redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναι και λίγα τύπε μέχρι το καλοκαίρι για 3 μήνεςΟ μαλακας ο χοντρός τσαμπε πάλι!Μουνοπανο!
Ποιος είναι αυτός τύπε?
ναι και λίγα τύπε μέχρι το καλοκαίρι για 3 μήνεςΟ μαλακας ο χοντρός τσαμπε πάλι!Μουνοπανο!
Ποιος είναι αυτός τύπε?
Όχι, εννοούσα από ποια ομάδα τον πήρατε, τι θέση παίζει κτλ...ναι και λίγα τύπε μέχρι το καλοκαίρι για 3 μήνες
καλός παίκτης αλλά λίγο στυλιάριΌχι, εννοούσα από ποια ομάδα τον πήρατε, τι θέση παίζει κτλ...
το βρήκα
Τι καλός;Τρικαλοςκαλός παίκτης αλλά λίγο στυλιάρι
Η αγαπημένη μου περίοδος είναι αυτή των μεταγραφών!Η Τσέλσι πήρε Σαλάχ της Βασιλείας για αντικαταστάτη του Ματα!καλός παίκτης αλλά λίγο στυλιάρι
ναι ρε τύπε λες την έχουμε την κολομβίαΗ αγαπημένη μου περίοδος είναι αυτή των μεταγραφών!Η Τσέλσι πήρε Σαλάχ της Βασιλείας για αντικαταστάτη του Ματα!
Ο Φαλκάο μάλλον θα χάσει το μουντιάλ...με την Κολομβία δεν έτυχε η Ελλάδα?
Έβαλε γκολ ο Σέρβος....?ναι ρε τύπε λες την έχουμε την κολομβία
Είναι η σημαντικότερη απώλεια που θα έχει....ναι ρε τύπε λες την έχουμε την κολομβία
Έβαλε γκολ ο Σέρβος....?
ΕΓΙΝΕ ΤΟ... «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΣΚΕΠΟΒΙΤΣ!
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Σκέποβιτς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον 22χρονο Σέρβο και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό!
Πέρσι ο Σκέποβιτς είχε 6 γκολ και 7 ασίστ στο πρωτάθλημα της Σερβίας σε σύνολο 17 συμμετοχών, ενώ είναι και 5 φορές διεθνής!
H μεταγραφή όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες θα κλείσε κοντά στα 3,5 εκ ευρώ και ο παίκτης θα υπογράψει για 4 χρόνια!
Εμείς να σας θυμίσουμε τη δήλωση Μαρινάκη στο περιθώριο της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μονακό, όταν είπε ότι "αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα το πάρουμε"...
Αυτόν στο μάνατζερ τον δίνει 4/5 αστέρια μελλοντική ικανότητα....
ΕΓΙΝΕ ΤΟ... «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΣΚΕΠΟΒΙΤΣ!
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Σκέποβιτς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον 22χρονο Σέρβο και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό!
Πέρσι ο Σκέποβιτς είχε 6 γκολ και 7 ασίστ στο πρωτάθλημα της Σερβίας σε σύνολο 17 συμμετοχών, ενώ είναι και 5 φορές διεθνής!
H μεταγραφή όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες θα κλείσε κοντά στα 3,5 εκ ευρώ και ο παίκτης θα υπογράψει για 4 χρόνια!
Εμείς να σας θυμίσουμε τη δήλωση Μαρινάκη στο περιθώριο της κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μονακό, όταν είπε ότι "αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα το πάρουμε"...
ρε τύπε άμα παίρνεις τον ακράτητο τόσο θα στον δείχνει τι περίμενεςΑυτόν στο μάνατζερ τον δίνει 4/5 αστέρια μελλοντική ικανότητα....
Όχι ρε, Ολυμπιακό έχω για να παίζω ελληνικό, αλλά να έχω και ένα αξιοπρεπές μπάτζετ για μισθούς και μεταγραφές....εδώ έφερα με 6 μύρια τον αδελφό του Eden Hazard, Thorgan Hazard για οργανωτή και τους πάω πίπα κώλο όλους....στους 8 του τσου λου έχω φτάσει και στον τελικό του Europa, τι Μίτσελ και μαλακίεςρε τύπε άμα παίρνεις τον ακράτητο τόσο θα στον δείχνει τι περίμενες
έχεις καεί στο save load τύπεΌχι ρε, Ολυμπιακό έχω για να παίζω ελληνικό, αλλά να έχω και ένα αξιοπρεπές μπάτζετ για μισθούς και μεταγραφές....εδώ έφερα με 6 μύρια τον αδελφό του Eden Hazard, Thorgan Hazard για οργανωτή και τους πάω πίπα κώλο όλους....στους 8 του τσου λου έχω φτάσει και στον τελικό του Europa, τι Μίτσελ και μαλακίες
Αν είχα καεί στο save/load θα τα είχα πάρειέχεις καεί στο save load τύπε
εγω μαγκες την κριτικη μου θα την γραψω μετα τουσ τελικους των πλει-οφ.στηριξη μεχρι τελος στην ομαδα και ολοι σεφΒλέπω άρχισαν ήδη οι πρώτες γκρίνιες για το μπάσκετ. Είναι νωρίς ακόμα. Κρατήστε μικρό καλάθι για την χολή σας. Οι απουσίες έπαιξαν φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο. Από εκεί και πέρα φάνηκε η απειρία και η ανικανότητα του Μπαρτζώκα να διαχειριστεί τις αναποδιές. Οι αναποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Δυστυχώς η ομάδα είναι φτιαγμένη πάνω στον Σπανούλη και δεν έχει εναλλακτικό πλάνο. Αν τραυματιστεί ο Βασίλης τι γίνεται δηλαδή???? Να'ναι καλά πάντα το παλικάρι αλλά είναι κι αυτό μια πιθανότητα στους ρυθμούς που παίζει. Δυστυχώς έχουμε καταντήσει πολύ προβλέψιμοι. Πρέπει και ο ίδιος ο Σπανούλης όμως να καταλάβει ότι το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και δεν μπορεί πάντα να παίρνει μόνος του ματς. Το έχει κάνει στο παρελθόν και ίσως το κάνει και στο μέλλον αλλά δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό. Κατά καιρούς τον πιάνουν αυτοί οι παροξυσμοί και βαράει σουτ ή κάνει ασταμάτητες μπούκες, χωρίς σταματημό. Δεν υπάρχει πραγματικό σύστημα στην επίθεση. Πρέπει να κάνουν plays και να αφεθούν κι άλλοι παίχτες να δημιουργήσουν. Εκεί λοιπόν λείπει ο Λο. Αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει ο Λοτζέσκι πιστεύω. Δεν χρειάζεται σε κάθε επίθεση η μπάλα να περνάει οπωσδήποτε από τα χέρια του Σπανούλη. Με τον Παναθηναϊκό τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχει διεισδυτικότητα στο παιχνίδι ο Μπαρτζώκας. Απλοί άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ, μπορούν να σου προτείνουν μια-δυο λύσεις, που θα έχουν κάποια βάση. Μπορεί να μην πετύχουν αλλά θα έχουν κάποια βάση. Ο Μπαρτζώκας επιμένει στο ίδιο μοτίβο.....Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτός ο Ολυμπιακός όπως και ο περσινός δεν είναι ομάδα του προπονητή του. Είναι ομάδα των παικτών του(κάποιων παικτών του). Κι επειδή θίχτηκε κι ο εγωισμός τους με αυτές τις ήττες, πιστεύω ότι θα την γυρίσουν την κατάσταση. Αν μη τι άλλο θα δούμε ψυχή και ιδρώτα με τους κουβάδες. Εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω. Ας μην πάρουμε κανέναν τίτλο φέτος. Θέλω να δω την ομάδα να παίζει σαν ομάδα.
www.rednews.gr/έλεος-ρε-αγόρι-μου/]http://www.rednews.gr/έλεος-ρε-αγόρι-μου/[/url]
ρε βρωμομουνο....σημερα το μπασκετ δεν ηταν ''δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα'';;
πουτανα οπως και η ομαδα σου...