Ωραία απάντηση, κι εγώ αυτό θα λέω όταν μας λένε γιατί δεν παίρνουμε κόκκινες και πολλές κιτρινες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Tυπε εγω δεν ξερω καν γιατι πλακωθηκατε.Αλλα αν εβριζες μανες και οικογενειες,εννοειται οτι θα σε ειχα δωσειΤύπε ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν, αλλά δεν ασχολούμαι πλέον γιατί θα φάω και άλλη καμπάνα και θα είμαι απών ενώ έρχονται σημαντικά παιχνίδια είτε σε μπάσκετ είτε σε ποδόσφαιρο!
Βέβαια δεν ξέρω αν με ρουφιάνεψε όντως ο Μπίλι, γιατί μπορεί πχ να το κανε κάνας Μάστερ ή ακόμα και ο ίδιος ο μοντ που είναι βάζελος και φίλος του Μπίλι.
με την μια.
Βέβαια δεν ξέρω αν με ρουφιάνεψε όντως ο Μπίλι, γιατί μπορεί πχ να το κανε κάνας Μάστερ ή ακόμα και ο ίδιος ο μοντ που είναι βάζελος και φίλος του Μπίλι.
Είπαμε......δεν σου έκανα αναφορά...ούτε πμ έστειλα,δεν ήξερα καν ότι είχες φάει ποινή....πόσο πιο απλά να το γράψω....στείλε πμ στον Ιππότη...ρώτα τον ίδιο....να τελειώνουμε......
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
στασου τωρα...γιατι εγω προλαβα και τομν στολισα...αν δεν εισαι σιγουρος γιατι με παιρνεις στο λαιμο σουΤύπε ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν, αλλά δεν ασχολούμαι πλέον γιατί θα φάω και άλλη καμπάνα και θα είμαι απών ενώ έρχονται σημαντικά παιχνίδια είτε σε μπάσκετ είτε σε ποδόσφαιρο!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αααααα...ο ιπποτης η καριολα σου ξηγηθηκε;;αστονα και θα τον σενιαρω εγω...θα τον πνιξω στον μαγικο ζωμο και θα ,,, ...τον βαλω να κολυμπαει...στο μεταξυ τουμπεκιασου και αραξε γιατι ερχονται κοζα περιεργα και σε θελω ζωηρο παροντα και καβλωμενο...Τύπε ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν, αλλά δεν ασχολούμαι πλέον γιατί θα φάω και άλλη καμπάνα και θα είμαι απών ενώ έρχονται σημαντικά παιχνίδια είτε σε μπάσκετ είτε σε ποδόσφαιρο!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μαλακες αληθεια πεστε μου και εσεις την αποψη σας...ειμαι καλα;
επαιξα στη μαι μπετ 105 ευρω τον πουστη με αποδοση 1.55 και στο τελος παρακαλαγα να φαει γκολ και εβριζα το κορακι που επνιξε τις καθυστερησεις...
ειμαι καλα;;
επαιξα στη μαι μπετ 105 ευρω τον πουστη με αποδοση 1.55 και στο τελος παρακαλαγα να φαει γκολ και εβριζα το κορακι που επνιξε τις καθυστερησεις...
ειμαι καλα;;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.175
- Πόντοι
- 5.006
μια απο τα ιδια περιμενα το βαζελο να παω ταμειο εκλεινα τετραδα και οταν εκανε τη μαλακια ο κοτσωλης ειπα βαλτο ρε......ρε μαλακες αληθεια πεστε μου και εσεις την αποψη σας...ειμαι καλα;
ειμαι καλα;;
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
ειμαι καλα;;
Μια χαρα εισαι...........βαζεις το συναισθημα πανω απο το συμφερον.........
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ειμαι καλα;;
Μια χαρά είσαι,αποζημιώθηκες για ψυχική οδύνη.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
α...οκ...γιατι προς στιγμην αρχισα να ανησυχω....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.100
- Πόντοι
- 17.085
Μια χαρά είσαι.ρε μαλακες αληθεια πεστε μου και εσεις την αποψη σας...ειμαι καλα;
ειμαι καλα;;
Υπενθυμίζουμε λοιπόν δυο βασικούς κανόνες του στοιχήματος: ποτέ δεν παίζουμε Θρύλο κατά και ποτέ πούστη υπέρ.
θα σε κανω αναφορα για αναρμοστη συμπεριφοραΜια χαρά είσαι.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν δυο βασικούς κανόνες του στοιχήματος: ποτέ δεν παίζουμε Θρύλο κατά και ποτέ πούστη υπέρ.
οχι και πουστης ο πουστης
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σωστός ο παίκτης !!Μια χαρά είσαι.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αρα ουτε καν να αναφερω οτι με το γκολ του καβανι στο ενενηνταφευγα πηρα το ταμειο σπιτι μου ;Μια χαρά είσαι.
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καλως το επαιξες,κακως μας το ανεφερες!αρα ουτε καν να αναφερω οτι με το γκολ του καβανι στο ενενηνταφευγα πηρα το ταμειο σπιτι μου ;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αλλη μια σελιδα στον βισμο του αθληματος...περιμενουμε με ευρωπαιους διαιτητες να δουμε...προπονηση στις βολες ο πουστης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις