Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Μόλις παρατήρησα παιδιά το πόσο εμβρόντητοι έμειναν οι Βαζέλες στο σούτ του Λομάνο. Απίστευτη πλάκα...
το οτι περνεις επι προσωπικου μια απλη παραθεση των οσων εγραψες σαν παραδειγμα,δειχνει το ποιος εχει προβλημα & ποιος οχι..Καλά, έχεις εμμονή με μένα, ή ψύχωση διότι είσαι αυτό που είσαι; Είτε στη μία περίπτωση, είτε στην άλλη έχεις την κατανόηση, μην πώ και τη συμπάθειά μου.
Εγώ πολύ χαλαρά εάν σε γνώριζα θα σου έδειχνα τι "καλό Παλλικάρι" είμαι που δεν προκαλώ-βρίζω τουλάχιστον όσο μπορώ. Αλλά ένα ολόκληρο σόι από γαύρους δικούς μου που έχουν διαβάσει αυτά που γράφεις θα μου έκαναν τρελλή παρέα. Τα καρκινώματα δεν έχουν καταγωγή, ούτε προέλευση. Απλά εμφανίζονται κάπου, κάνουν έναν οργανισμό μπουρδέλο και πρέπει να αφαιρούνται πάραυτα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλο σωματείο, ο θείος μου ακούει τον ύμνο του και κλαίει. Κάνουμε την πλάκα μας λέμε τη μαλακία μας αλλά μέχρις εκεί. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι πώς δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ πούστηδες. Οπως δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ μαλάκες. Οταν γράφεις αυτά που γράφεις, τον μόνο που προσβάλλεις είναι το σύλλογο στο όνομα του οποίου γράφεις όλες τις παπαριές που γράφεις. Αιντε γιατί πούστηδες και πραγματικά παλλικάρια γίναμε όλοι μαλλιά κουβάρια.
Υ.Γ. Αυτές τις γελοιότητες που γράφεις σε ένα κωλοπληκτρολόγιο παλλικαρά του μπακσπέις και του εσκέιπ, εάν τις έλεγες έξω από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου εγώ προσωπικά δε θα σε ακουμπούσα γιατί θα καταλάβαινα ότι έχεις αρχίδια. Ομως άλλο μάγκας με αρχίδια κι άλλο αρχίδια μάγκας. Διαλέγεις και παίρνεις. Οι αναγνώστες πάντως αυτού του σάιτ έχουν σίγουρα επιλέξει που ανήκεις. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι δεν μπορώ να τσακωθώ μαζί σου εντός του σάιτ γιατί όλες οι λοιπές ιδιότητές σου υπερκαλύπτουν αυτή του Ολυμπιακόφρωνα.
οτι πεις..το ποσο σε εχουν πικρανει τα οσα εχω ποσταρει το ξερω..μην μου το επιβεβαιωνεις συνεχως..συνεχισε το κλαψιμο μαζι με ολους τους υπολοιπους που την εχουν δει στραβα μαζι μου..σε εχω συνδεδεμενο ετσι & αλλιως..Εγώ πολύ χαλαρά εάν σε γνώριζα θα σου έδειχνα τι "καλό Παλλικάρι" είμαι που δεν προκαλώ-βρίζω τουλάχιστον όσο μπορώ. Αλλά ένα ολόκληρο σόι από γαύρους δικούς μου που έχουν διαβάσει αυτά που γράφεις θα μου έκαναν τρελλή παρέα. Τα καρκινώματα δεν έχουν καταγωγή, ούτε προέλευση. Απλά εμφανίζονται κάπου, κάνουν έναν οργανισμό μπουρδέλο και πρέπει να αφαιρούνται πάραυτα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλο σωματείο, ο θείος μου ακούει τον ύμνο του και κλαίει. Κάνουμε την πλάκα μας λέμε τη μαλακία μας αλλά μέχρις εκεί. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι πώς δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ πούστηδες. Οπως δεν υπάρχουν λίγο ή πολύ μαλάκες. Οταν γράφεις αυτά που γράφεις, τον μόνο που προσβάλλεις είναι το σύλλογο στο όνομα του οποίου γράφεις όλες τις παπαριές που γράφεις. Αιντε γιατί πούστηδες και πραγματικά παλλικάρια γίναμε όλοι μαλλιά κουβάρια.
Υ.Γ. Αυτές τις γελοιότητες που γράφεις σε ένα κωλοπληκτρολόγιο παλλικαρά του μπακσπέις και του εσκέιπ, εάν τις έλεγες έξω από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου εγώ προσωπικά δε θα σε ακουμπούσα γιατί θα καταλάβαινα ότι έχεις αρχίδια. Ομως άλλο μάγκας με αρχίδια κι άλλο αρχίδια μάγκας. Διαλέγεις και παίρνεις. Οι αναγνώστες πάντως αυτού του σάιτ έχουν σίγουρα επιλέξει που ανήκεις. Και το χειρότερο απ όλα είναι ότι δεν μπορώ να τσακωθώ μαζί σου εντός του σάιτ γιατί όλες οι λοιπές ιδιότητές σου υπερκαλύπτουν αυτή του Ολυμπιακόφρωνα.
Ναι το έγραψα.Μην το ψάχνεις.Έγραψα ακριβώς ότι έχετε πολλά κοινά γιατί όπως κ μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που τους αποκαλούν δολοφόνους,έτσι αποκαλούν κ μερίδα των οπαδών της LIVERPOOL στην Αγγλία ως ΄΄MURDERERS΄΄.Δε νομίζω να έχω άδικο.Αφόυ θα με ρωτήσεις που το ξέρω αυτό κ αν ήμουν εκεί και κάτι άλλα τέτοια δικηγορίστικα που κατά καιρούς λες,σου θυμίζω το Χέιζελ.
Καλά που κατάλαβες επιτέλους,ποσο [size=30pt]αλήτες[/size] είστε οι πιο πολλοί από εσάς.
[size=10pt]Η συμπάθεια των οπαδών της λίβερπουλ προς τον Ολυμπιακό & η αντίστοιχη των Ολυμπιακών προς την Λίβερπουλ,δεν είναι τυχαία.[/size]
Ξέχασα να αναφέρω ότι οι οπαδοί των άλλων ομάδων στην Αγγλία ονομάζουν τους οπαδούς της Λίβερπουλ [size=40pt]murderers.[/size]
Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη μεταξύ σας.
Τα όποια συνειρμικά σχόλια...δικά σας.
Εισαι τοσο απιθανος που κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε να σου απαντησωΦιλαράκι μου καλό,που είσαι μέσα στην λύπη σου απαντάω σε όλα.Εσύ δεν τα βλέπεις μάλλον ή τα βλέπεις αφού τα παραθέτεις κιόλας.ΝΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Άλλο ερώτημα;;;Ποιο είναι το πρόβλημά σου,να σε ρωτήσω;;;
Πάντως έχεις μεγάλη φάση.Τρέχεις στα παμπάλαια για να με πιάσεις και καλά κάπου που στα παραδέχομαι όλα.Έχεις αποκτήσει νοη΄ματα στην ζωή σου
Μην τρέχεις κ κουράζεσαι:τα έγραψα κ στα ξαναγράφω:μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού δρουν ως δολοφόνοι και εννίοτε και ως ιδιωτικός στρατός.
Προφανώς όχι όλοι.Μερίδα είναι ένα μικρό ποσοστό.Σου απάντησα για τέταρη φορά σήμερα.Το άντρας οπότε ψάχτο ανάμεσα στα πόδια σου.
ΟΛΟΙ οι φιλοι μας που ειναι εδω εβγαλαν τα συμπερασματα τους!!!!Προφανώς.Είναι εμφανέστατο ομορφούλη.
Η μόνιμη παράθεση που κάνεις είναι πώς πέρα από το έλλειμμά σου σε αγωγή και παιδεία είναι εμφανές πώς αντιμετωπίζεις καίριο ζήτημα αυτοεκτίμησης και αυτοαπομόνωσης, εξ ου και η μόνιμα υπερβολική, συχνά βίαιη αυτοπροβολή σου με λέξεις, φράσεις, χαρακτηρισμούς, βρισιές που ούτε σε ωφελούν, ούτε -ενδεχομένως- σε χαρακτηρίζουν. Καλύτερα είναι να cool-άρεις, με τον εαυτό σου πρώτα και αν σου μείνουν διάθεση και χρόνος και με τον υπόλοιπο κόσμο.το οτι περνεις επι προσωπικου μια απλη παραθεση των οσων εγραψες σαν παραδειγμα,δειχνει το ποιος εχει προβλημα & ποιος οχι..
δεν ανοιξα κανενα διαλογο μαζι σου..συνεχισε να κλαις & βεβαια μην ξεχασεις να γραφτεις στην οργανωση εναντια στον τζιγκερ γιατι οσο σας κυβερνανε οι καβουρογιαννηδες θα σου ριχνω 4 οποτε αρχιζεις να πιστευεις οτι μπορει να ξεπλυνεις τις προηγουμενες ντροπες..Αυτό είναι και το τελευταίο ποστάρισμά μου σε μη Παναθηναικό thread. Απλά μερικά "παλλικάρια" έχουν φοβερή ευχέρεια να κάνουν κωλοτούμπες..... Το βράδυ βρίζουν και γαμούν τα πάντα και το πρωί αρχίζουν διάλογο......
τι φαρμακευτικη αγωγη να ακολουθησω γιατρε μου???Η μόνιμη παράθεση που κάνεις είναι πώς πέρα από το έλλειμμά σου σε αγωγή και παιδεία είναι εμφανές πώς αντιμετωπίζεις καίριο ζήτημα αυτοεκτίμησης και αυτοαπομόνωσης, εξ ου και η μόνιμα υπερβολική, συχνά βίαιη αυτοπροβολή σου με λέξεις, φράσεις, χαρακτηρισμούς, βρισιές που ούτε σε ωφελούν, ούτε -ενδεχομένως- σε χαρακτηρίζουν. Καλύτερα είναι να cool-άρεις, με τον εαυτό σου πρώτα και αν σου μείνουν διάθεση και χρόνος και με τον υπόλοιπο κόσμο.
αγαπητε μου γιατρε πως καταληξατε στο συμπερσμα οτι δεν γουσταρω-χαιρομαι την ζωη???Δεν είσαι άρρωστος αδερφάκι, καθόλου και με τίποτα. Απλά να cool-άρεις λιγάκι, με την πάρτη σου και με τους άλλους και μετά θα δείς πόσο περισσότερο θα γουστάρεις τη ζωή και τον κόσμο. Φιλικά στο λέω και με αγάπη, δε σου πουλάω εξυπνάδα και καλαμπαλίκι.
Ε, όλη αυτή η επιθετικότητα που εκδηλώνεις αναίτια (και αναιτιολόγητα) δεν παραπέμπει και στον πλέον ευχαριστημένο με τη ζωή, τον κόσμο, τους άλλους, τον ίδιο τον εαυτό του, άνθρωπο.αγαπητε μου γιατρε πως καταληξατε στο συμπερσμα οτι δεν γουσταρω-χαιρομαι την ζωη???
να σαι καλα μαν σ ευχαριστω αλλα εχω καποιες υποχρεωσεις πολυ σοβαρες μεχρι τις 15 φεβρουαριου εδω και δεν μπορω....Psaxnw κατέβα 31/1 Αθήνα.Θα κόψουμε την πίττα μας τα χανούμια.Έλα να σε κεράσουμε κρασί.Θα σου δώσω κ την Φρόσω.Χώρισα κ έχω τη Νανά τώρα.
με ποιο κριτηριο χαρακτηριζεις τις δικες μου ενεργειες σαν επιθετικοτητα & οχι τις δικες σου???οταν πχ σε εχουμε παρακαλεσει απειρες φορες να μην χαρακτηριζεις απαξιωτικα τον προπονητη & τους παικτες του ΘΡΥΛΟΥ & εσυ το συνεχιζεις,ποιος φταιει???Ε, όλη αυτή η επιθετικότητα που εκδηλώνεις αναίτια (και αναιτιολόγητα) δεν παραπέμπει και στον πλέον ευχαριστημένο με τη ζωή, τον κόσμο, τους άλλους, τον ίδιο τον εαυτό του, άνθρωπο.
Αλλά και πάλι, όλα αυτά αποτελούν θεωρίες του κώλου. Απλά, νιώθω πώς πρέπει να cool-άρεις ελαφρώς, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.