vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
δεν ειναι δικα μου ρε φιλε του bam.gr ειναι!!!!
του ανυπερβλητου αυτου δημοσιογραφου!καλα λεει ο gatto...τί αλλο θα ακουσουμε απο τους αμπαλους......?
δεν ειναι δικα μου ρε φιλε του bam.gr ειναι!!!!
ο κομπλεξισμος σας με τον Θρυλο δεν σας αφηνει να ξεχωρισετε αν τα γραφουμε εμεις η αν τα γραφει η ουεφα...
α ρε κακομοιρια και κλαψα.....
οντως τα εχει τα ορια της και τα χεις περασει....Ναι ναι πηδάει και τα φτάνει!!!
Άσε μας ρε φίλε...και η έχει τα όρια της!
Μην ξεχνάς ότι έχει περάσει μια φορά στους 8!Τι παραπάνω έχει κάνει η Ρεάλ?
Ρε βασο...κουνα το σεικερ σου εκει περα και μην ασχολεισαι σε παρακαλω...και τωρα που το εγραψε η ουεφα ο ολυμπιακος ειναι κορυφαια ομαδα....ωραιο το συμπερασματακι. ..μου αρεσει που απο καφροι προσπαθειτε να γινετε και λιγο ευρωπαιοι...αλλα δυστυχως η μοιρα των γαυρων ειναι στον πειραια...αυτο γουσταρουν..τα καμινια,την δραπετσψνα,το κερατσινι,την νικαια και τον κορυδαλλο....και το τσαμπιονς ληγκ να παρουμε πάλι καφροι θα εισαστε ελεεινοι!
οντως τα εχει τα ορια της και τα χεις περασει....
αμφισβητεις το ολο θεμα δηλαδη?μπες στο σαιτ της ουεφα και ξεστραβωσου ρε γατε και μην λετε μαλακιες αν ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ....
Φιλαράκο δεν σε έβρισα...και μου είναι πολύ εύκολο να το κάνω!Αν νομίζεις ότι Μπαρτσελόνα , Ρεάλ , Μίλαν και Ολυμπιακός είναι παρόμοια μεγέθη βάλε το κεφάλι σου σε έναν κουβά νερό για να συνέλθεις...οντως τα εχει τα ορια της και τα χεις περασει....
αμφισβητεις το ολο θεμα δηλαδη?μπες στο σαιτ της ουεφα και ξεστραβωσου ρε γατε και μην λετε μαλακιες αν ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ....
οντως τα εχει τα ορια της και τα χεις περασει....
Κομπλεξάρα είσαι εσύ που ονειρεύεσαι Ευρωπαικά μεγαλεία από το πουθενά!!!!Άιντε ξύπνα...FIFA, UEFA and a number of top European clubs have announced the signature of a letter of intent, which, they say, "starts a new chapter in the relations between the governing bodies and the clubs".
αντε απο κει...κομπλεξαρες.....
ξεστραβοθειτε....
γιατι σε εβρισα εγω ρε φιλε?ειπες οτι η μαλακια εχει τα ορια της και σου απαντησα αναλογα...η βρισια που ειναι?Φιλαράκο δεν σε έβρισα...και μου είναι πολύ εύκολο να το κάνω!Αν νομίζεις ότι Μπαρτσελόνα , Ρεάλ , Μίλαν και Ολυμπιακός είναι παρόμοια μεγέθη βάλε το κεφάλι σου σε έναν κουβά νερό για να συνέλθεις...
μπορει αδερφε...αλλα οχι να αμφισβητουν κι οσα αυτολεξη γραφει η επισημη σελιδα της ουεφα...Psaxnw σε όλα τα celebrity parties καλούν πραγματικά καλά CT να περάσουν καλά. Πιστέυω ότι αυτό έκανε και η ΟΥΕΦΑ........άντε στο Λευτεράκι μας τώρα ;)
ποιος ονειρευτε ευρωπαικα μεγαλεια ρε?εγω μετεφερα μια ειδηση κι αμεσως μπηκες να χλευασεις και να ειρωνευτεις κατι που επαναλαμβανω απλως μετεφερα απ το σαιτ της ουεφα...ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ...εδειξες ποσο σε τσουζει!!!Κομπλεξάρα είσαι εσύ που ονειρεύεσαι Ευρωπαικά μεγαλεία από το πουθενά!!!!Άιντε ξύπνα...
Ρε φιλαράκο αμφισβήτησε κανείς ότι ήταν ο Πετράκης ή όποιος άλλος δικός σας στην σύσκεψη?Αλλά αυτό δεν αρκεί για να γίνεις Μίλαν!Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι...γιατι σε εβρισα εγω ρε φιλε?ειπες οτι η μαλακια εχει τα ορια της και σου απαντησα αναλογα...η βρισια που ειναι?
εγω το εβαλα το κεφαλι μου στον κουβα...εσυ βαλτο για να δεις την αληθεια...μπορει αδερφε...αλλα οχι να αμφισβητουν κι οσα αυτολεξη γραφει η επισημη σελιδα της ουεφα...
ημαρτον ρε πουστη μου...πανω κι απ την ουφα φτανει η κριση τους?
Καλά μιλάμε εσύ έχεις κάνει την επιστήμη!ποιος ονειρευτε ευρωπαικα μεγαλεια ρε?εγω μετεφερα μια ειδηση κι αμεσως μπηκες να χλευασεις και να ειρωνευτεις κατι που επαναλαμβανω απλως μετεφερα απ το σαιτ της ουεφα...ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ...εδειξες ποσο σε τσουζει!!!
Δεν επιτίθεμαι,απλά κάνει χαρακτηρισμούς και του απαντάω ανάλογα!Διαφωνείς σε αυτά που είπα επί της ουσίας?Gatto δεν έχεις δίκιο τώρα να επιτίθεσαι.....στο κάτω κάτω ας είχε τα @@ η ΑΕΚ να είναι εκεί......
αν σε εχει φαει η μαλακια και δεν καταλαβαινεις δεν φταιω εγω....Ρε φιλαράκο αμφισβήτησε κανείς ότι ήταν ο Πετράκης ή όποιος άλλος δικός σας στην σύσκεψη?Αλλά αυτό δεν αρκεί για να γίνεις Μίλαν!Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι...
Καλά μιλάμε εσύ έχεις κάνει την επιστήμη!
Δεν επιτίθεμαι,απλά κάνει χαρακτηρισμούς και του απαντάω ανάλογα!Διαφωνείς σε αυτά που είπα επί της ουσίας?
σταματα τους χαρακτηρισμους ρε καραγκιοζη επιτελους
θελεις να σε αρχισω στα καντηλια βραδιατικα ? θελεις να μας μπαναρουν ομαδικα εδω μεσα ?
τι γουσταρεις επιτελους ?
εισαι τελειως μαλακας κ αμπαλος ρε ??????????????????????
πες μου οτι εισαι μαλακας,τελος!
(οποιος μοντ σβησει το ποστ,ας σβησει κ τους χαρακτηρισμους περι καφρων του βασουλη)!
Αφού την έχεις κάνει ΕΠΙΣΤΗΜΗ...τι θες να σου πω?αν σε εχει φαει η μαλακια και δεν καταλαβαινεις δεν φταιω εγω....
ο πετρακης δεν ηταν απλως στην συσκεψη,αλλα υπεγραφει συμφωνια μεταξυ των κορυφαιων ευρωπαικων ομαδων συμφωνα με την ουεφα...το καταλαβες ναι η ου?
μην πεις οτι σε εβρισα παλι γιατι θα θες ψυχιατρο...στο ποστ σου απαντησα..