Λίγο με νοιάζει αν θα μου απαντας ή όχι .... εγω ειμαι υπερ του αναθεωρώ ... αλλά με συγνώμη για την λάθος αποψη ... και την δική σου δεν την είδα πουθενά .... ακόμα και τώρα πιστεύεις ότι κατα 99,9 % είχες δίκιο ... βέβαια για Λεμονή και Κόκκαλη τώρα δεν κάνεις κουβέντα .... ούτε για τον playboy .... γι αυτό και μόνο είσαι ο Νο 2 κολοτούμπας του θρεντ μαζί με τον Βάσο .... και αν δεν σου αρέσει ο χαρακτηρισμός κολοτούμπας ... μήπως προτιμας το αναξιόπιστος ???
99,99% η άποψή μου παραμένει η ίδια για τον Κόκκαλη, που ήταν το κεντρικό θέμα εκείνου του thread. Σαφέστατα, αναξιόπιστοι είναι όλοι όσοι φώναζαν τότε εν χορώ "άντε γαμήσου Κόκκαλη" (και ήταν πολλοί αυτοί, το μισό γέηπεδο και βάλε) και τώρα μιλούν και πάλι για την "προεδράρα", έτσι εύκολα και ανερυθρίαστα.
Επιπλέον, δε φοβάμαι, ούτε ντρέπομαι να αναθεωρήσω και να ανακαλέσω. Τώρα δα, το έκανα αναφορικά με το Λούα Λούα, τον οποίο, πρίν καλά-καλά τον δώ τον άνθρωπο τον είπα Μπαμπαγκίντα. Αν θυμόμουν μάλιστα πώς είχα προβεί σε μία τόσο επιπόλαιη και άδικη εκτίμηση, θα είχα σπεύσει να ανακαλέσω ήδη. Δυστυχώς, όπως προανέφερα, επειδή έχω δουλειά, καρριέρα και κυρίως οικογένεια, δεν έχω το χρόνο να τρέχω δεκάδες σελίδες πίσω, σε όλα τα threads, για να ανακαλύπτω, ή να κατασκευάζω αντιφάσεις του ενός ή του άλλου. Εξάλλου, αν το έκανα, θα είχα την ενοχή πώς σου στερώ μία απασχόληση για την οποία φαίνεται πώς διαθέτεις πολύ κόπο και πολύ περισσότερο χρόνο.
Μιας και παρέθεσες ένα παλιότερό μου post, έστω και σε άλλο thread, θα πώ ότι έχω την ίδια ακριβώς άποψη
και για τους Πέτρο Κόκκαλη, Ίλια Ίβιτς, Τάκη Λεμονή. Από την άλλη πλευρά, ομολογώ πώς εύχομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο να έχω κάνει λάθος εκτίμηση και για τους τρείς, δηλαδή...
- Ο Πέτρος να είναι πράγματι ένας ικανός διαχειριστής που ξέρει να προασπίζεται το συμφέρον του συλλόγου, τόσο εντός της Σούπερ Λήγκ, όσο και έναντι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ
- Ο Ίλια να αποδειχτεί ένας τεχνικός διευθυντής που ενεργεί και αποδίδει αποκλειστικά για το όφελος της ΠΑΕ και όχι να συμπεριφέρεται ως ένα ανεξάρτητος μανατζερ που τείνει προς τη διακίνηση μεταγραφών και χρήματος σε συγκεκριμένα κυκλώματα στα οποία φαίνεται λές και επιδιώκει να αναλάβει ρόλο και συμμετοχή και ο ίδιος
- Ο Τάκης να αποδείξει πώς δεν έχει ένα αισιόδοξο μέλλον να κυνηγήσει, αλλά ένα λαμπρό παρόν να αναδείξει. Ειδικά, για τον Τάκη, εύχομαι όσο τίποτα άλλο να νιώσω απολογιστικά ότι έχω κάνει λάθος.
Αν νιώσω διαφορετικά για τα παραπάνω, θα 'ναι ευχαρίστησή μου να αναθεωρήσω και τιμή μου να ανακαλέσω. Βέβαια, σε εκείνο το post υπήρχαν και δύο άτομα που ανέφερα, για τα οποία δε νομίζω πώς μπορώ να αναθεωρήσω, ή να ανακαλέσω, ακόμη και εάν ο Βενιζέλος δε με συγχωρέσει ποτέ ως μελλοντικός ηγέτης της παράταξης. Αναφέρομαι στο φαινόμενο "κυρία, ο κιμάς έπεσε λίγο παραπάνω στη μηχανή, να τον αφήσω" Δουρέκα και στο φαινόμενο "χθές βράδυ έπεσα και κοιμήθηκα χουλιγκάνι και σήμερα πρωί ξύπνησα τεχνοκράτης με κοστούμι - ω! τι θαύμα Θεέ μου" Μώραλη.
Κατά τ΄άλλα, εμένα πραγματικά με ενδιαφέρει να παρακολουθώ τα posts σου, γιατί όταν καταπολεμάς το σαράκι να τρώγεσαι με τον κόσμο, έχεις εξαιρετικά εμπεριστατωμένη άποψη, ανεξάρτητα με το εάν συμφωνώ, ή διαφωνώ με αυτή, όπως και με ενδιαφέρει να ανταλλάσσουμε σκέψεις, αρκεί να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός σε κάποια όρια βασικής ευγένειας και κοσμιότητας.