Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
δεν συζηταω με παιδακια που οταν σταματαν τα επιχειρηματα βγαζουν τον καλο που εχουν στον εγκεφαλο...οσοι διαβασουν θα καταλαβουν...καληνυχτα και περαστικα και σε σενα...αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τ αυτια μου....τωρα σου χρειαζεται ο χαρακτηρισμος αλλα τι να σε κανω...κριμα και σε ειχα για σοβαρο...μειον αλλος ενας...καληνυχτα!
psaxnw .....όσοι μένουν στην απέξω και είναι και πρόσφατα δαρμένοι και σοδομημένοι λογικό είναι να σκούζουν όλη νύχτα κι όλη μέρα .... γιατι δεν τους καταλαβαίνεις ?
Τους έχει κάνει ο Κόκκαλης άτομα με υπερειδικές ανάγκες ...βοήθεια χρειάζονται και ώμο να κλάψουν όχι αντιπαράθεση ....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οτι πεις..το ποσο σε εχουν πικρανει τα οσα εχω ποσταρει το ξερω..μην μου το επιβεβαιωνεις συνεχως..συνεχισε το κλαψιμο μαζι με ολους τους υπολοιπους που την εχουν δει στραβα μαζι μου..σε εχω συνδεδεμενο ετσι & αλλιως..

πω!πω!μαγκιαααααααααααααααααααααααααα.........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε συ Αλέξανδρε...να μιλάμε σοβαρά!Είναι δυνατόν Ελληνική ομάδα να συγκριθεί με αυτές τις 7-8 υπερομάδες?Κάποτε κοροιδεύατε και κοροιδεύαμε τα βαζέλια που με 2-3 πορείες νομίζανε ότι είναι Ευρωπαική υπερδύναμη!Και τώρα που είχατε αντιπροσωπεία σε μια σύσκεψη σημαίνει ότι γίνατε ισότιμοι με την Ρεάλ?
ρε δεν καταλαβαινεις?
δεν ειχαμε ανιπροσωπεια σε μια συσκεψη απλως...
ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ...
το καταλαβες η να κανω και κακα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
δεν βλεπω να εισαι τοσο ευαισθητος σημερα ομως με τις μαλακιες του βασουλη ?

ετσι ? επειδη ειναι ο μιστερ μαλακια τον προστατευεις ? μας χαρακτηριζει εδω κ ωρα καφρους,επιστημονες-ειρωνικα,τηγανατους κ τα ρεστα αλλα δεν βλεπω warnings.

που εισαι μιστερ αντικειμενικε μου ?

*τα δικα μου ποστ τα διεγραψα για να μην πειτε καμια μαλακια οτι προκαλλω παλι!!!!

Επειδή είσαι παλιός γνώριμος..........διάβασε τη σιωπή μου, απλά!!! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγω δεν διαφωνω μαζι σου συμφωνω
απλα απαντησες απο μονος ΓΙΑΤΙ Η αεκ ειναι μια μικρη Ελληνικη ομαδα
γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΜΑΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ποιος μίλησε για την ΑΕΚ ρε φίλε?Έκανα εγώ κάποια αναφορά για τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες?

Επισκέπτης
Επειδή είσαι παλιός γνώριμος..........διάβασε τη σιωπή μου, απλά!!! ;)
ποιος παλιος γνωριμος ? επειδη κανω κ εγω τα κολπακια μου με τους πελατες κ εχω τιμωρηθει πολλες φορες ?

δεν βλεπω ομως αντικειμενικοτητα. ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw .....όσοι μένουν στην απέξω και είναι και πρόσφατα δαρμένοι και σοδομημένοι λογικό είναι να σκούζουν όλη νύχτα κι όλη μέρα .... γιατι δεν τους καταλαβαίνεις ?
Τους έχει κάνει ο Κόκκαλης άτομα με υπερειδικές ανάγκες ...βοήθεια χρειάζονται και ώμο να κλάψουν όχι αντιπαράθεση ....
γαμησε τα....αμφισβητουν την ουεφα και την φιφα ρε φιλε...ειναι για πολλες κλωτσιες λεμε...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν βλεπω να εισαι τοσο ευαισθητος σημερα ομως με τις μαλακιες του βασουλη ?

ετσι ? επειδη ειναι ο μιστερ μαλακια τον προστατευεις ? μας χαρακτηριζει εδω κ ωρα καφρους,επιστημονες-ειρωνικα,τηγανατους κ τα ρεστα αλλα δεν βλεπω warnings.

που εισαι μιστερ αντικειμενικε μου ?

*τα δικα μου ποστ τα διεγραψα για να μην πειτε καμια μαλακια οτι προκαλλω παλι!!!!

σιγα που σε πειραξε η λεξη καφρος και το τηγανατοι....αν αυτα ειναι βρισιες τοτε τα δικα σου τί ειναι?δολοφονια εν ψυχρω?ελεος ρε παιδι..συνελθε....και τραβα μια βολτουλα να σε φυσηξει ο αγηρ....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος μίλησε για την ΑΕΚ ρε φίλε?Έκανα εγώ κάποια αναφορά για τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες?
Οχι απλα σου απανταω ΕΓΩ
πως φαινονται στα ματια μας οι ομαδουλες σας!!!!
ακριβως ετσι ΤΙΠΟΤΑ!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γαμησε τα....αμφισβητουν την ουεφα και την φιφα ρε φιλε...ειναι για πολλες κλωτσιες λεμε...

η βλακεια ανικητη παντως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. ρε μπας και μας κοροιδευεις και κανεις πλακα? :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε δεν καταλαβαινεις?
δεν ειχαμε ανιπροσωπεια σε μια συσκεψη απλως...
ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ...
το καταλαβες η να κανω και κακα?
Άσε μας ρε φιλαράκο...κάντο κακά!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Θα ενοούσε τα Απίστευτα Εκτωνοτικά Κλαρίνα (Α.Ε.Κ.) .... όντως καμια σχέση με ομάδες  !!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οχι απλα σου απανταω ΕΓΩ
πως φαινονται στα ματια μας οι ομαδουλες σας!!!!
ακριβως ετσι ΤΙΠΟΤΑ!!!!

καπως ετσι μας βλεπουν και μας εξω ομως....ερχεται η τσελσουλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Επισκέπτης
σιγα που σε πειραξε η λεξη καφρος και το τηγανατοι....αν αυτα ειναι βρισιες τοτε τα δικα σου τί ειναι?δολοφονια εν ψυχρω?ελεος ρε παιδι..συνελθε....και τραβα μια βολτουλα να σε φυσηξει ο αγηρ....
στειλε πμ κ θα σου πω τι ειναι τα δικα μου.
σου ειπα κοψε τους χαρακτηρισμους.τουλαχιστον οταν μιλας προσωπικα μαζι μου!
οσο για τον αερα ειμαι στο μπαλκονι του σπιτιου.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
η βλακεια ανικητη παντως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. ρε μπας και μας κοροιδευεις και κανεις πλακα? :headbang:
Ρε φιλε η φραντζη δεν ειναι ανοιχτα τωρα?
τραβα ασχολησου με κατι αλλο αφου δεν το σκαμπαζεις το αθλημα
ασε μας ησυχους......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ νόμιζα ότι ήθελες να μιλήσουμε σοβαρά...καλά κρασιά!
Γιατι λες οτι δεν μιλαω σοβαρα?
Πολυ σοβαρα μιλαω και θελω αντιλογο....
οταν μια ομαδα εχει 35 πρωταθληματα και μια 11 τι διαφορα βλεπεις?
ΧΑΟΤΙΚΗ????

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Που είσαι ρε Ορκα ....σου περάσαν οι αμυγδαλές ...ή απαοφάσισες να τις βγάλεις ?
Αρχηγέ άπλωσε την παλάμη σου ...τράβα ένα δάκτυλο ....και μέτρα ...
Και προσοχή τα λουλούδια όταν κάθεσαι ....είναι φρέσκα !!!!!! :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :birdman:  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom