Καταρχην αν νομιζεις οτι χουλιγκανιζω ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ!!!!!
εχεις γραπτα μου που χουλιγκανιζω?
αλλα ακομα και αν χουλιγκανιζω γιατι το συγκρινεις με το Θεμα των αδικοχαμενων της 7?
ποια σχεση?
Δεν το συγκρίνω. Και για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά υποκλίνομαι κι εγώ στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών της Θύρας 7, αν και Παναθηναϊκός.
Το ζήτημα είναι -για μένα τουλάχιστον- αν μπορείς να είσαι πειστικός στην ευαισθησία που δεν αμφιβάλλω οτι έχεις. και για να είσαι πειστικός θα πρέπει να στηλιτεύεις την καφρίλα (που είναι άφθονη εδώ) ΟΠΟΥ τη βλέπεις και όχι σε σχέση με το αν είναι κόκκινη, πράσινη η κίτρινη καφρίλα.
Εσύ όμως σήμερα κιόλας όταν σε ειρωνεύτηκε ο Νταρκ οτι τα πάντα τα κάνεις με κριτήρια οπαδικά, οτι ακόμα και το ψωμί που αγοράζεις το κάνεις με κριτήριο αν είναι γάβρος η όχι ο φούρναρης, το παραδέχτηκες. Μετά, μη μου λες λοιπόν οτι πείθεις.
Αλήθεια, αν οι νεκροί της θύρας 7 ήταν της θύρας 13 του Παναθηναϊκού, θα είχες την ίδια ευαισθησία που τώρα ωρύεσαι οτι έχεις;
Αυτά. Και τα λέω φιλικά, όσο γίνεται μετά το τεταμένο προχτεσινό κλίμα και τα όργια καφρίλας των ομοϊδεατών σου, που έμπαιναν στο πράσινο θρεντ και προκαλούσαν, και τα οποία δεν σε θυμάμαι να κατακρίνεις.
Αν είσαι ειλικρινής (και θα χαρώ να είσαι), θα ήθελα μια έντιμη απάντηση.