνω δεν θα σου καιγότανε καρφί, τώρα που είσαι κάτι χρόνια από κάτω σε ...πιάσανε οι ευαισθησίες σου.
ναι μωρε..επαναλαμβανω για οσους ξεχνανε το σπουδαιοτερο..26 χρονια τους ανεχομασταν να βριζουν νεκρους..σιγα μην λογοδοτησουμε στους κρετινους..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσχετο...αλλά έχω πέσει κάτω με το βιντεάκι που έχει ο DIKY στο προφίλ του με τους πιγκουίνους...το τι φάπα έχει ρίξει ο κόκκινος πιγκουίνος στον πράσινο πιγκουίνο που πέφτει...δεν λέγεται...χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Άσχετο...αλλά έχω πέσει κάτω με το βιντεάκι που έχει ο DIKY στο προφίλ του με τους πιγκουίνους...το τι φάπα έχει ρίξει ο κόκκινος πιγκουίνος στον πράσινο πιγκουίνο που πέφτει...δεν λέγεται...χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

ελα μωρε με τη μαλακια του DIKY / σιγα το πραμα / κοιτα εγω τι εχω ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γι' αυτή την καφρίλα μιλάω κι εγώ, που έχω στηλιτεύσει τα στόματα-βόθρος των δικών μου, άρα δικαιούμαι δια να ομιλώ.
Δεν μας λες όμως τίποτα και για εκείνο το -πολύ αρσενικό παιδί, με το λόγο του να ισχύει ως συμβόλαιο- που ακούει στο όνομα Υπουργός?
Πρώτα ζητάει συγγνώμη και μετά, επειδή του την είπανε τα κολλητάρια του οτι οι γάβροι δεν ζητάνε ποτέ συγγνώμη, ξανάρχισε τις βρισιές. Ωραίος, και ενήλικος!
ΥΓ Να υποθέσω οτι οι γάβροι δεν ζητάνε συγγνώμη ούτε και για τη λεωφόρο Λαυρίου, που αφήσανε ένα νεκρό πίσω;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμένα πάντως η δική μου η μανούλα μου έχει μάθει πως το ήθος φαίνεται εμπράκτως. Βαζελοχάνουμα, όλα αυτά τα 26 χρόνια...μια φορά μια ανθοδέσμη δεν μπορούσατε να στείλετε στο μνημόσυνο των παιδιών;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom