Σχετικα με τον μπασκετικο Ολυμπιακο (εστω και καθυστερημενα): μην ξεχνατε οτι παιζουμε σχεδον ολη την χρονια χωρις τον Λο (ο μονος μας γκαρντ που μπορει να τρεξει σε αιφνιδιασμο, να ανοιξει τον ρυθμο, να κανει ενα γαμημενο drive, στα καλυτερα του μπορει να γαμησει ολοκληρη ρεαλ σε τελικο ευρωλιγκας) και μιση χρονια χωρις τον Πετγουει (μπορει να μην διακρινεται για το iq του, αλλα προσφερει σε επιθετικα ριμπαουντ, ταπες, και ενεργεια στο παρκε). Σημαντικες απουσιες...
Βλέπω άρχισαν ήδη οι πρώτες γκρίνιες για το μπάσκετ. Είναι νωρίς ακόμα. Κρατήστε μικρό καλάθι για την χολή σας. Οι απουσίες έπαιξαν φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο. Από εκεί και πέρα φάνηκε η απειρία και η ανικανότητα του Μπαρτζώκα να διαχειριστεί τις αναποδιές. Οι αναποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Δυστυχώς η ομάδα είναι φτιαγμένη πάνω στον Σπανούλη και δεν έχει εναλλακτικό πλάνο. Αν τραυματιστεί ο Βασίλης τι γίνεται δηλαδή???? Να'ναι καλά πάντα το παλικάρι αλλά είναι κι αυτό μια πιθανότητα στους ρυθμούς που παίζει. Δυστυχώς έχουμε καταντήσει πολύ προβλέψιμοι. Πρέπει και ο ίδιος ο Σπανούλης όμως να καταλάβει ότι το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και δεν μπορεί πάντα να παίρνει μόνος του ματς. Το έχει κάνει στο παρελθόν και ίσως το κάνει και στο μέλλον αλλά δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό. Κατά καιρούς τον πιάνουν αυτοί οι παροξυσμοί και βαράει σουτ ή κάνει ασταμάτητες μπούκες, χωρίς σταματημό. Δεν υπάρχει πραγματικό σύστημα στην επίθεση. Πρέπει να κάνουν plays και να αφεθούν κι άλλοι παίχτες να δημιουργήσουν. Εκεί λοιπόν λείπει ο Λο. Αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει ο Λοτζέσκι πιστεύω. Δεν χρειάζεται σε κάθε επίθεση η μπάλα να περνάει οπωσδήποτε από τα χέρια του Σπανούλη. Με τον Παναθηναϊκό τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχει διεισδυτικότητα στο παιχνίδι ο Μπαρτζώκας. Απλοί άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ, μπορούν να σου προτείνουν μια-δυο λύσεις, που θα έχουν κάποια βάση. Μπορεί να μην πετύχουν αλλά θα έχουν κάποια βάση. Ο Μπαρτζώκας επιμένει στο ίδιο μοτίβο.....Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτός ο Ολυμπιακός όπως και ο περσινός δεν είναι ομάδα του προπονητή του. Είναι ομάδα των παικτών του(κάποιων παικτών του). Κι επειδή θίχτηκε κι ο εγωισμός τους με αυτές τις ήττες, πιστεύω ότι θα την γυρίσουν την κατάσταση. Αν μη τι άλλο θα δούμε ψυχή και ιδρώτα με τους κουβάδες. Εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω. Ας μην πάρουμε κανέναν τίτλο φέτος. Θέλω να δω την ομάδα να παίζει σαν ομάδα.