alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βρε καλως τους απογονους μας ΗΡΘΑΝ!!!!Ε λ ε ο ς
ελα ρε απογονε μου ηρθες?
βρε καλως τους απογονους μας ΗΡΘΑΝ!!!!Ε λ ε ο ς
καταλαβαινεις γιατι σε λεω απογονο ε?Ε λ ε ο ς
Περπατά εις το site όταν οι Λύκοι δεν είναι εδώ .... Η πρασινοσκουφίτσα φάλαινα....βρε καλως τους απογονους μας ΗΡΘΑΝ!!!!
ελα ρε απογονε μου ηρθες?
μην το λες ετσι !!!!!Περπατά εις το site όταν οι Λύκοι δεν είναι εδώ .... Η πρασινοσκουφίτσα φάλαινα....
η βλακεια ανικητη παντως...
υ.γ. ρε μπας και μας κοροιδευεις και κανεις πλακα?
ειστε πραγματικα για λυπηση και οι δυο...σας λυπαμαι...αλλα δυστηχως δεν σας λεει κατι αυτο...εχετε κι οι δυο σας μαθει να σας λυπουντε!!12χρονο είσαι?
στειλε πμ κ θα σου πω τι ειναι τα δικα μου.
σου ειπα κοψε τους χαρακτηρισμους.τουλαχιστον οταν μιλας προσωπικα μαζι μου!
οσο για τον αερα ειμαι στο μπαλκονι του σπιτιου.
Ασε ρε φίλε Πασχάληδες έχουμε γίνει εμεις οι Ολυμπιακοί όλοι οι βαζελίνες έρχονται για αναγνώριση πατρότητας !!!! .... την επόμενη φορά όχι ακάποτο !!!! συλλαμβάνουν εύκολαμην το λες ετσι !!!!!
μονο απογονο!!!!
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!(τιτλος ταινιας)
Ολοι sport.fm radio - έχει εκπομπή ο Γκόντζος . Εγγυημένο γέλιο ...
Ελα ρε απογονε που εισαι?ελβις εσυ εχεις χασει την μπαλα λεμε
ουτε τον νεκρο σας δεν σεβεσαι σημερα
Ρε φιλε η φραντζη δεν ειναι ανοιχτα τωρα?
Πω πω ...αχ και βαχ ....πόρτα ανοίγει πόρτα κλείνειΟλοι sport.fm radio - έχει εκπομπή ο Γκόντζος . Εγγυημένο γέλιο ...
ελβις εσυ εχεις χασει την μπαλα λεμε
ελβις εσυ εχεις χασει την μπαλα λεμε
πανω απο που να δω???αλεξανδρε βλεπε παραπανω
ετσι,βουλωσε το επιτελους.αντε μην σε παρει πρεφα παλι ο πλεζουρ που εισαι η αδυναμια του.καλα..καλα σε αφηνω..μην σου δημιουργησω και ψυχολογικα και εχω τυψεις μετα.
τωρα το απογονοι φυσικα εχει μια αλλη ιστορια,
μακρινη ιστορια
ξερετε εσεις οι ολυμπιακοι
ας μην το συνεχισω
βεβαιως και εχει ΙΣΤΟΡΙΑ 100 χρονια!!!!!τωρα το απογονοι φυσικα εχει μια αλλη ιστορια,
μακρινη ιστορια
ξερετε εσεις οι ολυμπιακοι
ας μην το συνεχισω
και βεβαια για οσους συνεχιζουν να κατηγορουν εμενα σαν τον χειροτερο,θα συμφωνησω μαζι τους επαναλαμβανοντας ομως οτι δεν υπαρχει πολυ & λιγο πουστης..οσοι θελουν να το παιζουν παρθενοπιπιτσες ας συνεχισουν να το κανουν..εγω θα συνεχισω να απανταω σε οσους με τσιγκλανε στα ισια..