podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Χάσαμε απο την...Πρόκομ......63-59....με πολύ άσχημη εμφάνιση.....
κλασσικαπάλι κερδίσατε στο μπάσκετ γαυράκια?....
καλα ρε ποδο δεν διαβασες καλα....μιλαει για:psaxnw...τις άλλες 2 ελληνικές ομάδες ποιός τους εκπροσώπησε???
Σόρρυ ρε...δεν πρόσεξα την λέξη:ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ................καλα ρε ποδο δεν διαβασες καλα....μιλαει για:
Υπεγράφη, σήμερα, κατά την συνάντηση των κορυφαίων Ευρωπαϊκών συλλόγων (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Λιόν, Πόρτο, Αγιαξ, Ρέιντζερς)
Τι Μίλαν , τι Μπαρτσελόνα , τι Μάντσεστερ, τι Ολυμπιακός?Πάνω κάτω τα ίδια μεγέθη είναι!!!Ε ρε τι θα γραφτεί ακόμα σε αυτό το θρέντ!καλα ρε ποδο δεν διαβασες καλα....μιλαει για:
Υπεγράφη, σήμερα, κατά την συνάντηση των κορυφαίων Ευρωπαϊκών συλλόγων (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Λιόν, Πόρτο, Αγιαξ, Ρέιντζερς)
Υπεγράφη συμφωνία για την ίδρυση της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων
15/01/2008 20:58
Υπεγράφη, σήμερα, κατά την συνάντηση των κορυφαίων Ευρωπαϊκών συλλόγων (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Λιόν, Πόρτο, Αγιαξ, Ρέιντζερς), με την FIFA και την UEFA στη Ζυρίχη, η συμφωνία για την ίδρυση ενός νέου φορέα που θα ονομάζεται Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (European Clubs Association).
τι ομας ? οπως εσυ,ντολμας ?οντως κορυφαια ευρωπαικη ομας ο θρυλος!
να σου φερω κ κατι πλακες δικες μου να τις σπασεις ?Όταν θέλω να σπάσω πλάκα ναι τα διαβάζω!
Αυτά που γράφετε ορισμένοι ,τα πιστεύετε?
Μην ξεχνάς ότι έχει περάσει μια φορά στους 8!Τι παραπάνω έχει κάνει η Ρεάλ?οντως κορυφαια ευρωπαικη ομας ο θρυλος!
η φιφα κι η ουεφα εχουν αλλη γνωμη απ την δικη σου φιλε μου..Τι Μίλαν , τι Μπαρτσελόνα , τι Μάντσεστερ, τι Ολυμπιακός?Πάνω κάτω τα ίδια μεγέθη είναι!!!Ε ρε τι θα γραφτεί ακόμα σε αυτό το θρέντ!
ο κομπλεξισμος σας με τον Θρυλο δεν σας αφηνει να ξεχωρισετε αν τα γραφουμε εμεις η αν τα γραφει η ουεφα...Όταν θέλω να σπάσω πλάκα ναι τα διαβάζω!
Αυτά που γράφετε ορισμένοι ,τα πιστεύετε?
Ναι ναι πηδάει και τα φτάνει!!!η φιφα κι η ουεφα εχουν αλλη γνωμη απ την δικη σου φιλε μου..
....συνάντησης, που έγινε στα γραφεία της FIFA, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Γιόζεφ Μπλάτερ και παρουσία του προέδρου της UEFA, κ. Μισέλ Πλατινί.........
εκτος κι αν ξερεις περισσοτερα απ τον πλατινι και τον μπλατερ...
την παροιμια που λεει οσα δεν φτανει η αλεπου την ξερεις?