Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μόλις παρατήρησα παιδιά το πόσο εμβρόντητοι έμειναν οι Βαζέλες στο σούτ του Λομάνο. Απίστευτη πλάκα...

Επισκέπτης
Καλά, έχεις εμμονή με μένα, ή ψύχωση διότι είσαι αυτό που είσαι; Είτε στη μία περίπτωση, είτε στην άλλη έχεις την κατανόηση, μην πώ και τη συμπάθειά μου.
το οτι περνεις επι προσωπικου μια απλη παραθεση των οσων εγραψες σαν παραδειγμα,δειχνει το ποιος εχει προβλημα & ποιος οχι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πολύ χαλαρά εάν σε γνώριζα θα σου έδειχνα τι "καλό Παλλικάρι" είμαι που δεν προκαλώ-βρίζω τουλάχιστον όσο μπορώ. Αλλά ένα ολόκληρο σόι από γαύρους δικούς μου που έχουν διαβάσει αυτά που γράφεις θα μου έκαναν τρελλή παρέα. Τα καρκινώματα δεν έχουν καταγωγή, ούτε προέλευση. Απλά εμφανίζονται κάπου, κάνουν έναν οργανισμό μπουρδέλο και πρέπει να αφαιρούνται πάραυτα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλο σωματείο, ο θείος μου ακούει τον ύμνο του και κλαίει. Κάνουμε την πλάκα μας λέμε τη μαλακία μας αλλά μέχρις εκεί. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι πώς δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ πούστηδες. Οπως δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ μαλάκες. Οταν γράφεις αυτά που γράφεις, τον μόνο που προσβάλλεις είναι το σύλλογο στο όνομα του οποίου γράφεις όλες τις παπαριές που γράφεις. Αιντε γιατί πούστηδες και πραγματικά παλλικάρια γίναμε όλοι μαλλιά κουβάρια.

Υ.Γ. Αυτές τις γελοιότητες που γράφεις σε ένα κωλοπληκτρολόγιο παλλικαρά του μπακσπέις και του εσκέιπ, εάν τις έλεγες έξω από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου εγώ προσωπικά δε θα σε ακουμπούσα γιατί θα καταλάβαινα ότι έχεις αρχίδια. Ομως άλλο μάγκας με αρχίδια κι άλλο αρχίδια μάγκας. Διαλέγεις και παίρνεις. Οι αναγνώστες πάντως αυτού του σάιτ έχουν σίγουρα επιλέξει που ανήκεις. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι δεν μπορώ να τσακωθώ μαζί σου εντός του σάιτ γιατί όλες οι λοιπές ιδιότητές σου υπερκαλύπτουν αυτή του Ολυμπιακόφρωνα.

Αυτό είναι και το τελευταίο ποστάρισμά μου σε μη Παναθηναικό thread. Απλά μερικά "παλλικάρια" έχουν φοβερή ευχέρεια να κάνουν κωλοτούμπες..... Το βράδυ βρίζουν και γαμούν τα πάντα και το πρωί αρχίζουν διάλογο...... 

Επισκέπτης
Εγώ πολύ χαλαρά εάν σε γνώριζα θα σου έδειχνα τι "καλό Παλλικάρι" είμαι που δεν προκαλώ-βρίζω τουλάχιστον όσο μπορώ. Αλλά ένα ολόκληρο σόι από γαύρους δικούς μου που έχουν διαβάσει αυτά που γράφεις θα μου έκαναν τρελλή παρέα. Τα καρκινώματα δεν έχουν καταγωγή, ούτε προέλευση. Απλά εμφανίζονται κάπου, κάνουν έναν οργανισμό μπουρδέλο και πρέπει να αφαιρούνται πάραυτα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλο σωματείο, ο θείος μου ακούει τον ύμνο του και κλαίει. Κάνουμε την πλάκα μας λέμε τη μαλακία μας αλλά μέχρις εκεί. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι πώς δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ πούστηδες. Οπως δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ μαλάκες. Οταν γράφεις αυτά που γράφεις, τον μόνο που προσβάλλεις είναι το σύλλογο στο όνομα του οποίου γράφεις όλες τις παπαριές που γράφεις. Αιντε γιατί πούστηδες και πραγματικά παλλικάρια γίναμε όλοι μαλλιά κουβάρια.

Υ.Γ. Αυτές τις γελοιότητες που γράφεις σε ένα κωλοπληκτρολόγιο παλλικαρά του μπακσπέις και του εσκέιπ, εάν τις έλεγες έξω από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου εγώ προσωπικά δε θα σε ακουμπούσα γιατί θα καταλάβαινα ότι έχεις αρχίδια. Ομως άλλο μάγκας με αρχίδια κι άλλο αρχίδια μάγκας. Διαλέγεις και παίρνεις. Οι αναγνώστες πάντως αυτού του σάιτ έχουν σίγουρα επιλέξει που ανήκεις. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι δεν μπορώ να τσακωθώ μαζί σου εντός του σάιτ γιατί όλες οι λοιπές ιδιότητές σου υπερκαλύπτουν αυτή του Ολυμπιακόφρωνα.
οτι πεις..το ποσο σε εχουν πικρανει τα οσα εχω ποσταρει το ξερω..μην μου το επιβεβαιωνεις συνεχως..συνεχισε το κλαψιμο μαζι με ολους τους υπολοιπους που την εχουν δει στραβα μαζι μου..σε εχω συνδεδεμενο ετσι & αλλιως..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι το έγραψα.Μην το ψάχνεις.Έγραψα ακριβώς ότι έχετε πολλά κοινά γιατί όπως κ μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που τους αποκαλούν δολοφόνους,έτσι αποκαλούν κ μερίδα των οπαδών της LIVERPOOL στην Αγγλία ως ΄΄MURDERERS΄΄.Δε νομίζω να έχω άδικο.Αφόυ θα με ρωτήσεις που το ξέρω αυτό κ αν ήμουν εκεί και κάτι άλλα τέτοια δικηγορίστικα που κατά καιρούς λες,σου θυμίζω το Χέιζελ.

Καλά που κατάλαβες επιτέλους,ποσο [size=30pt]αλήτες[/size] είστε οι πιο πολλοί από εσάς.

[size=10pt]Η συμπάθεια των οπαδών της λίβερπουλ προς τον Ολυμπιακό & η αντίστοιχη των Ολυμπιακών προς την Λίβερπουλ,δεν είναι τυχαία.[/size]

Ξέχασα να αναφέρω ότι οι οπαδοί των άλλων ομάδων στην Αγγλία ονομάζουν τους οπαδούς της Λίβερπουλ [size=40pt]murderers.[/size]

Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη μεταξύ σας.
Τα όποια συνειρμικά σχόλια...δικά σας.

Φιλαράκι μου καλό,που είσαι μέσα στην λύπη σου απαντάω σε όλα.Εσύ δεν τα βλέπεις μάλλον ή τα βλέπεις αφού τα παραθέτεις κιόλας.ΝΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Άλλο ερώτημα;;;Ποιο είναι το πρόβλημά σου,να σε ρωτήσω;;;

Πάντως έχεις μεγάλη φάση.Τρέχεις στα παμπάλαια για να με πιάσεις και καλά κάπου που στα παραδέχομαι όλα.Έχεις αποκτήσει νοη΄ματα στην ζωή σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην τρέχεις κ κουράζεσαι:τα έγραψα κ στα ξαναγράφω:μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού δρουν ως δολοφόνοι και εννίοτε και ως ιδιωτικός στρατός.
Προφανώς όχι όλοι.Μερίδα είναι ένα μικρό ποσοστό.Σου απάντησα για τέταρη φορά σήμερα.Το άντρας οπότε ψάχτο ανάμεσα στα πόδια σου.
Εισαι τοσο απιθανος που κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε να σου απαντησω
Σου δινω μια τελευταια ευκαιρια να αποκαταστησεις ΜΟΝΟΣ σου τον εαυτο σου παραδεχοντας οτι εγραφες μαλακιες επιρεασμενος απο το ΑΝΤΙ-Ολυμπιακο μενος σου!!!!
Για μια φορα ΑΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ εγραφες για μια μεριδα στα ΑΝΩ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ????????

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
το οτι περνεις επι προσωπικου μια απλη παραθεση των οσων εγραψες σαν παραδειγμα,δειχνει το ποιος εχει προβλημα & ποιος οχι..
Η μόνιμη παράθεση που κάνεις είναι πώς πέρα από το έλλειμμά σου σε αγωγή και παιδεία είναι εμφανές πώς αντιμετωπίζεις καίριο ζήτημα αυτοεκτίμησης και αυτοαπομόνωσης, εξ ου και η μόνιμα υπερβολική, συχνά βίαιη αυτοπροβολή σου με λέξεις, φράσεις, χαρακτηρισμούς, βρισιές που ούτε σε ωφελούν, ούτε -ενδεχομένως- σε χαρακτηρίζουν. Καλύτερα είναι να cool-άρεις, με τον εαυτό σου πρώτα και αν σου μείνουν διάθεση και χρόνος και με τον υπόλοιπο κόσμο.

Επισκέπτης
Αυτό είναι και το τελευταίο ποστάρισμά μου σε μη Παναθηναικό thread. Απλά μερικά "παλλικάρια" έχουν φοβερή ευχέρεια να κάνουν κωλοτούμπες..... Το βράδυ βρίζουν και γαμούν τα πάντα και το πρωί αρχίζουν διάλογο...... 
δεν ανοιξα κανενα διαλογο μαζι σου..συνεχισε να κλαις & βεβαια μην ξεχασεις να γραφτεις στην οργανωση εναντια στον τζιγκερ γιατι οσο σας κυβερνανε οι καβουρογιαννηδες θα σου ριχνω 4 οποτε αρχιζεις να πιστευεις οτι μπορει να ξεπλυνεις τις προηγουμενες ντροπες..

Επισκέπτης
Η μόνιμη παράθεση που κάνεις είναι πώς πέρα από το έλλειμμά σου σε αγωγή και παιδεία είναι εμφανές πώς αντιμετωπίζεις καίριο ζήτημα αυτοεκτίμησης και αυτοαπομόνωσης, εξ ου και η μόνιμα υπερβολική, συχνά βίαιη αυτοπροβολή σου με λέξεις, φράσεις, χαρακτηρισμούς, βρισιές που ούτε σε ωφελούν, ούτε -ενδεχομένως- σε χαρακτηρίζουν. Καλύτερα είναι να cool-άρεις, με τον εαυτό σου πρώτα και αν σου μείνουν διάθεση και χρόνος και με τον υπόλοιπο κόσμο.
τι φαρμακευτικη αγωγη να ακολουθησω γιατρε μου???

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν είσαι άρρωστος αδερφάκι, καθόλου και με τίποτα. Απλά να cool-άρεις λιγάκι, με την πάρτη σου και με τους άλλους και μετά θα δείς πόσο περισσότερο θα γουστάρεις τη ζωή και τον κόσμο. Φιλικά στο λέω και με αγάπη, δε σου πουλάω εξυπνάδα και καλαμπαλίκι.

Επισκέπτης
Δεν είσαι άρρωστος αδερφάκι, καθόλου και με τίποτα. Απλά να cool-άρεις λιγάκι, με την πάρτη σου και με τους άλλους και μετά θα δείς πόσο περισσότερο θα γουστάρεις τη ζωή και τον κόσμο. Φιλικά στο λέω και με αγάπη, δε σου πουλάω εξυπνάδα και καλαμπαλίκι.
αγαπητε μου γιατρε πως καταληξατε στο συμπερσμα οτι δεν γουσταρω-χαιρομαι την ζωη???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην το ψάχνετε παιδιά...σε όλες τις ομάδες υπάρχουν δολοφόνοι και ψευτομαγκάκια!Επειδή ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο κόσμο...και επειδή έχει πιο πολλούς οπαδούς (π.χ. από τον Πάο)σε φτωχογειτονιές ...είναι λογικό να έχει και περισσότερη σαβούρα και καφριλίκι!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
αγαπητε μου γιατρε πως καταληξατε στο συμπερσμα οτι δεν γουσταρω-χαιρομαι την ζωη???
Ε, όλη αυτή η επιθετικότητα που εκδηλώνεις αναίτια (και αναιτιολόγητα) δεν παραπέμπει και στον πλέον ευχαριστημένο με τη ζωή, τον κόσμο, τους άλλους, τον ίδιο τον εαυτό του, άνθρωπο.
Αλλά και πάλι, όλα αυτά αποτελούν θεωρίες του κώλου. Απλά, νιώθω πώς πρέπει να cool-άρεις ελαφρώς, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Psaxnw κατέβα 31/1 Αθήνα.Θα κόψουμε την πίττα μας τα χανούμια.Έλα να σε κεράσουμε κρασί.Θα σου δώσω κ την Φρόσω.Χώρισα κ έχω τη Νανά τώρα.
να σαι καλα μαν σ ευχαριστω αλλα εχω καποιες υποχρεωσεις πολυ σοβαρες μεχρι τις 15 φεβρουαριου εδω και δεν μπορω....
τι μουνι χανω ο μαλακας γαμωτο...
Σονυ ναι μονο εγω.....εμενα καλεσε οχι εσας...οποιος απλωσει χερι θα του το κοψω....

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
αντε ρε μιληστε και λιγο για μπαλα και αφηστε τα καφριλικια,τις τζαμπα μαγκιες και τα λοιπα!!!κριμα για τα παιδια αλλα οι λογοι δεν ειναι μονο ποδοσφαιρικοι..

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έκανα μία πλήρη τοποθέτηση επί πολλών ζητημάτων σχετικά με το χθεσινοβραδινό αγώνα και θα ήθελα να δώ ποιοι συμφωνούν, ή διαφωνούν και με τι.

Επισκέπτης
Ε, όλη αυτή η επιθετικότητα που εκδηλώνεις αναίτια (και αναιτιολόγητα) δεν παραπέμπει και στον πλέον ευχαριστημένο με τη ζωή, τον κόσμο, τους άλλους, τον ίδιο τον εαυτό του, άνθρωπο.
Αλλά και πάλι, όλα αυτά αποτελούν θεωρίες του κώλου. Απλά, νιώθω πώς πρέπει να cool-άρεις ελαφρώς, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
με ποιο κριτηριο χαρακτηριζεις τις δικες μου ενεργειες σαν επιθετικοτητα & οχι τις δικες σου???οταν πχ σε εχουμε παρακαλεσει απειρες φορες να μην χαρακτηριζεις απαξιωτικα τον προπονητη & τους παικτες του ΘΡΥΛΟΥ & εσυ το συνεχιζεις,ποιος φταιει???

Υ.Γ επαναλαμβανω οτι εχεις δικαιωμα να κριτικαρεις τουα παντες & τα παντα..οχι ομως & να τους χαρακτηριζεις απαξιωτικα απο την στιγμη μαλιστα που μας βγαζουν ασπροπροσωπους..

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
επαναλαμβανεις συνοπτικα την τοποθετηση σου?γιατι δεν την ειδα

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καλημέρα σας
Κάθησα και διάβασα τα περισσότερα ποσταρίσματα σήμερα αλλα δυστυχώς μάγκες μου φαίνεται ότι έχετε χάσει την ....μπάλα
Σας διαφεύγουν βασικά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη φύση
Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο, όσο και αν έχουν προσπαθήσει να το ακυρώσουν αυτό οι διάφορες θρησκείες και δόγματα.
Ανήκει σε συγκεκριμένες ομάδες και κατηγορίες ζώων (Θηλαστικά, Σπονδυλωτά, Δίποδα, Μιμητικά κ.λπ.)
Σαφώς είναι διαφορετικό απο όλα τα άλλα όπως είναι και τα άλλα διαφορετικά μεταξύ τους.
Επειδή κατάφερε να επιβληθεί σαν είδος  αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να είναι ζώο.
Βεβαίως είναι και αρκετά προικισμένο συνδυαστικά (Εγκέφαλος & αντίχειρας)
Δεν γίνεται όμως με τίποτα να ξεφύγει από την φύση του επιβάλλοντας κανόνες πολιτισμού
Η μονογαμικότητα είναι ένας κανόνας που επιβάλλεται αλλά είναι αδύνατον να υπάρξει
Η επιθετικότητα είναι μέσα στον άνθρωπο
Η ομαδικότητα και ομαδοποίηση του η συνεχής αναζήτηση του να βρίσκεται μέσα σε ένα άλλο σύνολο είναι στην φύση του
Η τάση του να εξοντώνει κάθε πιθανό ον που θεωρει αντίπαλο (έχει αφανίσει τον μισό πλανήτη για πλάκα) είναι μέσα του
Σκεφτείτε μόνο πως Ιεραρχούμε την ζωή μας
Στην κορυφή οι απόγονοι μας ...τα παιδιά μας
Μετά η πάρτη μας ...ο εαυτός μας
Μετά η σύζυγος και μητέρα των παιδιών μας
Μετά οι γονείς μας
Μετά οι φίλοι μας
Μετά οι λοιποί συγγενείς
Μετά τα μέλη της ομάδας που έχουμε ενταχθεί (Χριστιανοί,Έλληνες, Ολυμπιακοί,Κομμουνιστές και χιλιάδες άλλες ομάδες)
Χμ ... για σκεφτείτε το ξανά .... την ιεραρχούμε πράγματι έτσι ?
ΟΧΙ δυστυχώς πάντα βάζουμε απο πάνω την ομάδα που έχουμε ενταχθεί πάνω από όλους και όλα πάνω από τον εαυτό μας..... βλέπετε το έχουμε στην γαμημένη την φύση μας λίγο παρακίνηση θέλουμε και είμαστε έτοιμοι την πυραμίδα της ιεράρχησης να την γυρίσουμε ανάποδα
Μόνο ένα πράγμα θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε την ισορροπία και να πάμε ενάντια στο ρεύμα
Η ΠΑΙΔΕΙΑ
Όλα τα παραπάνω τα έγραψα με αφορμή τον θάνατο δύο ανθρώπων χτες (Δράστη και Θύματος)
Μα ξέρετε δεν πεθαίνουν μόνο αυτοί καθημερινά Εκατομμύρια πεθαίνουν ....γιατί κάπου ανήκουν ....δυστυχώς όπως κι εγώ.
Συγνώμη αν έγινα κουραστικός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom