Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακόμα και αν δε συμφωνώ σε όλα οφείλω να σεβαστώ στο έπακρο τον τρόπο σκέψης ενός τέτοιου Ολυμπιακού.
Υποκλίνομαι. Και συμφωνώ πλήρως στο θέμα της παιδείας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παρατρίχα να αποκτήσω κόμπλεξ με τα μαλακιστηρια. Λέω ...δεν γινεται...τι παλαμάρι είναι αυτό που έχει αυτός (!!!). Μετά προσέχεις λίγο καλύτερα και φαίνεται εμφανώς πως είναι από αυτούς τους δονητές που χύνουν. Και ήμουνα έτοιμος να χώσω όλα τα λεφτά μου σε γιατρούς να με κοιτάξουν...παναθεμα το βίντεο.
Μετά ούτε 8-0 δεν μου έσωνα τον διαταραγμένο ψυχισμό μου!
Παιδια παιδια τωρα μου το στειλανε / ορμηξε λενε στα αποδυτηρια του ΠΑΟ ο Λουα Λουα και να τι εκανε ο παλιομαλακας / εεεε ειπαμε οχι κι ετσι ...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ετσι στα 4 δεν σας χαλασε λαγουδακια ε?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Σήμερα "η Πράσινη" κυκλοφόρησε εκτάκτως ως "η Μαύρη". μπουχαχαχα

imavrims4.jpg

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Λίγες φωτός απ' το χτεσινό πάρτυ απ' το www.olympiacos.org/]site της ομάδας[/url]. Όποιος έχει άλλες φωτός, υψηλής κατά προτίμηση ανάλυσης, ευπρόσδεκτες...

10ia9.jpg
20nu7.jpg
20asv7.jpg
30nh5.jpg
40sz0.jpg
40aou2.jpg
plakaeixerj0.jpg

Επισκέπτης
Ρε γαμώ το αυτοί οι τρυφεροί βάζελοι με υποχρεώνουν σε κόπι πέιστ
Για τους καινούργιους εδω μέσα ....προς γνωση και συμόρφωση
Είμαι 45 χρονών και έχω δει 20 Πρωταθλήματα του Ολυμπιακού .... όποιος απο σας είναι 100 χρονών ... το πολυ να έχει δει 19
Ο γιος μου 11 χρονών έχει δει 10 Πρωταθλήματα του Ολυμπιακού .... όποιος από σας έχει γιο 38 .... το πολύ να έχει δει τα ίδια
Φέτος ο πόνος σας έγινε ακόμα μεγαλύτερος ....έλιωσε η καραμέλα της Ευρώπης και μαζί της στέγνωσε και το δάκρυ κάθε βάζελου
Εσεις λέτε ότι δεν πάτε στο γήπεδο επειδή σας φταίει ο Τζίγκερ .... δυστυχώς για σας η αλήθεια είναι διαφορετική ..... δεν πάτε γιατί πονάτε να βλέπετε το τσούρμο σας να σέρνεται στο γήπεδο και να παρακαλάει σε κάθε φάση να πάρει πέναλτι για να κερδίσει ένα παιχνίδι.
3.000 από τους ομοθρήσκους σας διαβάζουν 3 εφημερίδες που κάνουν δώρα Τσόντες, Τσαντάκια (αλα Μανταμ Φιγκαρό) μέχρι και γιο-γιο για να πουλήσουν και να "απαλύνουν' τον πόνο σας ....φευ
Βλέπετε παικταράδες τύπου Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Καρεμπέ να πιάνουν λιμάνι και να σας τηγανίζουν στην κυριολεξία .... την στιγμή που στην Παιανία μαζεύετε παίκτες που διώχνατε μετα τα ....τηγανίσματα
Πόνος, πόνος, πόνος .... και όχι βουβός ....σκούζετε και σας ακούει το Πανελλήνιο .... πανηγυρίζετε τις ισοπαλίες στο Καραϊσκάκη και τις περσινές νίκες επί του Ολυμπιακού που σας άφησε 17 !!! βαθμούς πίσω
Μαντήλια και χαρτομάντηλα ... και ατέλειωτα γιατί....
Γιατί δεν κλείδωσε το πρωτάθλημα στην Παιανία ο Βαρδινογιάννης ?
Γιατί τον πίνετε κάθε χρόνο από τις Κέρκυρες ?
Γιατί χάνετε από Λάρισες και Πανιώνιους στους τελικούς που σας αφήνει ο Κόκκαλης να πάτε ?
Με ένα γιατί γίνατε άντρες οι περισσότεροι από σας ..... κι όμως κλαίτε σαν γκόμενες
Και το χειρότερο για σας το άφησα στο τέλος ....
Ακόμα και Νταμπλ να πάρετε φέτος (έγινε και το 2004, ποιος το λογαριάζει?) που ο ΠΟΑ γιορτάζει τα 100 χρόνια του ακόμα και να μας ρίξετε 2-3 μέσα στο Καραϊσκάκη αυτό το αχ! δεν θα βγει από μέσα σας ποτέ ...
Θα κουβαλάτε τον καημό του δευτερότριτου σε όλη σας την ζωή όπως κάποτε κουβάλαγε τον καημό του ο ΠΑΟΚ ....σήμερα κερδίσει χάσει μέσα στην Τούμπα ένα και το αυτό ...δεν τους νοιάζει πια έχουν πάθει ανοσία ....
Αρχίστε να το συνηθίζετε κι εσεις σιγά σιγά ....
Γιατι ως γνωστό : Είναι Αρρώστια και μαλακία να είσαι βάζελος σ' αυτή την κοινωνία
                  Να σε πηδάνε να σε γαμάνε και το μουνί της μ.... σου να τραγουδάνε
και επειδη εγω ως γνωστον δεν εχω επιπεδο,ανασυρω το συγκεκριμενο ποστ προς γνωση & συμορφωση των βαζελων..

Επισκέπτης
ετσι-ετσι..θα διαβαζετε,θα πικραινοσαστε & ΔΕΝ θα μιλατε..γιατι οποτε μιλατε θα πεφτουν τα (ποδοσφαιρικα) χαστουκια βροχη..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αδέρφια καλησπέρα....μεγάλη νίκη και μεγάλο...ξαβράκωμα της...καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα :jerking:...στην Ευρώπη :jerking:...στην υφήλιο :jerking:.....μπράβο στους μάγκες απο τον Πειραιά...ο Χοσέ Τεσέϊρο πάντως παραδέχτηκε την ήττα αξιοπρεπώς....οι φίλοι Παναθηναϊκοί του site να προσέχουν τί λένε...τα γραπτά μένουν.....οι πράσινες φυλλάδες μέσα σε 3 ημέρες τα γύρισαν....
ΥΓ1--->Αυτή είναι η διαφορά...τα βαζέλια πανηγυρίζουν το Χ και εμείς φωνάζαμε να μπούν και άλλα γκόλ..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ΥΓ2--->Κόλαση ο Ναός....
ΥΓ3--->Μην ασελγήτε επί πτωμάτων αδέρφια....η πίκρα είναι μεγάλη....
ΥΓ4--->Ο...Βγενόπουλος ποιός είναι :think: :think: :think:????
ΥΓ5--->Ο Τάκης ο βαζελοκτόνος μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές....άλλαξε το όνομα ρε Τάκη...κάντο...Λεμόνοβιτς :uglystupid:!!!!!!
ΥΓ6--->Ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον νεαρό φίλαθλό μας....αν και απ'ότι διάβασα μάλλον δεν παίζει σχέση με το ποδόσφαιρο...μάλλον ξεκαθάρισμα λογαριασμών....ότι και να είναι κουράγιο στην οικογένειά του και συλλυπητήρια.....

[move]ΠΑΟ  :knockinb: και χρόνια σου πολλά....με μία  :bigdick: δώρο απο τον ΠΕΙΡΑΙΑ[/move]

[move] :rockon: :rockon:Και 1 και 2 και 3 και ΤΕΣΣΕΡΑ παιδιά :rockon: :rockon:[/move]

Επισκέπτης
Αδέρφια καλησπέρα....μεγάλη νίκη και μεγάλο...ξαβράκωμα της...καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα :jerking:...στην Ευρώπη :jerking:...στην υφήλιο :jerking:.....μπράβο στους μάγκες απο τον Πειραιά...ο Χοσέ Τεσέϊρο πάντως παραδέχτηκε την ήττα αξιοπρεπώς....οι φίλοι Παναθηναϊκοί του site να προσέχουν τί λένε...τα γραπτά μένουν.....οι πράσινες φυλλάδες μέσα σε 3 ημέρες τα γύρισαν....
ΥΓ1--->Αυτή είναι η διαφορά...τα βαζέλια πανηγυρίζουν το Χ και εμείς φωνάζαμε να μπούν και άλλα γκόλ..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ΥΓ2--->Κόλαση ο Ναός....
ΥΓ3--->Μην ασελγήτε επί πτωμάτων αδέρφια....η πίκρα είναι μεγάλη....
ΥΓ4--->Ο...Βγενόπουλος ποιός είναι :think: :think: :think:????
ΥΓ5--->Ο Τάκης ο βαζελοκτόνος μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές....άλλαξε το όνομα ρε Τάκη...κάντο...Λεμόνοβιτς :uglystupid:!!!!!!
ΥΓ6--->Ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον νεαρό φίλαθλό μας....αν και απ'ότι διάβασα μάλλον δεν παίζει σχέση με το ποδόσφαιρο...μάλλον ξεκαθάρισμα λογαριασμών....ότι και να είναι κουράγιο στην οικογένειά του και συλλυπητήρια.....

[move]ΠΑΟ  :knockinb: και χρόνια σου πολλά....με μία  :bigdick: δώρο απο τον ΠΕΙΡΑΙΑ[/move]

[move] :rockon: :rockon:Και 1 και 2 και 3 και ΤΕΣΣΕΡΑ παιδιά :rockon: :rockon:[/move]
αει στα διαλα ρε..δεν εχεις επιπεδο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ποδο που ειναι σημερα ο φιλος σου ο talos ρε???ολο  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: ηταν μεχρι χτες το βραδυ..σημερα γιατι δεν μιλαει???ακομη μπουκωμενος ειναι???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποδο που ειναι σημερα ο φιλος σου ο talos ρε???ολο  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: ηταν μεχρι χτες το βραδυ..σημερα γιατι δεν μιλαει???ακομη μπουκωμενος ειναι???
Κάτω τα χέρια παο τον τάλο....έριξα γέλιο χθές που διάβαζα την περιγραφή του στο θέμα των...λυπημενων..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γεία σου ρε άρχοντα τάλε...... :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το καλυτερο αστειο της ημερας..νασαι καλα μωρη παναθα που μας κανεις & γελαμε καθημερινα..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εφόσον εδώ μέσα είμαστε όλοι, μηδέ του pleasure εξαιρουμένου (που 'χει κατά τ' άλλα τα "ρε καραγκιοζάκο" στην άκρη της γλώσσας του έτοιμα ανά πάσα στιγμή) τόσο ευγενικοί που [glow=red,2,300]παρακαλάμε[/glow] ο ένας τον άλλον για πράγματα που μας ενοχλούν και επίσης, εφόσον έχουμε τόση κατανόηση που σταματάμε να κάνουμε ότι πειράζει τους άλλους, σας [glow=red,2,300]παρακαλώ[/glow] από 'δώ και 'μπρος να μην αναφέρεστε στο Ριβάλντο κατά τρόπο απαξιωτικό, γιατί προσωπικά τιμώ όχι μόνο το παρόν, αλλά και το παρελθόν της ομάδας μας.

Ο Ριβάλντο ήταν μέχρι χθές ο θεός μας, μας χάρισε μοναδικές συγκινήσεις, έπαιξε για μάς και για τη φανέλα μας, φίλησε τη σημαία και το έμβλημά μας, έσκισε με δικά του γκόλ το Βαζέλα και τελικά έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί του έδειξαν, ή ένιωσε πώς του έδειξαν πώς είναι πλέον περιττός, γιατί ήθελε να πληρώνεται άλλα δύο χρόνια για να ταϊζει για πολλά χρόνια και μετά αφότου πεθάνει τα πέντε παιδιά του, τις δύο συζύγους του και όλη του την οικογένεια στη Βραζιλία της οποίας είναι προστάτης, γιατί ήθελε να αποχωρήσει όταν εκείνος θα το αποφάσιζε ότι είχε φτάσει η ώρα και επίσης, προέβη στην όντως άτυχη δήλωση ότι "αυτό το πρωτάθλημα αν το πάρει θα 'ναι το καλύτερο" γιατί προφανώς ένιωσε πληγωμένως (δικαίως ή αδίκως) και γιατί είναι ευνόητο και θεμιτό πώς θέλει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο με επιτυχίες.

Όταν απαξιώνετε το Ριβάλντο, πληγώνομαι και στενοχωριέμαι, γι' αυτό σας [glow=red,2,300]παρακαλώ να μην επαναληφθεί[/glow]. Ως οπαδός τιμώ και το χθές, όχι μόνο το σήμερα και επομένως, τιμώ το Ριβάλντο όσο λίγους άλλους. Εγώ από την πλευρά μου, θα είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται στις κρίσεις μου για πρόσωπα που βρίσκονται αυτή τη σαιζόν στην ομάδα, αν και δεν καταλαβαίνω τι το απαξιωτικό εμπεριέχει η λέξη "κοιμίσης" για το Λεμονή. Πρακτικά σημαίνει πώς του καταλογίζω μειωμένα αντανακλαστικά στο κοουτσάρισμα, αλλά αυτό αποτελεί -απλά- κρίση. Όπως κρίση, αποτελεί πώς και αυτό το αξιέπαινο παλικάρι που σκίζεται για τη φανέλα και μάχεται να αποδώσει μπάλα, παραπάνω από όση ξέρει μάλιστα, ο Πάντος είναι στη ουσία άμπαλος. Εκτός, και αν το πραγματικό ζήτημα είναι να [glow=red,2,300]μη[/glow] μας υπαγορεύει η κρίση μας διαφορετικά συμπεράσματα, απ' ότι η δική σας σε σάς. Σε αυτή την περίπτωση, κάνετε ένα site που θα μαζεύεστε πέντε-έξι άνθρωποι που είστε απολύτως σύμφωνοι σε όλα και καταχαρείτε το. Όλοι όσοι βλέπουμε κάνα δύο ζητήματα διαφορετικά από ότι εσείς, υποσχόμαστε πώς δε θα σας το λερώσουμε.

Επιστρέφοντας σε όσους αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό, αν είναι έτσι ρε παιδιά να αποκαθηλώσουμε και το Μέγιστο Τασσάρα Μητρόπουλο, την Ολυμπιακή Ψυχάρα, επειδή πήγε να παίξει στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό. Να αποκαθηλώσουμε το Βαμβακούλα, το Σαργκάνη, τον Κυράστα, τον Γαλάκο ακόμη και το Μέγιστο Δεληκάρη. Ο μοναδικός παίκτης που αποστάτησε στον Αιώνιο Αντίπαλο και δεν τον σεβάστηκα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να τον σεβαστώ (και μπορώ να εξηγήσω το γιατί) είναι ου Στράτους Απουστουλάκ'ς.

Αυτά και όπου δεν είστε σύμφωνοι, με χαρά μου να το συζητήσουμε. Χωρίς όμως εμπάθειες και εντάσεις.

Υ.Γ.: Ο Σίσιτς, πώς σας φαίνεται από πρώτη άποψη;

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Πάντως πρέπει να το ομολογήσουμε οι περισσότεροι βάζελοι δείχνουν χαρακτήρα σήμερα
Αρχίζουν να νιώθουν λίγο ΠΑΟΚτζήδες λίγο ΑΕΚτζήδες .... δηλαδή να καταλαβαίνουν πια τα μεγέθη
Τρώνε την σφαλιάρα και λένε "έχεις δίκιο αφεντικό" .... μέχρι χτες βγάζαν και γλωσσίτσα
Είναι όπως το έγραψα προχτές .... στέρεψαν τα δάκρυα !!!

Επισκέπτης
Εφόσον εδώ μέσα είμαστε όλοι, μηδέ του pleasure εξαιρουμένου (που 'χει κατά τ' άλλα τα "ρε καραγκιοζάκο" στην άκρη της γλώσσας του έτοιμα ανά πάσα στιγμή) τόσο ευγενικοί που [glow=red,2,300]παρακαλάμε[/glow] ο ένας τον άλλον για πράγματα που μας ενοχλούν και επίσης, εφόσον έχουμε τόση κατανόηση που σταματάμε να κάνουμε ότι πειράζει τους άλλους, σας [glow=red,2,300]παρακαλώ[/glow] από 'δώ και 'μπρος να μην αναφέρεστε στο Ριβάλντο κατά τρόπο απαξιωτικό, γιατί προσωπικά τιμώ όχι μόνο το παρόν, αλλά και το παρελθόν της ομάδας μας.

Ο Ριβάλντο ήταν μέχρι χθές ο θεός μας, μας χάρισε μοναδικές συγκινήσεις, έπαιξε για μάς και για τη φανέλα μας, φίλησε τη σημαία και το έμβλημά μας, έσκισε με δικά του γκόλ το Βαζέλα και τελικά έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί του έδειξαν, ή ένιωσε πώς του έδειξαν πώς είναι πλέον περιττός, γιατί ήθελε να πληρώνεται άλλα δύο χρόνια για να ταϊζει για πολλά χρόνια και μετά αφότου πεθάνει τα πέντε παιδιά του, τις δύο συζύγους του και όλη του την οικογένεια στη Βραζιλία της οποίας είναι προστάτης, γιατί ήθελε να αποχωρήσει όταν εκείνος θα το αποφάσιζε ότι είχε φτάσει η ώρα και επίσης, προέβη στην όντως άτυχη δήλωση ότι "αυτό το πρωτάθλημα αν το πάρει θα 'ναι το καλύτερο" γιατί προφανώς ένιωσε πληγωμένως (δικαίως ή αδίκως) και γιατί είναι ευνόητο και θεμιτό πώς θέλει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο με επιτυχίες.

Όταν απαξιώνετε το Ριβάλντο, πληγώνομαι και στενοχωριέμαι, γι' αυτό σας [glow=red,2,300]παρακαλώ να μην επαναληφθεί[/glow]. Ως οπαδός τιμώ και το χθές, όχι μόνο το σήμερα και επομένως, τιμώ το Ριβάλντο όσο λίγους άλλους. Εγώ από την πλευρά μου, θα είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται στις κρίσεις μου για πρόσωπα που βρίσκονται αυτή τη σαιζόν στην ομάδα, αν και δεν καταλαβαίνω τι το απαξιωτικό εμπεριέχει η λέξη "κοιμίσης" για το Λεμονή. Πρακτικά σημαίνει πώς του καταλογίζω μειωμένα αντανακλαστικά στο κοουτσάρισμα, αλλά αυτό αποτελεί -απλά- κρίση. Όπως κρίση, αποτελεί πώς και αυτό το αξιέπαινο παλικάρι που σκίζεται για τη φανέλα και μάχεται να αποδώσει μπάλα, παραπάνω από όση ξέρει μάλιστα, ο Πάντος είναι στη ουσία άμπαλος. Εκτός, και αν το πραγματικό ζήτημα είναι να [glow=red,2,300]μη[/glow] μας υπαγορεύει η κρίση μας διαφορετικά συμπεράσματα, απ' ότι η δική σας σε σάς. Σε αυτή την περίπτωση, κάνετε ένα site που θα μαζεύεστε πέντε-έξι άνθρωποι που είστε απολύτως σύμφωνοι σε όλα και καταχαρείτε το. Όλοι όσοι βλέπουμε κάνα δύο ζητήματα διαφορετικά από ότι εσείς, υποσχόμαστε πώς δε θα σας το λερώσουμε.

Επιστρέφοντας σε όσους αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό, αν είναι έτσι ρε παιδιά να αποκαθηλώσουμε και το Μέγιστο Τασσάρα Μητρόπουλο, την Ολυμπιακή Ψυχάρα, επειδή πήγε να παίξει στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό. Να αποκαθηλώσουμε το Βαμβακούλα, το Σαργκάνη, τον Κυράστα, τον Γαλάκο ακόμη και το Μέγιστο Δεληκάρη. Ο μοναδικός παίκτης που αποστάτησε στον Αιώνιο Αντίπαλο και δεν τον σεβάστηκα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να τον σεβαστώ (και μπορώ να εξηγήσω το γιατί) είναι ου Στράτους Απουστουλάκ'ς.

Αυτά και όπου δεν είστε σύμφωνοι, με χαρά μου να το συζητήσουμε. Χωρίς όμως εμπάθειες και εντάσεις.

για τον ριβαλντο θα συμφωνησω οτι ειναι τεραστιος παιχτης αλλα πιστευω οτι ειναι λιγος σαν ανθρωπος απο την στιγμη που δεν σεβαστηκε τους οπαδους που τον αποθεωναν..ολοι οι υπολοιποι ειναι κατ εμε για φτυσιμο απο την στιγμη που φορεσαν την φανελα του ακατανομαστου ασχετως του τι προσεφεραν στον ΘΡΥΛΟ μας..ο σισιτς ειναι ελαχιστος(απο οσα εχει δειξει μεχρι σημερα)..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πάντως πρέπει να το ομολογήσουμε οι περισσότεροι βάζελοι δείχνουν χαρακτήρα σήμερα Αρχίζουν να νιώθουν λίγο ΠΑΟΚτζήδες λίγο ΑΕΚτζήδες .... δηλαδή να καταλαβαίνουν πια τα μεγέθη
Τρώνε την σφαλιάρα και λένε "έχεις δίκιο αφεντικό" .... μέχρι χτες βγάζαν και γλωσσίτσα Είναι όπως το έγραψα προχτές .... στέρεψαν τα δάκρυα !!!
Στο γραφείο μου η πλειοψηφία είναι βάζελοι και αντιμετωπίζουν την χθεσινοβραδινή καταιγίδα με δέος και τρομάρα.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286

Επειδή θες να το παίξεις σοβαρός αλλά είσαι μέγας κολοτούμπας .... τράβα να δεις αυτά που έγραφες στο θρεντ για να φύγει ο Κόκκαλης
Αν ο Ριβάλντο μας βγει Αποστολάκης και Σαργκάνης (που κάπου εκει το πάει με τις δηλώσεις του) χέστηκα κι αν φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού
Παικτικά σέβομαι μέχρι και τον Βαζέχα ... Οπαδικά τους γράφω στα παπαρια μου.
Αν μαζέψει την γλώσσα του και σκουπίσει τα δάκρυα για τα λεφτα που δεν του έδωσε ο Κόκκαλης δεν υπάρχει θέμα ....διαφορετικά κράξιμο και απαξίωση.
Ο Σίσιτς από πρωτη άποψη μου φαίνεται λίγο ασχημομούρης και στραβοπόδης ....σοβαρέψου λίγο ρεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
για τον ριβαλντο θα συμφωνησω οτι ειναι τεραστιος παιχτης αλλα πιστευω οτι ειναι λιγος σαν ανθρωπος απο την στιγμη που δεν σεβαστηκε τους οπαδους που τον αποθεωναν..ολοι οι υπολοιποι ειναι κατ εμε για φτυσιμο απο την στιγμη που φορεσαν την φανελα του ακατανομαστου ασχετως του τι προσεφεραν στον ΘΡΥΛΟ μας..ο σισιτς ειναι ελαχιστος(απο οσα εχει δειξει μεχρι σημερα)..
συμφωνω σε ολα εκτος απ'την κριτικη του σισιτς,τον οποιο περιμενω να τον δω στα μικρα παιχνιδια για τα οποια προφανως αγοραστηκε.θελω να δω αν θ'αντεχει την πιεση του να πρεπει να επιτεθει χωρις λαθη κ μαλακιες στους ανυπαρκτους κ τα τουρλουμπουκια τους που καταστρεφουν το ποδοσφαιρο μας για να παρουν εστω κ εναν ποντο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom