Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα μαγκες οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου!!!
Αλλη μια λαμπρη Ιστορια δοξας προστεθηκε εχθες το βραδυ
απο τους παιχτες μας στο χρυσο βιβλιο του Ολυμπιακου!!!

δυστηχως η μεγαλη αυτη νυχτα σκεπαστηκε απο τον Θανατο ενος φιλου του Θρυλου μας
που μαχαιρωθηκε μεσα σε καφετερια!!!!
το τονιζω αυτο για να δειξω οτι ΔΕΝ επροκειτο για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ οπως στην Λαυριου αλλα
για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!!!
Αυτα να τα βλεπουν ΟΛΟΙ οι κομπλεξικοι που μιλουσαν για Δολοφονους μετα την Λαυριου χωρις να ξερουν τι τους γινεται!!

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον Φιλο μας ....
θα συναντισει τα αλλα Αδελφια μας εκει ψηλα στην ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!!

Ας ελπισουμε η Αστυνομια να βρει τους ενοχους πριν τον Πατερα ....

ΕΓΩ κλειδωνω το Θρεντ τουλαχιστον για σημερα σας φορο τιμης - εξαλου δεν εχει νοημα να μιλαμε για οπαδικα οταν
εχει χαθει Ανθρωπος!!!!
+1000000

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
κοκαλη κοκαλη σε παρακαλω φερε και το τζιγκερ στο πουλμαν οδηγο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όπως βλέπετε κάποιοι είναι στον κόσμο τους.........psaxnw πιστεύω ότι συμφωνείς........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Περιμένω τους άντμιν να πουν.......αν κάνω κάτι εγώ ξέρεις το τι θα ακούσω πάλι και τι διαμαρτυρίες θα γίνουν.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Kαλημερα και απο εμενα.
Δεν θα ασχοληθω προς το παρον με τον αγωνα.
Κριμα για το παιδι που εφυγε δυστηχως ορισμενη δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το να σκοτωσεις για μια ομαδα και να πας φυλακη ειναι η μεγαλητερη μαλακια.
Που ειναι τωρα τα καραγκοζακια που μιλουσαν για τους δολοφονους οπαδους του Ολυμπιακου? Υποκριτες με ολη την σημασια της λεξεις γιατι οταν λεγαμε οτι τετοια ατομα υπαρχουν σε ολες της ομαδες αυτοι δεν εβλεπαν περα απο την μυτη τους και μιλουσαν για δολοφονους οπαδους μιας μονο ομαδας οχι επειδη ηταν αηδιασμενοι απο την δολοφονια του ατυχου φιλαθλου του Παναθηναικου αλλα γιατι ηταν ο νεκρος ηταν οπαδος της δικιας τους ομαδας και οχι της αντιπαλης, μιλαμε για μεγαλη υποκρισια και για μεγαλους καραγκιοζηδες για να μην πω τιποτα χειροτερο.
Ενταξει τωρα καραγκιοζακια γουσταρεται που αλλος ενα παιδι σκοτωθηκε και αποκατασταθηκε η ισοροπια κομπλεξικα ατομακια εχεται τουλαχιστον τα αρχιδια να το παραδεχτειτε?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω θα ασχοληθω ΚΑΙ με τον αγωνα!!!
πρωτα ομως κριμα για το παλικαρι που εχασε την ζωη του!!!οι ενοχοι ΠΡΕΠΕΙ  να πανε φυλακη!!!

στον αγωνα τωρα..ΠΟΛΥ μεγαλη νικη εχτες!!!
4-0 στο 70 που αμα το "ζοριζαν" θα ανεβενε και αλλο το σκορ!!!
τζιγγερ ετσι ειναι...αμα σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελες...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες εγω διαφονω, με το να κλειδωθει δεν προσφερουμε τιποτα ουτε αλλαζει κατι, απλος επειδη ημαστε νομιζω σκεπτομενα ατομα μπορουμε τουλαχιστον για σημερα να κρατησουμε ενα επιπεδο και να μην το ριξουμε στην συνθηματολογια.

εγω θα ασχοληθω ΚΑΙ με τον αγωνα!!!
πρωτα ομως κριμα για το παλικαρι που εχασε την ζωη του!!!οι ενοχοι ΠΡΕΠΕΙ  να πανε φυλακη!!!

στον αγωνα τωρα..ΠΟΛΥ μεγαλη νικη εχτες!!!
4-0 στο 70 που αμα το "ζοριζαν" θα ανεβενε και αλλο το σκορ!!!
τζιγγερ ετσι ειναι...αμα σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελες...
nic30 ειπα για εμενα προς το παρον, απλος ενω ειχα ορεξει για πολλη κραξιμο εμαθα για την δολοφονια απο το σαιτ και μου κοπηκε προς το παρον.
Τωρα θελω να κραξω ολους αυτους που το επαιζαν παρθενες και ειχαν φριξη με τους δολοφονους οπαδους του Ολυμπιακου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
διαφωνεις με το ποστ που εκανα?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μαγκες εγω διαφονω, με το να κλειδωθει δεν προσφερουμε τιποτα ουτε αλλαζει κατι, απλος επειδη ημαστε νομιζω σκεπτομενα ατομα μπορουμε τουλαχιστον για σημερα να κρατησουμε ενα επιπεδο και να μην το ριξουμε στην συνθηματολογια.
nic30 ειπα για εμενα προς το παρον, απλος ενω ειχα ορεξει για πολλη κραξιμο εμαθα για την δολοφονια απο το σαιτ και μου κοπηκε προς το παρον.
Τωρα θελω να κραξω ολους αυτους που το επαιζαν παρθενες και ειχαν φριξη με τους δολοφονους οπαδους του Ολυμπιακου.
Άσε φίλε Βρασίδα μην την ψάχνεις την δουλειά. Κάποιοι ήδη το δικαιολόγησαν για αυτό είναι καλύτερα να κλειδωθούν, τουλάχιστον για μια δυο μέρες.
Που όρεξη σήμερα για να κάνουμε το σύνηθες χαβαλέ...

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κλειδωστε ολα τα αθλητικα - δεν λεει οι καραγκιοζηδες να μαχαιρωνουν τον κοσμακη επειδη ειναι στον κοσμο τους και στα χάλια τους,και να μας χαλανε τα γλεντια και να κλεινουν σπιτια - Μακαρι οι μπατσοι να τους πιασουν τους καριοληδες το συντομοτερο
R.I.P στον πιτσιρικά και συλλυπητρια στην οικογενεια του

Ο Γκουμας και ο καθε καραγκιοζης τους θα βγει να κανει καμμια δηλωση για τα χάλια τους μαζι με τον προεδρό τους τωρα ?

Συνημμένα

• goumas roz.jpg
    goumas roz.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 23

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το να μην σχολιασουμε το ματς ειναι λαθος διοτι δινουμε "εδαφος" σε αλλα σχολια...
ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!

ο αντωνης (χρονια του πολλα..) ειχε ζητησει 200οοο παραπανω..ο τζιγγερ ΔΕΝ τα εδωσε και τωρα ο αντωνης τον γλενταει...
ετσι ειναι τζιγγερ αμα ΔΕΝ Πληρωσεις δεν εχει...

cretan ευχομαι να μην αναφερεσε σε μενα και διακιολογηση...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Συλληπητηρια κατ αρχην για τον αδικοχαμενο φιλο του Ολυμπιακου.
Συγχαρητηρια στην ΘΡΥΛΑΡΑ μας για την χθεσινοβραδυνη του εμφανιση !!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
το να μην σχολιασουμε το ματς ειναι λαθος διοτι δινουμε "εδαφος" σε αλλα σχολια...
ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!!

ο αντωνης (χρονια του πολλα..) ειχε ζητησει 200οοο παραπανω..ο τζιγγερ ΔΕΝ τα εδωσε και τωρα ο αντωνης τον γλενταει...
ετσι ειναι τζιγγερ αμα ΔΕΝ Πληρωσεις δεν εχει...

cretan ευχομαι να μην αναφερεσε σε μενα και διακιολογηση...
niκ συμφωνο μαζι σου το να κλειδωθει το θρεντ η να μην ασχοληθουμε με τον αγωνα δεν αλλαζει τιποτα μαλλον υποκρισια ειναι απλος εγω προσοπικα δεν εχω ορεξη να ασχοληθω.

Επισκέπτης
καλησπερα με μαυρη καρδια..
συλληπητηρια στο παλληκαρι που εσφαξαν οι υπανθρωποι & περαστικα στο αλλο παλληκαρι που χαροπαλευει..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα με μαυρη καρδια..
συλληπητηρια στο παλληκαρι που εσφαξαν οι υπανθρωποι & περαστικα στο αλλο παλληκαρι που χαροπαλευει..
το αλλο παλικαρι ευτυχος απεφυγε τον κινδυνο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom