Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παλι με τα σαπακια θα παιζουμε του χρονου???
αφου καθομαστε κ ανεχομαστε τον καβουρια τον κοκκαλη,τι περιμενες,να παρεις κανενα μεγαλο,ποδοσφαιρικα,παιχτη ? μονο μεγαλους σε ηλικια θα εχεις.
καλα μην πω για τον ιβιτς,που φερνει τους αβανταδορους του στην ομαδα.

φυγε κοκκαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

δεν αντεχουμε αλλες ισοπαλιες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
θα μπορουσαμε να παιξουμε ενα παιχνιδακι !!!!
λεγετε πριν και μετα!!!!
[size=20pt]2001[/size]

Συνημμένα

• a8litiki210301.jpg
    a8litiki210301.jpg
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • a8litiki220301.jpg
    a8litiki220301.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 22

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]2003[/size]

Συνημμένα

• a8litiki110503.jpg
    a8litiki110503.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • a8litiki130503.jpg
    a8litiki130503.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 20

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]2004[/size]

Συνημμένα

• a8litiki041204.jpg
    a8litiki041204.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • a8litiki051204.jpg
    a8litiki051204.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 16

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
psaxnw φίλε...αναρωτιέμαι διαβάζοντας τα post....ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ????Έλεος ρε......αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα και το τί σημαίνει κάτι απλά...σταματάς.....ούτως ή άλλως...εκτίθονται.....καλά για τον ένα και γνωστό κωλοτούμπα του site....τον πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής το περίμενα...πλέον περιμένω να διαβάσω τα πάντα απο τον συγκεκριμένο...απο τον άλλο όμως να μην καταλαβαίνει τί ακριβώς εννοεί ένα κείμενο και σε τί αναφέρεται δεν το περίμενα.....δίοτι δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα.....μάλλον για χαβά το ξεκίνησε και του ξέφυγε στο δρόμο.....
ΥΓ--->Χαιρετώ όλα τα αδέρφια του site....Ολυμπιακούς,μη Ολυμπιακούς καθώς και τα....παιδιά μας!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
psaxnw φίλε...αναρωτιέμαι διαβάζοντας τα post....ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ????Έλεος ρε......αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα και το τί σημαίνει κάτι απλά...σταματάς.....ούτως ή άλλως...εκτίθονται.....καλά για τον ένα και γνωστό κωλοτούμπα του site....τον πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής το περίμενα...πλέον περιμένω να διαβάσω τα πάντα απο τον συγκεκριμένο...απο τον άλλο όμως να μην καταλαβαίνει τί ακριβώς εννοεί ένα κείμενο και σε τί αναφέρεται δεν το περίμενα.....δίοτι δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα.....μάλλον για χαβά το ξεκίνησε και του ξέφυγε στο δρόμο.....
ΥΓ--->Χαιρετώ όλα τα αδέρφια του site....Ολυμπιακούς,μη Ολυμπιακούς καθώς και τα....παιδιά μας!!!!!!!

Το δέυτερο PM μου με το λινκ το πήρες?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
χερετω ψαχνω και ποδολαγνο!!!
ρε ποδολαγνε σε εχασα αρκετο καιρο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν μου ξέφυγε τίποτα φίλε podolagne!Αν δεν μπορείτε κάποιοι από εσάς να καταλάβετε τα αυτονόητα sorry αλλά δεν φταίω εγώ!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το δέυτερο PM μου με το λινκ το πήρες?
Ναι βρε...σε ευχαριστώ πολύ....

χερετω ψαχνω και ποδολαγνο!!!
ρε ποδολαγνε σε εχασα αρκετο καιρο...

χαχαχαχα...να είσαι καλά ρε Νίκο...όλα καλά????Υπήρχε πρόβλημα με την σύνδεση.....

Δεν μου ξέφυγε τίποτα φίλε podolagne!Αν δεν μπορείτε κάποιοι από εσάς να καταλάβετε τα αυτονόητα sorry αλλά δεν φταίω εγώ!!!

Μάλλον γάτε μου εσύ δεν κατάλαβες...δεν σου είπε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη...απλά σου ανέφερε ότι υπόγραψε κάποιο μνημόνιο μεταξύ των κορυφαίων...όπως π.χ η Λυών.....δεν σου είπε πως η Μπάρτσα,η Ρεάλ και τα άλλα μεγαθήρια είναι υποδεέστερα.....απλά σου ανέφερε ένα γεγονός.....μην παραποιούμε τα πράγματα....τουλάχιστον πατάμε στο έδαφος......ίσως να πήραν τις κορυφαίες ομάδες ανα χώρα...και απο κάποιες ποιό προηγμένες ποδοσφαιρικά πήραν περισσότερες.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αφού μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ θα πρέπει να είδες ότι τόνισε το "κορυφαίες" αναφέροντας το όνομα της ομάδας σας μαζί με τα γνωστά μεγαθήρια!Εγώ σχολίασα αυτό το κομμάτι χωρίς να αμφισβητήσω οτιδήποτε άλλο και χωρίς να θίξω την ομάδα σας...και το φιλαράκι σου άρχισε την επίθεση!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αφού μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ θα πρέπει να είδες ότι τόνισε το "κορυφαίες" αναφέροντας το όνομα της ομάδας σας μαζί με τα γνωστά μεγαθήρια!Εγώ σχολίασα αυτό το κομμάτι χωρίς να αμφισβητήσω οτιδήποτε άλλο και χωρίς να θίξω την ομάδα σας...και το φιλαράκι σου άρχισε την επίθεση!
Εντάξει τώρα....μην παίζουμε με τις λέξεις....έτσι το γράφει και η ΟΥΕΦΑ νομίζω....υπάρχουν κάποιες ομάδες....δεν είναι όλες στο ίσιο επίπεδο φυσικά....κάποια είναι πρώτη και κάποια στο τέλος....ας είμαστε στο τέλος εμείς....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Kαλησπερα ποδολαγνε,καλησπερα νικ30....
Την απαντηση γιατι ασχοληθηκα αδερφε ποδο την εδωσες μονος σου...ακριβως για το οτι δεν το περιμενα απ τον συγκεκριμενο μιας και δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα...οσο για το οτι τονισα το "κορυφαιες" που λεει το εκανα στην πλακιτσα μεταξυ μας οταν αναρωτηθεκες που ειναι οι αλλες δυο Ελληνικες ομαδες...Το οτι κολησσε στη λεξη που τονισα ειναι δειγμα κομπλεξισμου οπως και τον χαρακτηρισα...Αν το οτι τον ειπα κομπλεξικο ηταν η επιθεση που επικαλειται οτι του εκανα,ναι τοτε του επιτεθηκα φραστικα...Ομως αυτος ηταν που εβαλε την  :jerking: :jerking: :jerking: στην κουβεντα και τωρα μιλαει για επιθεσεις...χαιρομαι που αντεδρασε μ αυτον τον τροπο γιατι οπως ειπα και χθες πρεπει να προσεχουμε ποιους παιρνουμε στα σοβαρα εδω μεσα...Μειον ενας για μενα λοιπον..Οσο για τον αλλον που λες,ουδεν σχολιο...ο ανθρωπος εχει προβληματα πολλα....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν με απασχολεί φιλαράκο ποιους παίρνεις στα σοβαρά...και αν έχω καταλάβει ποιους θεωρείς σοβαρούς είμαι περήφανος που δεν είμαι στην λίστα σου!
Λυπάμαι που το συνεχίζεις...δείχνεις ότι εσύ είσαι ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν με απασχολεί φιλαράκο ποιους παίρνεις στα σοβαρά...και αν έχω καταλάβει ποιους θεωρείς σοβαρούς είμαι περήφανος που δεν είμαι στην λίστα σου!
Λυπάμαι που το συνεχίζεις...δείχνεις ότι εσύ είσαι ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!
οκ....με ειδες απο χθες να το συνεχισω?απαντηση στον ποδολαγνο εδωσα...αυτος που το συνεχισε πρωτος οπως θα δεις παραπανω ησουν εσυ...οσο για το αν καταλαβες η οχι ποιους εγω θεωρω σοβαρους,ειναι πολυ δυσκολο να χεις καταλαβει...εδω δεν μπορεσες να καταλαβεις την διαφορα του οτι αυτο που εγραψα χθες το εγραψε η ουεφα και δεν το εβγαλα απ το κεφαλι μου...οπως επισης οτι υπεγραψαν συμφωνια και δεν ηταν απλα ενα μιτινγκ...συνεχισε τους χαρακτηρισμους να δειξεις ακομα περισσοτερο τι εισαι.....ΤΕΛΟΣ!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οκ....με ειδες απο χθες να το συνεχισω?απαντηση στον ποδολαγνο εδωσα...αυτος που το συνεχισε πρωτος οπως θα δεις παραπανω ησουν εσυ...οσο για το αν καταλαβες η οχι ποιους εγω θεωρω σοβαρους,ειναι πολυ δυσκολο να χεις καταλαβει...εδω δεν μπορεσες να καταλαβεις την διαφορα του οτι αυτο που εγραψα χθες το εγραψε η ουεφα και δεν το εβγαλα απ το κεφαλι μου...οπως επισης οτι υπεγραψαν συμφωνια και δεν ηταν απλα ενα μιτινγκ...συνεχισε τους χαρακτηρισμους να δειξεις ακομα περισσοτερο τι εισαι.....ΤΕΛΟΣ!
Και εγώ στον podolagno απάντησα ρε τέρας εξυπνάδας...αλλά χωρίς να αναφερθώ σε εσένα όπως έκανες εσύ!!!Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και εγώ στον podolagno απάντησα ρε τέρας εξυπνάδας...αλλά χωρίς να αναφερθώ σε εσένα όπως έκανες εσύ!!!Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου...
Τα συμπερασματα στους αναγνωστες πανεξυπνε....εσυ δεν θυμασαι καν τι εγραψες πριν ενα λεπτο...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στις 9/2 το Μνημόσυνο της Θύρας 7

Το Σάββατο 9/2/08 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Στο Μνημόσυνο για τα 21 αδικοχαμένα παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Θύρα 7 του Σταδίου Καραϊσκάκη στις 8 Φλεβάρη του 1981, όπως κάθε χρόνο αναμένεται να δώσουν το παρών χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
9/2/81 αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
.....καλά για τον ένα και γνωστό κωλοτούμπα του site....τον πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής το περίμενα...πλέον περιμένω να διαβάσω τα πάντα απο τον συγκεκριμένο...

ρουφα το αυγουλακι σου γιατι σου λειπει πρωτεινη...ξερεις...αυτη που συνθετει φαια ουσια.... :grin:

υ.γ. α!και μην ξεχναμε..ο θρυλος μας ειναι απο τις κορυφαιες ομαδες στην ευρωπη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom