Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ξεκολλατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχετε μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα..δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..ολοι εχουμε γραψει τις μαλακιες μας εδω μεσα..οσοι το παιζουν παρθενοπιπιτσες & καλα παλληκαρια που δεν προκαλουν-βριζουν,ειναι τουλαχιστον για γελια..
ξεκολλατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχετε μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα..δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..ολοι εχουμε γραψει τις μαλακιες μας εδω μεσα..οσοι το παιζουν παρθενοπιπιτσες & καλα παλληκαρια που δεν προκαλουν-βριζουν,ειναι τουλαχιστον για γελια..

Αδερφέ ποτέ δεν έγραψα ότι δεν προκάλεσα.ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Απλά κουράστηκα κ το έκοψα.ΌΠως έγινε κ με σένα κ το έκοψες προσωρινά άσχετα να τελευταία είσαι σε φόρμα κ ξανα΄ρχισες-δεν με απασχολεί δικό σου θέμα.Το θέμα μου είναι ότι από το πουθενα -έχω να γράψω μια βδομάδα κ έχω να πλακωθώ κανά δίμηνο,είδα το όνομα μου να γίνεται αντικείμενο σχολιασμών.όπως κ συ έκανες με μένα με κομψό τρόπο κ ζήτησες τα ρέστα έτσι έκαν κ γω.ΑΥΤΑ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
..και με μια φίλη από τα παλιά...και γεια σας.Μεγάλη νίκη χθες.Εμείς έχουμε όμως ανοιχτούς λογαριασμούς που θα έρθει η ώρα να κλείσουμε.

Εύχοαμι να ήταν ο τελευτάίος χθες κ σκότωμα στους δολοφόνους.
Καλό απόγευμα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μόνο εσύ psaxnw???????????? ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Psaxnw κατέβα 31/1 Αθήνα.Θα κόψουμε την πίττα μας τα χανούμια.Έλα να σε κεράσουμε κρασί.Θα σου δώσω κ την Φρόσω.Χώρισα κ έχω τη Νανά τώρα.

Επισκέπτης
Αδερφέ ποτέ δεν έγραψα ότι δεν προκάλεσα.ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Απλά κουράστηκα κ το έκοψα.ΌΠως έγινε κ με σένα κ το έκοψες προσωρινά άσχετα να τελευταία είσαι σε φόρμα κ ξανα΄ρχισες-δεν με απασχολεί δικό σου θέμα.Το θέμα μου είναι ότι από το πουθενα -έχω να γράψω μια βδομάδα κ έχω να πλακωθώ κανά δίμηνο,είδα το όνομα μου να γίνεται αντικείμενο σχολιασμών.όπως κ συ έκανες με μένα με κομψό τρόπο κ ζήτησες τα ρέστα έτσι έκαν κ γω.ΑΥΤΑ...
αυτη ειναι η δικη σου αληθεια..γιατι η δικη μου ειναι οτι συνεχιζεις να προκαλεις & βεβαια να επικροτεις & οσους εσυ γουσταρεις να συνεχισουν να το κανουν..& εσυ & ο αριωνας που τελευταια το παιζει,η ζωη ειναι ωραια & το ποδοσφαιρο μονο για πλακα,ΣΥΝΕΧΩΣ βαζετε φυτιλιες σε ολα τα αθλητικα θρεντς..επισης δεν κανετε το παραμικρο για να σταματησουν οι ομοθρησκοι σας αλλα εμμεσως τους επικροτειτε..ας αφησουμε λοιπον στην ακρη τα υποκριτικα μανιφεστα..επαναλαμβανω οτι δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε(θελετε δεν θελετε να το παραδεχτειτε)..αν εγω εγραφα σε ποσταρισμα μου περι θρασοαεκ θα πεφτατε να με φατε..δεν ειδα ομως ΚΑΜΙΑ αντιδραση στο ποσταρισμα του Andras37Athina γιατι και καλα εχει επιπεδο..πουτσες μπλε..ΟΛΟΙ τα ιδια σκατα ειμαστε..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Psaxnw κατέβα 31/1 Αθήνα.Θα κόψουμε την πίττα μας τα χανούμια.Έλα να σε κεράσουμε κρασί.Θα σου δώσω κ την Φρόσω.Χώρισα κ έχω τη Νανά τώρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ, είπαμε οι γκόμενες να τριγυρνάνε στην "οικογένεια". Σε γαύρο την δίνεις? Ου να μου χαθείς!!!! :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι μιλάτε για αγώνα βρε...το παιδί που χάθηκε να σκέφτεστε...αύριο μπορεί να έιμαστε εμείς....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...βρείτε τους δολοφόνους και στείλτε τους....συλληπητηρια στην οικογένεια του...αυτοί τραβάν το μεγάλο λουκι....ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ....η ζωή είναι απείρως πολυτιμότερη απο την κάθε κωλοομάδα....βάλτε το μυαλό σας να λειτουργεί λίγο....ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτη ειναι η δικη σου αληθεια..γιατι η δικη μου ειναι οτι συνεχιζεις να προκαλεις & βεβαια να επικροτεις & οσους εσυ γουσταρεις να συνεχισουν να το κανουν..& εσυ & ο αριωνας που τελευταια το παιζει,η ζωη ειναι ωραια & το ποδοσφαιρο μονο για πλακα,ΣΥΝΕΧΩΣ βαζετε φυτιλιες σε ολα τα αθλητικα θρεντς..επισης δεν κανετε το παραμικρο για να σταματησουν οι ομοθρησκοι σας αλλα εμμεσως τους επικροτειτε..ας αφησουμε λοιπον στην ακρη τα υποκριτικα μανιφεστα..επαναλαμβανω οτι δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε(θελετε δεν θελετε να το παραδεχτειτε)..αν εγω εγραφα σε ποσταρισμα μου περι θρασοαεκ θα πεφτατε να με φατε..δεν ειδα ομως ΚΑΜΙΑ αντιδραση στο ποσταρισμα του Andras37Athina γιατι και καλα εχει επιπεδο..πουτσες μπλε..ΟΛΟΙ τα ιδια σκατα ειμαστε..

Kατά καιρούς στο Αεκτζήδικο μπαίνουν κ μας βρίζουν.Δες τι απαντάω εγώ κ με τι τρόπο.Και αν βαριέσαι υπάρχει γνωστός σου φίλος,που του απάντησα σε όλα κ σταμάτησε,να σου παραθέσει τις απαντήσεις μου στα βρισίδια.Περιμένω να δω πότε έβρισα κ ποτε φυτίλιασα.Τελευταία όμως απο το Σεπτέμβρη κ δώθε.όχι πέρσι κ πρόπερσι.Εκεί συμφωνώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ρε συ, είπαμε οι γκόμενες να τριγυρνάνε στην "οικογένεια". Σε γαύρο την δίνεις? Ου να μου χαθείς!!!! :cheesy:

Να έρχεσαι όταν σε καλώ.Μπορεί κ να σου δώσω καναά στηθάκι.Αλλά δεν μου ρχεσαι.Μπουα,χ,α,χα,χ,α.Αρπα την.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάποτε pleasure μπήκε ένας άγνωστος Αεκτζής στο χανούμικο κ με το πρώτο του post ανέβασε ένα ντου χανουμιών σε γαύρικο κλαμπ.Έφυγε παραυτα κατόπιν προτροπής μου σε Mod αφού άκουσε τα σχολιάνα του πρώτα.Ψάχτε το και αυτό.

Επισκέπτης
Kατά καιρούς στο Αεκτζήδικο μπαίνουν κ μας βρίζουν.Δες τι απαντάω εγώ κ με τι τρόπο.Και αν βαριέσαι υπάρχει γνωστός σου φίλος,που του απάντησα σε όλα κ σταμάτησε,να σου παραθέσει τις απαντήσεις μου στα βρισίδια.Περιμένω να δω πότε έβρισα κ ποτε φυτίλιασα.Τελευταία όμως απο το Σεπτέμβρη κ δώθε.όχι πέρσι κ πρόπερσι.Εκεί συμφωνώ.
ρε φιλε δεν θα μπω στην διαδικασια να σου κανω παραθεσεις..ΞΕΡΕΙΣ πολυ καλα τι λεω..ας μην το κουραζουμε αλλο..δεν εχω την απαιτηση να παραδεχτεις οτι η δικη μου αληθεια ειναι η σωστοτερη..απλα εχω κουραστει να διαβαζω μαλακιες περι του ποιος ειναι καλυτερος-χειροτερος..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε φιλε δεν θα μπω στην διαδικασια να σου κανω παραθεσεις..ΞΕΡΕΙΣ πολυ καλα τι λεω..ας μην το κουραζουμε αλλο..δεν εχω την απαιτηση να παραδεχτεις οτι η δικη μου αληθεια ειναι η σωστοτερη..απλα εχω κουραστει να διαβαζω μαλακιες περι του ποιος ειναι καλυτερος-χειροτερος..

Συμφωνάω.Αλλά δεν ήρθα εγώ στο άσχετο να αναμοχλεύσω παλιά πάθη.Ποτέ δεν είπα ότι είμαι καλός.

Επισκέπτης
και βεβαια για οσους συνεχιζουν να κατηγορουν εμενα σαν τον χειροτερο,θα συμφωνησω μαζι τους επαναλαμβανοντας ομως οτι δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..οσοι θελουν να το παιζουν παρθενοπιπιτσες ας συνεχισουν να το κανουν..εγω θα συνεχισω να απανταω σε οσους με τσιγκλανε στα ισια..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Pleasure εδώ κολλάει αυτό.........  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• gay.jpg
    gay.jpg
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
δεν ειδα ομως ΚΑΜΙΑ αντιδραση στο ποσταρισμα του Andras37Athina γιατι και καλα εχει επιπεδο
Καλά, έχεις εμμονή με μένα, ή ψύχωση διότι είσαι αυτό που είσαι; Είτε στη μία περίπτωση, είτε στην άλλη έχεις την κατανόηση, μην πώ και τη συμπάθειά μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παρθενοπιπιτσες & καλα παλληκαρια που δεν προκαλουν-βριζουν,ειναι τουλαχιστον για γελια..
Εγώ πολύ χαλαρά εάν σε γνώριζα θα σου έδειχνα τι "καλό Παλλικάρι" είμαι που δεν προκαλώ-βρίζω τουλάχιστον όσο μπορώ. Αλλά ένα ολόκληρο σόι από γαύρους δικούς μου που έχουν διαβάσει αυτά που γράφεις θα μου έκαναν τρελλή παρέα. Τα καρκινώματα δεν έχουν καταγωγή, ούτε προέλευση. Απλά εμφανίζονται κάπου, κάνουν έναν οργανισμό μπουρδέλο και πρέπει να αφαιρούνται πάραυτα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλο σωματείο, ο θείος μου ακούει τον ύμνο του και κλαίει. Κάνουμε την πλάκα μας λέμε τη μαλακία μας αλλά μέχρις εκεί. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι πώς δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ πούστηδες. Οπως δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ μαλάκες. Οταν γράφεις αυτά που γράφεις, τον μόνο που προσβάλλεις είναι το σύλλογο στο όνομα του οποίου γράφεις όλες τις παπαριές που γράφεις. Αιντε γιατί πούστηδες και πραγματικά παλλικάρια γίναμε όλοι μαλλιά κουβάρια.

Υ.Γ. Αυτές τις γελοιότητες που γράφεις σε ένα κωλοπληκτρολόγιο παλλικαρά του μπακσπέις και του εσκέιπ, εάν τις έλεγες έξω από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου εγώ προσωπικά δε θα σε ακουμπούσα γιατί θα καταλάβαινα ότι έχεις αρχίδια. Ομως άλλο μάγκας με αρχίδια κι άλλο αρχίδια μάγκας. Διαλέγεις και παίρνεις. Οι αναγνώστες πάντως αυτού του σάιτ έχουν σίγουρα επιλέξει που ανήκεις. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι δεν μπορώ να τσακωθώ μαζί σου εντός του σάιτ γιατί όλες οι λοιπές ιδιότητές σου υπερκαλύπτουν αυτή του Ολυμπιακόφρωνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom