Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Επιτέλους επέστρεψα μετά την ύπουλη φίμωση που δέχθηκα από τον Billy13 και τον μοντεράτορα φίλο του. Ο ΠΑΟ κατεβάζει το τρίο φόβητρο του 2010.Οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής είναι παγκοσμίου κλάσης διαμορφωτές αποτελεσμάτων. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την ομάδα και αναμένεται να δούνε πράγματα τρελά τα μάτια μας. Το χαρμόσυνο νέο είναι ότι θα είμαστε μαζί στο τοπ 16.

Αρχισατε απο τωρα τις δικαιολογιες ? ? :2funny:  :2funny:
Εσεις δεν εχετε την αηττητη υπερομαδα που δεν μασαει τιποτα ? ?
Περιμεντε να πεσει πρωτα το  καθιερωμενο :knockinb: απο τον αυτοκρατορα
και μετα αρχιστε παλι την κλαψα  :dancing:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τι δικαιολογίες ρε τύπε? Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν αυτοί οι διαιτητές και όχι οι διεθνείς Πηλοίδης – Κορομηλάς – Φούφης που είναι αυτοί που απείλησε ο πρέζας στον δεύτερο τελικό και τον έδωσαν στο φύλλο αγώνα οδηγώντας στην τιμωρία? Η κατάσταση βρωμάει μην το ψάχνεις. Πέρα από αυτό ο αγώνας πλέον λίγο με νοιάζει τώρα που ξέρω ότι είμαστε μαζί στους 16. Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.  ;)
Ακόμα και για μεθαύριο αντίπαλος μας είναι μόνο ο κακός μας εαυτός και οι διαιτητές. Σε νορμάλ καταστάσεις δεν έχεις την ομάδα να με χτυπήσεις.  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επιτέλους επέστρεψα μετά την ύπουλη φίμωση που δέχθηκα από τον Billy13 και τον μοντεράτορα φίλο του. Ο ΠΑΟ κατεβάζει το τρίο φόβητρο του 2010.Οι Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής είναι παγκοσμίου κλάσης διαμορφωτές αποτελεσμάτων. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την ομάδα και αναμένεται να δούνε πράγματα τρελά τα μάτια μας. Το χαρμόσυνο νέο είναι ότι θα είμαστε μαζί στο τοπ 16.

Άλλη φορά να μιλάς καλύτερα......
Να είσαι ωραίος.....να απαντώ ανάλογα.......... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι δικαιολογίες ρε τύπε? Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν αυτοί οι διαιτητές και όχι οι διεθνείς Πηλοίδης – Κορομηλάς – Φούφης που είναι αυτοί που απείλησε ο πρέζας στον δεύτερο τελικό και τον έδωσαν στο φύλλο αγώνα οδηγώντας στην τιμωρία? Η κατάσταση βρωμάει μην το ψάχνεις. Πέρα από αυτό ο αγώνας πλέον λίγο με νοιάζει τώρα που ξέρω ότι είμαστε μαζί στους 16. Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.  ;)
Ακόμα και για μεθαύριο αντίπαλος μας είναι μόνο ο κακός μας εαυτός και οι διαιτητές. Σε νορμάλ καταστάσεις δεν έχεις την ομάδα να με χτυπήσεις.  ;)
Καλα ρε δικε μου και αυτους τους 3 δεν τους εχετε περασει γενεες δεκατεσερεις; :think:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Άλλη φορά να μιλάς καλύτερα......
Να είσαι ωραίος.....να απαντώ ανάλογα.......... ;)

Τύπε εξαρχής ήσουν αυτός που χώθηκε και άρχισε τις μαλακίες. ;)
Δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ αυτός που άρχισε καργιολίκωμα μαζί σου.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλα ρε δικε μου και αυτους τους 3 δεν τους εχετε περασει γενεες δεκατεσερεις; :think:

Απλά αυτό το διαιτητικό τρίο που διαλέχθηκε έχει παίξει με τη νοημοσύνη μας. Είναι κάτι σαν εκείνο που είχαμε κάνει στον Βάζελο στο οφσάιντ με τον Κατσουράνη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απλά αυτό το διαιτητικό τρίο που διαλέχθηκε έχει παίξει με τη νοημοσύνη μας. Είναι κάτι σαν εκείνο που είχαμε κάνει στον Βάζελο στο οφσάιντ με τον Κατσουράνη.
Kαι εγω σου λεω οτι θα νικησεις.Γιατι απλα πλεον εισαι καλυτερος απο τον βαζελο.Και η διαιτησια μια χαρα θα ειναι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε εξαρχής ήσουν αυτός που χώθηκε και άρχισε τις μαλακίες. ;)
Δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ αυτός που άρχισε καργιολίκωμα μαζί σου.

Κόφτο και πάμε παρακάτω.....όπως βλέπεις απέχω από τα αθλητικά thread,τον τελευταίο καιρό...... Κάνε τις αναλύσεις σου όμορφα.....και άσε τις μαγκιές.....για άλλους εγκεφαλικά νεκρούς........

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κόφτο και πάμε παρακάτω.....όπως βλέπεις απέχω από τα αθλητικά thread,τον τελευταίο καιρό...... Κάνε τις αναλύσεις σου όμορφα.....και άσε τις μαγκιές.....για άλλους εγκεφαλικά νεκρούς........

Εντάξει τύπε. Άλλωστε εξαρχής δεν είχα συγκεκριμένο πρόβλημα με την πάρτυ σου. Τα μπινελίκια ήταν στην πλάκα, άσχετα αν τσίτωσες και έπιασες τον Ιππότη. Σταματάω εδώ τη συγκεκριμένη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Πάμε παρακάτω όπως είπες χωρίς προσωπικές επιθέσεις και στοχοποιήσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

μα δεν λέγατε πως ήταν σωστή η απόφαση για τον Κατσούρ;;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εντάξει τύπε. Άλλωστε εξαρχής δεν είχα συγκεκριμένο πρόβλημα με την πάρτυ σου. Τα μπινελίκια ήταν στην πλάκα, άσχετα αν τσίτωσες και έπιασες τον Ιππότη. Σταματάω εδώ τη συγκεκριμένη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Πάμε παρακάτω όπως είπες χωρίς προσωπικές επιθέσεις και στοχοποιήσεις.

Είναι φίλος μου ο Ιππότης......αλλά δεν τον έπιασα..... ;)
Πάμε παρακάτω.......

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Kαι εγω σου λεω οτι θα νικησεις.Γιατι απλα πλεον εισαι καλυτερος απο τον βαζελο.Και η διαιτησια μια χαρα θα ειναι.

Θα δείξει. Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά αφήνοντας έξω διαιτησίες,παρασκήνιο κλπ και υποθέτοντας ότι θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά είναι στην τελική ένας νοτ άουτ αγώνας. Ναι μεν έχω καλύτερη ομάδα όπως είπες, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γιατί μία κακή μέρα δική σου έναντι μία πολύ καλή του αντιπάλου άνετα σε βγάζει εκτός! Αλλά είπαμε ότι και αν γίνει πλέον οι ομάδες είναι αντιμέτωπες και στο τοπ 16 και ακόμα και στον αγώνα β φάσης του Πρωταθλήματος. Οπότε έχουμε πολλές αναμετρήσεις για να λύσουμε τις αγωνιστικές διαφορές μας!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Θέλω να μου πει κάποιος ο προστατευομένος των γκρι κ συνεχώς καλύτερος αμυντικός την Ευρώπης πόσες φορές εχει αποβληθεί με 5 φαουλ :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θέλω να μου πει κάποιος ο προστατευομένος των γκρι κ συνεχώς καλύτερος αμυντικός την Ευρώπης πόσες φορές εχει αποβληθεί με 5 φαουλ :think:
Οσα πεναλτυ εχουν δωθει εναντιον σας τα τελευταια 2 χρονια  :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τι δικαιολογίες ρε φίλε, θα μας τρελάνεις;
Αν τα κάναμε εμείς αυτά στο μπάσκετ θα έγραφαν όλες οι κωλοφυλλάδες
για μήνες, μέχρι που θα ζητούσατε και επανάληψη του αγώνα ή και παραίτηση του Πρωθυπουργού.
Ορίσατε τους διαιτητές και όλα μέλι γάλα. Μονά παιχνίδια φέτος, στην έδρα σας, με οπαδούς σας... θες κάτι αλλο;

Εγώ αν ήμουν στην θέση των Αγγελοπουλαίων, ούτε που θα κατέβαζα την ομάδα την Δευτέρα.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι δικαιολογίες ρε φίλε, θα μας τρελάνεις;
Αν τα κάναμε εμείς αυτά στο μπάσκετ θα έγραφαν όλες οι κωλοφυλλάδες
για μήνες, μέχρι που θα ζητούσατε και επανάληψη του αγώνα ή και παραίτηση του Πρωθυπουργού.
Ορίσατε τους διαιτητές και όλα μέλι γάλα. Μονά παιχνίδια φέτος, στην έδρα σας, με οπαδούς σας... θες κάτι αλλο;

:thumbsup:

Ποιος πρωθυπουργος, μεχρι και ο Ομπαμα θα παραιτουνταν...

Εγώ αν ήμουν στην θέση των Αγγελοπουλαίων, ούτε που θα κατέβαζα την ομάδα την Δευτέρα.

Αυτη την κινηση την κρατανε για τους τελικους του πρωταθληματος  ;)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
:thumbsup:

Ποιος πρωθυπουργος, μεχρι και ο Ομπαμα θα παραιτουνταν...

Αυτη την κινηση την κρατανε για τους τελικους του πρωταθληματος  ;)
Μπα, εδώ δεν το έκαναν πέρυσι, φέτος θα το κάνουν;
Αν δεν παίξουν πλέον πούστικά όπως ο πρεζάκιας που έχουν οι αλλοι
για Πρόεδρο, τότε κανείς δεν θα τους πάρει στα σοβαρά.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ένας είναι ο δρόμος ρε. Παίζουμε καλά ανοίγουμε τη διαφορά από την αρχή και παίρνουμε το παιχνίδι. Αν πάει καλάθι καλάθι θα μας το κλέψουν 1000%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom