DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ξεκολλατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχετε μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα..δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..ολοι εχουμε γραψει τις μαλακιες μας εδω μεσα..οσοι το παιζουν παρθενοπιπιτσες & καλα παλληκαρια που δεν προκαλουν-βριζουν,ειναι τουλαχιστον για γελια..
ξεκολλατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχετε μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα..δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..ολοι εχουμε γραψει τις μαλακιες μας εδω μεσα..οσοι το παιζουν παρθενοπιπιτσες & καλα παλληκαρια που δεν προκαλουν-βριζουν,ειναι τουλαχιστον για γελια..
Αδερφέ ποτέ δεν έγραψα ότι δεν προκάλεσα.ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Απλά κουράστηκα κ το έκοψα.ΌΠως έγινε κ με σένα κ το έκοψες προσωρινά άσχετα να τελευταία είσαι σε φόρμα κ ξανα΄ρχισες-δεν με απασχολεί δικό σου θέμα.Το θέμα μου είναι ότι από το πουθενα -έχω να γράψω μια βδομάδα κ έχω να πλακωθώ κανά δίμηνο,είδα το όνομα μου να γίνεται αντικείμενο σχολιασμών.όπως κ συ έκανες με μένα με κομψό τρόπο κ ζήτησες τα ρέστα έτσι έκαν κ γω.ΑΥΤΑ...