Εφόσον εδώ μέσα είμαστε όλοι, μηδέ του pleasure εξαιρουμένου (που 'χει κατά τ' άλλα τα "ρε καραγκιοζάκο" στην άκρη της γλώσσας του έτοιμα ανά πάσα στιγμή) τόσο ευγενικοί που [glow=red,2,300]παρακαλάμε[/glow] ο ένας τον άλλον για πράγματα που μας ενοχλούν και επίσης, εφόσον έχουμε τόση κατανόηση που σταματάμε να κάνουμε ότι πειράζει τους άλλους, σας [glow=red,2,300]παρακαλώ[/glow] από 'δώ και 'μπρος να μην αναφέρεστε στο Ριβάλντο κατά τρόπο απαξιωτικό, γιατί προσωπικά τιμώ όχι μόνο το παρόν, αλλά και το παρελθόν της ομάδας μας.
Ο Ριβάλντο ήταν μέχρι χθές ο θεός μας, μας χάρισε μοναδικές συγκινήσεις, έπαιξε για μάς και για τη φανέλα μας, φίλησε τη σημαία και το έμβλημά μας, έσκισε με δικά του γκόλ το Βαζέλα και τελικά έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί του έδειξαν, ή ένιωσε πώς του έδειξαν πώς είναι πλέον περιττός, γιατί ήθελε να πληρώνεται άλλα δύο χρόνια για να ταϊζει για πολλά χρόνια και μετά αφότου πεθάνει τα πέντε παιδιά του, τις δύο συζύγους του και όλη του την οικογένεια στη Βραζιλία της οποίας είναι προστάτης, γιατί ήθελε να αποχωρήσει όταν εκείνος θα το αποφάσιζε ότι είχε φτάσει η ώρα και επίσης, προέβη στην όντως άτυχη δήλωση ότι "αυτό το πρωτάθλημα αν το πάρει θα 'ναι το καλύτερο" γιατί προφανώς ένιωσε πληγωμένως (δικαίως ή αδίκως) και γιατί είναι ευνόητο και θεμιτό πώς θέλει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο με επιτυχίες.
Όταν απαξιώνετε το Ριβάλντο, πληγώνομαι και στενοχωριέμαι, γι' αυτό σας [glow=red,2,300]παρακαλώ να μην επαναληφθεί[/glow]. Ως οπαδός τιμώ και το χθές, όχι μόνο το σήμερα και επομένως, τιμώ το Ριβάλντο όσο λίγους άλλους. Εγώ από την πλευρά μου, θα είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται στις κρίσεις μου για πρόσωπα που βρίσκονται αυτή τη σαιζόν στην ομάδα, αν και δεν καταλαβαίνω τι το απαξιωτικό εμπεριέχει η λέξη "κοιμίσης" για το Λεμονή. Πρακτικά σημαίνει πώς του καταλογίζω μειωμένα αντανακλαστικά στο κοουτσάρισμα, αλλά αυτό αποτελεί -απλά- κρίση. Όπως κρίση, αποτελεί πώς και αυτό το αξιέπαινο παλικάρι που σκίζεται για τη φανέλα και μάχεται να αποδώσει μπάλα, παραπάνω από όση ξέρει μάλιστα, ο Πάντος είναι στη ουσία άμπαλος. Εκτός, και αν το πραγματικό ζήτημα είναι να [glow=red,2,300]μη[/glow] μας υπαγορεύει η κρίση μας διαφορετικά συμπεράσματα, απ' ότι η δική σας σε σάς. Σε αυτή την περίπτωση, κάνετε ένα site που θα μαζεύεστε πέντε-έξι άνθρωποι που είστε απολύτως σύμφωνοι σε όλα και καταχαρείτε το. Όλοι όσοι βλέπουμε κάνα δύο ζητήματα διαφορετικά από ότι εσείς, υποσχόμαστε πώς δε θα σας το λερώσουμε.
Επιστρέφοντας σε όσους αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό, αν είναι έτσι ρε παιδιά να αποκαθηλώσουμε και το Μέγιστο Τασσάρα Μητρόπουλο, την Ολυμπιακή Ψυχάρα, επειδή πήγε να παίξει στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό. Να αποκαθηλώσουμε το Βαμβακούλα, το Σαργκάνη, τον Κυράστα, τον Γαλάκο ακόμη και το Μέγιστο Δεληκάρη. Ο μοναδικός παίκτης που αποστάτησε στον Αιώνιο Αντίπαλο και δεν τον σεβάστηκα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να τον σεβαστώ (και μπορώ να εξηγήσω το γιατί) είναι ου Στράτους Απουστουλάκ'ς.
Αυτά και όπου δεν είστε σύμφωνοι, με χαρά μου να το συζητήσουμε. Χωρίς όμως εμπάθειες και εντάσεις.
Υ.Γ.: Ο Σίσιτς, πώς σας φαίνεται από πρώτη άποψη;