Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο Περπερογλου το τελευταιο διαστημα ειναι σε τρομερη κατασταση.

Εχω την αισθηση πως αυτο το 10-0 στο ξεκινημα της ευρωλιγκα μπορει να ειναι μπουμερανγκ.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Εχω την αισθηση πως αυτο το 10-0 στο ξεκινημα της ευρωλιγκα μπορει να ειναι μπουμερανγκ.

Ποσο ηρθαμε σημερα στο μπασκετ;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2017 ο Μήτρογλου

Κάτοικος «Καραϊσκάκη» θα δηλώνει μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο Έλληνας διεθνής στράικερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας, στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Έλληνας επιθετικός ανέφερε: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν.

Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ».

Κριμα  ,  πολυ  κριμα  και  ετοιμαζοταν  ο  ιβαν  να  τον  παρει  και  αυτον  μετα  τους 

τζιμπουρ  και  ροναλντινιο.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ρε συ κιρονα εσυ εισαι σοβαρος...μπουμπερανγκ σε τι;δεν θα παρουμε την κουπαδεν θα κανουμε το θριπιτ;
αν ειναι δυνατον...αυτο το 10-0 αλλα και το 20τοσο δεν θυμαμαι ποσο συνολικα απλα σε καθιερωνουν σαν υπερδυναμη στο ευρωπαικο στερεωμα...
ακους μπουμπερανγκ λες και θα ηταν αποτυχια να μην κανουμε το θριπιτ :headbang:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
Για το γουρι μορε για το ματι το ειπε.... ;) :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε συ κιρονα εσυ εισαι σοβαρος...μπουμπερανγκ σε τι;δεν θα παρουμε την κουπαδεν θα κανουμε το θριπιτ;
αν ειναι δυνατον...αυτο το 10-0 αλλα και το 20τοσο δεν θυμαμαι ποσο συνολικα απλα σε καθιερωνουν σαν υπερδυναμη στο ευρωπαικο στερεωμα...
Μιλαω σε τελειως αλλη λογικη.
Να ξεκαθαρισω πως αυτη τη στιγμη ο Οσφπ παιζει το καλυτερο μπασκετ στην ευρωπη.
Ειναι ο Οσφπ υπερδυναμη αυτη τη στιγμη ουτως η αλλως και 7-3 να εκανε δε θα αλλαζε αυτο.

Απλως στατιστικα και μονο θα μπορουσε να κανει ηττα τωρα χωρις κοστος.Να μου πεις να κατσει να χασει?Οντως δε γινεται αυτο.

Απλως παρατηρω οτι σε αδιαφορα ματς ευρωλιγκα εδω και καποιους αγωνες ο Μπαρτζωκας θα μπορουσε να ειχε δωσει πολυ πιο πολy xrono  σε καποιους παιχτες.
Νομιζω οτι ο Μπαρτ αρεσκεται στα ρεκορ κλπ.

Τες - πα καλο αγωνα να εχουμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μιλαω σε τελειως αλλη λογικη.
Να ξεκαθαρισω πως αυτη τη στιγμη ο Οσφπ παιζει το καλυτερο μπασκετ στην ευρωπη.
Ειναι ο Οσφπ υπερδυναμη αυτη τη στιγμη ουτως η αλλως και 7-3 να εκανε δε θα αλλαζε αυτο.

Απλως στατιστικα και μονο θα μπορουσε να κανει ηττα τωρα χωρις κοστος.Να μου πεις να κατσει να χασει?Οντως δε γινεται αυτο.

Απλως παρατηρω οτι σε αδιαφορα ματς ευρωλιγκα εδω και καποιους αγωνες ο Μπαρτζωκας θα μπορουσε να ειχε δωσει πολυ πιο πολy xrono  σε καποιους παιχτες.
Νομιζω οτι ο Μπαρτ αρεσκεται στα ρεκορ κλπ.

Τες - πα καλο αγωνα να εχουμε.
ξαναλεω λοιπον επειδη σε θεωρω(και εισαι σιγουρα) σοβαρο αναθεωρησε το μπουμπερανγκ...
η πορεια τραινου μονο θετικη ειναι για το συλλογο και καθιερωση αυτου...τιποτα αλλο...
κανενα μπουμπερανγκ δεν υπαρχει...το να κανεις μια ηττα που θα στοιχισει δεν εχει καμμια σχεση με την στατιστικη...δηλ. αν δεν ησουνα αηττητος δεν θα εκανες την ηττα στους 16 επειδη θα ειχες ηδη μια η δυο ηττες;;αν ειναι δυνατον...κατι αλλο μαλλον θελεις να πεις και δεν το λες κατανοητα...
καμμια περιπτωση ΞΑΝΑΛΕΩ να γυρισει μπουμπερανγξ το αηττητο μιας και η μονη του χρησιμοτητα ειναι για πρεστιζ και ντορο και ΟΧΙ για κατακτηση κουπας...η οποιασδηποτε πορειας...καθαρα και μονο πρεστιζ και ρεκορ...τιποτα αλλο...
ακουω κατι μαλακιες του στυλ...καλυτερα να εκανε μια ηττα τωρα για να μην την κανει μετα...λες και εχει σχεση η ηττα που θα ερθει μετα με το αν ειχε η οχι ηττα μεχρι τωρα  :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
συμφωνω με Μπαρτζωκα οτι το φαβορι ειναι ο παναθηναικος..κατα την γνωμη μου φετος αμα παρουμε πρωταθλημα κυπελλο και παμε και φαιναλ φορ θα ειναι φοβερη η χρονια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Έρχεται τρελή πουτσα  για το βαζελο.... κονγκολεζικη  :pipa1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έρχεται τρελή πουτσα  για το βαζελο.... κονγκολεζικη  :pipa1:
URL]]

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ! :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩ

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    122,9 KB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
ξαναλεω λοιπον επειδη σε θεωρω(και εισαι σιγουρα) σοβαρο αναθεωρησε το μπουμπερανγκ...
η πορεια τραινου μονο θετικη ειναι για το συλλογο και καθιερωση αυτου...τιποτα αλλο...
κανενα μπουμπερανγκ δεν υπαρχει...το να κανεις μια ηττα που θα στοιχισει δεν εχει καμμια σχεση με την στατιστικη...δηλ. αν δεν ησουνα αηττητος δεν θα εκανες την ηττα στους 16 επειδη θα ειχες ηδη μια η δυο ηττες;;αν ειναι δυνατον...κατι αλλο μαλλον θελεις να πεις και δεν το λες κατανοητα...
καμμια περιπτωση ΞΑΝΑΛΕΩ να γυρισει μπουμπερανγξ το αηττητο μιας και η μονη του χρησιμοτητα ειναι για πρεστιζ και ντορο και ΟΧΙ για κατακτηση κουπας...η οποιασδηποτε πορειας...καθαρα και μονο πρεστιζ και ρεκορ...τιποτα αλλο...
ακουω κατι μαλακιες του στυλ...καλυτερα να εκανε μια ηττα τωρα για να μην την κανει μετα...λες και εχει σχεση η ηττα που θα ερθει μετα με το αν ειχε η οχι ηττα μεχρι τωρα  :headbang:
η ιστορια και η προϊστορια δειχνει οτι τα <τραινα> στο τελος περνουν τον πουλο
δες
τσσκα, μπαρτσα,ρεαλ κοκ
μακαρι να ειμαστε η εξαιρεση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Μετα λες εμενα κωλοτουμπα,Μελισσανιδη.Ιωαννη,για να μην παρεξηγηθεις κιολας. :grin:

Ωχ, ο μάστερ αποσυνδεδεμενος :o
Σε λίγο θα δούμε και τον Λάκη να ανταλλασει ευχές με τον πορνοπαπο

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
583
Πόντοι
306

Ομοϊδεάτη, φίλε Χρηστίδη, κάπου έχει ένα δίκιο για το "μπούμερανγκ" ο Kironas.
Είναι απλό και είναι ένα: Πας τραίνο, θεωρείς εαυτόν ανίκητο και αθάνατο και, αν έρθει η σφαλιάρα, κάνεις καιρό να συνέλθεις.
Αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος.
Στα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο εσύ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλό θα ήταν να απαντάς ρε συ πού και πού την αλληλογραφία σου... :)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ομοϊδεάτη, φίλε Χρηστίδη, κάπου έχει ένα δίκιο για το "μπούμερανγκ" ο Kironas.
Είναι απλό και είναι ένα: Πας τραίνο, θεωρείς εαυτόν ανίκητο και αθάνατο και, αν έρθει η σφαλιάρα, κάνεις καιρό να συνέλθεις.
Αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος.
Στα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο εσύ.

Σε αυτή τη φάση δεν είχαμε και κανένα μεγαθήριο για να χάσουμε.
Ακόμα και όταν προσπαθήσανε οι άλλοι στο 150% τους, εμείς κάναμε μια μέτρια απόδοση με άριστο 4ο δεκάλεπτο και το καθαρίσαμε.
Για να εξηγηθώ. Αν είχαμε αντίπαλο στον όμιλο κάποια από τις Ρεάλ,Μπάρτσα,Φενέρ,Τσσκα θα κάναμε σίγουρα κάποιες ήττες.
Βάλε την απόδοση που είχαμε με την Γκόρα στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Μπάρτσα. Με διψήφιο θα χάναμε.

Διάβασε τι είπε ο Σπανούλης.
Το αήττητο του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση: «Θα είναι ψέματα να πούμε ότι δεν σημαίνει τίποτα το 10/10. Έχουμε παίξει καλά στα περισσότερα παιχνίδια, [size=14pt]κάποιες νίκες τις αντιμετωπίσαμε σαν ήττες[/size] κι έχουμε δουλέψει όλοι πολύ σκληρά. Πλέον έχουμε μπροστά μας το Top 16 και θέλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πρόσωπο».

Εδώ είναι όλο το ζουμί. Δεν υπάρχει έπαρση στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που ξέρουν πως τα ευρωπαϊκά τα πήραν με αντίθετη πορεία. Το ευχάριστο είναι για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση ειδικά των νέων-ξένων που μην ξεχνάμε δεν είναι και λίγοι.
Πέντε για την ακρίβεια. Αυτό φτιάχνει μέταλλο.

Περιμένω τη δευτέρα να δω τα αίματα από τη σφαγή όπως συνήθως στο οακα.
Εκτός και αν το πουστης και ρουφιάνος ο Τράκης, παρατήσει το μπάσκετ και πάρει την μπάλα.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom