Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συμφωνω σε ολα εκτος απ'την κριτικη του σισιτς,τον οποιο περιμενω να τον δω στα μικρα παιχνιδια για τα οποια προφανως αγοραστηκε.θελω να δω αν θ'αντεχει την πιεση του να πρεπει να επιτεθει χωρις λαθη κ μαλακιες στους ανυπαρκτους κ τα τουρλουμπουκια τους που καταστρεφουν το ποδοσφαιρο μας για να παρουν εστω κ εναν ποντο.
ρε φιλε οταν εχτες σε ενα τοσο μεγαλης σπουδαιοτητας αγωνα μαρκαρε με τα ματια τους ανυπαρκτους,τι περιμενεις να κανει στο μελλον???δεν εβγαλα συμπερασμα ακομη,απλα γραφω τι ειδα μεχρι τωρα..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ρε φιλε οταν εχτες σε ενα τοσο μεγαλης σπουδαιοτητας αγωνα μαρκαρε με τα ματια τους ανυπαρκτους,τι περιμενεις να κανει στο μελλον???δεν εβγαλα συμπερασμα ακομη,απλα γραφω τι ειδα μεχρι τωρα..
Μην σας παραπλανούν οι διάφοροι κολοτούμπες του θρεντ (Βάσος, Άντρας κ.λ.π.) σε πρώτη ευκαιρία θα βγουν να κράξουν και θα σας πετάξουν στην μάπα την απόψη που εκδηλώσατε εδω μέσα ....
Απαντήστε ανάλογα στα λαμόγια

Επισκέπτης
Μην σας παραπλανούν οι διάφοροι κολοτούμπες του θρεντ (Βάσος, Άντρας κ.λ.π.) σε πρώτη ευκαιρία θα βγουν να κράξουν και θα σας πετάξουν στην μάπα την απόψη που εκδηλώσατε εδω μέσα ....
Απαντήστε ανάλογα στα λαμόγια
ποιος να με παραπλανησει ρε φιλε???αυτος που μιλαει για μεγιστο δεληκαρη οταν ο δεληκαρης ειναι ο πρωτος που εβγαλε την φανελα & την εσερνε στο χωμα σε αγωνα του ΘΡΥΛΟΥ στα τρικαλα???(ο δευτερος ηταν ο ψυχακιας ο ζαχοβιτς στο ΘΡΥΛΟΣ-ρεαλ 3-3 στο οακα)..τι με περασες??για τραβεστι οπαδο???ποιος να με παραπλανησει???ο κομπλεξαρας αποτυχημενος ποδοσφαιριστης vasos???ασε..εχουν γνωση οι φυλακες..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Για μένα ο φετινός Ολυμπιακός πρέπει να ξεκινάει ως:

Τερματοφύλακας: Σηφάκης
Δεξί μπακ: Ζεβλάκοφ
Αριστερό μπακ: Μπράβο
Σέντερ μπακ: Σέζαρ και Νασούτι, ή όποιον άλλο ΜΠούστη φέρει ο Κόκκαλης, γιατί ο Βούλης εξακολουθεί ως φαίνεται, να παραμένει πολύ ευάλωτος και συναισθηματικός.
Κεντρικά χαφ: Τοροσίδης σε ανασταλτικά καθήκοντα και Λεντέσμα σε πιο δημιουργικό ρόλο.
Αριστερό χαφ: Αρτσούμπι (λέγεται πώς είναι καλός)
Δεξί χαφ: Γκαλέτι
Επιθετικοί: Νούνιες και Μήτρογλου (ΟΥΤΕ Κωνσταντίνου, ΟΥΤΕ Κοβάσεβιτς, ΟΥΤΕ αυτός ο νέος Μπαμπαγκίντα που παν να μας πλασάρουν)

Κατά τ΄άλλα, ΜΗΝ τα ψάχνετε κύριοι. Το πόσο εκτιμά ο Κόκκαλης την ιστορία του Ολυμπιακού και τις απαιτήσεις των φιλάθλων του, φαίνεται από:
α.- Όρισε προπονητή τον καρα-ασχέτουρα τον Τάκη, που 'θελε τρομάρα του να "ψήσει" το Μακελελέ να 'ρθεί στον Ολυμπιακό. Που πα' ρε Καραμήτρο;
β.- του 'βαλε καπέλο έναν μαφιοζομιζάκια playboy, κύριο προσόν του οποίου είναι πώς έχει αναπτύξει "κολλητιλίκια" με τον "κοκάκια" που 'ρθε να αντικαταστήσει τον Μίστερ "ΉμουνΥπόδικοςΚάποτε", αλλά και αυτός όλο φεύγει και όλο εκεί που 'ταν παραμένει. Ο νοών νοείτο...
γ.- Όρισε υπεύθυνο Επικοινωνίας το Μώραλη.
δ.- Κράτησε μέχρι και αυτό το αστείο και συνάμα άθλιο συνοθύλευμα πατσάδων το Δουρέκα.
Ένα μπουρδέ, ένα μπουρδέλο είμαστεεε.

Αυτά έγραψε στις 18/8/2007 ο Άντρας37 Αθήνα
Κι εσεις του απαντάτε σοβαρά ....ήμαρτον

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ποδο που ειναι σημερα ο φιλος σου ο talos ρε???ολο  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: ηταν μεχρι χτες το βραδυ..σημερα γιατι δεν μιλαει???ακομη μπουκωμενος ειναι???
εδώ είμαι ρε μεγάλε...δεν είμαι απο τα παιδάκια που κρύβονται στα δύσκολα...και στα καλά και στα άσχημα..και έχω μάθει να λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη...χωρίς βέβαια να βρίζω κανένα...εξάλλου τόχω πει πολλές φορές..όσο υπάρχει ο ...μαλάκας θα κάνετε πάρτυ...

Επισκέπτης
εδώ είμαι ρε μεγάλε...δεν είμαι απο τα παιδάκια που κρύβονται στα δύσκολα...και στα καλά και στα άσχημα..και έχω μάθει να λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη...χωρίς βέβαια να βρίζω κανένα...εξάλλου τόχω πει πολλές φορές..όσο υπάρχει ο ...μαλάκας θα κάνετε πάρτυ...
ε αλλα δηλωνες μεχρι πριν τον αγωνα..ειχες βγαλει γλωσσα..τωρα που επανηλθες στην πραγματικοτητα ολα οκ..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ε αλλα δηλωνες μεχρι πριν τον αγωνα..ειχες βγαλει γλωσσα..τωρα που επανηλθες στην πραγματικοτητα ολα οκ..
Όχι απλά τα λέει και έτσι και αλλιώς και ότι και να κάτσει ...να ναι περίπου μέσα
Στο λαγουμι σου αρουραίεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γιατί ρε φίλε..δεν θα υποστηρίξω την ομάδα μου?..όπως και για εσάς και για εμάς είναι θρησκεία...δεν θα θέλω να κερδίσει?...που το βλέπεις το παράλογο?....και μέχρι να παιθάνω και θα την υποστηρίζω ,και γλώσσα θα βγάζω,και τα στραβά θα τα λέω...αλλιώς δεν  θα ήμουνα οπάδός της..
και δεν είμαι σαν εσένα βαν που μπορείς να τα λές έτσι..δεν με ξέρεις και γι αυτό την κριτική σου να την κάνεις αλλού...εγώ και στο λαγούμι μου θα μπώ και θα βγώ άμα λάχει....αλλά έχω τ αρχίδια να τα βλέπω όλα...καλά και στραβά της ομάδασ μου...εσείς?...άντε φιλάκια... :dancing:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Επειδή θες να το παίξεις σοβαρός αλλά είσαι μέγας κολοτούμπας .... τράβα να δεις αυτά που έγραφες στο θρεντ για να φύγει ο Κόκκαλης
Αν ο Ριβάλντο μας βγει Αποστολάκης και Σαργκάνης (που κάπου εκει το πάει με τις δηλώσεις του) χέστηκα κι αν φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού
Παικτικά σέβομαι μέχρι και τον Βαζέχα ... Οπαδικά τους γράφω στα παπαρια μου.
Αν μαζέψει την γλώσσα του και σκουπίσει τα δάκρυα για τα λεφτα που δεν του έδωσε ο Κόκκαλης δεν υπάρχει θέμα ....διαφορετικά κράξιμο και απαξίωση.
Ο Σίσιτς από πρωτη άποψη μου φαίνεται λίγο ασχημομούρης και στραβοπόδης ....σοβαρέψου λίγο ρεεεεεεεεεε
Αυτά έγραψε στις 18/8/2007 ο Άντρας37 Αθήνα
Κι εσεις του απαντάτε σοβαρά ....ήμαρτον
Ομολογουμένως δεν είμαι τόσο άεργος, άνεργος και ανενεργός, ούτε έχω κάν το χρόνο ή τη διάθεση ούτως ώστε να ανατρέχω δεκάδες σελίδες πίσω σε διάφορα threads και εξετάζοντάς τα εξονυχιστικά, να ανακαλύπτω, ή να κατασκευάζω ανακολουθίες για τον ένα, ή τον άλλο χρήστη εδώ μέσα. Χρησιμοποίησα τη λέξη "κατασκευάζω ανακολουθίες" γιατί δε μπορώ να καταλάβω τι είδους ανακολουθία μου πάς να κατασκευάσεις, ή, φαντάζεσαι πώς υπέπεσα σε αυτήν; Αναφορικά με ότι παρέθεσες για τον Κόκκαλη,εκείνο που έγραφα τότε, κατά 99,99%, το ίδιο ακριβώς πιστεύω και σήμερα. Σε ότι αφορά τα επιμέρους που παρέθεσες, ομολογώ πώς έχω πέσει έξω στην υπόθεση Λούα Λούα, που σίγουρα είναι ταλαντούχος και όχι Μπαμπαγκίντα. Για τον Κοβάσεβιτς, τον οποίο δε χαρακτήρισα πουθενά αρνητικά, έπεσα έξω σε ότι αφορά τα αποθέματα ενέργειας που 'χε να παρουσιάσει σε αυτή την ηλικία, όχι την αγωνιστική του εμπειρία και αξία και ναι, εξακολουθώ να πιστεύω πώς η επένδυση του σήμερα, όχι του αύριο είναι ο Μήτρογλου, εκτός και αν επιμείνουμε στην ελληνική κακομοιριά να φτάνέι κάποιος στα είκοσι-πέντε και εμείς ακόμη ταλέντο να τον θεωρούμε. Για το Σηφάκη, μένω σταθερός. Πρέπει να προωθηθεί βασικός και ο Νικοπολίδης, τιμώντας την ιστορία του , πρέπει να περάσει από μόνος ένα βήμα πίσω  και να γίνει ο δάσκαλος και εμψυχωτής του μικρού. Για το Μπράβο δε γνώριζες και ουδείς άλλος επίσης, πώς θα 'ταν τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς, αλλά αντικειμενικά ως μέγεθος ήταν για να αγωνίζεται βασικός. Για τον Αρτσούμπι δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα, και φυσικά, απολύτως τίποτα δεν έχω αλλάξει σχετικά με το Νούνιες που για μένα είναι εφάμιλος του Γκαλλέττι.

Πρακτικά μιλώντας ωστόσο, ακόμη και να σκάλιζα τα πάντα εδώ μέσα και να έβρισκα φράσεις, προτάσεις, θέσεις, σκέψεις δικές σου που θα αναιρούσαν κάτι το οποίο προβάλλεις σήμερα, δε θα έσπευδα να σε φωνάζω κωλοτούμπα, δεδομένου ότι ο άνθρωπος έχει δικαίωμα να αναθεωρεί κάτι που πιστεύει ή εκφράζει. Δηλαδή, εάν περί τα τέλη της σαιζόν, βάλω τα πράγματα κάτω, τα αξιολογήσω συνολικά και κρίνω πώς ο Τάκης μια χαρά κόουτς είναι για μάς και όχι μέτριος όπως νομίζω τώρα, θα είμαι κωλοτούμπας; Να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή, γιατί εάν γουστάρουμε να είμαστε τελικά τσακωμένοι με την ίδια τη λογική του ανθρώπου, που πλάθεται και διαπλάθεται, αναθεωρείται και αναιρείται, τότε ας μην γράφουμε κάν, σημάδι, εξέλιξης, πολιτισμού και γνώσης, αλλά ας επικοινωνούμε με νεύματα και κραυγές σαν τους πιθήκους.

Επειδή εδώ τα συνηθίζουμε και τα τιμούμε -ως φαίνεται- τα παρακάλια του άλλου, θα σε παρακαλούσα εξυπνακιδίστικα σχολιάκια του στύλ "κωλοτούμπας", "σοβαρέψου" κλπ. να μην τα επαναλάβεις σε μένα, αποθήκευσέ τα για όσους σου τα επιτρέπουν και στα ανταποδίδουν. Δε θα εμπλακώ σε αντιπαράθεση και αντεγκλήσεις μαζί σου εάν συνεχίσεις, διότι θα πρόκειται για σπατάλη χρόνου και ενέργειας, απλά θα πάψω να διαβάζω με ενδιαφέρον τα γραφόμενά σου και να σου απαντάω με όση προσοχή γίνεται.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
γιατί ρε φίλε..δεν θα υποστηρίξω την ομάδα μου?..όπως και για εσάς και για εμάς είναι θρησκεία...δεν θα θέλω να κερδίσει?...που το βλέπεις το παράλογο?....και μέχρι να παιθάνω και θα την υποστηρίζω ,και γλώσσα θα βγάζω,και τα στραβά θα τα λέω...αλλιώς δεν  θα ήμουνα οπάδός της..
και δεν είμαι σαν εσένα βαν που μπορείς να τα λές έτσι..δεν με ξέρεις και γι αυτό την κριτική σου να την κάνεις αλλού...εγώ και στο λαγούμι μου θα μπώ και θα βγώ άμα λάχει....αλλά έχω τ αρχίδια να τα βλέπω όλα...καλά και στραβά της ομάδασ μου...εσείς?...άντε φιλάκια... :dancing:
Αν έλεγες τα στραβά σας προ εορτής ....θα σου βγάζαμε το καπέλο ...αλλά και έπαρση και γλώσσα λες και παίζατε με τα Τρίκαλα .... γι αυτό ...σας βγάζουμε απ' το καπέλο ...
Πολύ κραγιόν είχαν αυτά τα φιλάκια ....φτου

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά την επόμενη φορά θα βάλω λιποσαν..να μην σκάσουν τα χειλάκια σου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και κάτι άλλο..δι΄λαβασε και προηγο΄λυμενα ποστ μου και θα δείς....και πάλι φιλάκια με λιποσαν.. :grin:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ομολογουμένως δεν είμαι τόσο άεργος, άνεργος και ανενεργός, ούτε έχω κάν το χρόνο ή τη διάθεση ούτως ώστε να ανατρέχω δεκάδες σελίδες πίσω σε διάφορα threads και εξετάζοντάς τα εξονυχιστικά, να ανακαλύπτω, ή να κατασκευάζω ανακολουθίες για τον ένα, ή τον άλλο χρήστη εδώ μέσα. Χρησιμοποίησα τη λέξη "κατασκευάζω ανακολουθίες" γιατί δε μπορώ να καταλάβω τι είδους ανακολουθία μου πάς να κατασκευάσεις, ή, φαντάζεσαι πώς υπέπεσα σε αυτήν; Αναφορικά με ότι παρέθεσες για τον Κόκκαλη,εκείνο που έγραφα τότε, κατά 99,99%, το ίδιο ακριβώς πιστεύω και σήμερα. Σε ότι αφορά τα επιμέρους που παρέθεσες, ομολογώ πώς έχω πέσει έξω στην υπόθεση Λούα Λούα, που σίγουρα είναι ταλαντούχος και όχι Μπαμπαγκίντα. Για τον Κοβάσεβιτς, τον οποίο δε χαρακτήρισα πουθενά αρνητικά, έπεσα έξω σε ότι αφορά τα αποθέματα ενέργειας που 'χε να παρουσιάσει σε αυτή την ηλικία, όχι την αγωνιστική του εμπειρία και αξία και ναι, εξακολουθώ να πιστεύω πώς η επένδυση του σήμερα, όχι του αύριο είναι ο Μήτρογλου, εκτός και αν επιμείνουμε στην ελληνική κακομοιριά να φτάνέι κάποιος στα είκοσι-πέντε και εμείς ακόμη ταλέντο να τον θεωρούμε. Για το Σηφάκη, μένω σταθερός. Πρέπει να προωθηθεί βασικός και ο Νικοπολίδης, τιμώντας την ιστορία του , πρέπει να περάσει από μόνος ένα βήμα πίσω  και να γίνει ο δάσκαλος και εμψυχωτής του μικρού. Για το Μπράβο δε γνώριζες και ουδείς άλλος επίσης, πώς θα 'ταν τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς, αλλά αντικειμενικά ως μέγεθος ήταν για να αγωνίζεται βασικός. Για τον Αρτσούμπι δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα, και φυσικά, απολύτως τίποτα δεν έχω αλλάξει σχετικά με το Νούνιες που για μένα είναι εφάμιλος του Γκαλλέττι.

Πρακτικά μιλώντας ωστόσο, ακόμη και να σκάλιζα τα πάντα εδώ μέσα και να έβρισκα φράσεις, προτάσεις, θέσεις, σκέψεις δικές σου που θα αναιρούσαν κάτι το οποίο προβάλλεις σήμερα, δε θα έσπευδα να σε φωνάζω κωλοτούμπα, δεδομένου ότι ο άνθρωπος έχει δικαίωμα να αναθεωρεί κάτι που πιστεύει ή εκφράζει. Δηλαδή, εάν περί τα τέλη της σαιζόν, βάλω τα πράγματα κάτω, τα αξιολογήσω συνολικά και κρίνω πώς ο Τάκης μια χαρά κόουτς είναι για μάς και όχι μέτριος όπως νομίζω τώρα, θα είμαι κωλοτούμπας; Να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή, γιατί εάν γουστάρουμε να είμαστε τελικά τσακωμένοι με την ίδια τη λογική του ανθρώπου, που πλάθεται και διαπλάθεται, αναθεωρείται και αναιρείται, τότε ας μην γράφουμε κάν, σημάδι, εξέλιξης, πολιτισμού και γνώσης, αλλά ας επικοινωνούμε με νεύματα και κραυγές σαν τους πιθήκους.

Επειδή εδώ τα συνηθίζουμε και τα τιμούμε -ως φαίνεται- τα παρακάλια του άλλου, θα σε παρακαλούσα εξυπνακιδίστικα σχολιάκια του στύλ "κωλοτούμπας", "σοβαρέψου" κλπ. να μην τα επαναλάβεις σε μένα, αποθήκευσέ τα για όσους σου τα επιτρέπουν και στα ανταποδίδουν. Δε θα εμπλακώ σε αντιπαράθεση και αντεγκλήσεις μαζί σου εάν συνεχίσεις, διότι θα πρόκειται για σπατάλη χρόνου και ενέργειας, απλά θα πάψω να διαβάζω με ενδιαφέρον τα γραφόμενά σου και να σου απαντάω με όση προσοχή γίνεται.
Λίγο με νοιάζει αν θα μου απαντας ή όχι .... εγω ειμαι υπερ του αναθεωρώ ... αλλά με συγνώμη για την λάθος αποψη ... και την δική σου δεν την είδα πουθενά .... ακόμα και τώρα πιστεύεις ότι κατα 99,9 % είχες δίκιο ... βέβαια για Λεμονή και Κόκκαλη τώρα δεν κάνεις κουβέντα .... ούτε για τον playboy .... γι αυτό και μόνο  είσαι ο Νο 2 κολοτούμπας του θρεντ μαζί με τον Βάσο .... και αν δεν σου αρέσει ο χαρακτηρισμός κολοτούμπας ... μήπως προτιμας το αναξιόπιστος ???

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Λίγο με νοιάζει αν θα μου απαντας ή όχι .... εγω ειμαι υπερ του αναθεωρώ ... αλλά με συγνώμη για την λάθος αποψη ... και την δική σου δεν την είδα πουθενά .... ακόμα και τώρα πιστεύεις ότι κατα 99,9 % είχες δίκιο ... βέβαια για Λεμονή και Κόκκαλη τώρα δεν κάνεις κουβέντα .... ούτε για τον playboy .... γι αυτό και μόνο  είσαι ο Νο 2 κολοτούμπας του θρεντ μαζί με τον Βάσο .... και αν δεν σου αρέσει ο χαρακτηρισμός κολοτούμπας ... μήπως προτιμας το αναξιόπιστος ???
99,99% η άποψή μου παραμένει η ίδια για τον Κόκκαλη, που ήταν το κεντρικό θέμα εκείνου του thread. Σαφέστατα, αναξιόπιστοι είναι όλοι όσοι φώναζαν τότε εν χορώ "άντε γαμήσου Κόκκαλη" (και ήταν πολλοί αυτοί, το μισό γέηπεδο και βάλε) και τώρα μιλούν και πάλι για την "προεδράρα", έτσι εύκολα και ανερυθρίαστα.

Επιπλέον, δε φοβάμαι, ούτε ντρέπομαι να αναθεωρήσω και να ανακαλέσω. Τώρα δα, το έκανα αναφορικά με το Λούα Λούα, τον οποίο, πρίν καλά-καλά τον δώ τον άνθρωπο τον είπα Μπαμπαγκίντα. Αν θυμόμουν μάλιστα πώς είχα προβεί σε μία τόσο επιπόλαιη και άδικη εκτίμηση, θα είχα σπεύσει να ανακαλέσω ήδη. Δυστυχώς, όπως προανέφερα, επειδή έχω δουλειά, καρριέρα και κυρίως οικογένεια, δεν έχω το χρόνο να τρέχω δεκάδες σελίδες πίσω, σε όλα τα threads, για να ανακαλύπτω, ή να κατασκευάζω αντιφάσεις του ενός ή του άλλου. Εξάλλου, αν το έκανα, θα είχα την ενοχή πώς σου στερώ μία απασχόληση για την οποία φαίνεται πώς διαθέτεις πολύ κόπο και πολύ περισσότερο χρόνο.

Μιας και παρέθεσες ένα παλιότερό μου post, έστω και σε άλλο thread, θα πώ ότι έχω την ίδια ακριβώς άποψη και για τους Πέτρο Κόκκαλη, Ίλια Ίβιτς, Τάκη Λεμονή. Από την άλλη πλευρά, ομολογώ πώς εύχομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο να έχω κάνει λάθος εκτίμηση και για τους τρείς, δηλαδή...
- Ο Πέτρος να είναι πράγματι ένας ικανός διαχειριστής που ξέρει να προασπίζεται το συμφέρον του συλλόγου, τόσο εντός της Σούπερ Λήγκ, όσο και έναντι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ
- Ο Ίλια να αποδειχτεί ένας τεχνικός διευθυντής που ενεργεί και αποδίδει αποκλειστικά για το όφελος της ΠΑΕ και όχι να συμπεριφέρεται ως ένα ανεξάρτητος μανατζερ που τείνει προς τη διακίνηση μεταγραφών και χρήματος σε συγκεκριμένα κυκλώματα στα οποία φαίνεται λές και επιδιώκει να αναλάβει ρόλο και συμμετοχή και ο ίδιος
- Ο Τάκης να αποδείξει πώς δεν έχει ένα αισιόδοξο μέλλον να κυνηγήσει, αλλά ένα λαμπρό παρόν να αναδείξει. Ειδικά, για τον Τάκη, εύχομαι όσο τίποτα άλλο να νιώσω απολογιστικά ότι έχω κάνει λάθος.
Αν νιώσω διαφορετικά για τα παραπάνω, θα 'ναι ευχαρίστησή μου να αναθεωρήσω και τιμή μου να ανακαλέσω. Βέβαια, σε εκείνο το post υπήρχαν και δύο άτομα που ανέφερα, για τα οποία δε νομίζω πώς μπορώ να αναθεωρήσω, ή να ανακαλέσω, ακόμη και εάν ο Βενιζέλος δε με συγχωρέσει ποτέ ως μελλοντικός ηγέτης της παράταξης. Αναφέρομαι στο φαινόμενο "κυρία, ο κιμάς έπεσε λίγο παραπάνω στη μηχανή, να τον αφήσω" Δουρέκα και στο φαινόμενο "χθές βράδυ έπεσα και κοιμήθηκα χουλιγκάνι και σήμερα πρωί ξύπνησα τεχνοκράτης με κοστούμι - ω! τι θαύμα Θεέ μου" Μώραλη.

Κατά τ΄άλλα, εμένα πραγματικά με ενδιαφέρει να παρακολουθώ τα posts σου, γιατί όταν καταπολεμάς το σαράκι να τρώγεσαι με τον κόσμο, έχεις εξαιρετικά εμπεριστατωμένη άποψη, ανεξάρτητα με το εάν συμφωνώ, ή διαφωνώ με αυτή, όπως και με ενδιαφέρει να ανταλλάσσουμε σκέψεις, αρκεί να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός σε κάποια όρια βασικής ευγένειας και κοσμιότητας. 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Με δυο κουβέντες (για να γράφεις φαίνεται χρόνο έχεις)
Για να αναθεωρήσεις ο Λεμονής πρέπει να σηκώσει 2-3 C.L. και κανα δυο UEFA ... μαζί με 15 Πρωταθληματοκύπελλα να ρίχνει πάνω από 7 σε κάθε παιχνίδι και γω δεν ξέρω τι άλλο απαιτεις
Ο Ίβιτς να φέρει τον Κακά και τον Ροναλντίνιο για να πετύχει ως τεχνικός διευθυντής
Και ο Πέτρος (Αλήθεια απο που κρίθηκε ο Πέτρος?.... 10 μέρες ειχε αναλάβει όταν ποστάρισες)
Φίλε αν ο δικός σου χρόνος είναι πολύτιμος γράφε λιγότερο και πιο περιεκτικά .... σκεψου και αυτόν που διαβάζει ...
Εγώ είμαι φόλα γάβρος .... μπαίνω στο θρεντ γιατι δεν έχω κάποιον να κάνω πλάκα μαζί του ..... απλά μου αρέσει να δέχομαι τις συνέπειες των λεγομένων μου και οι άλλοι των δικών τους
Μιλάω πολύ λίγο σοβαρά γιατί δεν θεωρώ τα αθλητικά θρεντ πεδία σοβαρών αντιπαραθέσεων...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και 20-0 να κέρδιζες,ο Λεμονής δεν είναι προπονητής....
κανένα σύστημα,καμία αλλαγή,καμία παρέμβαση στο ματς...στηρίζεται στην προσωπικότητα κάποιων παικτών και μόνο
με την ΑΕΚ ανύπαρκτος,την Κυριακή γλύτωσες συντριβή,χθες μέχρι το 2-0 δεν βλεπόσουνα,στο πρωτάθλημα σέρνεσαι να πάρεις ένα βαθμό εκτός έδρας...ο άνθρωπος είναι θ-7 και τίποτα άλλο...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
κανένα σύστημα,καμία αλλαγή,καμία παρέμβαση στο ματς...στηρίζεται στην προσωπικότητα κάποιων παικτών και μόνο
με την ΑΕΚ ανύπαρκτος,την Κυριακή γλύτωσες συντριβή,χθες μέχρι το 2-0 δεν βλεπόσουνα,στο πρωτάθλημα σέρνεσαι να πάρεις ένα βαθμό εκτός έδρας...ο άνθρωπος είναι θ-7 και τίποτα άλλο...
Πω πω ρε μεγάλε εσένα ψάχνουν το eurosport και το ESPN για αναλυτή ?
Λοιπόν προτείνω να του στείλεις τις παρατηρήσεις σου ... μπας και ζητήσει συγνώμη που δηλώνει και προπονητής ... δίπλωμα έχει ?
Μπα μάλλον κρατάει τα διπλώματα του Τεσέιρο και του Γερμανου της Βέρντερ
Α ρε κλεφταρά σερ Τάκη ...

Επισκέπτης

κατ'αρχην να ξεκινησουμε απ'το βασικο,ο παιχτης αυτος δεν ηρθε για να μαρκαρει αλλα για να δημιουργει.
συνεχιζουμε με κατι βασικοτερο,ο παιχτης πρεπει να κριθει οταν θα παιξει στην θεση του,δλδ πισω απ'τους επιθετικους στα πλαγια αν οχι διπλα στους επιθετικους παλια απ'τα πλαγια,ομως αυτο ειναι δυσκολο να εφαρμοστει στον τωρινο οσφπ αφου δεν μπορουμε να παιξουμε 4-3-3.
βεβαια ειναι το ιδιο δυσκολο ο παιχτης να προσαρμοστει στο συστημα της ομαδας κ να βρισκει με μπαλιες τους παιχτες.

οποτε πιστευω δεν πρεπει απο 2 παιχνιδια να βγει κριτικη,αφου ειτε ο παιχτης θα παρει αερα αν ειχε κανει καλα παιχνιδια ειτε θα του κοβονταν τα φτερα κ ο τσαμπουκας αν τον αρχισουμε στα καντηλια.

για παραδειγμα,η μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να γινει στο ποδοσφαιρο εγινε στο αγωνα εχτες με τη βαζελα.ο προπονητακος της πλακας εβαλε μεσα τον ποστιγκα.μετα ειναι δυνατον το παληκαρακι να μην κομπλεξαριστει ? ειναι δυνατον να μην νοιωθει σκατα ? βαζεις νεο παιχτη σε ομαδα με αναγκαστικο ετσι κ αλλιως ροτεισον ή οπως σκατα το λενε,σε ντερμπυ κ θες μετα να εγκλιματιστει γρηγορα ? σκατα θα παιζει στην αρχη,φυσικο ειναι αυτο.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μ' αρέσει να γράφω επεξηγηματικά, όχι περιεκτικά. Χρόνο διαθέτω ελάχιστο, αλλά τον επενδύω σε χρήστες σαν και σένα που έχουν εμπεριστατωμένη άποψη και την υποστηρίζουν. Μπορείς και 'σύ να διαπιστώσεις πώς σε άτομα με τα οποία είναι αδύνατο να κάνεις διάλογο και να ανταλλάξεις απόψεις δεν επενδύω ούτε μία αράδα, ούτε μισό λεπτό. Σου είπα, για τον Πέτρο, τον Ίλια και τον Τάκη θα σκεφτώ απολογιστικά στο τέλος της χρονιάς και εύχομαι όσο κανείς άλλος να βρεθώ στην ευχάριστη θέση να πλέξω το εγκώμιό τους και να ανακαλέσω οποιαδήποτε αρνητική αναφορικά έχω κάνει.
Συμπληρωματικά...
Για τον Πέτρο, δε νομίζω πώς ακολουθεί καλή στρατηγική, και αυτό, διότι μπαίνοντας στη σκέψη να συνδιαλλαγεί με αναξιόπιστους διαπραγματευτές, έβαλε το σύλλογο στον τορβά της Σούπερ Λήγκ, της ΕΠΟ και προπάντων της ΚΕΔ. Τώρα, δείχνει να το ξανασκέφτεται και να καταλαβαίνει πώς μόνο με  πυγμή και όχι με διαλλακτικότητα πρέπει να κινείται ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.
Ο Ίβιτς δεν πρέπει να φέρει τον Κακκά και το Ροναλντίνιο. Μου αρκούν επιλογές τύπου Λεντέσμα, Γκαλλέττι, Ντάρκο, Λούα, Νούνιες, Μπελούτσι. Απλά, σε συγκεκριμένα κυκλώματα πουλούν και αγοράζουν οι ανεξάρτητοι μάνατζερς που έχουν να ωφεληθούν. Οι τεχνικοί διευθυντές έχουν το νου τους να παίζουν ανάμεσα σε όλα τα κυκλώματα και να έχουν στραμμένουςτους προσανατολισμούς τους από την αγορά της Ευρώπης, έως της Αφρικής και από της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, έως και την Ασία.
Για τον Τάκη, δεν έχω απαίτηση για Τσάμπιονς Ληγκ. Κατ' αρχήν θα ήθελα να οδηγήσει την ομάδα στο φετινό τίτλο. Επιπλέον, να στήσει την ομάδα καλά με την Τσέλσυ, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος. Φυσικά, να τα βρεί με τον Ίβιτς και να μην οδηγεί η υποβόσκουσα αντιπαλότητάς του στο να πηγαίνουν χαράμι εξαιρετικές επενδύσεις της ΠΑΕ (τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο) όπως στο Νούνιες, να κάνει ισορροπημένη διαχείριση στις ευκαιρίες και στις δυνατότητες που προσφέρει σε παλιούς και νέους και διάφορα άλλα. Αν θές τη γνώμη μου, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έπρεπε να νοικιάσει (ή να του διαθέσει η ΠΑΕ) ακόμη και και  καθηγητή για να μάθει καλά αγγλικά. θα μου πείς υπερβολές. Τι να κάνω; Έχω απαιτήσεις. Ιδίως στην υπόθεση του προπονητή. Πάντως, είναι βέβαιο πώς το μέλλον του ανήκει, αρκεί να μην καθήσει πάνω σε δύο-τρείς επιτυχίες που του προέκυψαν, διότι εάν επαναπαυθεί σε αυτές, θα αποδειχτούν λίγες και πρόσκαιρες, και γι' αυτόν και για όλους μας. Πάντως, ανυπομονώ λόγω τιμής να μου τα χώσετε στο τέλος της σαιζόν για τον Τάκη και 'γώ να ανακαλέσω.
Με δυο κουβέντες (για να γράφεις φαίνεται χρόνο έχεις)
Για να αναθεωρήσεις ο Λεμονής πρέπει να σηκώσει 2-3 C.L. και κανα δυο UEFA ... μαζί με 15 Πρωταθληματοκύπελλα να ρίχνει πάνω από 7 σε κάθε παιχνίδι και γω δεν ξέρω τι άλλο απαιτεις
Ο Ίβιτς να φέρει τον Κακά και τον Ροναλντίνιο για να πετύχει ως τεχνικός διευθυντής
Και ο Πέτρος (Αλήθεια απο που κρίθηκε ο Πέτρος?.... 10 μέρες ειχε αναλάβει όταν ποστάρισες)
Φίλε αν ο δικός σου χρόνος είναι πολύτιμος γράφε λιγότερο και πιο περιεκτικά .... σκεψου και αυτόν που διαβάζει ...
Εγώ είμαι φόλα γάβρος .... μπαίνω στο θρεντ γιατι δεν έχω κάποιον να κάνω πλάκα μαζί του ..... απλά μου αρέσει να δέχομαι τις συνέπειες των λεγομένων μου και οι άλλοι των δικών τους
Μιλάω πολύ λίγο σοβαρά γιατί δεν θεωρώ τα αθλητικά θρεντ πεδία σοβαρών αντιπαραθέσεων...

Επισκέπτης
εσυ δεν εισαι ανυπαρκτος ως ομαδα ? εσυ τι υποστηριζεις?,δεν μας ειπες.
εισαι κατι παραπανω απ'τον τακαρο που ειναι Θ.7 ?

παντως ο ολυμπιακος ειναι αυτος που σας αγαπαει εντος κ εκτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom