vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Το λόγο που το ξεκίνησες δεν κατάλαβα.
μα για χαβαλε,τί αλλο βρε σονια?οπς...σορρυ sonyp!
Το λόγο που το ξεκίνησες δεν κατάλαβα.
πας καλα ρε φιλε?εσυ εβαλες την μαλακια στην κουβεντα κι εγω κανω τους χαρακτηρισμους?Δεν επιτίθεμαι,απλά κάνει χαρακτηρισμούς και του απαντάω ανάλογα!Διαφωνείς σε αυτά που είπα επί της ουσίας?
μα για χαβαλε,τί αλλο βρε σονια?οπς...σορρυ sonyp!
Αφού την έχεις κάνει ΕΠΙΣΤΗΜΗ...τι θες να σου πω?
Αν πιεις κιόλας θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν οι Ρεάλ, Μίλαν , Μπαρτσελόνα...πας καλα ρε φιλε?εσυ εβαλες την μαλακια στην κουβεντα κι εγω κανω τους χαρακτηρισμους?
και για ποια ουσια μιλας...?επειδη η γνωμη σου ειναι διαφορετικη απ της ουεφα σημαινει οτι εχεις δικιο...?
ασε με σε παρακαλω και θελω να βγω για ποτακι...
τωρα αμα σου απαντησω καταληλα θα με κανουν μπανιο,οποτε σε γραφω ακομα μια φορα στα παπαρια μου.
εσυ απο που εισαι ? απ'την εκαλη ή την κηφισια ? αλλα τι μαλακιες ρωταω,στ'αρχιδια μου απο που κ αν εισαι,απο παντου πελατης εισαι ετσι κ αλλιως,φραπεδολαγνε,ο στοκος μεγαλωσε.
αντε γεια!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε φιλαράκο αμφισβήτησε κανείς ότι ήταν ο Πετράκης ή όποιος άλλος δικός σας στην σύσκεψη?Αλλά αυτό δεν αρκεί για να γίνεις Μίλαν!Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι...
Να σε ρωτησω κατι?Καλά μιλάμε εσύ έχεις κάνει την επιστήμη!
Αν πιεις κιόλας θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν οι Ρεάλ, Μίλαν , Μπαρτσελόνα...
ΝΑΙ...παράξενο σου φαίνεται?Να σε ρωτησω κατι?
προφανως αμφιβαλεις για τα λογια του site της ουεφα ?
αμφιβαλεις οτι ο Ολυμπιακος ειναι σε αυτο το κλαμπ των κορυφαιων?
απαντα αν θελεις μονολεκτικα χωρις ειρωνια...
δεν συζηταω με παιδακια που οταν σταματαν τα επιχειρηματα βγαζουν τον καλο που εχουν στον εγκεφαλο...οσοι διαβασουν θα καταλαβουν...καληνυχτα και περαστικα και σε σενα...Αφού την έχεις κάνει ΕΠΙΣΤΗΜΗ...τι θες να σου πω?
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ αυτια μου....τωρα σου χρειαζεται ο χαρακτηρισμος αλλα τι να σε κανω...κριμα και σε ειχα για σοβαρο...μειον αλλος ενας...καληνυχτα!Αν πιεις κιόλας θα μας πεις ότι δεν υπάρχουν οι Ρεάλ, Μίλαν , Μπαρτσελόνα...
οχι καθολουΝΑΙ...παράξενο σου φαίνεται?
Να σε ρωτησω κατι?
προφανως αμφιβαλεις για τα λογια του site της ουεφα ?
αμφιβαλεις οτι ο Ολυμπιακος ειναι σε αυτο το κλαμπ των κορυφαιων?
απαντα αν θελεις μονολεκτικα χωρις ειρωνια...
Φίλε το ποιος μπορεί να μιλήσει σοβαρά και ποιος όχι είναι ολοφάνερο...άντε καληνύχτα!δεν συζηταω με παιδακια που οταν σταματαν τα επιχειρηματα βγαζουν τον καλο που εχουν στον εγκεφαλο...οσοι διαβασουν θα καταλαβουν...καληνυχτα και περαστικα και σε σενα...αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ αυτια μου....τωρα σου χρειαζεται ο χαρακτηρισμος αλλα τι να σε κανω...κριμα και σε ειχα για σοβαρο...μειον αλλος ενας...καληνυχτα!
οχι καθολουΝΑΙ...παράξενο σου φαίνεται?
Σόνια??? Μα έχω πουλάκι ακόμα...........
Ρε συ Αλέξανδρε...να μιλάμε σοβαρά!Είναι δυνατόν Ελληνική ομάδα να συγκριθεί με αυτές τις 7-8 υπερομάδες?Κάποτε κοροιδεύατε και κοροιδεύαμε τα βαζέλια που με 2-3 πορείες νομίζανε ότι είναι Ευρωπαική υπερδύναμη!Και τώρα που είχατε αντιπροσωπεία σε μια σύσκεψη σημαίνει ότι γίνατε ισότιμοι με την Ρεάλ?οχι καθολου
προφανως λογω της ανυπαρξιας του στο Ευρωπαικο στερεωμα ετσι?
αν θελεις απαντας....
δεν βλεπω να εισαι τοσο ευαισθητος σημερα ομως με τις μαλακιες του βασουλη ?Ρε σεις πάτε σοβαρά???? Θα κλείσετε και κάνα ραντεβουδάκι να δαρθείται τώρα?
Εγω δεν διαφωνω μαζι σου συμφωνωΡε συ Αλέξανδρε...να μιλάμε σοβαρά!Είναι δυνατόν Ελληνική ομάδα να συγκριθεί με αυτές τις 7-8 υπερομάδες?Κάποτε κοροιδεύατε και κοροιδεύαμε τα βαζέλια που με 2-3 πορείες νομίζανε ότι είναι Ευρωπαική υπερδύναμη!Και τώρα που είχατε αντιπροσωπεία σε μια σύσκεψη σημαίνει ότι γίνατε ισότιμοι με την Ρεάλ?