Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τύπε ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν, αλλά δεν ασχολούμαι πλέον γιατί θα φάω και άλλη καμπάνα και θα είμαι απών ενώ έρχονται σημαντικά παιχνίδια είτε σε μπάσκετ είτε σε ποδόσφαιρο!  :rockon:
Βέβαια δεν ξέρω αν με ρουφιάνεψε όντως ο Μπίλι, γιατί μπορεί πχ να το κανε κάνας Μάστερ ή ακόμα και ο ίδιος ο μοντ που είναι βάζελος και φίλος του Μπίλι.
Tυπε εγω δεν ξερω καν γιατι πλακωθηκατε.Αλλα αν εβριζες μανες και οικογενειες,εννοειται οτι θα σε ειχα δωσει
με την μια. :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
 :rockon:
Βέβαια δεν ξέρω αν με ρουφιάνεψε όντως ο Μπίλι, γιατί μπορεί πχ να το κανε κάνας Μάστερ ή ακόμα και ο ίδιος ο μοντ που είναι βάζελος και φίλος του Μπίλι.

Είπαμε......δεν σου έκανα αναφορά...ούτε πμ έστειλα,δεν ήξερα καν ότι είχες φάει ποινή....πόσο πιο απλά να το γράψω....στείλε πμ στον Ιππότη...ρώτα τον ίδιο....να τελειώνουμε...... :tits2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τύπε ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν, αλλά δεν ασχολούμαι πλέον γιατί θα φάω και άλλη καμπάνα και θα είμαι απών ενώ έρχονται σημαντικά παιχνίδια είτε σε μπάσκετ είτε σε ποδόσφαιρο!  :rockon:
στασου τωρα...γιατι εγω προλαβα και τομν στολισα...αν δεν εισαι σιγουρος γιατι με παιρνεις στο λαιμο σου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αααααα...ο ιπποτης η καριολα σου ξηγηθηκε;;αστονα και θα  τον σενιαρω εγω...θα τον πνιξω στον μαγικο ζωμο και θα ,,, ...τον βαλω να κολυμπαει...στο μεταξυ τουμπεκιασου και αραξε γιατι ερχονται κοζα περιεργα και σε θελω ζωηρο παροντα και καβλωμενο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες αληθεια πεστε μου και εσεις την αποψη σας...ειμαι καλα; :think:
επαιξα στη μαι μπετ 105 ευρω τον πουστη με αποδοση 1.55 και στο τελος παρακαλαγα να φαει γκολ και εβριζα το κορακι που επνιξε τις καθυστερησεις...
ειμαι καλα;; :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.175
Πόντοι
5.006
επαιξα στη μαι μπετ 105 ευρω τον πουστη με αποδοση 1.55 και στο τελος παρακαλαγα να φαει γκολ και εβριζα το κορακι που επνιξε τις καθυστερησεις...
μια απο τα ιδια περιμενα το βαζελο να παω ταμειο εκλεινα τετραδα και οταν εκανε τη μαλακια ο κοτσωλης ειπα βαλτο ρε...... :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Μια  χαρα  εισαι...........βαζεις  το  συναισθημα  πανω  απο  το   συμφερον......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Μια χαρά είσαι,αποζημιώθηκες για ψυχική οδύνη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α...οκ...γιατι προς στιγμην αρχισα να ανησυχω....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Μια χαρά είσαι.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν δυο βασικούς κανόνες του στοιχήματος: ποτέ δεν παίζουμε Θρύλο κατά και ποτέ πούστη υπέρ.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Μια χαρά είσαι.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν δυο βασικούς κανόνες του στοιχήματος: ποτέ δεν παίζουμε Θρύλο κατά και ποτέ πούστη υπέρ.
θα σε κανω αναφορα για αναρμοστη συμπεριφορα :2funny: :2funny:
οχι και πουστης ο πουστης

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μια χαρά είσαι.
αρα ουτε καν να αναφερω οτι με το γκολ του καβανι στο ενενηνταφευγα πηρα το ταμειο σπιτι μου ; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλη μια σελιδα στον βισμο του αθληματος...περιμενουμε με ευρωπαιους διαιτητες να δουμε...προπονηση στις βολες ο πουστης :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ντάξει, καλό ήταν το αήττητο ως εδώ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[move][size=36pt]ΧΎΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........................!!![/size][/move]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν υπηρχε ολυμπιακος σημερα,χαρηκαν οι λαγοι

Stories