Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Εδώ είσαι υπερβολικός τύπε. Μία συντριβή δεχθήκαμε από Μιλάνο και αυτό οφείλεται στους γκαρντ τις που μας ψώλιασαν και όχι στους αντίπαλους ψηλούς. Όσο για τον Μπαρτζώκα δεν θα έλεγα ότι τον χαρακτηρίζει η λέξη ύπνος. Απλά δεν κόβει το μάτι του στις μεταγραφές, με αυτούς τους παίχτες που έφερε αυτό το μπάσκετ παίζεις. Ότι δεν έχει plan b εντάξει είναι προφανές. Τα παιχνίδια με Μάλαγα και Εφές στην έδρα μας πρέπει να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε και με μεγάλη διαφορά.
Στο μιλανο δεν τράβηξε η περιφέρεια αλλά για το ψωλιασμα ευθύνες έχει ο ύπνος που απο τότε που ανέλαβε την ομάδα του Ντούντα δεν είδα να βάζει τις δικές του πινελιές σε σύστηματα κ πλάνα με αποτέλεσμα η μη ύπαρξη τους να μας καθιςτα προβλεψιμους!ξεχνά στον πάγκο για ώρα παίχτες και δεν βάζει την κατάλληλη στιγμή τους σωστούς μέσα!
Για αρμανι δηλ τι θες να μ πεις ότι μόνο οι κοντοι μας ψωλιασαν;Για δες λίγο τα μπλοκς κ τη βοήθεια των ψηλών τους!Για να δούμε μέσα στη φενερ;

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και μετα μου λες οτι δεν εισαι μπασκετικος.Εχεις γνωσεις και εισαι σωστος σε οσα λες για το μπασκετ. :rockon:

Απλά το κοζάρω πολύ το άθλημα τύπε και παρακολουθώ τα δρώμενα στην Ευρώπη, κυρίως euroleague. Δεν έχω γνώσεις για να βγάλω συστήματα, μεγάλες αναλύσεις(που προσπαθούν να κάνουν οι δημοσιογράφοι και γράφουν συνήθως μλκιες) κλπ, απλά με τον καιρό αποκτάς κάποια κριτική ικανότητα, κάποια αντίληψη, μαθαίνεις λίγο την αγορά κλπ.
Δεν είμαι καθαρά μπασκετικός, αλλά το μπάσκετ παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ελληνική πραγματικότητα, γιατί οι ομάδες πρωταγωνιστούν και Ευρώπη.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Στο μιλανο δεν τράβηξε η περιφέρεια αλλά για το ψωλιασμα ευθύνες έχει ο ύπνος που απο τότε που ανέλαβε την ομάδα του Ντούντα δεν είδα να βάζει τις δικές του πινελιές σε σύστηματα κ πλάνα με αποτέλεσμα η μη ύπαρξη τους να μας καθιςτα προβλεψιμους!ξεχνά στον πάγκο για ώρα παίχτες και δεν βάζει την κατάλληλη στιγμή τους σωστούς μέσα!
Για αρμανι δηλ τι θες να μ πεις ότι μόνο οι κοντοι μας ψωλιασαν;Για δες λίγο τα μπλοκς κ τη βοήθεια των ψηλών τους!Για να δούμε μέσα στη φενερ;

Το ψώλιασμα οφείλεται στους κοντούς τους. Ο Lawal έκανε όντως το καλύτερο παιχνίδι του εναντίον μας, αλλά δεν ήταν ο υπαίτιος της συντριβής μας. Δες εδώ τα στατιστικά που είχαν Λάνγκφορντ, Χάκετ και Τζέρελς.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506
Και μαθηματικά εντός ή εκτός Ελλάδας η κατρακύλα κάπου θα σταματούσε!Οπως ποσταρα κ πριν μέρες την άποψη μου για το μπασκετικο τμήμα κάθε μέρα δε θα ναι Πάσχα!

θελεις να με τρελανεις, να μου σμπαραλιασεις τα νευρα, ετσι δεν ειναι μαριο ;;;

------> Total Record 12 wins, 2 losses

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ένας απο μέσα μου είπε ότι ο βάις θα πάει Κατάρ  :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.271
Πόντοι
46.232
καριέρα θέλει να κάνει και αυτός.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καριέρα θέλει να κάνει και αυτός.....
κάλος παίκτης είναι πάντως...απορώ γιατί παίζει τόσο λίγο ενώ ο κάμπελ που είναι δανεικός και δύσκολα θα παραμείνει πάιζει βασικός :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.271
Πόντοι
46.232
κάλος παίκτης είναι πάντως...απορώ γιατί παίζει τόσο λίγο ενώ ο κάμπελ που είναι δανεικός και δύσκολα θα παραμείνει πάιζει βασικός :S
γιατί θέλει μιά μπάλα μόνο του , δεν μαρκάρει και έχει πολύ ασταθή απόδοση...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.271
Πόντοι
46.232
δεν είναι τυχαίο που είναι σήμερα εκτός αποστολής μόνο αυτό θα πω  :sunglasses:
τι τυχαίο , αφού χθές δεν πήγε προπόνηση και η ΠΑΕ δεν ενημέρωσε κάν αν ζήτησε άδεια ή είναι τραυματίας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ θα χρειαστεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που αποφασίσει να διατηρήσει τον Ιβάν Μαρκάνο στο έμψυχο δυναμικό του  :new_shocked:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.271
Πόντοι
46.232
Το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ θα χρειαστεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που αποφασίσει να διατηρήσει τον Ιβάν Μαρκάνο στο έμψυχο δυναμικό του  :new_shocked:
5 μύρια έδωσαν οι ρώσοι για να τον πάρουν απο την Βιγιαρεάλ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
5 μύρια έδωσαν οι ρώσοι για να τον πάρουν απο την Βιγιαρεάλ...
το ξέρω γιαυτό μου φαίνονται λίγα το 1,5 εκ τόσα λεφτά και καλά πήρε η νότιγχαμ τον τζιμπούρ,πολλά έχουμε διαβάσει όπως με τον μετζανί που λέγανε ότι τον είχαμε αγοράσει και τελικά ήταν δανεικός...φέτος πάντως ο μαρκάνο ήταν βασικός στο πρωτάθλημα και στην ευρώπη..μάλλον ήρθε για τα ματς με την γιουνάιτεντ,πάντως θυμάμαι όλοι ότι τον έβριζαν στον Ολυμπιακό ειδικά μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο που είχαμε αρπάξει 2 γκολάκια στα 10 πρώτα λεπτά,καλές εντυπώσεις είχε αφήσει πάντως ως αριστερός μπακ και μπροστά ο χολέμπας στα ευρωπαικά παιχνίδια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
το ξέρω γιαυτό μου φαίνονται λίγα το 1,5 εκ τόσα λεφτά και καλά πήρε η νότιγχαμ τον τζιμπούρ,πολλά έχουμε διαβάσει όπως με τον μετζανί που λέγανε ότι τον είχαμε αγοράσει και τελικά ήταν δανεικός...φέτος πάντως ο μαρκάνο ήταν βασικός στο πρωτάθλημα και στην ευρώπη..μάλλον ήρθε για τα ματς με την γιουνάιτεντ,πάντως θυμάμαι όλοι ότι τον έβριζαν στον Ολυμπιακό ειδικά μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο που είχαμε αρπάξει 2 γκολάκια στα 10 πρώτα λεπτά,καλές εντυπώσεις είχε αφήσει πάντως ως αριστερός μπακ και μπροστά ο χολέμπας στα ευρωπαικά παιχνίδια
Αν οντως εδωσε και 1 εκ για τον δανεισμο,δεν ειναι λιγα,συνολικα 2,5 εκ ειναι,και οι ρωσσοι ειχαν δωσει
5.Στους αρχιδια τους αν χασουν και 2,5 εκ,εχουν τρελα λεφτα αυτοι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1510892_783525118329173_1136595910_n.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ύστερα από έξι μήνες παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Βλάντιμιρ Βάις, αλλάζει... λιμάνι.

Ο 24χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λεκβίγια για το πρωτάθλημα του Κατάρ.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Σλοβάκος αγωνίστηκε 14 φορές πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις στην Lekhwiya SC".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom