Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν επιτίθεμαι,απλά κάνει χαρακτηρισμούς και του απαντάω ανάλογα!Διαφωνείς σε αυτά που είπα επί της ουσίας?
πας καλα ρε φιλε?εσυ εβαλες την μαλακια στην κουβεντα κι εγω κανω τους χαρακτηρισμους?
και για ποια ουσια μιλας...?επειδη η γνωμη σου ειναι διαφορετικη απ της ουεφα σημαινει οτι εχεις δικιο...?
ασε με σε παρακαλω και θελω να βγω για ποτακι...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αφού την έχεις κάνει ΕΠΙΣΤΗΜΗ...τι θες να σου πω?

δεν εχεις καταλαβει τί παει να πει επιστημη....αμα βρεθεις εστω και μια φορα μεσα στο καραισκακη με μαζεμενους ολους τους τηγανατους αμπαλους και καφρους τοτε θα καταλαβεις οτι αυτο που νομιζες ως επιστημη απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα... :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πας καλα ρε φιλε?εσυ εβαλες την μαλακια στην κουβεντα κι εγω κανω τους χαρακτηρισμους?
και για ποια ουσια μιλας...?επειδη η γνωμη σου ειναι διαφορετικη απ της ουεφα σημαινει οτι εχεις δικιο...?
ασε με σε παρακαλω και θελω να βγω για ποτακι...
Αν πιεις κιόλας θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν οι Ρεάλ, Μίλαν , Μπαρτσελόνα... :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τωρα αμα σου απαντησω καταληλα θα με κανουν μπανιο,οποτε σε γραφω ακομα μια φορα στα παπαρια μου.

εσυ απο που εισαι ? απ'την εκαλη ή την κηφισια ? αλλα τι μαλακιες ρωταω,στ'αρχιδια μου απο που κ αν εισαι,απο παντου πελατης εισαι ετσι κ αλλιως,φραπεδολαγνε,ο στοκος μεγαλωσε.

αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια..γεια...στο καλο και να μας γραφεις απο την δραπετσωνα... :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλαράκο αμφισβήτησε κανείς ότι ήταν ο Πετράκης ή όποιος άλλος δικός σας στην σύσκεψη?Αλλά αυτό δεν αρκεί για να γίνεις Μίλαν!Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι...

Καλά μιλάμε εσύ έχεις κάνει την  :jerking: επιστήμη!
Να σε ρωτησω κατι?
προφανως αμφιβαλεις για τα λογια του site της ουεφα ?
αμφιβαλεις οτι ο Ολυμπιακος ειναι σε αυτο το κλαμπ των κορυφαιων?
απαντα αν θελεις μονολεκτικα χωρις ειρωνια...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να σε ρωτησω κατι?
ΝΑΙ...παράξενο σου φαίνεται?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αφού την έχεις κάνει ΕΠΙΣΤΗΜΗ...τι θες να σου πω?
δεν συζηταω με παιδακια που οταν σταματαν τα επιχειρηματα βγαζουν τον καλο που εχουν στον εγκεφαλο...οσοι διαβασουν θα καταλαβουν...καληνυχτα και περαστικα και σε σενα...
Αν πιεις κιόλας θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν οι Ρεάλ, Μίλαν , Μπαρτσελόνα... :2funny:
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ αυτια μου....τωρα σου χρειαζεται ο χαρακτηρισμος αλλα τι να σε κανω...κριμα και σε ειχα για σοβαρο...μειον αλλος ενας...καληνυχτα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Να σε ρωτησω κατι?

αλλος μπετοκατ εδω....καλα ρε..ειστε με τα καλα σας?ποιος αμφιβαλλει για αυτο που εγραψε το σαιτ της ουεφα?ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε το πνευμα των λογων του εκαστοτε gatto?δηλ.αμα σας ζητησω να λυσετε μια απλη εξισωση θα μου πειτε οτι δεν μπορειτε επειδη δεν φαγατε γιουβετσι?ελεος...ημαρτονννννννν! :headbang: :headbang:

υ.γ. ειπαμε...να ειμαστε επιστημονες...αλλα οχι και ετσι! :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν συζηταω με παιδακια που οταν σταματαν τα επιχειρηματα βγαζουν τον καλο που εχουν στον εγκεφαλο...οσοι διαβασουν θα καταλαβουν...καληνυχτα και περαστικα και σε σενα...αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ αυτια μου....τωρα σου χρειαζεται ο χαρακτηρισμος αλλα τι να σε κανω...κριμα και σε ειχα για σοβαρο...μειον αλλος ενας...καληνυχτα!
Φίλε το ποιος μπορεί να μιλήσει σοβαρά και ποιος όχι είναι ολοφάνερο...άντε καληνύχτα!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε σεις πάτε σοβαρά???? Θα κλείσετε και κάνα ραντεβουδάκι να δαρθείται τώρα?

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μάγκες αυτό ήταν μια μέρα παραπατάγανε σαν ζαλισμένα κοτόπουλα απο το γαμήσι και τις σφαλιάρες και τώρα που άρχισαν να συνέρχονται και ο πόνος να γίνεται αβάστακτος άρχισαν τα βογγητά .... μέχρι και τα κιτρινα γατιά πονέσανε ...καθότι της πάσης γνωστό .... η Ολυμπιακός είναι κάποιος ή αντιολυμπιακός ....
οΚ. κατανοητά όλα ... Οι βάζελοι τον ήπιανε και βάρεσε αμυγδαλές ... τα χανούμια ξέρουν ότι και μία δυό αγωνιστηκές πριν το τέλος να είναι μπροστά ....όσο ο ψωλαρας έφηβος είναι κοντα μπορει να ξαναγίνει του 2005 .... γαμήσι δηλαδή και 3η θέση
Λοιπόν εντρομοι και πονεμένοι κιτρινοπράσινοι λαγοί .... ασχοληθείτε με τα συνοθυλεύματα του Τεσέιρο και του γηροκομείου των Θρακομακεδόνων στα οποία είστε κορόιδα οπαδοί και σταματήστε το μπανιστήρι απο την κλειδαρότρυπα αν γαμάμε καλά ή όχι στην Ευρώπη δεν θα μας το πουν οι Ελληνίδες γκόμενες μας .....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οχι καθολου
προφανως λογω της ανυπαρξιας του στο Ευρωπαικο στερεωμα ετσι?

αν θελεις απαντας....
Ρε συ Αλέξανδρε...να μιλάμε σοβαρά!Είναι δυνατόν Ελληνική ομάδα να συγκριθεί με αυτές τις 7-8 υπερομάδες?Κάποτε κοροιδεύατε και κοροιδεύαμε τα βαζέλια που με 2-3 πορείες νομίζανε ότι είναι Ευρωπαική υπερδύναμη!Και τώρα που είχατε αντιπροσωπεία σε μια σύσκεψη σημαίνει ότι γίνατε ισότιμοι με την Ρεάλ?

Επισκέπτης
Ρε σεις πάτε σοβαρά???? Θα κλείσετε και κάνα ραντεβουδάκι να δαρθείται τώρα?
δεν βλεπω να εισαι τοσο ευαισθητος σημερα ομως με τις μαλακιες του βασουλη ?

ετσι ? επειδη ειναι ο μιστερ μαλακια τον προστατευεις ? μας χαρακτηριζει εδω κ ωρα καφρους,επιστημονες-ειρωνικα,τηγανατους κ τα ρεστα αλλα δεν βλεπω warnings.

που εισαι μιστερ αντικειμενικε μου ?

*τα δικα μου ποστ τα διεγραψα για να μην πειτε καμια μαλακια οτι προκαλλω παλι!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ Αλέξανδρε...να μιλάμε σοβαρά!Είναι δυνατόν Ελληνική ομάδα να συγκριθεί με αυτές τις 7-8 υπερομάδες?Κάποτε κοροιδεύατε και κοροιδεύαμε τα βαζέλια που με 2-3 πορείες νομίζανε ότι είναι Ευρωπαική υπερδύναμη!Και τώρα που είχατε αντιπροσωπεία σε μια σύσκεψη σημαίνει ότι γίνατε ισότιμοι με την Ρεάλ?
Εγω δεν διαφωνω μαζι σου συμφωνω
απλα απαντησες απο μονος ΓΙΑΤΙ Η αεκ ειναι μια μικρη Ελληνικη ομαδα
γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΜΑΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom