Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
εγω να δεις vangog πως τους βλεπω τους απογονους-γαυρους
Από χτες ξέρω Όρκα ...ξέρω πως μας βλέπεις .... τρυφερά στα μάτια με το βλέμα που ζητάει κι άλλο ..... αχορταγε δεν σου φτάσανε τα τέσσερα ?

Επισκέπτης
εσυ δηλαδη ρε ελβις που ξερεις τι παλαμαρι εχει ο πλεασουρ?

οχι ρε φιλε, και ´συ πισωγλεντης? οπως ο πλεασουρ?

το ειδα το παλαμαρι την ωρα που γ@μουσε το νεκρο κωλαρακι της βαζελας.................

πανω κατω δεξια αριστερα του ξεφευγε...........μιλαμε για 25ποντοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

με τρελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

με τρελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καψουρακια ειστε με το θρυλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σας αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τετοιο παλαμαρι δυσκολα βρισκετε στις πιατσες..............

βαζελοτραβελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

σας αγαπαααααααααααααααααααααααααααααααααααωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ρε Elvis θα σταματήσεις επιτέλους !!!
Το παληκάρι είπε χτες πως δεν θα ξανακλάψει μπροστά μας ....τι θες τώρα ?
Τους γαμήσαμε τους γλεντήσαμε ... τι θες να ψάχνουν και εισητήριο για Καζαμπλάνκα

Επισκέπτης

τους το κανω δωρο το εισητηριο

κερναω αποψε εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καποτες δεν ξαναφορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τον πρασινο λαγο γουσταρω ν'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

πελατεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Όχι φόρα καπότα ... γεμίσαμε απογόνους από τη βραδυά του 1-4 & του 3-0

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Γκότζος λέμε .... Όλες οι μεγάλες ομάδες αποκλειστήκαν από το κύπελλο η Μίλαν ο Παναθηναϊκός η Ρεάλ ο Άγιαξ ..... πόσες αρπάξαν 4 δεν λέει ?
Ρε πούτσα λέμε και πάλι πούτσα 32αρα σαν του Λομανά

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Προς όλους τους φίλους βάζελους , αφήστε το θρεντ μας και πηγαίνετε να βοηθήσετε το Γκόντζο γιατί τον έχουν ξεσχίσει.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ομως καταλαβαινω...

οι περισσοτεροι λιμενεργατες, γιδοβοσκοι, λαχαναγορητες

ενταξει, δειχνουν τον απαιτουμενο σεβασμο στον μπροσταρη τον πλεασουρ
Όλοι αυτοί όμως δεν σας σεβάστηκαν εσάς και σαν τον φοράγανε χτες στα λιμάνια στα μαντριά και πάνω σε καφάσια .... ασάλιωτα και αβαζελίνωτα ....
Σεβασμό σας δείχνουμε σήμερα ...... γιατί είστε τα κοριτσάκια μας ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γμτ...πηγα να ξεκινησω να γραψω και μετά όλο διάβαζα κι άλλα...συνοπτικά λοιπόν:
1. Για τον αγώνα. Δεν τον είδα, είμαι Ρουμανία τώρα, αλλά φαίνεται πως στο δεύτερο ημίχρονο τα πατήσαμε τα βαζέλια. Όμως...αν δεν ήταν ρουφήχτρα ο Γκαλίνοβιτς, το γκολ του Τόρο δεν θα είχε μπει ποτέ..τι σκατοπλασε ήταν αυτό γμτ. Συμφωνώ με προλαλήσαντα σχετικά με το τι γίνεται όταν προηγείται ο Ολυμπιακός πάντως. Γενικά φέτος του πάνε οι αντεπιθέσεις καλύτερα από τη φουλ επίθεση.

2. Για τις αντιπαραθέσεις. Όποιος δεν έχει δική του γνώμη σχολιάζει των άλλων...και τελικά καταλήγουμε να γράφονται 50 σελίδες με αντιπαραθέσεις...χαλαρώστε..ποδόσφαιρο είναι και κανείς μας δεν κερδίζει λεφτά από τις νίκες της εκάστοτε ομάδας (εκτός στοιχήματος εννοώ). Αυτοί που κερδίζουν λεφτουδάκια είναι φίλοι μεταξύ τους και πίνουν τους καφέδες τους μαζί.

3. Η ΟΥΕΦΑ έβαλε μαζί συλλόγους που εκτός από ιστορία στη χώρα τους και ευρωπαϊκή παρουσία, να είναι και εύρωστοι οικονομικά και να ξοδεύουνε σε μεταγραφές. Ο παναθηναϊκός δεν καλύπτει όπως και η ΑΕΚ καμία τέτοια προΥποθεση, καθώς ο Ολυμπιακός όσο και να τους πονάει είναι τα τελευταία 11 χρόνια παρών σε Champions League, οι άλλοι είναι στη χάση και στη βρέξη. Είναι τόσο επιτυχημένος όσο και η Ρέιντζερς που μπήκαν στο κλαμπ, αλλά προφανώς πιο επιτυχημένος από τα βαζελοχανούμια.

4. Το ποιόν ορισμένων φαίνεται από τους ναζιστικού τύπου διαχωρισμούς ταξικούς, χωρικούς κλπ. Απίστευτο: Δεν ήξερα πως αυτοί που μένουν Κορυδαλλό, Νίκαια κλπ είναι μικρότεροι ταξικά και δεν έχουν δικαιώματα. Δεν ήξερα πως ανάλογα με το πού μένει κάποιος χαρακτηρίζεται. Και επειδή το δικό μου πατρικό είναι Πεύκη αλλά μένω Νίκαια, εγώ τελικά είμαι μπασκλασαρία ή μπουρζουαζία; Δεν κατάλαβα. Και ποιος παπάρας θα με κρίνει ανάλογα με το πού μένω βρε τυχάρπαστε αλαζόνα Βάσο; Αν έχετε αυτή την άποψη για τις περιοχές αυτές να τους κλείσετε τους συνδέσμους σας του Κορυδαλλού και της Νίκαιας παπαρόφωνα και και φραμπαλολόγα ταληροφονιάδικα Τζιγγερόσκυλα.

5. Για το Θάνατο του παλικαριού. Να είναι ελαφρό το χώμα όπως και κάθε άλλου ανθρώπου που χάνεται άδικα. Επειδή ορισμένοι είναι στόκοι (στο γήπεδο, στο δρόμο με το αυτοκίνητο, οπουδήποτε...) χάνουν συνάνθρωποί μας τη ζωή τους.Δεν υπάρχει κατηγοριοποίηση στο θάνατο και η εκδίκηση δεν φέρνει πίσω τον άνθρωπο. Αυτό που είναι όμως απίστευτο είναι το πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε η Αστυνομία να προστατεύει τα συμφέροντα των ΠΑΕ, που δεν είναι τίποτα άλλο από ιδιωτικές εταιρίες. Ως πότε θα ζούμε στη σκλαβιά αυτού του ελληνικού κωλοκράτους γμτ που όλα περνούν και ξεχνιόνται.

6. Προσωπική τοποθέτηση: Ποτέ δεν θα έμπαινα σε φορουμ αλλοθρήσκων για να γράψω. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλες οπαδικές παρατάξεις. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου...και οι ΠΟΑ-ΑΕΚ αυτό το πρόβλημα έχουνε. Ξέρουν μόνο να βρίζουν, να κλαίνε και να ειρωνεύονται...τον Ολυμπιακό. Αλλά την καμπούρα τους...ουτε στον καθρέφτη. Και γι΄αυτό το λόγο θα χάνουν τα κυπελάκια.

7. Το να βρίζω κάποιον είναι εύκολη λύση. Το να τον πείσω πως έχω καλύτερη ομάδα από τη δική του είναι ανέφικτο γιατί δεν το παραδέχεται. Το να τον σκίσω μέσα στο γήπεδο και να του αλλάξω τα φώτα...προφανώς από προχθές φάνηκε για άλλη μια φορά πως με τον ΠΑΟ είναι εύκολο.

8. Έψαχνα όλη την αγορά για καρότα, αλλά μου είπαν πως εξαντλήθηκαν. Πήγανε λέει κάτι μεγάλες ποσότητες σε καταφύγια. ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για να μην ξεχνιόμαστε και αποπροσανατολιζόμαστε. Ωραία παίζουμε εντός γηπέδου, να ποιοι παίζουνε καλά εκτός γηπέδου...το πρωτάθλημα έχει πολλυυυυ δρόμο....και ο παπαροραλίστας έχει βάλει όλα τα μέσα να το πάρει φέτος....διαβάστε....

Εισαγγελικές συστάσεις στον "Τζίγγερ"
Τρίτη 17:50 - ανανέωση: Τετάρτη 11:11

Ότι, δηλαδή, πρόκειται για μια φράση που ειπώθηκε σε στενό «οικογενειακό» περιβάλλον και όχι για δημόσια τοποθέτηση. Επανέλαβε επίσης πως ο ίδιος έχει ταχθεί εναντίον της βίας στα γήπεδα με συγκεκριμένες κινήσεις, ανεξάρτητα αν πολλές φορές αυτό δυσαρεστεί του φίλους ακόμα και της ίδιας της ομάδας του.

Στον αντίποδα, ο εισαγγελέας του έκανε συστάσεις για την «απρόσεκτη» συμπεριφορά του αλλά δεν έκρινε πως το θέμα πρέπει να πάρει περισσότερες διαστάσεις. Να σημειωθεί, πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Πούλιος, είχε διατάξει την σχετική έρευνα την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να εξακριβωθεί το αν τα όσα ειπώθηκαν από τον «Τζίγγερ» εμπίπτουν στο αδίκημα της εξώθησης φιλάθλων σε βιαιότητες στους αθλητικούς χώρους.

Συντάκτης: sportdog team

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μια παρακληση σε ολους τους συγαυρους
μπηκα μετα απο 24ωρες στο θρεντ μετα απο την ψωλια στους κοτολαγους και ειχα 23 σελιδες να διαβασω απο τις οποιες οι μισες ηταν αντιπαραθεση για το παληκαρι που εφυγε,ενω δεν εχει καμια σχεση τελικα με οπαδικα και οι αλλες μισες ηταν αντιπαραθεση χωρις λογο και σε ασχετα θεματα με τους γνωστους σπασαρχιδες του θρεντ.ημαρτον ρε πουστη μου τι τσιμπατε με τους μαλακες,ας ασχολουμαστε με την ομαδαρα μας και τα γαμησια που ριχνει στους αλλους και τους εχει δημιουργησει τετοια κομπλεξ.εχουν καταφερει με τις πουστιες να γαμανε το θρεντ,αγνοηστε τους μπας και μας αφησουν σε ησυχια.ο βασος ολο για επιπεδο μιλαει διαφορες τετοιες μαλακιες,η ορκα μετα απο τετοια πουτσα βγηκε και μιλησε για ευρωπη πριν τα διπλα για να ασχοληθουμε.ειναι για τον πουτσο και οσο και να μας προκαλουν δεν τους γαμαμε πιο σκληρα γιατι δεν θα το αντεξουν,εχουν εθιστει στην κοκκινη πουτσα και την ζητανε συνεχως.αγνοηστε τους κομπλεξικους δεν αλλαζουν :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ιδέα μου είναι ή μετά το πόστ μου σταμάτησαν όλοι να γράφουνε;
Είπαμε να να γράφουμε παπαριές με ελευθερία λόγου...αλλά δεν ήθελα να σκοτώσω το θρεντ..
Αδέρφια...συγγνώμη...δεν θα το ξανακάνω...μη φεύγετε, μη με αφήνετε μόνο... :2funny: :2funny: :crazy: :grouphug: :hmm:

Επισκέπτης
[size=15pt]η ορκα[/size] μετα απο τετοια πουτσα βγηκε και μιλησε για ευρωπη πριν τα διπλα για να ασχοληθουμε.[size=20pt]ειναι για τον πουτσο και οσο και να μας προκαλουν δεν τους γαμαμε πιο σκληρα γιατι δεν θα το αντεξουν,εχουν εθιστει στην κοκκινη πουτσα και την ζητανε συνεχως.[/size]αγνοηστε τους κομπλεξικους δεν αλλαζουν :jerking:
καλημερα παιχτουρες..οσο για τους αλλοθρησκους,απλα τους αφιερωνω την φωτο..
miazoipelatesgr6.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα μάγκες οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου!!!!

Τελείωσαν τα πανηγύρια   για το παιχνίδι με την ποα (ροζ φανέλα)
και μπροστά μας έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος με την ποα β (μαύρη φανέλα πιο sexy)

Πρέπει να το πάρουμε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό!!!!

Ξερώ ότι ο Θρύλος είναι η μονή Ελληνική Ομάδα που είναι μέσα στους και  ΤΡΕΙΣ στόχους της !!!!
αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα!!!

Με ανησυχεί ότι χαθήκαν εύκολα γκολ στο ματς με την πόα
μπορούσαμε ένα 7 , 8 -0 αλλά πουλούσαμε το εύκολο γκολ κρίμα!!!!!

Ξερω οτι ο Θρυλος ειναι η μονη Ελληνικη Ομαδα που ειναι μεσα στους και  ΤΡΕΙΣ στοχους της !!!!
αλλα δεν εχει τελειωσει τιποτα!!!

Με ανυσηχει οτι χαθηκαν ευκολα γκολ στο ματς με την ποα
μπορουσαμε ενα 7 , 8 -0 αλλα πουλουσαμε το ευκολο γκολ κριμα!!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον κυριο κακο!!!
που οσο το ματς ηταν στο 1-0 σφυριζε 20-80!!!!!!!!

Επισκέπτης
Καλημέρα μάγκες οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου!!!!

Τελείωσαν τα πανηγύρια   για το παιχνίδι με την ποα (ροζ φανέλα)
και μπροστά μας έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος με την ποα β (μαύρη φανέλα πιο sexy)

Πρέπει να το πάρουμε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό!!!!

Ξερώ ότι ο Θρύλος είναι η μονή Ελληνική Ομάδα που είναι μέσα στους και  ΤΡΕΙΣ στόχους της !!!!
αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα!!!

Με ανησυχεί ότι χαθήκαν εύκολα γκολ στο ματς με την πόα
μπορούσαμε ένα 7 , 8 -0 αλλά πουλούσαμε το εύκολο γκολ κρίμα!!!!!

Ξερω οτι ο Θρυλος ειναι η μονη Ελληνικη Ομαδα που ειναι μεσα στους και  ΤΡΕΙΣ στοχους της !!!!
αλλα δεν εχει τελειωσει τιποτα!!!

Με ανυσηχει οτι χαθηκαν ευκολα γκολ στο ματς με την ποα
μπορουσαμε ενα 7 , 8 -0 αλλα πουλουσαμε το ευκολο γκολ κριμα!!!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον κυριο κακο!!!
που οσο το ματς ηταν στο 1-0 σφυριζε 20-80!!!!!!!!
εγω ξερω(διαβαζοντας τα θρεντς των αλλοθρησκων)οτι αρχισε παλι η γνωστη κλαψομουνιαση..οι μεν κλαιγονται για την 4αρα,οι δε για την τιμωρια του μπακαλογατου ζηκου..τιθεται εκ νεου λοιπον,το γνωστο ερωτημα..ποιος μοιραζει χαρτομαντηλα αυτη την εβδομαδα???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενώ εσείς δεν κλαίγατε κ ακόμα κλαίει ο Αλέξανδρος για την διαιτησία ε;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ενώ εσείς δεν κλαίγατε κ ακόμα κλαίει ο Αλέξανδρος για την διαιτησία ε;
Τωρα ποιος ασχολείται με ποιον?
θελεις να σου απαντησω?
γιατι χρησιμοποιεις το nic μου?
Τραβα κλαψε στην γωνια σου
γιατι καταλαβαινεις οτι πλησιαζει η ωρα που θα ξαναπαιξουμε...
και ξερεις τι θα γινει ε???
ξερεις,ξερεις.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Aφού ακόμα κλαις για την διαιτησία,εσένα θα χρησιμοποιήσω,τι να κάνω αφού μου δίνεις το ερέθισμα.

Και για την ιστορία ,όχι ότι σημαίνει κα΄τι,το άτυχο παλληκάρι που σκοτώθηκε ,καμμία σχέση δεν είχε με βία μεταξύ οπαδών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom