Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ να είχε τα @@ απο δω και να έλεγε στον Υπουργό οτι είπε μαλακία και να την πάρει πίσω, δεν θα επέμενα. Εσείς όμως βαλθήκατε να τον επιβραβεύσετε, να βεβαιώσετε οτι δεν το εννοούσε και προσπαθείτε να με μειώσετε με κάθε τρόπο.
Να χαίρεστε λοιπόν τα παντελόνια σας!
ειπε η παπια & εφυγε για το λαγουμι της αφου ανηκει στο επαπειλουμενο ειδος της λαγοπαπιας..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ να είχε τα @@ απο δω και να έλεγε στον Υπουργό οτι είπε μαλακία και να την πάρει πίσω, δεν θα επέμενα. Εσείς όμως βαλθήκατε να τον επιβραβεύσετε, να βεβαιώσετε οτι δεν το εννοούσε και προσπαθείτε να με μειώσετε με κάθε τρόπο.
Να χαίρεστε λοιπόν τα παντελόνια σας!
Χαίρομαι και τα σώβρακα που φοράω, να είσαι καλά αλλά μην ανησυχείς. Βλέπεις οτι δεν σου βγαίνει αυτό που θές όσες κωλοτούμπες κι αν κάνεις. Τι το παλεύεις ανθρωπέ μου?

Επισκέπτης
μαγκες δεν αντεχω αλλο..φροντιστε το πρωι να εχω υλικο για πολλα γελια να παει καλα η ημερα μου & αυριο..σας παραδιδω την λαγοπαπια για περαιτερω ξεκατινιασμα-ξεπουπουλιασμα..www.freesmileys.org] [/url]

Επισκέπτης
για ριχτε κ ενα βλεφαρο στο περιοδικο τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• daisy.jpg
    daisy.jpg
    88,2 KB · Εμφανίσεις: 18

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μαγκες δεν αντεχω αλλο..φροντιστε το πρωι να εχω υλικο για πολλα γελια να παει καλα η ημερα μου & αυριο..σας παραδιδω την λαγοπαπια για περαιτερω ξεκατινιασμα-ξεπουπουλιασμα..www.freesmileys.org] [/url]
κοιμησου ησυχος φιλε η παπια βρισκεται σε καλα χερια!  :grin:gn

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

κατσε κατσε λιγο μη φευγεις / fethry δες τι εκανα για σενα .... / αντε και του χρονου

[youtube=425,350]qkDvtA17M1g[/youtube]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παντως η παπια τη βγαζει δε τη βγαζει μεχρι το βραδυ / την εχουμε ξεκατινιασει ...

Την βραδιά που πέταξες την παπαριά περί μανάδων όμως και εσύ.....λαγουδάκι την έκανες, ούτε που ξαναμίλησες.........έκανες ένα thread κώλο και έφυγες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την βραδιά που πέταξες την παπαριά περί μανάδων όμως και εσύ.....λαγουδάκι την έκανες, ούτε που ξαναμίλησες.........έκανες ένα thread κώλο και έφυγες.
Οκ κύριοι, με κάλυψε η φράση του sonyp900.
Καλό σας βράδυ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

sony μα τη Παναγια δεν ημουνα παρον εκεινο το βραδυ γιατι ειχα και δουλειες / δεν ειμαι σαν καποιους εδω μεσα που εχουν γινει computer freak και κοιτανε μην φυγει καμια πορδη απο κανενα και δεν την πιουν / κανω την πλακα μου εδω μεσα,μιλαω για το hobby μου τα στριπ και αντε γεια / αν καποιοι εχουν αναγαγει το bourdela.com σε κεντρο της ζωης τους ΠΡΟΒΛΗΜΑ τους ... 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
sony μα τη Παναγια δεν ημουνα παρον εκεινο το βραδυ γιατι ειχα και δουλειες / δεν ειμαι σαν καποιους εδω μεσα που εχουν γινει computer freak και κοιτανε μην φυγει καμια πορδη απο κανενα και δεν την πιουν / κανω την πλακα μου εδω μεσα,μιλαω για το hobby μου τα στριπ και αντε γεια / αν καποιοι εχουν αναγαγει το bourdela.com σε κεντρο της ζωης τους ΠΡΟΒΛΗΜΑ τους ... 

Και ποιος έγραψε το περίφημο ποστ από το λογαριασμό σου και δεν ξαναμίλησε βρε Υπουργέ. Σέβομαι τα λεγόμενα σου αλλά ποιος............κοίτα παρακάτω, γίνεται αυτή η επισήμανση και μετά τίποτα.......

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
πιστευω οτι ενα θρεντ μπορει να ξαναπαρει τον δρομο του αλλα αν δεν γινοταν αυτο πως θα ανακαλυπταμε τον τον γνησιο βαζελο φεθρυ μου λετε?
που πας, δεν θα δεις τον εαυτο σου σε ιδιωτικες στιγμες μετα απο την ηττα απο την 4αρα?κοιτα πως τρεχεις :grin:

καλο βραδυ φεθ!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και ποιος έγραψε το περίφημο ποστ από το λογαριασμό σου και δεν ξαναμίλησε βρε Υπουργέ. Σέβομαι τα λεγόμενα σου αλλά ποιος............κοίτα παρακάτω, γίνεται αυτή η επισήμανση και μετά τίποτα.......

Μα αυτο λεω ρε sony / καθημερινη,23:11 εγινε το ποστ - εχουμε και δουλειες .....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τα γραπτά μένουν που λένε......δεν έχει νόημα να το σκαλίσουμε άλλο ;)

ετσι ειναι ρε φιλε !!!! / ενταξει δε λεω ηταν ερειστικο αυτο που ειπα αλλα μας βγηκε κι αυτος ο παπιας σαν Σταυροφορος της Δικαιοσυνης,πρεσβευοντας τα καλα και ηθικα παιδια του Παναθηναϊκου να μου τα χωσει ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αχ, ναι, το ξερω...κι εγώ μετά από 20 χρόνια θα πρέπει να πάω να συναντήσω τα παιδιά που έκανα με όλες τις πόρνες που έχω πάει.
Θα συναντήσω τη νέα γενιά που δημιουργήθηκε από το σπέρμα του προφυλακτικού μου.
Α,ρε CNN, πάντα έγκυρο και ενημερωμένο. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
εισασταν που εισασταν , ηρθε και η τεσαρα του θρυλου μας και σας ολοκληρωσε το ψυχολογικο προβλημα (για τα δυο προηγουμενα post αναφερομαι) - α ρε βάζελοι τι τραβατε,και ποσα εχετε να...φάτε ακομη !!!! Αντε γεια κοροιδα !!!

Συνημμένα

• 348426b.jpg
    348426b.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
www.freeimagehost.eu/image/2a2a6f2346503] [/URL]

www.freeimagehost.eu/image/aab7662346504] [/URL]
"Τι έχεις;..."
www.freeimagehost.eu/image/13a8222346505] [/URL]
Τι να'χω ρε πατέρα!!
www.freeimagehost.eu/image/17c69a2346506] [/URL]
Είπα κι εγώ ότι θα επαναλάβουμε την καλή εμφάνιση της Κυριακής