Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
Το ότι απαγορεύεται να κάνει γκέλα δια νόμου το έχεις δει?

Το ότι εξαφανίστηκε ο διαιτητής με τον Παναιτωλικό χωρίς να έχει γίνει τίποτα το πήρες χαμπάρι?

Το Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα το είδες καθόλου να δεις πώς παίζεται στα ίσια ένα πρωτάθλημα?
και αυτο το  ειδα ολο αλλα και το τετραμπαλο μεσα ημουν....

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Ρε μουνια μην τσακωνεστε ερχονται γιορτες πλακωνομαστε μετα τα Χριστουγεννα.
Ο γαυρος ειναι 10 σκαλες πανω απο τον δευτερο δεν το αμφισβητει κανεις αυτο.
Αλλου ειναι το προβλημα των υπολοιπων και δεν μπορειτε,η μαλλον δεν θελετε
να το καταλαβετε.Παρολο που κανετε ακριβως τα ιδια στο σπορ με την σπυριαρα.
Απο την μια σας καταλαβαινω γιατι παιζει σαν οπαδος να εκανα και εγω τα ιδια αν ημουν στην δικη σας θεση.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εσενα εχω αρχισει και σε συμπαθω !!  :s&m_1: :s&m_1:
σε κραξανε , στα χωσανε ...αρχιζεις και γινεσε καλο παιδι ... μετα τα χριστουγεννα σε βλεπω στη 7 να πανηγυρίζεις με κασκόλ του ολυμπιακου  :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
οσα παιχνίδια και να πεξουμε φετος ...και με διαιτητη εσενα δεν μπορεις να τα κερδισεις !!
αφαγες 4 και μιλας , δηλαδή αν αβαζες εσυ τα 4 τι θα ελεγες τωρα ?  :headbang:
Αστον ρε !θα τον δούμε με τους αετους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
σε κραξανε , στα χωσανε ...αρχιζεις και γινεσε καλο παιδι ... μετα τα χριστουγεννα σε βλεπω στη 7 να πανηγυρίζεις με κασκόλ του ολυμπιακου  :2funny:
μη σου πω πρώτη μούρη στην 7 με τον ντουντούκα ! :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πήρε ο βάζελος, η ΑΕΚ, ή ο Μπάοκ 2 σερί Τσάμπιονς Λιγκ +Διηπειρωτικό στο ποδόσφαιρο ;  :think:
Πού ακριβώς την βλέπεις την ομοιότητα μπασκετικού Ολυμπιακού με τους ποδοσφαιρικούς τεταρτοπέμπτους;
Την γκρινια με την διαιτησια εννοω ρε δικε μου.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καποιο λινκ για το μπασκετ ? :helpplea:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Tι εννοεις δεν αλλαζει ρε ποντιε;Νεο συμβολαιο υπεγραψε.Και δεν υπαρχει ρητρα πλεον.

Εσύ έλεγες ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η Ρήτρα κι ότι πάνω από 8 εκατ. δεν πρόκειται να πουληθεί. Μπράβο βρε, το βρήκες πάλι :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε 10 του μηνα γυρναω///και ξεκιναμε τσαρκες με τον μαστερ...θα δεις εναν αλλο μαστερ...δεν θα πιστευετε στα ματια σας  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Tι εννοεις δεν αλλαζει ρε ποντιε;Νεο συμβολαιο υπεγραψε.Και δεν υπαρχει ρητρα πλεον.
ακομα χειροτερα απο το να αλλαζε...σκεψου λιγο...εσυ ελεγεσ δεν αλλαζει και αυτη καταργηθηκε τελειως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσύ έλεγες ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η Ρήτρα κι ότι πάνω από 8 εκατ. δεν πρόκειται να πουληθεί. Μπράβο βρε, το βρήκες πάλι :grin:
Στο συμβολαιο που ειχε πριν,εννοειται πως δεν μπορουσε να αλλαξει η ρητρα.Ο παιχτης υπεγραψε καινουργιο,
χωρις ρητρα που σημαινει οτι πουλαει οσο θελει πλεον ο γαυρος.Πες με τι δεν καταλαβαινεις. :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ωραιος ο Μητρογλου, δειχνει εμπιστοσυνη στην ομαδα. Και δειχνει οτι δεν καβαλησε το καλαμι μετα τις επιτυχιες του.  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Στο συμβολαιο που ειχε πριν,εννοειται πως δεν μπορουσε να αλλαξει η ρητρα.Ο παιχτης υπεγραψε καινουργιο
χωρις ρητρα που σημαινει οτι πουλαει οσο θελει πλεον ο γαυρος.Πες με τι δεν καταλαβαινεις. :rockon:

Εγώ μια χαρά το χω καταλάβει, κι από πριν έλεγα ότι θα γίνει νέο συμβόλαιο με αλλαγή Ρήτρας (τελικά έφυγε τελείως)
Εσύ κάνεις κωλοτουμπιτσα.
Δεν πειράζει όμως, καλεσε γιορτεσε να χεις :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ μια χαρά το χω καταλάβει, κι από πριν έλεγα ότι θα γίνει νέο συμβόλαιο με αλλαγή Ρήτρας (τελικά έφυγε τελείως)
Εσύ κάνεις κωλοτουμπιτσα.
Δεν πειράζει όμως, κάλεσε γιορτεσε να χεις :grin:
Δειξε μου τι ελεγα για να υποστηριξεις οτι κανω κωλοτουμπα.Ελεγα οτι με νεο συμβολαιο δεν αλλαζει η ρητρα;
Τι ακριβως ελεγα;Αυτο που θυμαμαι ηταν οτι υποστηριζα οτι η ρητρα στο συμβολαιο του μητρογλου ηταν 8 εκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom