You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.575
- Πόντοι
- 5.006
Ο Μαρκάνο στο gazzetta!
O Ίβαν Μαρκάνο είναι έτοιμος να γυρίσει στον Ολυμπιακό και μιλώντας στο Gazzetta αποκαλύπτει τις προθέσεις του και την μεγάλη του επιθυμία για επιστροφή!
Ο Μαρκάνο στο gazzetta.gr
O Ισπανός αμυντικός ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από την Ελλάδα και το Gazzetta. «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό. Πέρασα εξαιρετικές στιγμές στην Ελλάδα, όπου πήρα τίτλους και αγωνίστηκα με πολύ καλούς συμπαίκτες και με ένα πολύ καλο προπονητικό τιμ», σχολίασε αρχικά ο Μαρκάνο.
Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον Ολυμπιακό και το προσωπικό ενδιαφέρον του Μίτσελ για εκείνον απάντησε: «Είναι κάτι πολύ θετικό και σημαντικό για μένα το γεγονός πως με θέλει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με τον κ. Μίτσελ προπονητή. Όμως δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι για συμφωνία.
Ξέρω πως ο Ολυμπιακός με θέλει και κάνει συζητήσεις, όμως δεν έχω κάτι οριστικό να σας πω». Όταν του ζητήσαμε να μας μεταφέρει κατά πόσον μπορεί να ισχύει πως έρχεται την Δευτέρα στην χώρα μας για το τελικό deal ξεκαθάρισε πως «όχι. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για τώρα. Μην ξεχνάτε πως είμαι παίκτης της Ρούμπιν Καζάν.
Έχω ένα συμβόλαιο εδώ. Περνάω καλά σε αυτήν την ομάδα και παίρνω χρόνο συμμετοχής. Όμως σίγουρα θα με ενδιέφερε να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά στην Ελλάδα με την φανέλα μίας ομάδας από την οποία έχω μόνο πολύ καλά πράγματα να θυμάμαι
Και πάλι όμως ξεκαθαρίζω πως δεν έχω κάτι οριστικό ή τελικό να σας πω αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται για συμφωνία. Περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες για να δούμε τι θα γίνει»
O Ίβαν Μαρκάνο είναι έτοιμος να γυρίσει στον Ολυμπιακό και μιλώντας στο Gazzetta αποκαλύπτει τις προθέσεις του και την μεγάλη του επιθυμία για επιστροφή!
Ο Μαρκάνο στο gazzetta.gr
O Ισπανός αμυντικός ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από την Ελλάδα και το Gazzetta. «Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό. Πέρασα εξαιρετικές στιγμές στην Ελλάδα, όπου πήρα τίτλους και αγωνίστηκα με πολύ καλούς συμπαίκτες και με ένα πολύ καλο προπονητικό τιμ», σχολίασε αρχικά ο Μαρκάνο.
Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον Ολυμπιακό και το προσωπικό ενδιαφέρον του Μίτσελ για εκείνον απάντησε: «Είναι κάτι πολύ θετικό και σημαντικό για μένα το γεγονός πως με θέλει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με τον κ. Μίτσελ προπονητή. Όμως δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι για συμφωνία.
Ξέρω πως ο Ολυμπιακός με θέλει και κάνει συζητήσεις, όμως δεν έχω κάτι οριστικό να σας πω». Όταν του ζητήσαμε να μας μεταφέρει κατά πόσον μπορεί να ισχύει πως έρχεται την Δευτέρα στην χώρα μας για το τελικό deal ξεκαθάρισε πως «όχι. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για τώρα. Μην ξεχνάτε πως είμαι παίκτης της Ρούμπιν Καζάν.
Έχω ένα συμβόλαιο εδώ. Περνάω καλά σε αυτήν την ομάδα και παίρνω χρόνο συμμετοχής. Όμως σίγουρα θα με ενδιέφερε να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά στην Ελλάδα με την φανέλα μίας ομάδας από την οποία έχω μόνο πολύ καλά πράγματα να θυμάμαι
Και πάλι όμως ξεκαθαρίζω πως δεν έχω κάτι οριστικό ή τελικό να σας πω αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται για συμφωνία. Περιμένω μέσα στις επόμενες ημέρες για να δούμε τι θα γίνει»
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.203
- Πόντοι
- 506
ευχομαι να κανει η ομαδα αυτο που πρεπει γιατι θα αγριεψει πολυ ο ομιλος....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.575
- Πόντοι
- 5.006
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Η Νότιγχαμ σύμφωνα με πληροφορίες θα αγοράσει με 1,5 εκατ. τον Τζιμπούρ
Παλι στο κονομι ο βαγγελας...................
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πήραμε 3 παίκτες όμως ρε τύπε ;)Παλι στο κονομι ο βαγγελας...................
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 2.606
Παλι στο κονομι ο βαγγελας...................
τσιφοριζεις τυπε
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.865
- Πόντοι
- 5.006
αυτος ηταν που δεν ειχε συμβολαιο με τον θρυλο και οτι μας δουλευει ο βαγγελας συμφωνα με τις μπουγατσες....Η Νότιγχαμ σύμφωνα με πληροφορίες θα αγοράσει με 1,5 εκατ. τον Τζιμπούρ
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτος ο Μπεγκιτς...καρκινος ρε πουστη μου
15-26 στο πρωτο δεκαλεπτο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.575
- Πόντοι
- 5.006
ενταξει συνηλθε...καλα παμε προς το παρον.....Αυτος ο Μπεγκιτς...καρκινος ρε πουστη μου
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ενταξει συνηλθε...καλα παμε προς το παρον.....
ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
38-59 το ημιχρονο.
Ειμαστε τυχεροι που παιζουμε απεναντι σε ομαδα που εχει για προπονητη αυτον τον απιθανο:
Ειμαστε τυχεροι που παιζουμε απεναντι σε ομαδα που εχει για προπονητη αυτον τον απιθανο:
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σήμερα ξεμπούκωσε η ομάδα! Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ολα τα λεφτα η εκφραση του μπουρουση38-59 το ημιχρονο.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Και αν τον κοντραρουν και εκει.Τελικα ειναι αληθεια πως εαν ο Ολυμπιακος βρει ρυθμο και αισθανθουν καλα οι παικτες του στο παρκε δεν υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη να τον κοντραρει.Για ΝΒΑ και αν...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις