Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καταρχην αν νομιζεις οτι χουλιγκανιζω ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ!!!!!
εχεις γραπτα μου που χουλιγκανιζω?

αλλα ακομα και αν χουλιγκανιζω γιατι το συγκρινεις με το Θεμα των αδικοχαμενων της 7?
ποια σχεση?

Δεν το συγκρίνω. Και για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά υποκλίνομαι κι εγώ στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών της Θύρας 7, αν και Παναθηναϊκός.
Το ζήτημα είναι -για μένα τουλάχιστον- αν μπορείς να είσαι πειστικός στην ευαισθησία που δεν αμφιβάλλω οτι έχεις. και για να είσαι πειστικός θα πρέπει να στηλιτεύεις την καφρίλα (που είναι άφθονη εδώ) ΟΠΟΥ τη βλέπεις και όχι σε σχέση με το αν είναι κόκκινη, πράσινη η κίτρινη καφρίλα.
Εσύ όμως σήμερα κιόλας όταν σε ειρωνεύτηκε ο Νταρκ οτι τα πάντα τα κάνεις με κριτήρια οπαδικά, οτι ακόμα και το ψωμί που αγοράζεις το κάνεις με κριτήριο αν είναι γάβρος η όχι ο φούρναρης, το παραδέχτηκες. Μετά, μη μου λες λοιπόν οτι πείθεις.
Αλήθεια, αν οι νεκροί της θύρας 7 ήταν της θύρας 13 του Παναθηναϊκού, θα είχες την ίδια ευαισθησία που τώρα ωρύεσαι οτι έχεις;
Αυτά. Και τα λέω φιλικά, όσο γίνεται μετά το τεταμένο προχτεσινό κλίμα και τα όργια καφρίλας των ομοϊδεατών σου, που έμπαιναν στο πράσινο θρεντ και προκαλούσαν, και τα οποία δεν σε θυμάμαι να κατακρίνεις.
Αν είσαι ειλικρινής (και θα χαρώ να είσαι), θα ήθελα μια έντιμη απάντηση.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν το συγκρίνω. Και για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά υποκλίνομαι κι εγώ στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών της Θύρας 7, αν και Παναθηναϊκός.
Μπραβο σε παραδεχομαι
Αν θελεις πες μου την ηλικια σου

Το ζήτημα είναι -για μένα τουλάχιστον- αν μπορείς να είσαι πειστικός στην ευαισθησία που δεν αμφιβάλλω οτι έχεις. και για να είσαι πειστικός θα πρέπει να στηλιτεύεις την καφρίλα (που είναι άφθονη εδώ) ΟΠΟΥ τη βλέπεις και όχι σε σχέση με το αν είναι κόκκινη, πράσινη η κίτρινη καφρίλα.
Η καφριλα δεν εχει να κανει με την ομαδα που υποστηριζουμε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ!!!
αλλα με τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ!!!!

Εσύ όμως σήμερα κιόλας όταν σε ειρωνεύτηκε ο Νταρκ οτι τα πάντα τα κάνεις με κριτήρια οπαδικά, οτι ακόμα και το ψωμί που αγοράζεις το κάνεις με κριτήριο αν είναι γάβρος η όχι ο φούρναρης, το παραδέχτηκες. Μετά, μη μου λες λοιπόν οτι πείθεις.
Εγω ειμαι αρρωστος ειναι κατι που εχω παραδεχτει πολλες φορες!!!!
ολα μου τα κριτηρια ειναι Ολυμπιακα!!!
Ετσι εμαθα απο μικρο παιδι!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ομως και Σέβομαι   ολους τους διαφορετικους απο εμενα αρκει να μην με προκαλουν!!!
εξαλου οι περισσοτεροι Φιλοι μου ΔΕΝ ειναι Ολυμπιακοι.....
Η γνώμη μου για τον Νταρκ είναι ότι είναι Υποκριτής
Κάνει τον Αντικειμενικό ενώ είναι ΜΟΝΟ ΑΝΤΙ-Ολυμπιακος!!!

Αλήθεια, αν οι νεκροί της θύρας 7 ήταν της θύρας 13 του Παναθηναϊκού, θα είχες την ίδια ευαισθησία που τώρα ωρύεσαι οτι έχεις;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! δεν εχω βρισει ΠΟΤΕ νεκρο
οταν υπηρετουσα Θεσσαλονικη εγινε το ατυχημα στα των Παοκτζιδων στα τεμπη
και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με αυτα που ειδα !!!
Το θανατικο ειναι το μονο που δεν εχει χρωμα !!!!
και οπως ειπα και πριν η καφριλα δεν ειναι θεμα ομαδας αλλα συμπεριφορας!!!!

Αυτά. Και τα λέω φιλικά, όσο γίνεται μετά το τεταμένο προχτεσινό κλίμα και τα όργια καφρίλας των ομοϊδεατών σου, που έμπαιναν στο πράσινο θρεντ και προκαλούσαν, και τα οποία δεν σε θυμάμαι να κατακρίνεις.
ΟΧΙ και δεν θα τα κατακρινω
και θα σου πω τον λογο
Αν ανατρεξεις στα ποσταρισματα ΠΡΙΝ το ντερμπι
θα δεις οτι το 90% των βαζελων
μας αποκαλουν "απογονους του στολου"
και οτι δεν ξερουμε ποιον εχουμε πατερα!!!!!
οποτε ?
Αν είσαι ειλικρινής (και θα χαρώ να είσαι), θα ήθελα μια έντιμη απάντηση.
ΔΕΝ εχω προθεση να σε πεισω οτι ειμαι σωστος και οτι εχω δικιο
ΜΟΝΟ οτι ειμαι ειλικρινης...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χαίρομαι για την απάντηση Αλέξανδρε. ειλικρινά.
Επειδή πρέπει να φύγω σε λίγο, μερικές σύντομες απαντήσεις και τα ξαναλέμε:
α. Αν είσαι του 1976 γεννηθείς, είμαι αρκετά πιο μεγάλος απο σένα, αυτό όμως δεν με κάνει αναγκαστικά πιο σοφό, τα πάντα είναι θέμα κουλτούρας και χαρακτήρα.
β. Αν θυμάσαι, όταν δημοσιεύτηκε ένα βιντεάκι στο πράσινο θρεντ με ένα καθυστερημένο παιδί που ήταν Ολυμπιακός, αμέσως ζήτησα να αποσυρθεί, ως ανεπίτρεπτο για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Παρά ταύτα, είμαι warned, χωρίς να βρίσω και χωρίς κανένας ποτέ να μου εξηγήσει τι το επιλήψιμο έκανα. Αντιθέτως, κάποιος δικός σας οπαδός ποστάρισε φράσεις για τις μανάδες ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών και -εξ όσον γνωρίζω, μακάρι να κάνω λάθος- ούτε καν παρατηρήθηκε.
γ. Αν πάρεις ψωμί η τσιγάρα απο φούρναρη και περιπτερά που να είναι οπαδός άλλης ομάδας, δεν τρέχει και τίποτα. Εγώ μια χαρά τα πάω με το δικό μου περιπτερά, που είναι γάβρος σαν και σένα.
δ. Άσε τους ηλίθιους ΟΛΩΝ των ομάδων στη μακαριότητά τους. Μην τσιμπάς ανάλογα με το τι ομάδα είναι κάποιος, αλλά αν λέει κάτι σωστό η όχι.
ε. Που σημαίνει οτι ποσταρίσματα του στυλ "σας πιπώσαμε, γλύφτε μας τα @@" κλπ, και μάλιστα σε θρεντ άλλης ομάδας, καλό είναι να αποφεύγονται.
στ. Αφήστε ήσυχο το Βάσο. Μπορεί να διαφωνείτε σε πολλά απ αυτά που λέει, αλλά μην τον αντιμετωπίζετε έτσι όπως τον αντιμετωπίζετε, σαν να ξέρετε εσείς τα πάντα και αυτός να είναι άσχετος. Είδες οτι μπορείς να μιλήσεις πολιτισμένα μαζί μου, αν και αντίθετοι. Ε, κάνε το ίδιο και μ' αυτόν. ίδια ομάδα είσαστε γαμώτο.
Τα λέμε αύριο, φιλαράκι. Η αργά το βράδυ, αν έχω κέφι να ξαναμπώ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χαίρομαι για την απάντηση Αλέξανδρε. ειλικρινά.
Επειδή πρέπει να φύγω σε λίγο, μερικές σύντομες απαντήσεις και τα ξαναλέμε:
α. Αν είσαι του 1976 γεννηθείς, είμαι αρκετά πιο μεγάλος απο σένα, αυτό όμως δεν με κάνει αναγκαστικά πιο σοφό, τα πάντα είναι θέμα κουλτούρας και χαρακτήρα.
β. Αν θυμάσαι, όταν δημοσιεύτηκε ένα βιντεάκι στο πράσινο θρεντ με ένα καθυστερημένο παιδί που ήταν Ολυμπιακός, αμέσως ζήτησα να αποσυρθεί, ως ανεπίτρεπτο για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Παρά ταύτα, είμαι warned, χωρίς να βρίσω και χωρίς κανένας ποτέ να μου εξηγήσει τι το επιλήψιμο έκανα. Αντιθέτως, κάποιος δικός σας οπαδός ποστάρισε φράσεις για τις μανάδες ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών και -εξ όσον γνωρίζω, μακάρι να κάνω λάθος- ούτε καν παρατηρήθηκε.
γ. Αν πάρεις ψωμί η τσιγάρα απο φούρναρη και περιπτερά που να είναι οπαδός άλλης ομάδας, δεν τρέχει και τίποτα. Εγώ μια χαρά τα πάω με το δικό μου περιπτερά, που είναι γάβρος σαν και σένα.
δ. Άσε τους ηλίθιους ΟΛΩΝ των ομάδων στη μακαριότητά τους. Μην τσιμπάς ανάλογα με το τι ομάδα είναι κάποιος, αλλά αν λέει κάτι σωστό η όχι.
ε. Που σημαίνει οτι ποσταρίσματα του στυλ "σας πιπώσαμε, γλύφτε μας τα @@" κλπ, και μάλιστα σε θρεντ άλλης ομάδας, καλό είναι να αποφεύγονται.
στ. Αφήστε ήσυχο το Βάσο. Μπορεί να διαφωνείτε σε πολλά απ αυτά που λέει, αλλά μην τον αντιμετωπίζετε έτσι όπως τον αντιμετωπίζετε, σαν να ξέρετε εσείς τα πάντα και αυτός να είναι άσχετος. Είδες οτι μπορείς να μιλήσεις πολιτισμένα μαζί μου, αν και αντίθετοι. Ε, κάνε το ίδιο και μ' αυτόν. ίδια ομάδα είσαστε γαμώτο.
Τα λέμε αύριο, φιλαράκι. Η αργά το βράδυ, αν έχω κέφι να ξαναμπώ.
Επειδη φευγεις
αλλα και εγω εχω να βαλω την μικρη για υπνο
θα ξαναμιλησουμε αυριο
γιατι θελω να αναλυσουμε αυτα που λες
καληνυχτα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τελικα μαθαν το κολπο και οι αεκτζηδες.τωρα που εχουν αυτοι σειρα μπαινουν εδω και μανουριαζουν.θα "τιμωρηθειτε" και εσεις μην ανησυχειτε μονο που ο λεμονης εσας σας ριχνει 6 αντι για 4.καποιοι οι οποιοι χθες βιαστηκαν με το περιστατικο της λουτσας να ηθικολογησουν σημερα κανανε μεγαλες κωλοτουμπες,τους λυπαμαι απλα :jerking:
οσο για νεκρους καλο ειναι να μην ξαναπιαστουν στο στομα σας "αλλοθρησκοι" γιατι ολοι μα ολοι ανεξαιρετως-παο,παοκ,αρης,ηρακλης-ακομα και της αεκ(που ειχαν και 2 νεκρους το '81)εχουν βρισει τους νεκρους.λοιπον κομμενη η κουβεντα αυτη,ουτε καν σαν αναφορα,ασχοληθειτε με ζωντανους αν εχετε τα κοτσια για μια φορα στη μιζερη ζωη σας και μην μας κανετε μαθηματα συμπεριφορας για τους νεκρους.
υγ.το ιδιο ισχυει και για τον βασο(μην χαρακτηριστεις εκτος απο μαλακας και για ασελγεια :birdman:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε λίγα τα λόγια σου για τον βάσο....
Εχει 7 αστέρια..... Για να φτάσεις εσύ τα 7 πρέπει όχι μόνο να θέλεις αλλά και να καταφέρεις να γαμήσεις όλον τον κόσμο.... :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εχει 7 αστέρια..... Για να φτάσεις εσύ τα 7 πρέπει όχι μόνο να θέλεις αλλά και να καταφέρεις να γαμήσεις όλον τον κόσμο.... :2funny: :2funny:
στα 3 θα σταματησω οσα εχει και ο θρυλος :2funny: :2funny:
μαλλον το ιδιο επρεπε να κανει και ο βασος,καλυτερα να  :jerking: παρα να πληκτρολογει  :jerking: και να μας σπαει τα φρυδια :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
στα 3 θα σταματησω οσα εχει και ο θρυλος :2funny: :2funny:
μαλλον το ιδιο επρεπε να κανει και ο βασος,καλυτερα να  :jerking: παρα να πληκτρολογει  :jerking: και να μας σπαει τα φρυδια :rockon:

Τα "φρύδια" που λες σπάνε και ανάλογα με τη νοητική προσληπτικότητα του καθενός.
Γιατί όποιος καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα "σας γαμήσαμε", "σας χύσαμε" κλπ (και μάλιστα δι' αντιπροσώπων), το πρόβλημα δεν είναι των άλλων, αλλά δικό του.

Επισκέπτης
21990206910a28b98522xa2.jpg

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
Οι καβλες απο την Τεταρτη ακομα δεν εχουν φυγει ωστοσο αυτο πρεπει να γινει τοσο απο εμας οσο και απο τους παιχτες γιατι αυριο  το παραρτημα περιμενει. Θα θεωρησω δεδομενο το σπρωξιμο απο τα κορακια στις νυφες και ως εκ τουτου καταλαβαινετε ποσο σημαντικο ειναι η ομαδα να μεινει συγκεντρωμενη. Επιτελους επιστρεφει ο Ιερο ενω διαβαζω οτι μαλλον θα ξεκινησουν Γκαλετι και Νουνιεζ. Ο κοσμος θα δωσει βροντερο παρον
για αλλη μια φορα στην Κρητη. Το μονο που μενει ειναι να εχει το παραρτημα την τυχη της μητρικης εταιριας.
Αυτα τα ολιγα...

Υ.Γ. Τραγικη η εμφανιση στο μπασκετ. Ασοβαρη η ομαδα για αλλη μια φορα εκτος εδρας. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι στους 16 αυτα στοιχιζουν.

Υ.Γ.2 vasos μην τολμισεις να ξαναπιασεις στο στωμα σου τα αδικοχαμενα μας αδερφια της 7. Μπορει να ανεχομαστε τις  :jerking: που γραφεις αλλα και η  :jerking: εχει τα ορια της. Ξερεις ποσο ευαισθητοι ειμαστε οι Ολυμπιακοι μ'αυτο το θεμα. Οταν υποκειμενα σαν εσενα πιανουν στο στωμα τους τα παιδια αμαυρωνεται η μνημη τους.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Γεια σας σύγγαυροι..Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια άλλη τροχια και μπράβο στον Κόκκαλη που διόρθωσε τα λάθη της τελευταίας τριετίας και που θα συνεχίσει να μην νιώθει κορεσμό σαν άνθρωπος πρώτα από όλα για την ομαδα μας...Εύχομαι καλή πορεία στον Λεμονή γιατί απλά απέδειξε ότι ο έξυπνος αλλάζει γνώμη ενώ ο βλάκας συνεχίζει να επιμένει και ας ξέρει κατα βάθος πως έχει λάθος...

Είτε το παρει το πρωτάθλημα είτε όχι ο Ολυμπιακός για μένα κάνει μία από τις πιο σοβαρές εμφανίσεις του στο γήπεδο μέσα και ας πρέπει να βελτιώσει ακόμη παρα πολλά για να είναι αυτός που θα πρέπει να είναι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υ.γ. φιλτατε lastmoican μαλλον με παρεξηγησες..δεν εχω κανενα προβλημα με καμμια περιοχη του πειραια καθοτι πειραιωτης στην καταγωγη,αλλα ειμαι πολυ αυτοσαρκαστικος ωρες ωρες και θελω και οι αλλοι να ειναι, οι αλλοι ομως ειναι γεματοι συμπλεγματα που ειναι ριζωμενα περισσοτερο σε αυτες τις περιοχες όπου κυκλοφορει η ολυμπιακοφροσυνη σαν τον αερα που αναπνεουμε,καταλαβες?αρα συμπερασμα?οπου κυκλοφορει ολυμπιακοφροσυνη υπαρχουν ολα τα παραπανω....

Μια και αναφέρθηκες σε μένα....δεν παρεξήγησα τίποτα. Αυτοσαρκαστικός είναι κάποιος που αναφέρεται στον εαυτό του και όχι στους άλλους. Εσύ βρίζεις όλους του Ολυμπιακούς και μετά λές πως είσαι Ολυμπιακός. Πριν από αυτά που έγραφες για τις περιοχές δεν είχες γράψει πουθενά πως είσαι Πειραιώτης (προφανώς τον εαυτό σου τον εξαιρείς).
Όλυμπιακό που να δέχεται πως όλες οι άλλες ομάδες έχουν καλύτερους οπαδούς εγώ δεν ξέρω κανέναν. Αυτό που κάνεις εσύ είναι αυτό που κάνουν κάποιοι σε τσατ που λένε "εγώ δεν βγαίνω με άτομα από το τσατ, δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουνε εδώ μεσα", αλλά οι ίδιοι είναι εντός και ψάχνονται.
Αν ένα πράγμα με αρρωσταίνει είναι να γενικεύει κάποιος και να έχει την άποψη πως σε όλα έχει δίκιο. Το να ειρωνεύεσαι τον άλλον είπαμε πως είναι εύκολο, το να τον βρίζεις ακόμα ευκολότερο.
Εγώ προσωπικά που μιλαω και έχω φίλους από όλες τις ομάδες σε πληροφορώ πως όλοι οι οπαδοί πού είναι απλά κριάρια σε μαντρί το ίδιο σκεπτικό έχουνε. Όπως όλοι οι οπαδοί κομμάτων, όπως όλοι οι οπαδοί θρησκειών. Η φανατίλα έχει αυτό το αποτέλεσμα δυστυχω΄ς και δεν είναι θέμα Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

Αλλά το ύφος σχολιασμού σου το θεωρώ τρομερά άστοχο και εριστικό. Το περιεχόμενο δε των σχολίων σου δεν χρειάζεται να το σχολιάσω. Είσαι εκτός θέματος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Για μισό λεπτάκι γιατί θα αρχίσω να τα παίρνω με αυτά που γράφουν ορισμένοι. Τι θα πει πως έχει 7 αστέρια;; Να σου κάνω εγώ 3000 ποστ σε ένα βράδυ και να είναι όλα με χαζομάρες. Εδώ είναι ένα σαιτ ΜΗ αθλητικό που ασχολείται με το ευγενές άθλημα του γαμησιού. Εκεί λοιπόν ο καθείς μπορεί να λέει και να γράφει τα τεκταινόμενα. Έχω διαβάσει σε κάθε θρεντ παραπάνω από 30 σελίδες άσχετες με μηνύματα του στυλ: "γεια σου φίλε τάδε". μέγιστε τάδε" κοκ, χωρίς ουσιαστικές πληροφορίες. Το ότι οι άλλοι δεν γράφουνε χιλιάδες ανούσια ποστ δεν σημαίνει πως έχουν λογότερη αξία.
Το σαιτ δεν είναι επίσης στρατιωτικό, να μετράε ο πιο παλαίουρας και να περνάει το δικό του ασχέτως πόσο μαλάκας είναι και τι λέει (και ΔΕΝ αναφέρομαι στο ΒΑΣΟ τώρα, μιλάω γενικά).
Μου είναι γενικά συμπαθής, αλλά αυτά που γράφει εδώ είναι τουλάχιστον εμπρηστικά και δεν βλέπω να έχουν σχέση με το θέμα. Απλά προκαλεί άλλες 10 σελίδες ποστ ανούσιων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom