Γμτ...πηγα να ξεκινησω να γραψω και μετά όλο διάβαζα κι άλλα...συνοπτικά λοιπόν:
1. Για τον αγώνα. Δεν τον είδα, είμαι Ρουμανία τώρα, αλλά φαίνεται πως στο δεύτερο ημίχρονο τα πατήσαμε τα βαζέλια. Όμως...αν δεν ήταν ρουφήχτρα ο Γκαλίνοβιτς, το γκολ του Τόρο δεν θα είχε μπει ποτέ..τι σκατοπλασε ήταν αυτό γμτ. Συμφωνώ με προλαλήσαντα σχετικά με το τι γίνεται όταν προηγείται ο Ολυμπιακός πάντως. Γενικά φέτος του πάνε οι αντεπιθέσεις καλύτερα από τη φουλ επίθεση.
2. Για τις αντιπαραθέσεις. Όποιος δεν έχει δική του γνώμη σχολιάζει των άλλων...και τελικά καταλήγουμε να γράφονται 50 σελίδες με αντιπαραθέσεις...χαλαρώστε..ποδόσφαιρο είναι και κανείς μας δεν κερδίζει λεφτά από τις νίκες της εκάστοτε ομάδας (εκτός στοιχήματος εννοώ). Αυτοί που κερδίζουν λεφτουδάκια είναι φίλοι μεταξύ τους και πίνουν τους καφέδες τους μαζί.
3. Η ΟΥΕΦΑ έβαλε μαζί συλλόγους που εκτός από ιστορία στη χώρα τους και ευρωπαϊκή παρουσία, να είναι και εύρωστοι οικονομικά και να ξοδεύουνε σε μεταγραφές. Ο παναθηναϊκός δεν καλύπτει όπως και η ΑΕΚ καμία τέτοια προΥποθεση, καθώς ο Ολυμπιακός όσο και να τους πονάει είναι τα τελευταία 11 χρόνια παρών σε Champions League, οι άλλοι είναι στη χάση και στη βρέξη. Είναι τόσο επιτυχημένος όσο και η Ρέιντζερς που μπήκαν στο κλαμπ, αλλά προφανώς πιο επιτυχημένος από τα βαζελοχανούμια.
4. Το ποιόν ορισμένων φαίνεται από τους ναζιστικού τύπου διαχωρισμούς ταξικούς, χωρικούς κλπ. Απίστευτο: Δεν ήξερα πως αυτοί που μένουν Κορυδαλλό, Νίκαια κλπ είναι μικρότεροι ταξικά και δεν έχουν δικαιώματα. Δεν ήξερα πως ανάλογα με το πού μένει κάποιος χαρακτηρίζεται. Και επειδή το δικό μου πατρικό είναι Πεύκη αλλά μένω Νίκαια, εγώ τελικά είμαι μπασκλασαρία ή μπουρζουαζία; Δεν κατάλαβα. Και ποιος παπάρας θα με κρίνει ανάλογα με το πού μένω βρε τυχάρπαστε αλαζόνα Βάσο; Αν έχετε αυτή την άποψη για τις περιοχές αυτές να τους κλείσετε τους συνδέσμους σας του Κορυδαλλού και της Νίκαιας παπαρόφωνα και και φραμπαλολόγα ταληροφονιάδικα Τζιγγερόσκυλα.
5. Για το Θάνατο του παλικαριού. Να είναι ελαφρό το χώμα όπως και κάθε άλλου ανθρώπου που χάνεται άδικα. Επειδή ορισμένοι είναι στόκοι (στο γήπεδο, στο δρόμο με το αυτοκίνητο, οπουδήποτε...) χάνουν συνάνθρωποί μας τη ζωή τους.Δεν υπάρχει κατηγοριοποίηση στο θάνατο και η εκδίκηση δεν φέρνει πίσω τον άνθρωπο. Αυτό που είναι όμως απίστευτο είναι το πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε η Αστυνομία να προστατεύει τα συμφέροντα των ΠΑΕ, που δεν είναι τίποτα άλλο από ιδιωτικές εταιρίες. Ως πότε θα ζούμε στη σκλαβιά αυτού του ελληνικού κωλοκράτους γμτ που όλα περνούν και ξεχνιόνται.
6. Προσωπική τοποθέτηση: Ποτέ δεν θα έμπαινα σε φορουμ αλλοθρήσκων για να γράψω. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλες οπαδικές παρατάξεις. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου...και οι ΠΟΑ-ΑΕΚ αυτό το πρόβλημα έχουνε. Ξέρουν μόνο να βρίζουν, να κλαίνε και να ειρωνεύονται...τον Ολυμπιακό. Αλλά την καμπούρα τους...ουτε στον καθρέφτη. Και γι΄αυτό το λόγο θα χάνουν τα κυπελάκια.
7. Το να βρίζω κάποιον είναι εύκολη λύση. Το να τον πείσω πως έχω καλύτερη ομάδα από τη δική του είναι ανέφικτο γιατί δεν το παραδέχεται. Το να τον σκίσω μέσα στο γήπεδο και να του αλλάξω τα φώτα...προφανώς από προχθές φάνηκε για άλλη μια φορά πως με τον ΠΑΟ είναι εύκολο.
8. Έψαχνα όλη την αγορά για καρότα, αλλά μου είπαν πως εξαντλήθηκαν. Πήγανε λέει κάτι μεγάλες ποσότητες σε καταφύγια. ....