You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Α ναι το ειχα ξεχασει οτι εισαι και εισαγγελεας και ντεντεκτιβ και Δικαστης!!!!Και για την ιστορία ,όχι ότι σημαίνει κα΄τι,το άτυχο παλληκάρι που σκοτώθηκε ,καμμία σχέση δεν είχε με βία μεταξύ οπαδών.
Εβγαλες πορισμα κυριε προεδρε?
μιλας εσυ που η κλαψα ειναι η δευτερη φυση σου?Aφού ακόμα κλαις για την διαιτησία,εσένα θα χρησιμοποιήσω,τι να κάνω αφού μου δίνεις το ερέθισμα.
ειναι ο μισος εαυτος σου??
ε οχι !!!
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ......
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το πε η αστυνομία.Είσαι εσύ μήπως ντέτεκτιβ κ ξέρεις καλύτερα από την αστυνομία;;;;
Άντε σοβαρέψου ανώριμε οπαδίσκε μια φορά που τα βλέπεις όλα όπως θες.
τι εννοει ο global?Σταθερη κινηση προς την εξοδο
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στο ειπε εσενα η αστυνομια ?Το πε η αστυνομία.Είσαι εσύ μήπως ντέτεκτιβ κ ξέρεις καλύτερα από την αστυνομία;;;;
γιατι εγω ακουσα οτι το ψαχνει ακομα
αλλα θα μου πεις κοντζαμ εισαγγελεας σε εσενα δινουν αναφορα!!!!!
[size=20pt]ανωριμε οπαδισκε[/size]????
ποιος εισαι ο [size=20pt]Περιάνδρος Πώποτας[/size] δημαρχος στο κολοκοτρωνιτσι ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ???????????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ!!!!!!!
Επισκέπτης
ρε σύντροφε συγνώμη που παρεμβαίνω εδώ αλλά ανταλλάσσετε χαρακτηρισμούς για ένα γεγονός που έγινε στην Λούτσα και έχει σχέση ο νεκρός να είναι φίλος του ΟΣΦΠ πάμε τώρα να αναδείξουμε ήρωες? αφού το είπε καθαρά η αστυνομία ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών και ρουφιανιά του θύματος στην αστυνομία.Α ναι το ειχα ξεχασει οτι εισαι και εισαγγελεας και ντεντεκτιβ και Δικαστης!!!!
Εβγαλες πορισμα κυριε προεδρε?
μιλας εσυ που η κλαψα ειναι η δευτερη φυση σου?
ειναι ο μισος εαυτος σου??
ε οχι !!!
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ......
Επισκέπτης
καλύτερα να φύγουμε από εδώ μέσα τα υπόλοιπα στα εξηγώ στο πμ.τι εννοει ο global?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
2 μέτρα κ 2 σταθμά εδώ μέσα.ΠΑΝΤΑ.
Νίκο πολλά δίκια τελικά έχεις αδερφέ μου.
Αεκτζήδες μακριά από το γαύρικο ,υπάρχει κίνδυνος να σας διαγράψουν οι ΄΄δίκαιοι΄΄ υπεύθυνοι κ ας μην βρίζετε.
Αεκτζήδες μακριά από το γαύρικο ,υπάρχει κίνδυνος να σας διαγράψουν οι ΄΄δίκαιοι΄΄ υπεύθυνοι κ ας μην βρίζετε.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε σεις πατε καλα?2 μέτρα κ 2 σταθμά εδώ μέσα.ΠΑΝΤΑ.
τι εχετε συνδρομο κυνηγημενου?
σας εβρισε κανεις?
με το υφος που γραφεις σου απαντω?
δεν εισαστε καλα ρε μαγκες !!!!!
sorry κιολας!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ρε σεις πατε καλα?
σας εβρισε κανεις?
sorry κιολας!!!!
ρε σεις πατε καλα?
σας εβρισε κανεις?
sorry κιολας!!!!
Αγορίνα μου μην πιάνεσαι.Σε άλλον πήγαινε το μήνυμα μου σε αυτόν που έλεγε για βήμα προς έξοδο....και ακόμα ψάχνω το γιατί.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και που το ξερεις οτι πηγαινε για σενα και οχι για μενα?Αγορίνα μου μην πιάνεσαι.Σε άλλον πήγαινε το μήνυμα μου σε αυτόν που έλεγε για βήμα προς έξοδο....και ακόμα ψάχνω το γιατί.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
και που το ξερεις οτι πηγαινε για σενα και οχι για μενα?
και που το ξερεις οτι πηγαινε για σενα και οχι για μενα?
Έτσι φαντάζομαι κ υποθέτω.
Επισκέπτης
σύντροφε Αλέξανδρε απάντησε σε εμένα στην ερμηνεία που έδωσα στο ποστ του μοντ. και μάλιστα του είπα σε πμ για κάποιον Αλβανό με γυαλιά γκακστερικά που συναντήσαμε κάποτε και το έπιασε.και που το ξερεις οτι πηγαινε για σενα και οχι για μενα?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ολα καλα Συντροφε...σύντροφε Αλέξανδρε απάντησε σε εμένα στην ερμηνεία που έδωσα στο ποστ του μοντ. και μάλιστα του είπα σε πμ για κάποιον Αλβανό με γυαλιά γκακστερικά που συναντήσαμε κάποτε και το έπιασε.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κοβάσεβιτς και του χρόνου!!!
Ο Σέρβος επιθετικός συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς χτες το πρωί, κατά τις 9:30, στα γραφεία του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου.
Ο ίδιος ήταν με τον δικηγόρο του και τον μάνατζερ του. Η διάρκεια της συζήτησης ήταν μικρή και αυτό δείχνει πως συμφώνησαν γρήγορα. Ο παίκτης ζητάει μια αύξηση 20% στο συμβόλαιο του, δηλαδή από τις 600.000 ευρώ που παίρνει τώρα, θα πάρει 750.000 ευρώ.
Ο παίκτης βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ χαμογελαστός. Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Μετά τον Κοβάσεβιτς, σειρά έχει ο «Ιέρο», ο «Τζόλε» και ο Νικοπολίδης. Να πούμε πως ο Στολτίδης θα αυξήσει τις αποδοχές του και θα κλείσει διετές συμβόλαιο. Οι άλλοι δύο θα κάνουν μονοετές συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα.
Ο Σέρβος επιθετικός συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς χτες το πρωί, κατά τις 9:30, στα γραφεία του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου.
Ο ίδιος ήταν με τον δικηγόρο του και τον μάνατζερ του. Η διάρκεια της συζήτησης ήταν μικρή και αυτό δείχνει πως συμφώνησαν γρήγορα. Ο παίκτης ζητάει μια αύξηση 20% στο συμβόλαιο του, δηλαδή από τις 600.000 ευρώ που παίρνει τώρα, θα πάρει 750.000 ευρώ.
Ο παίκτης βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ χαμογελαστός. Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Μετά τον Κοβάσεβιτς, σειρά έχει ο «Ιέρο», ο «Τζόλε» και ο Νικοπολίδης. Να πούμε πως ο Στολτίδης θα αυξήσει τις αποδοχές του και θα κλείσει διετές συμβόλαιο. Οι άλλοι δύο θα κάνουν μονοετές συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τα είπαν όλα!!!
Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συζήτηση για περίπου δύο ώρες με τον γιο του, Πέτρο, τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τον Ίλια Ίβιτς και τον Τάκη Λεμονή.
Το πρώτο θέμα που βγήκε από την συζήτηση ήταν πως δεν θα κάνουν άλλες μεταγραφές, για την περίοδο του Ιανουαρίου. Όσο για το καλοκαίρι υπάρχουν ονόματα, τα οποία συζητήθηκαν και εξετάστηκαν εν όψει καλοκαιριού. Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος από τον ελληνικό χώρο και ο Γιένσεν από το εξωτερικό. Η ομάδα έχει κάνει πρόταση στον τελευταίο για να υπογράψει συμβόλαιο από τώρα εν όψει της νέας σεζόν.
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού φάνηκε τρομερά ενοχλημένος με την διαιτησία κυρίως για όσα έγιναν την Κυριακή, αλλά και σε άλλα ματς. Αυτό που τους ενοχλεί πιο πολύ είναι πως μετά από τέτοια λάθη οι διαιτητές παίρνουν καλές βαθμολογίες.
Υπάρχει πιθανότητα ο κ. Κόκκαλης να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, αλλά το θέμα δεν θα πάει στα άκρα επειδή η ομάδα διέσυρε προχτές τον Παναθηναϊκό.
Μίχελιτς
Ένας παλιός γνώριμος των «ερυθρολεύκων», ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς, που έχει την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Μάριμπορ δήλωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Βαλένθια, αλλά έχει μιλήσει με την Πόρτο και τον Ολυμπιακό.
Να συμπληρώσουμε πως ο 19χρονος παίκτης κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ και ο Ζάχοβιτς έχει πολύ καλή γνώμη για τον νεαρό. «Θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ξέρω ότι τα χρήματα είναι πολλά, αλλά δεν θα τον δώσουμε φτηνά».
Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συζήτηση για περίπου δύο ώρες με τον γιο του, Πέτρο, τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τον Ίλια Ίβιτς και τον Τάκη Λεμονή.
Το πρώτο θέμα που βγήκε από την συζήτηση ήταν πως δεν θα κάνουν άλλες μεταγραφές, για την περίοδο του Ιανουαρίου. Όσο για το καλοκαίρι υπάρχουν ονόματα, τα οποία συζητήθηκαν και εξετάστηκαν εν όψει καλοκαιριού. Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος από τον ελληνικό χώρο και ο Γιένσεν από το εξωτερικό. Η ομάδα έχει κάνει πρόταση στον τελευταίο για να υπογράψει συμβόλαιο από τώρα εν όψει της νέας σεζόν.
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού φάνηκε τρομερά ενοχλημένος με την διαιτησία κυρίως για όσα έγιναν την Κυριακή, αλλά και σε άλλα ματς. Αυτό που τους ενοχλεί πιο πολύ είναι πως μετά από τέτοια λάθη οι διαιτητές παίρνουν καλές βαθμολογίες.
Υπάρχει πιθανότητα ο κ. Κόκκαλης να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, αλλά το θέμα δεν θα πάει στα άκρα επειδή η ομάδα διέσυρε προχτές τον Παναθηναϊκό.
Μίχελιτς
Ένας παλιός γνώριμος των «ερυθρολεύκων», ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς, που έχει την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Μάριμπορ δήλωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Βαλένθια, αλλά έχει μιλήσει με την Πόρτο και τον Ολυμπιακό.
Να συμπληρώσουμε πως ο 19χρονος παίκτης κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ και ο Ζάχοβιτς έχει πολύ καλή γνώμη για τον νεαρό. «Θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ξέρω ότι τα χρήματα είναι πολλά, αλλά δεν θα τον δώσουμε φτηνά».
Επισκέπτης
παλι με τα σαπακια θα παιζουμε του χρονου???Κοβάσεβιτς και του χρόνου!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις