Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το πρώτο ζήτημα που θέλω να θέσω σε σχολιασμό είναι η δολοφονία του παιδιού. Αξίζει να δίνεις πολλά στην ομάδα σου, αλλά όχι την ίδια τη ζωή σου. Αξίζει να παίρνεις πολλά από την ομάδα σου ή το κόλλημά σου με την ομάδα σου, αλλά όχι τη ζωή ενός αντιπάλου, τη ζωή ενός συνανθρώπου. Είναι προφανές, πώς ο άνθρωπος που αποφάσισε να μακελέψει στις ζωές συνανθρώπων του χθές βράδυ, ήταν είτε εντελώς μαστουρωμένος, είτε εντελώς παράφρων, είτε εγκληματίας εκ προμελέτης και εκ πεποιθήσεως. Αποκλείοντας το ενδεχόμενο της (ομαδικής) παραφροσύνης, διότι ο δολοφόνος είχε τη βοήθεια δύο ακόμη ατόμων, καταλήγουμε στην επήρεια της μαστούρας, ή στο μελετημένο έγκλημα. Επί τούτου, να έχω παρατηρήσω ότι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι οπαδών, από τη μία πλευρά φιλοξενούν στις τάξεις τους συνειδητά κάποια  εγκληματικά στοιχεία, ενώ από την άλλη, οι ίδιοι οι σύνδεσμοι είναι εκείνοι που διακινούν τη μαστούρα, υπό την επήρεια της οποίας, ακόμη και οπαδοί που δε θα γίνονταν ποτέ συνειδητοί εγκληματίες, χάνουν τα λογικά τους. Μη μου ζητήσει κανείς να προσκομίσω οτιδήποτε αποδεικτικό για τα προηγούμενα, καθώς, το μόνο που μπορώ να επικαλεστώ είναι η δική μου μαρτυρία. Μία φορά εντελώς κατά τύχη (σε εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού) και δύο φορές προκειμένου να κάνω το χατήρι φίλου σε εντός έδρας αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", έχω βρεθεί στην εξέδρα των οργανωμένων και διαπίστωσα με τα μάτια μου πώς η μαστούρα μοιραζόταν στα πιτσιρίκια αφειδώς από τους "ηγήτορες" και η προτροπή επίσης σε ακρότητες προερχόταν και πάλι από έμπειρους, εκπαιδευμένους υποκινητές. Γι' αυτό, πιστεύω πώς είναι αναγκαίο να μπεί λουκέτο στους συνδέσμους εδώ και τώρα. Η κερκίδα πρέπει να αποτελεί απόλαυση και δικαίωμα για τον κάθε φίλαθλο ή τον κάθε οπαδό που δεν έχει σχέση με μαστούρες, ρόπαλα, μαχαίρια, έκτροπα, δολοφονίες, καθώς και για τους φίλους και τις οικογένειές τους.

Είμαι επίσης πολύ περίεργος ποια αρχή, ποιος θεσμός του δημοκρατικού συστήματος ενός ευνομούμενου (άραγε;;;) κράτους θα καλέσει, ποιος γραφιάς ή ποιος διαμορφωτής κοινής γνώμης θα καλέσει, ή θα εγκαλέσει τον βλάκα, τεμπέλη, ανίκανο, ανεγκέφαλο Βαρδινογιάννη προκειμένου να του ξεκαθαρίσει πώς όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση άλλοθι για να του δικαιολογούνται δηλώσεις και συμπεριφορές που ωθούν οπαδούς σε ακραίες καταστάσεις, ή σε καταστάσεις βίας. Πηγαίνοντας την κουβέντα λίγο παραπέρα, θα έλεγα πώς η σημασία του να είναι ο εν λόγω ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος της Σούπερ Λήγκ επιβάλλει να αντιμετωπίζεται ως ηθικός αυτουργός για τη νέα απώλεια σε ζωές ανθρώπων.

Αναφορικά με το παιχνίδι, θα παρατηρήσω σε γενικές γραμμές τα ακόλουθα:

1. Παρ' όλο που όλοι μας στενοχωρηθήκαμε με την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής, την απώλεια των βύο βαθμών και κυρίως με την εμφάνιση της ομάδας μας, ήρθε η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση για να μας ενθουσιάσει. Ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδας, ήταν καλά το στήσιμο, το σύστημα και οι επιλογές του Λεμονή, ήταν βαρύ και ταπεινωτικό το σκόρ σε βάρος ενός αντιπάλου που πάντοτε τρελαινόμαστε να νικάμε και το κυριότερο, η βλάβη που προκαλέσαμε στους Βαζέλες είναι ανεπίστρεπτη και ανεπανόρθωτη γι' αυτούς. Με άλλα λόγια, τους δύο βαθμούς της Κυριακής, εμείς θα τους τσιμπήσουμε από κάποια άλλα μάτς εάν φανούμε σοβαροί, αλλά οι Βαζέλες και έξω από το κύπελλο έμειναν και θα σέρνουν για μία ζωή από τα πόδια τους, όπως οι βαρυποινίτες τα δεσμά τους, αυτή την απίστευτη τεσσάρα, που με βάση τις χαμμένες ευκαιρίες, θα μπορούσε να είναι και πεντάρα, ή εξάρα.
2. Είναι αλήθεια ότι εάν είχε μπεί γκόλ η ευκαιρία του Σαλπιγγίδη, το παιχνίδι ενδεχομένως θα πήγαινε σε διαφορετικούς ρυθμούς. Ίσως και σε άλλο σκορ. Ο Θρύλος όμως, ούτως ή άλλως, θα προκρινόταν. Απλά, διότι συνέβη χθές, ότι δε συνέβη την Κυριακή. Οι χθεσινοί παίκτες μας (ανεξαρτήτως εάν κάποιοι από αυτούς ήταν ελαφρώς, ως βαρέως άμπαλοι όπως ο Πάντος, επαρμένοι και καβαλημένοι όπως ο Τοροσίδης, μισοτελειωμένοι όπως ο Πατσατζόγλου, μέτριοι ποιοτικά όπως ο Σίσιτς) μπήκαν στο γήπεδο με τη λάμψη της πείνας του νικητή στα μάτια. Εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" αποφασισμένοι να σβήσουν τη ντροπή της Κυριακής, να νικήσουν τον αντίπαλο έστω δαγκώνοντάς τον από το σβέρκο σα σκυλί, να βάλουν πιπέρι στις γλώσσες του βλάκα, τεμπέλη, ανίκανου, ανεγκέφαλου Τζίγγερ και του απίστευτου Γ. Γκούμα (που είναι ο μόνος που επιβίωσε των αποκεφαλισμών της χρυσής ομάδας του Παναθηναϊκού διότι ήταν καλός στο να γλύφει τη διοίκηση και να ρουφιανεύει τους συμπαίκτες του), να τιμήσουν την ερυθρόλευκη φανέλα που φορούν, τη διοίκηση που τους εμπιστεύεται και το λαό που τους στηρίζει και τους δοξάζει. Από την άλλη πλευρά, οι Βαζέλες ήταν νωθροί, απρόσωποι και λίγοι. Είναι ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς αποστολή, χωρίς προοπτική. Η τραγωδία τους συνοψίζεται πώς ψάχνουν να βρούν ηγέτη στο πρόσωπο ενός "σκουπιδιού" αναφορικά με το αγωνιστικό του ύφος και το αθλητικό του ήθος όπως είναι ο Γκούμας, ή στο πρόσωπο ενός μουρλοτρελοπαλαβιάρη που νομίζει πώς ποδόσφαιρο είναι να κυνηγάς τη μπάλα όπου πάει, ακόμη και στην εξέδρα, όπως είναι ο Καραγκούνης.
3. Ο Νικοπολίδης ήταν πάλι εγγύηση. Οι Άντζας και Σέζαρ με λίγα και όχι ολέθρια λάθη, με εξαίρεση την αφηρημάδα και την προχειρότητα στη φάση με το Σαλπιγγίδη, ο Ζεβλάκοφ θετικός, ο Πάντος όπως πάντα υπερέβαλε εαυτόν και έπαιξε πολύ περισσότερη μπάλα απ' όση γνωρίζει. Ο Τοροσίδης έκανε λάθη, αλλά έδωσε δύναμη, ο Πατσατζόγλου έπαιξε με προσήλωση στο ρόλο και στα καθήκοντά του, Ο Σίσιτς πρόσφερε ηρεμία και έλεγχο στη μεσαία γραμμή, ο Τζώρτζεβιτς ήταν εξαιρετικός, ο Λούα Λούα έκανε το καλύτερο παιχνίδι του, ενώ ο Ντάρκο ήταν, είναι και θα είναι, παντού και πάντα ο αγαπημένος στυγνός εκτελεστής που όλοι γουστάρουμε. Βρέθηκε λίγο έξω από τα νέρα του όταν ο Λεμονής του άλλαξε θέση, τοποθέτηση, ρόλο και αποστολή, αλλά δεν παρασύρθηκε από κάποιον εκνευρισμό και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, δε χαρίστηκε. Οφείλω να αποδώσω τα εύσημα στο Λεμονή για το γεγονός πώς κατάλαβε την κούραση και τον κορεσμό του Γκαλλέττι και τον εξαίρεσε από την αρχική σύνθεση, καταλαβαίνοντας πώς χρειαζόταν η ομάδα τρέξιμο και πίεση στην άμυνα, έλεγχο με δύναμη στο κέντρο και ταχύτητα στην επίθεση για το πρώτο ημίχρονο και ενδεχομένως, είχε την ανάγκη της συμμετοχής του Αργεντίνιου άσσου μας ακριβώς στο σημείο που ήταν έτοιμος να καταρρεύσει ο Παναθηναϊκός και να παραδοθεί -όπως και τελικά έγινε. Τα εύσημα θα αποδώσω και στην πάρτη μου όμως μάγκες, διότι επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά στο να επιμένω εδώ και καιρό, δεκάδες σελίδες πίσω σε αυτό το thread για το πόσο τεχνικός, ποιοτικός, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι ο Νούνιες. Μην το ψάχνετε παρακάτω, το παιδί ξέρει πολλή μπάλα, τόση, όση και ο Γκαλλέττι. Απλά χρειάζεται να α.- του δοθούν χρόνος συμμετοχής, η ευκαιρία να ξεκινά σε πολλά παιχνίδια και η απαραίτητη ώθηση στην αγωνιστική του ψυχολογία β.- τον ξεχωρίσει μια και καλή ο Λεμονής από την υποβόσκουσα διάσταση στις σχέσεις του με τον Ίλια Ίβιτς και γ.- να τοποθετείται στη σωστή του θέση που είναι είτε δεύτερος, περιφερειακός επιθετικός δίπλα σε ένα βαρύ σέντερ σαν το Ντράκο σε σύστημα 4-4-2, δεξιός μεσοεπιθετικός σε σύστημα 4-3-3, 4-2-3-1, ή 4-5-1 εφόσον απουσιάζει ο Γκαλλέττι, ή κρυφός επιθετικός σε ταυτόχρονο ρόλο μπαλαντέρ, πίσω από τους δύο βασικούς επιθετικούς σε σύστημα 4-3-1-2. Εναλλακτικά συστήματα που μπορούν να ενσωμάτωσουν αποτελεσματικά το Νούνιες υπάρχουν πολλά, αρκεί να ξεπεραστούν μικροπροβλήματα και μικροπροκαταλήψεις.

Για τους Βαζέλες δε θα πώ τίποτα. Τι να πώ; Ότι και να πώ χαμμένο θα πάει. Ας μιλήσουν γι' αυτούς καλύτερα οι οπαδοί τους. Εξάλλου, παρέθεσα κάποιες γενικές διαπιστώσεις στην αρχή του post μου.

Ο Κάκος, δεν ανταπεξήρθε ούτε στο ρόλο του ξυρισμένου γλόμπου natural born killer για να μας εκτελέσει μές στην έδρα μας και μάλιστα σε παιχνίδι νοκ-άουτ, ούτε στο ρόλο του επτανήσιου σιορ-Διονύσιου με το περίεργο μουσάκι για να πουλήσει τρέλα. Δεν τον έπαιρνε πάντως, γιατί θα προκαλούσε χάος. Φυσικά, αντεπεξήρθε στο ρόλο του ο βοηθός που 'παιζε στην πλευρά μας στο α' ημίχρονο, όταν, πολύ σωστά έδωσε δύο φορές τη μπάλα έξω από τη γραμμή του άουτ, στην πρώτη περίπτωση σε φάση με το Σαλπιγγίδη και στη δεύτερη περίπτωση σε φάση με τον Παπαδόπουλο. Μία που αναφέρθηκα σε αυτές τις δύο συγκεκριμένες φάσεις, θέλω να ρωτήσω για πόσα πουτσοσκάμπιλα είναι αυτός ο νεαρός μεταδότης του Alpha με το σέξυ μαλλάκι (Κωλομπαρίνι, ή όπως διάολο λέγεται) που είδε και στις δύο περιπτώσεις τη μπάλα να μην έχει περάσει έξω από την τελική γραμμή; Αντιθέτως με το βοηθό που ανέφερα, ο δεύτερος βοηθός προκάλεσε φιλύποπτες σκέψεις με τις αρχικές του επιλογές και κυρίως, να βγάλει στην αρχή, μετά το γκόλ του Λούα Λούα τον Κοβάσεβιτς οφσάιντ, ενώ δέχτηκε την πάσα, ενώ καλυπτόταν ξακάθαρα από αντίπαλο στην απέναντι πλευρά, εκεί που έστεκε δίπλα ο βοηθός.

Αυτά για σήμερα αδέρφια. Μας εύχομαι εις ανώτερα (να πετάξουμε στο Βαζέλα, ή στα θρασοαεκάκια καμιά πεντάρα φεριπείν)  

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς καλημέρα σε όλους κ συλληπητηρια στο παιδί που χάθηκε από την έλλειψη παιδείας μερικών φρενοβλαβών.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα η παύση μου από το σάιτ ήταν προσωπική μου επιλογή.
Η άρση του είναι πάλι προσωπική μου επιλογή κ έγινε επειδή ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ  ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ έναν συγκεκριμένο να ασχολείται μαζί μου πολλάκις,δίχως να του έχω δώσει το δικαίωμα.

Αναφέρομαι στον Αλέξανδρο που ενώ έχει η ομάδα του κερδίσει μια μεγάλη πρόκριση κ ενώ έχει ασχοληθεί τόσες μέρες με οπαδούς του ΠΑΟ με βρισιές απίστευτου κάλλους,κάθεται και ασχολείται με τι έγραψα στο παρελθόν

ΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,αλλά επειδή ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ έγραψα για ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

και όπως είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και οι χθεσινοί οπαδοι-ανεξάρτητα τι ομάδα είναι

...και όπως θα είναι δολοφόνοι και οι επόμενοι που θα κάνουν το ίδιο-πάλι ανεξαρτήτου ομάδας.

Και θα σε ρωτήσω κάτι προσωπικό Αλέξανδρε που πρώτη φορά το κανω σε κάποιον με post μου ε΄δω μέσα στα 3 χρόνια που είμαι εδώ:
Σου πείραξα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ μήπως την γυναίκα ή το παιδί σου κ ασχολείσαι μονίμως με μένα σε άσχετες στιγμές;;;
ή μήπως σε πειράζει που τα χώνω στην ομάδα σου ΔΙΚΑΙΑ ,επιβεβαιώνοντάς μου μέσα μου αυτό που πιστεύω ότι η ομάδα σου είναι πιο πάνω από την γυναίκα κ το παιδί σου;;;

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου κ σε ευχαριστώ που με τιμάς σε άσχετες στιγμές.Δείχνεις τον κομπλεξισμό σου κ το πόσο με υπολογίζεις.ΜΕ ΤΙΜΑΣ.

Ζητώ συγνώμη από τους λοιπούς φίλους του Ολυμπιακου κ συνάμα πολλούς μου φίλους εδώ μέσα που σε μια καλή στιγμή λόγω πρόκρισης αλλά συνάμα κ δυσάρεστη λόγω της δολοφονίας του φίλου τους,παρεμβαίνω στο θρεντ τους,αλλά βλέπετε μερικοί ΄΄τυφλοί΄΄ δεν με αφήνουν να αγιάσω...και ας θέλω.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καταρχάς καλημέρα σε όλους κ συλληπητηρια στο παιδί που χάθηκε από την έλλειψη παιδείας μερικών φρενοβλαβών.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα η παύση μου από το σάιτ ήταν προσωπική μου επιλογή.
Η άρση του είναι πάλι προσωπική μου επιλογή κ έγινε επειδή ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ  ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ έναν συγκεκριμένο να ασχολείται μαζί μου πολλάκις,δίχως να του έχω δώσει το δικαίωμα.

Αναφέρομαι στον Αλέξανδρο που ενώ έχει η ομάδα του κερδίσει μια μεγάλη πρόκριση κ ενώ έχει ασχοληθεί τόσες μέρες με οπαδούς του ΠΑΟ με βρισιές απίστευτου κάλλους,κάθεται και ασχολείται με τι έγραψα στο παρελθόν

ΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,αλλά επειδή ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ έγραψα για ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

...και όπως θα είναι δολοφόνοι και οι επόμενοι που θα κάνουν το ίδιο-πάλι ανεξαρτήτου ομάδας.

Και θα σε ρωτήσω κάτι προσωπικό Αλέξανδρε που πρώτη φορά το κανω σε κάποιον με post μου ε΄δω μέσα στα 3 χρόνια που είμαι εδώ:
Σου πείραξα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ μήπως την γυναίκα ή το παιδί σου κ ασχολείσαι μονίμως με μένα σε άσχετες στιγμές;;;
ή μήπως σε πειράζει που τα χώνω στην ομάδα σου ΔΙΚΑΙΑ ,επιβεβαιώνοντάς μου μέσα μου αυτό που πιστεύω ότι η ομάδα σου είναι πιο πάνω από την γυναίκα κ το παιδί σου;;;

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου κ σε ευχαριστώ που με τιμάς σε άσχετες στιγμές.Δείχνεις τον κομπλεξισμό σου κ το πόσο με υπολογίζεις.ΜΕ ΤΙΜΑΣ.

Ζητώ συγνώμη από τους λοιπούς φίλους του Ολυμπιακου κ συνάμα πολλούς μου φίλους εδώ μέσα που σε μια καλή στιγμή λόγω πρόκρισης αλλά συνάμα κ δυσάρεστη λόγω της δολοφονίας του φίλου τους,παρεμβαίνω στο θρεντ τους,αλλά βλέπετε μερικοί ΄΄τυφλοί΄΄ δεν με αφήνουν να αγιάσω...και ας θέλω.

πέρα από τα χρώματα (έστω) των ομάδων μας ταιριάζουμε απόλυτα και στις αντιλήψεις.
1000 μπράβο

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

H Aπαντηση μου νουμερο 1

Η ευθύνη είναι και των προέδρων μάγκες.. Οι χούλιγκανς, η μάζα είναι η δύναμη, ο μυς της ομάδας. Και χειρότερος από όλους είναι  ο Σωκράτης , που το καταλαβαίνει και τους προμοτάρει, και επί χρόνια τους έδινε μέχρι και τηλεοπτικό βήμα..

συλληπητήρια ..Για εμένα ο φονιάς εχει ονοματεπώνυμο και εδω και χρόνια τον ξέρετε..Τα περι 'πελατών' , 'κοτων' , 'λαγών ' κλπ και εντύπων οπως ο Πρωταθλητής ΔΕΝ τα πληρώνω εγώ αλλα ο γνωστός-αγνωστος ΦΟΝΙΑΣ...Ολοι τον ξέρετε...Κρόκους τον λένε..
[/quote

ναι φιλε αλλα εχει ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ευθύνης!αυτους στα τv magic,πρωταθλητες και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣ που στρατολογούν 15χρονα,οπως επισης και οι μεγαλεπιβολες δηλώσεις απο ποιον πληρώνονται?Ποιος κάνει αυτες τις κινήσεις?ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Μονο ενας Ντέμης εχει αρχίδια να ξεριζώσει τα μπαστάρδια απο τα γήπεδα..
Και ο καπετάνιος απο παλια..

Πριν καποια χρόνια ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ιντρακόμ πετούσε μολοτοφ στο πούλμαν της ομάδας μπασκετ του παο...Αλήθεια και αυτος ΔΕΝ ηταν υποκινούμενος απο τον κρόκους?πως ζούν τα μπασταρδια οι αληταράδες?Ποιος τους πληρώνει στο ματζικ και τον πρωταθλητή να υποκινούν τον κόσμο?ξεχνατε στο ματς οσφπ-αεκ στην ριζουπολη ο παρουσιαστης ΑΚΗΣ του ματζικ που ειχε προπυλακίσει τον Γρανίτσα?

διαφωνείτε οτι αν ο νεκρός ηταν Ολυμπαικος τώρα θα ειχε ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ?ειναι μανούλες σε κάτι τετοια οι ολυμπιακοί..για τους νεκρούς των άλλων βέβαια 'ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ' οπως λένε...
ΟΧΙ αδέλφια:Ο φονιας ειναι οι παραγωγοί του tv magic,οι εκδότες του Πρωταθλητή και ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ αυτών ο Κρόκου!
ΜΑΚΑΡΙ η αστυνομία να το καταλάβει εγκαίρως..

germaon εγω γραφω τα πράγματα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ...Ειμαι ετοιμος για ban η οτι αλλο 'απαιτεις' απο τοn savalas..Και φυσικα μην κατρακυλήσεις στο επίπεδο μου,δηλαδη να γράψεις ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Οι ολυμπιακοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ σεβασμο για τους αδικοχαμένους της 7 ΑΛΛΑ δεν σέβονται τους οπαδους των αλλων ομάδων και το είδατε χθες!
Αλλα βραδια με νεκρους χρειαζεται κάποιος να πει την αλήθεια και όχι κοινότυπα του στυλ: ' αφου τα θελανε και πηγανε ' ' κριμα το παιδι..'
ΟΧΙ ρε μαγκες ειχαν στησει καρτέρι μετα απο παρακίνηση των τηλεαστέρων και των γνωστών φυλλάδων .-

Y.Γ. το 'αυτους εχουμε με αυτους θα πορευτουμε΄ και τα συλλαλητήρια με μπροστάρηδες  βουλευτες πριν 3 χρονια στην τιμωρια του γαβρου τα θυμάστε?Τοτε ΟΛΟ το σύστημα δεν τους υπερασπίστηκε για όσα έκαναν στην Ν σμυρνη και όσα ειχαν κάνει?ΠΟΤΕ θα τιμωρηθουν επιτέλους με ΔΙΑΛΥΣΗ των συνδεσμων?

μαλακας ειναι  ο κοκκαλης.......και οι κοτες και οι πελατες που λεει στα προβατα οταν μιλαει η τα χρηματοδοτει.....

Δεν είχα αντίθετη άποψη για το αν θα ήταν ''καποιοι'' υπάλληλοι του Σωκράτη.

ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εβαλα ορισμενα απο τα κομπλεξικα ποσταρισματα σας μετα το γεγονος της ΛΑυριου.....

Ξεχασες μηπως οτι αποκαλουσες ΟΛΟΥΣ τους Ολυμπιακους δολοφονους?????
το αρνησαι??
ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....

οσο για το τι κανω ΕΓΩ με την γυναικα μου και το παιδι μου
που θα σε παρακαλεσω με ΟΛΗ την ευγενια να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ , ειναι δικο μου θεμα......

Εισαι ενας απο τους λιγους ΤΟΣΟ κομπλεξικους με τον Ολυμπιακο - ο αλλος ειναι ο Laplace .....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
νομίζω πώς γυναίκες, παιδιά, γονείς κλπ, του καθενός δεν πρέπει να τους πιάνουμε γενικά στο στόμα μας, ακόμη και αν εκφραζόμαστε ήρεμα και "κομψευόμενα".

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εβαλα ορισμενα απο τα κομπλεξικα ποσταρισματα σας μετα το γεγονος της ΛΑυριου.....

το αρνησαι??

που θα σε παρακαλεσω με ΟΛΗ την ευγενια να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ , ειναι δικο μου θεμα......

Εισαι ενας απο τους λιγους ΤΟΣΟ κομπλεξικους με τον Ολυμπιακο - ο αλλος ειναι ο Laplace .....

το αρνησαι??

Έτσι μπράβο παλληκάρι μου.Πάλι με επιβεβαίωσες.Επειδή σου έπιασα τον πρόεδρο σου ταρακουνήθηκες κ πειράζεσια.
Και δεν αναφέρθηκα στην οικογένεια σου με προσωπικούς χαρακτηρισμούς όπως κάνεις εσύ με άλλους οπαδούς.ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΎ ΟΠΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
Το μέγεθος του κομπλεξισμού σου ήθελα να αναδείξω.Και επειδή κ πάλι με τα post μου που ανέβασες με επιβεβαίωσες κ παλι θα σε ξαναρωτήσω λίγο διαφορετικά:ο Κόκκαλης κ ο Ολυμπιακός είναι πιο πάνω από οτιδήποτε έχεις ιερό και περιμένεις κ σε άσχετες στιγμές να τους υποστηρίξεις.
Αντί να κάτσεις να κλάψεις για τον φίλο της ομάδας σου που χάθηκε αδικα και πρόωρα ,ΒΡΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ του Κόκκαλη κ να τον υπερασπιστείς.
ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ;;;

Και αν είμαι κομπλεξικός δες πόσοι ασχολούντια αμζί μου με όμορφο τρόπο κ πόσοι μαζί σου.
2-3 παρόμοιοι οπαδοί με σένα ασχολούντια μαζί σου κ όλοι οι υπόλοιποι για να σε βρίζουν.ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι μπράβο παλληκάρι μου.Πάλι με επιβεβαίωσες.Επειδή σου έπιασα τον πρόεδρο σου ταρακουνήθηκες κ πειράζεσια.
Και δεν αναφέρθηκα στην οικογένεια σου με προσωπικούς χαρακτηρισμούς όπως κάνεις εσύ με άλλους οπαδούς.ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΎ ΟΠΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
Το μέγεθος του κομπλεξισμού σου ήθελα να αναδείξω.Και επειδή κ πάλι με τα post μου που ανέβασες με επιβεβαίωσες κ παλι θα σε ξαναρωτήσω λίγο διαφορετικά:ο Κόκκαλης κ ο Ολυμπιακός είναι πιο πάνω από οτιδήποτε έχεις ιερό και περιμένεις κ σε άσχετες στιγμές να τους υποστηρίξεις.
Αντί να κάτσεις να κλάψεις για τον φίλο της ομάδας σου που χάθηκε αδικα και πρόωρα ,ΒΡΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ του Κόκκαλη κ να τον υπερασπιστείς.
ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ;;;

Και αν είμαι κομπλεξικός δες πόσοι ασχολούντια αμζί μου με όμορφο τρόπο κ πόσοι μαζί σου.
2-3 παρόμοιοι οπαδοί με σένα ασχολούντια μαζί σου κ όλοι οι υπόλοιποι για να σε βρίζουν.ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕ.
Δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου
Τα ποσταρισματα σου ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για να τα δουν ΟΛΟΙ!!!!

Ενα τελευταιο θα πω και μετα εχεις τελειωσει για εμενα ....

Ξεχασες οταν ηρθαν να καταθεσουν Στεφανι οι οπαδοι της Livepool
που εγραψες οτι ειμαστε γιατι οι Ολυμπιακοι ειναι δολοφονοι οπως και της Liverpool ????

μαλλον το ξεχασες....
Περαστικα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και επαναλαμβάνω για να μην ψάχνεις τόσο παλιά κ χαλάς φαιά ουσία κ τρέχεις άδικα.

Για μένα είναι δολοφόνοι εκείνοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που έφαγαν τον Φιλόπουλο.
Για μένα είναι δολοφόνοι εκείνοι που βγαίνουν στο ΜΑGIC κ προκαλούν έμεσσα σε ξυλίκια κ καφριλίκια
Για μένα είναι δολοφόνος και ο Κόκκαλης που τόσα χρόνια τους ήξερε το τι καλόπαιδα είναι κ τους βοηθαγε υπογείως και ποικιλοτρόπως.Τα είδαμε τώρα τα αποτελεσματα των ιδιωτικών στρατών.

Για να μην ψάχνεις...Έχεις κ πένθος όπως έγραψες το πρωί.Αλλά μέσα στην μαύρη μαυρίλα σου θυμήθηκες τον dark..... ;)

Επισκέπτης
εγω βλεπω οτι ασχολουνται μαζι σου οι ομοιοι σου κ μονο.
ξερεις,γλυφτες αντρες που το παιζουν αντρες,το παιζουν κοκορια αλλα οταν τα πραγματα παρουν διαφορετικη τροπη τοτε την ουρα στα σκελια κ πισω στο κοτετσι σαν κοτουλες.
αυτα στα λεω γιατι παλαιοτερα,ερχοσουν εδω,εκανες το θρεντ πουτανα κ μετα εφευγες κ ελεγες στο δικο σας θρεντ πως εσυ εχεις επιπεδο κ αλλες τετοιες παπαριες.
τα ιδια εκανε κ ο αριων.

φυσικα,εσεις ειστε που εχετε το επιπεδο κ εμεις ειμαστε οι αμορφωτοι,εσεις ειστε οι κυριοι κ εμεις οι αλητες,ΠΑΝΤΑ εμεις προκαλουμε κ εσεις απλα μας διαβαζετε.

ρε παρτε το χαμπαρι,ολοι οι ολυμπιακοι σας γραφουν στα τεραστια παπαρια τους.
αν μας αφηνατε σε ησυχια κ δεν γαμαγατε το θρεντ μας,κανεις μας δεν θ'ασχολουνταν μαζι σας.
παρτε το χαμπαρι,δεν ασχολουμαστε με τους ανυπαρκτους.
ακομη κ οταν πανηγυριζουμε,για την παρτη μας πανηγυριζουμε.
γουσταρουμε κ καυλωνουμε που ο θρυλος νικαει ολους τους αντιπαλους κ επειδη τυχαινει κ εχετε λιγο δυνατοτερες ομαδες (βαζελοι / χανουμια) ασχολουμαστε μαζι σας λιγακι παραπανω.ειδικα οταν βγαζετε γλωσσα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

που εγραψες οτι ειμαστε γιατι οι Ολυμπιακοι ειναι δολοφονοι οπως και της Liverpool ????

μαλλον το ξεχασες....
Περαστικα...

μαλλον το ξεχασες....
Περαστικα...

Ναι το έγραψα.Μην το ψάχνεις.Έγραψα ακριβώς ότι έχετε πολλά κοινά γιατί όπως κ μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που τους αποκαλούν δολοφόνους,έτσι αποκαλούν κ μερίδα των οπαδών της LIVERPOOL στην Αγγλία ως ΄΄MURDERERS΄΄.Δε νομίζω να έχω άδικο.Αφόυ θα με ρωτήσεις που το ξέρω αυτό κ αν ήμουν εκεί και κάτι άλλα τέτοια δικηγορίστικα που κατά καιρούς λες,σου θυμίζω το Χέιζελ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
εγω βλεπω οτι ασχολουνται μαζι σου οι ομοιοι σου κ μονο.
ξερεις,γλυφτες αντρες που το παιζουν αντρες,το παιζουν κοκορια αλλα οταν τα πραγματα παρουν διαφορετικη τροπη τοτε την ουρα στα σκελια κ πισω στο κοτετσι σαν κοτουλες.
αυτα στα λεω γιατι παλαιοτερα,ερχοσουν εδω,εκανες το θρεντ πουτανα κ μετα εφευγες κ ελεγες στο δικο σας θρεντ πως εσυ εχεις επιπεδο κ αλλες τετοιες παπαριες.
τα ιδια εκανε κ ο αριων.

φυσικα,εσεις ειστε που εχετε το επιπεδο κ εμεις ειμαστε οι αμορφωτοι,εσεις ειστε οι κυριοι κ εμεις οι αλητες,ΠΑΝΤΑ εμεις προκαλουμε κ εσεις απλα μας διαβαζετε.

ρε παρτε το χαμπαρι,ολοι οι ολυμπιακοι σας γραφουν στα τεραστια παπαρια τους.
αν μας αφηνατε σε ησυχια κ δεν γαμαγατε το θρεντ μας,κανεις μας δεν θ'ασχολουνταν μαζι σας.
παρτε το χαμπαρι,δεν ασχολουμαστε με τους ανυπαρκτους.
ακομη κ οταν πανηγυριζουμε,για την παρτη μας πανηγυριζουμε.
γουσταρουμε κ καυλωνουμε που ο θρυλος νικαει ολους τους αντιπαλους κ επειδη τυχαινει κ εχετε λιγο δυνατοτερες ομαδες (βαζελοι / χανουμια) ασχολουμαστε μαζι σας λιγακι παραπανω.ειδικα οταν βγαζετε γλωσσα.

Όπως κάποιοι από σας με ΔΙΠΛΑ account που τα κάνουν πουτάνα παντού.................άστο.

Επισκέπτης
αυτοι που εχουν διπλους λογαριασμους ΠΡΕΠΕΙ να γινονται ban,σωστα ?

κλειδωστε τους λογαριασμους τους.σε καποιους το κανατε καποτε.τωρα τι σας εμποδιζει ?

τουλαχιστον εγω,ΠΟΤΕ δεν εγραψα κ ΠΟΤΕ δεν θα γραψω σε "ξενο" θρεντ.πολυ απλα τους γραφω ολους στα παπαρια μου.
το μονο που με ενδιαφερει ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.κερδιζει-χανει ειμαι παντα εδω,στο δικο μας θρεντ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι το έγραψα.Μην το ψάχνεις.Έγραψα ακριβώς ότι έχετε πολλά κοινά γιατί όπως κ μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που τους αποκαλούν δολοφόνους,έτσι αποκαλούν κ μερίδα των οπαδών της LIVERPOOL στην Αγγλία ως ΄΄MURDERERS΄΄.Δε νομίζω να έχω άδικο.Αφόυ θα με ρωτήσεις που το ξέρω αυτό κ αν ήμουν εκεί και κάτι άλλα τέτοια δικηγορίστικα που κατά καιρούς λες,σου θυμίζω το Χέιζελ.

Καλά που κατάλαβες επιτέλους,ποσο αλήτες είστε οι πιο πολλοί από εσάς.

Η συμπάθεια των οπαδών της λίβερπουλ προς τον Ολυμπιακό & η αντίστοιχη των Ολυμπιακών προς την Λίβερπουλ,δεν είναι τυχαία.

Ξέχασα να αναφέρω ότι οι οπαδοί των άλλων ομάδων στην Αγγλία ονομάζουν τους οπαδούς της Λίβερπουλ murderers.

Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη μεταξύ σας.
Τα όποια συνειρμικά σχόλια...δικά σας.

Tωρα τι εχεις να πεις ?>???

μιλουσες για μια μεριδα?????
ΑΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλαράκι μου καλό,που είσαι μέσα στην λύπη σου απαντάω σε όλα.Εσύ δεν τα βλέπεις μάλλον ή τα βλέπεις αφού τα παραθέτεις κιόλας.ΝΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Άλλο ερώτημα;;;Ποιο είναι το πρόβλημά σου,να σε ρωτήσω;;;

Πάντως έχεις μεγάλη φάση.Τρέχεις στα παμπάλαια για να με πιάσεις και καλά κάπου που στα παραδέχομαι όλα.Έχεις αποκτήσει νοη΄ματα στην ζωή σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην τρέχεις κ κουράζεσαι:τα έγραψα κ στα ξαναγράφω:μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού δρουν ως δολοφόνοι και εννίοτε και ως ιδιωτικός στρατός.
Προφανώς όχι όλοι.Μερίδα είναι ένα μικρό ποσοστό.Σου απάντησα για τέταρη φορά σήμερα.Το άντρας οπότε ψάχτο ανάμεσα στα πόδια σου.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και επαναλαμβάνω για να μην ψάχνεις τόσο παλιά κ χαλάς φαιά ουσία κ τρέχεις άδικα.

Για μένα είναι δολοφόνοι εκείνοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που έφαγαν τον Φιλόπουλο.
Για μένα είναι δολοφόνοι εκείνοι που βγαίνουν στο ΜΑGIC κ προκαλούν έμεσσα σε ξυλίκια κ καφριλίκια
Για μένα είναι δολοφόνος και ο Κόκκαλης που τόσα χρόνια τους ήξερε το τι καλόπαιδα είναι κ τους βοηθαγε υπογείως και ποικιλοτρόπως.Τα είδαμε τώρα τα αποτελεσματα των ιδιωτικών στρατών.

Για να μην ψάχνεις...Έχεις κ πένθος όπως έγραψες το πρωί.Αλλά μέσα στην μαύρη μαυρίλα σου θυμήθηκες τον dark..... ;)
Νταρκ εγω δεν θα δικαιολογησω τον καθε Κοκκαλη αλλα απο αυτα που λες βγαζεις ενα κομπλεξ.
Λες και αλλου για ηθικους αυτουργους και κατηγορης τον Κοκκαλη μονο δηλ. ο Βαρδινογιανης με αυτα που ειπε τι ειναι? ο Ντεμης σαν ποδοσφαιριστης οταν την επεφτε σε διαιτητες και εκανε δηλωσεις για πουλημενους διαιτητες και τους εβριζε της μανες δεν ηταν ηθικος αυτουργος σε βιαιοτητες?
Και μην μου πεις οτι ειχε δικιο γιατι δεν εξεταζουμε αυτο τωρα αλλα την συμπεριφορα καποιον ανθρωπον που εχουν μια επιρροη σε καποιους ανεγκεφαλους.
Φιλικα παντα αλλα βγαζεις μεγαλο κομπλεξ εναντιον του Ολυμπιακου.
Στο δικο σας θρεντ γραφεις για τον θανατο του οπαδου του Ολυμπιακου οτι δεν εχει σημασια το τι χρωμα ειχαν οι δολοφονοι και συμφωνο απολυτα μαζι σου αλλα στην περιπτοση του Φιλοπουλου κατηγορουσες τους οπαδους του Ολυμπιακου τοτε επαιζε ρολο το ποιοι ηταν οι δολοφονοι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βρασίδα φιλαράκι μου επειδή μάλλον σου ξέφυγε έγραψα ότι κ ο Βαρδινογιάννης με τέτοιου είδουε δηλώσεις αυξάνει την βία.Έτυχε να το πει όμως την μέρα που αποκλείστηκε η ΑΕΚ από την Ξάνθη κ είχάμε άλλες σκοτούρες.

Και ο Ντέμης τα ίδια να έκανε ,πάλι θα τα έγραφα.Έλα όμως που κατηγορείται ότι παέι να κλέισει τος συνδέσμους αφού δεν τους υποστηρίζει κ δεν τους στηρίζει.
Τι να γράψω για τον Ντέμη,αφού δεν κανει τα ίδια λάθη σε αυτόν τον τομέα με άλλους;

Επισκέπτης
ξεκολλατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εχετε μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα..δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..ολοι εχουμε γραψει τις μαλακιες μας εδω μεσα..οσοι το παιζουν παρθενοπιπιτσες & καλα παλληκαρια που δεν προκαλουν-βριζουν,ειναι τουλαχιστον για γελια..

Επισκέπτης
ποιος σβηνει τα ποστ ρεΕεεεεεεεεεεεεεεεε ????

δεν ηταν υβριστικο,απλα ανυπαρκτους σας ονομασα κ ειπα στα αδερφια μου να μην ασχολουνται μαζι σας.

ειστε πελατες στο ποδοσφαιρο ειστε πελατες κ στη ζωη.

μπορειτε να μου εξηγησετε τα κομπλεξ,τη μιζερια κ τον καλο που εχετε στο μυαλο με τον ΟΣΦΠ ?

Ολοι σας κ μονοι μας.Παντα ετσι ηταν,παντα ετσι θα ναι.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παιδιά, ανεξαρτήτως εάν συμφωνώ ή διαφωνώ με κάποιον ή σε κάτι, δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος που βγάζετε τέτοιο θυμό; Ας cool-άρουμε γενικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom