Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ένας είναι ο δρόμος ρε. Παίζουμε καλά ανοίγουμε τη διαφορά από την αρχή και παίρνουμε το παιχνίδι. Αν πάει καλάθι καλάθι θα μας το κλέψουν 1000%.

Oπως θα θυμασαι, το συγκεκριμενο τριο το εχει γυρισει ακομα και απο το -19 σε τελικο play offs

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Oπως θα θυμασαι, το συγκεκριμενο τριο το εχει γυρισει ακομα και απο το -19 σε τελικο play offs

Έτσι είναι δυστυχώς, αλλά για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι τώρα που γίνεται τόσος ντόρος! Τα πράγματα έχουν αγριέψει πλέον. Σίγουρα θα πάρουν κάποια σφυρίγματα, απλά αν δούμε παρόμοια φαρσοκωμωδία δεν θα είναι απίθανο να απειληθούν ζωές. Δεν νομίζω ότι θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Όσο γνωρίζεις την επιτυχία γλυκένεσαι και ο φανατισμός μεγαλώνει. Σε εποχές φτώχιας και μιζέριας κάποια πράγματα αρχίζουν και αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
το τρενο ουτε καν θα κανει σταση. Απλως θα πατησει πανω στη λαγοφωλια του βαζελου και θα προσπερασει γρηγορα  :rockon:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τι δικαιολογίες ρε φίλε, θα μας τρελάνεις;
Μονά παιχνίδια φέτος, στην έδρα σας, με οπαδούς σας... θες κάτι αλλο;

Εγώ αν ήμουν στην θέση των Αγγελοπουλαίων, ούτε που θα κατέβαζα την ομάδα την Δευτέρα.

Ο μονος ημιτελικος ηταν εξαρχης γνωστος.
Δηλαδη ο ΠΑΟ φταιει και για τ'οτι η κληρωση εβγαλε εμας γηπεδουχους ? ? :headbang: :headbang:
Ημαρτον πια ρε μαγκες ! !

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
με 2 τερματοφυλακες  ο απολλωνας :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τι δικαιολογίες ρε φίλε, θα μας τρελάνεις;
Αν τα κάναμε εμείς αυτά στο μπάσκετ θα έγραφαν όλες οι κωλοφυλλάδες
για μήνες, μέχρι που θα ζητούσατε και επανάληψη του αγώνα ή και παραίτηση του Πρωθυπουργού.
Ορίσατε τους διαιτητές και όλα μέλι γάλα. Μονά παιχνίδια φέτος, στην έδρα σας, με οπαδούς σας... θες κάτι αλλο;

Εγώ αν ήμουν στην θέση των Αγγελοπουλαίων, ούτε που θα κατέβαζα την ομάδα την Δευτέρα.

όχι ρε συ... πήρα εισητήριο...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΒΟΛΛΕΫ
Σφαγή στην Αλεξανδρούπολη, μας στέρησαν άδικα τη νίκη στους άνδρες. Τελικό αποτέλεσμα 3-2 σετ.
Στις γυναίκες εύκολη επικράτηση με 3-1, αν και οι διαιτητές τα έκαναν σκατά .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΒΟΛΛΕΫ
Σφαγή στην Αλεξανδρούπολη, μας στέρησαν άδικα τη νίκη στους άνδρες. Τελικό αποτέλεσμα 3-2 σετ.
Στις γυναίκες εύκολη επικράτηση με 3-1, αν και οι διαιτητές τα έκαναν σκατά .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
τραβα κλαψε που σε βαλανε  ''πουστικα'' 5ο μαλακα σε ομιλο με 4...
φαντασου ποσο μαλακας εισαι που χωρεσες ανετα 5ος σε ομιλο 4  :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχχαχαχααχα...
εξι σφυριχτρες το ξερεις οτι ο δικος σου ο ρουφ μπηκε σε ομιλο για τεσσερις μαλακες 5ος;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
τραβα κλαψε που σε βαλανε  ''πουστικα'' 5ο μαλακα σε ομιλο με 4...
φαντασου ποσο μαλακας εισαι που χωρεσες ανετα 5ος σε ομιλο 4  :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχχαχαχααχα...
εξι σφυριχτρες το ξερεις οτι ο δικος σου ο ρουφ μπηκε σε ομιλο για τεσσερις μαλακες 5ος;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν, αλλά δεν ασχολούμαι πλέον γιατί θα φάω και άλλη καμπάνα και θα είμαι απών ενώ έρχονται σημαντικά παιχνίδια είτε σε μπάσκετ είτε σε ποδόσφαιρο!  :rockon:
Βέβαια δεν ξέρω αν με ρουφιάνεψε όντως ο Μπίλι, γιατί μπορεί πχ να το κανε κάνας Μάστερ ή ακόμα και ο ίδιος ο μοντ που είναι βάζελος και φίλος του Μπίλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom