Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Tελος 3ου δεκαλεπτου: 53-78 με το εξωπραγματικο 11/16 τριποντα!
πρεπει επιτελους ο μπαρτζωκας να καταλαβει οτι και στο μπασκετ υπαρχει και το σουτ απο τα 4-5 μετρα, τις κλειστες αμυνες δεν τις ανοιγεις με τα τριποντα γιατι αν δεν σου κατσουν καταστραφηκες, οπως καλη ωρα με τον βαζελο και με μπαρτσελονα, ουτε με το παιγχνιδι στην ρακετα, ειδικα με τους ψηλους που εχουμε, υπαρχει και αυτο το σουτ, περισυ και προπερσυ με χαινς και αντιτς ανοιξαμε αυτες τις αμυνες, αυτοι οι 2 αναγκαζαν τους ψηλους της αντιπαλης ομδας να βγουν να μαρκαρουν και δημιουργουσαν διαδρομους για σπανουλη και λο, φετος αυτο δεν υπαρχει, η τριποντα ή γιουρουσι! δεν προκειται να παμε μακρια ετσι!
Δεν ξέρω αν είναι καθαρά εντολή του Μπαρτζώκα τα τρίποντα. Οι παίχτες μας δείχνουν φοβισμένοι να πάρουν τέτοια σουτ από τα 4-5 μέτρα. Μάντζαρης περιορίζεται σε σταστικά τρίποντα, ο Σλούκας όλο και λιγότερο σουτάρει από τα 4-5 μέτρα, ακόμα και ο Σπανούλης πλέον δεν το συνηθίζει. Χωρίς τέτοια σουτάκια πάντως ομάδες με δυνατή άμυνα όπως πχ ο βάζελος δεν τις νικάς εύκολα.
Με κόκκινο οι ενστάσεις μου. Τον Κόλλινς πότε πρόλαβες να τον δεις και δεν σου κάνει; Ο Λοτζέσκι που είναι απ' την παρέλαση και μετά; Και παίζει και σαν πρωταθλητής λες. Ο Περπέρογλου σε τι φταίει; Στρατιώτης είναι και μάλιστα καλός. Του έχει αλλάξει ρόλο λόγω ανάγκης και το παλεύει. Για τον Καββαδά φταίει ο Μπαρτζώκας και οι δημοσιογράφοι αλλά όχι ο παίχτης. Προσωπική άποψη ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, κρέας με μούσκουλα, άτεχνος, ακίνδυνος επιθετικά, επικίνδυνος αμυντικά. Για τα ριμπάουντ και τα σπρωξίματα υπάρχουν κι άλλοι παίχτες.
Και μαθηματικά εντός ή εκτός Ελλάδας η κατρακύλα κάπου θα σταματούσε!Οπως ποσταρα κ πριν μέρες την άποψη μου για το μπασκετικο τμήμα κάθε μέρα δε θα ναι Πάσχα!Τραβηξανε τα γκαρντ κ πήραμε το ματς !Μπαρτζωκας =ΥΠΝΟΣ
Αγγελοπουλοι επίσης υπεύθυνοι στο κομμάτι προστασίας της τιμής του δις σερί πρωταθλητή κ συγκεκριμένα αναφέρομαι στις θέσεις 4-5 που είμαστε γυμνοί κ όπου πετυχαίνουμε ποιοτικούς αντιπάλους σε 4-5αρια θα πέφτει φαπα και αν δεν τραβήξει η περιφέρεια η φαπα γίνεται συντριβή!
Και μετα μου λες οτι δεν εισαι μπασκετικος.Εχεις γνωσεις και εισαι σωστος σε οσα λες για το μπασκετ.Εδώ είσαι υπερβολικός τύπε. Μία συντριβή δεχθήκαμε από Μιλάνο και αυτό οφείλεται στους γκαρντ τις που μας ψώλιασαν και όχι στους αντίπαλους ψηλούς. Όσο για τον Μπαρτζώκα δεν θα έλεγα ότι τον χαρακτηρίζει η λέξη ύπνος. Απλά δεν κόβει το μάτι του στις μεταγραφές, με αυτούς τους παίχτες που έφερε αυτό το μπάσκετ παίζεις. Ότι δεν έχει plan b εντάξει είναι προφανές. Τα παιχνίδια με Μάλαγα και Εφές στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε και με μεγάλη διαφορά.