Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
20
Πόντοι
0
παμε τωρα και κατω στον παο β ,στο παραρτημα ,να ριξουμε αλλη μια τεσσαρα για να μαστε παλι πρωτοι.Να αποκατασταθει η ταξη!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για την ιστορία ,όχι ότι σημαίνει κα΄τι,το άτυχο παλληκάρι που σκοτώθηκε ,καμμία σχέση δεν είχε με βία μεταξύ οπαδών.
Α ναι το ειχα ξεχασει οτι εισαι και εισαγγελεας και ντεντεκτιβ και Δικαστης!!!!
Εβγαλες πορισμα κυριε προεδρε?

Aφού ακόμα κλαις για την διαιτησία,εσένα θα χρησιμοποιήσω,τι να κάνω αφού μου δίνεις το ερέθισμα.
μιλας εσυ που η κλαψα ειναι η δευτερη φυση σου?
ειναι ο μισος εαυτος σου??
ε οχι !!!
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το πε η αστυνομία.Είσαι εσύ μήπως ντέτεκτιβ κ ξέρεις καλύτερα από την αστυνομία;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε σοβαρέψου ανώριμε οπαδίσκε μια φορά που τα βλέπεις όλα όπως θες.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Σταθερη κινηση προς την εξοδο

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το πε η αστυνομία.Είσαι εσύ μήπως ντέτεκτιβ κ ξέρεις καλύτερα από την αστυνομία;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε σοβαρέψου ανώριμε οπαδίσκε μια φορά που τα βλέπεις όλα όπως θες.
Στο ειπε εσενα η αστυνομια ?
γιατι εγω ακουσα οτι το ψαχνει ακομα
αλλα θα μου πεις κοντζαμ εισαγγελεας σε  εσενα δινουν αναφορα!!!!!

[size=20pt]ανωριμε οπαδισκε[/size]????
ποιος εισαι ο [size=20pt]Περιάνδρος Πώποτας[/size] δημαρχος στο κολοκοτρωνιτσι ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ???????????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ!!!!!!!

Επισκέπτης
Α ναι το ειχα ξεχασει οτι εισαι και εισαγγελεας και ντεντεκτιβ και Δικαστης!!!!
Εβγαλες πορισμα κυριε προεδρε?
μιλας εσυ που η κλαψα ειναι η δευτερη φυση σου?
ειναι ο μισος εαυτος σου??
ε οχι !!!
ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ......
ρε σύντροφε συγνώμη που παρεμβαίνω εδώ αλλά ανταλλάσσετε χαρακτηρισμούς για ένα γεγονός που έγινε στην Λούτσα και έχει σχέση ο νεκρός να είναι φίλος του ΟΣΦΠ πάμε τώρα να αναδείξουμε ήρωες? αφού το είπε καθαρά η αστυνομία ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών και ρουφιανιά του θύματος στην αστυνομία. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
2 μέτρα κ 2 σταθμά εδώ μέσα.ΠΑΝΤΑ.
Νίκο πολλά δίκια τελικά έχεις αδερφέ μου.

Αεκτζήδες μακριά από το γαύρικο ,υπάρχει κίνδυνος να σας διαγράψουν οι ΄΄δίκαιοι΄΄ υπεύθυνοι κ ας μην βρίζετε.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
2 μέτρα κ 2 σταθμά εδώ μέσα.ΠΑΝΤΑ.
Νίκο πολλά δίκια τελικά έχεις αδερφέ μου.

Αεκτζήδες μακριά από το γαύρικο ,υπάρχει κίνδυνος να σας διαγράψουν οι ΄΄δίκαιοι΄΄ υπεύθυνοι κ ας μην βρίζετε.
ρε σεις πατε καλα?
τι εχετε συνδρομο κυνηγημενου?
σας εβρισε κανεις?
με το υφος που γραφεις σου απαντω?
δεν εισαστε καλα ρε μαγκες !!!!!
sorry κιολας!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε σεις πατε καλα?
σας εβρισε κανεις?
sorry κιολας!!!!
ρε σεις πατε καλα?
σας εβρισε κανεις?
sorry κιολας!!!!

Αγορίνα μου μην πιάνεσαι.Σε άλλον πήγαινε το μήνυμα μου σε αυτόν που έλεγε για βήμα προς έξοδο....και ακόμα ψάχνω το γιατί.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αγορίνα μου μην πιάνεσαι.Σε άλλον πήγαινε το μήνυμα μου σε αυτόν που έλεγε για βήμα προς έξοδο....και ακόμα ψάχνω το γιατί.
και που το ξερεις οτι πηγαινε για σενα και οχι για μενα?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω ρωτησα αλλα απαντηση δεν πηρα.....?
αριον περιμενω πμ!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Επισκέπτης
και που το ξερεις οτι πηγαινε για σενα και οχι για μενα?
σύντροφε Αλέξανδρε απάντησε σε εμένα στην ερμηνεία που έδωσα στο ποστ του μοντ. και μάλιστα του είπα σε πμ για κάποιον Αλβανό με γυαλιά γκακστερικά που συναντήσαμε κάποτε και το έπιασε.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σύντροφε Αλέξανδρε απάντησε σε εμένα στην ερμηνεία που έδωσα στο ποστ του μοντ. και μάλιστα του είπα σε πμ για κάποιον Αλβανό με γυαλιά γκακστερικά που συναντήσαμε κάποτε και το έπιασε.
ολα καλα Συντροφε...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κοβάσεβιτς και του χρόνου!!!
Ο Σέρβος επιθετικός συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς χτες το πρωί, κατά τις 9:30, στα γραφεία του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου.

Ο ίδιος ήταν με τον δικηγόρο του και τον μάνατζερ του. Η διάρκεια της συζήτησης ήταν μικρή και αυτό δείχνει πως συμφώνησαν γρήγορα. Ο παίκτης ζητάει μια αύξηση 20% στο συμβόλαιο του, δηλαδή από τις 600.000 ευρώ που παίρνει τώρα, θα πάρει 750.000 ευρώ.
Ο παίκτης βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ χαμογελαστός. Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Μετά τον Κοβάσεβιτς, σειρά έχει ο «Ιέρο», ο «Τζόλε» και ο Νικοπολίδης. Να πούμε πως ο Στολτίδης θα αυξήσει τις αποδοχές του και θα κλείσει διετές συμβόλαιο. Οι άλλοι δύο θα κάνουν μονοετές συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τα είπαν όλα!!!
Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συζήτηση για περίπου δύο ώρες με τον γιο του, Πέτρο, τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τον Ίλια Ίβιτς και τον Τάκη Λεμονή.

Το πρώτο θέμα που βγήκε από την συζήτηση ήταν πως δεν θα κάνουν άλλες μεταγραφές, για την περίοδο του Ιανουαρίου. Όσο για το καλοκαίρι υπάρχουν ονόματα, τα οποία συζητήθηκαν και εξετάστηκαν εν όψει καλοκαιριού. Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος από τον ελληνικό χώρο και ο Γιένσεν από το εξωτερικό. Η ομάδα έχει κάνει πρόταση στον τελευταίο για να υπογράψει συμβόλαιο από τώρα εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού φάνηκε τρομερά ενοχλημένος με την διαιτησία κυρίως για όσα έγιναν την Κυριακή, αλλά και σε άλλα ματς. Αυτό που τους ενοχλεί πιο πολύ είναι πως μετά από τέτοια λάθη οι διαιτητές παίρνουν καλές βαθμολογίες.

Υπάρχει πιθανότητα ο κ. Κόκκαλης να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, αλλά το θέμα δεν θα πάει στα άκρα επειδή η ομάδα διέσυρε προχτές τον Παναθηναϊκό.

Μίχελιτς

Ένας παλιός γνώριμος των «ερυθρολεύκων», ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς, που έχει την θέση του τεχνικού διευθυντή στην Μάριμπορ δήλωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Βαλένθια, αλλά έχει μιλήσει με την Πόρτο και τον Ολυμπιακό.

Να συμπληρώσουμε πως ο 19χρονος παίκτης κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ και ο Ζάχοβιτς έχει πολύ καλή γνώμη για τον νεαρό. «Θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ξέρω ότι τα χρήματα είναι πολλά, αλλά δεν θα τον δώσουμε φτηνά».

Επισκέπτης
Κοβάσεβιτς και του χρόνου!!!
Ο Σέρβος επιθετικός συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς χτες το πρωί, κατά τις 9:30, στα γραφεία του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου.

Ο ίδιος ήταν με τον δικηγόρο του και τον μάνατζερ του. Η διάρκεια της συζήτησης ήταν μικρή και αυτό δείχνει πως συμφώνησαν γρήγορα. Ο παίκτης ζητάει μια αύξηση 20% στο συμβόλαιο του, δηλαδή από τις 600.000 ευρώ που παίρνει τώρα, θα πάρει 750.000 ευρώ.
Ο παίκτης βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ χαμογελαστός. Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Μετά τον Κοβάσεβιτς, σειρά έχει ο «Ιέρο», ο «Τζόλε» και ο Νικοπολίδης. Να πούμε πως ο Στολτίδης θα αυξήσει τις αποδοχές του και θα κλείσει διετές συμβόλαιο. Οι άλλοι δύο θα κάνουν μονοετές συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα.
παλι με τα σαπακια θα παιζουμε του χρονου???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΟΙ αρχοντες της κωλοτουμπας!!!!
[size=20pt]2008[/size]

Συνημμένα

• hprasinh2.jpg