Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βρε τι παθατε ολοι οι γαυροι με τον vasos?

απλα ειναι ξεκαθαρα φανερο, οτι ο vasos ειναι φιλαθλος και οχι οπαδος του ολυμπιακου

ο ανθρωπος δεν φοραει παρωπιδες και εχει το θαρρος να βγαινει και να εκφραζει ελευθερα τις αποψεις του

μαγκια του και πανω απ´ ολα, δικαιωμα του

Θεωρώ τον εαυτό μου φίλαθλο του Ολυμπιακού και θεωρώ πως παρότι τον υποστηρίζω βλέπω και τα στραβα. Αλλα ρε συ ορκα, το να πω τον άλλο ολυμπιακό "κωλόγαυρο" δεν με κάνει φίλαθλο ούτε να μιλάω για "ολυμπιακοφροσύνη", ειδικά όταν δεν το κάνει σε φάση πλάκας αλλά το εννοεί κανονικά (αν κοιτάξεις επεξηγούσε τον τόνο των ποστ του).
Ούτε σοφός το παίζω ούτε τίποτα...αλλά ένα ποστ που να είναι τεκμηριωμένο και φυσιολογικό δικό ου δε έχω δει. Και σου ξαναλέω...σε άλλα θρεντ μια χαρά τον διαβάζω και κανένα πρόβλημα να μιλάμε ...αλλά εδώ ...σαλάτα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Για μισό λεπτάκι γιατί θα αρχίσω να τα παίρνω με αυτά που γράφουν ορισμένοι. Τι θα πει πως έχει 7 αστέρια;; Να σου κάνω εγώ 3000 ποστ σε ένα βράδυ και να είναι όλα με χαζομάρες. Εδώ είναι ένα σαιτ ΜΗ αθλητικό που ασχολείται με το ευγενές άθλημα του γαμησιού. Εκεί λοιπόν ο καθείς μπορεί να λέει και να γράφει τα τεκταινόμενα. Έχω διαβάσει σε κάθε θρεντ παραπάνω από 30 σελίδες άσχετες με μηνύματα του στυλ: "γεια σου φίλε τάδε". μέγιστε τάδε" κοκ, χωρίς ουσιαστικές πληροφορίες. Το ότι οι άλλοι δεν γράφουνε χιλιάδες ανούσια ποστ δεν σημαίνει πως έχουν λογότερη αξία.
Το σαιτ δεν είναι επίσης στρατιωτικό, να μετράε ο πιο παλαίουρας και να περνάει το δικό του ασχέτως πόσο μαλάκας είναι και τι λέει (και ΔΕΝ αναφέρομαι στο ΒΑΣΟ τώρα, μιλάω γενικά).
Μου είναι γενικά συμπαθής, αλλά αυτά που γράφει εδώ είναι τουλάχιστον εμπρηστικά και δεν βλέπω να έχουν σχέση με το θέμα. Απλά προκαλεί άλλες 10 σελίδες ποστ ανούσιων.
Καλέ μου φίλε έχω την εντύπωση ότι ο συνάδερφος προφανώς αστειέυεται,οπότε μην σκας ;)κατά τ'άλλα μια χαρά τα λες ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α, και κάτι ακόμα...τον εαυτό μου δεν τον θεωρώ οπαδό, όχι γιατί πιστεύω πως είμαι αντικειμενικός (αντικειμενικοί είναι πάαααρα πολλοί οπαδοί όλων των ομάδων), αλλά επειδή εδώ και 20 χρόνια δεν έχω πάει γήπεδο. Και οπαδός είναι αυτός που θα πάει να πληρώσει ΚΑΙ στο γήπεδο. Αλλιώς είναι φίλαθλος του καναπέ (σαν εμένα).
Μόνο μπάσκετ πήγαινα επί εποχής Ιωαννιδη και Ιβκοβιτς...αλλά ήμουνα κατσικοπόδαρος κα όποτε πήγαινα χαναμε και το έκοψα και αυτό. Μέχρι και βόλλευ είχα πάει στον ημιτελικό του Champions League και το χάσαμε κι αυτό. Άντε να ξαναπατήσεις μετά....χααχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και κάτι τελευταίο.
Προσωπική άποψη: Δεν είδα κανέναν να βγάζει άχνα για το ότι ο εισαγγελέας χάιδεψε το Τζίγγερ για τις δηλώσεις του. Θεωρώ πως φέτος το πρωτάθλημα θα το δώσουνε στο Βάζελο όσο χάλια και να παίξει. Στη συνέλευση της λίγκας με την επιτροπή διαιτησίας ήταν μόνος του Ο τζίγγερ μαζί με τον αντιπρόσωπο της ΑΕΚ. Καμία άλλη ομάδα!!!!
Υπάρχει καμιά αμφιβολία για τον ποιους θα ευνοήσουν τα κοράκια;;;
Αν καταφέρουμε φέτος να το πάρουμε θα είναι αποκλειστική μαγκιά του Λεμονή κατά τη γνώμη μου και των παικτών.
Έτσι τουλάχιστον δείχνει.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
2159351700e06d29d5d0oe5.jpg

Συνημμένα

• gavros (6).jpg
    gavros (6).jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • gavros (14).jpg
    gavros (14).jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • gavros (20).jpg
    gavros (20).jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 23

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα μας την ειπες.
Μην απαντηση κανενας μαγκες το ατομο μας την ειπε χοντρα. :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άστον να κατουρήσει μα μόνο έτσι καταλαβάίνει οτι έχει και κοκονιό. :grin:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ειχαμε τους λαγους τωρα βγηκαν και οι κοτες.
Στο Περιστερι θα πατε???????? η δε σας αφηνει ο Βανδης?

Συνημμένα

• IMG02236131923A.jpg
    IMG02236131923A.jpg
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • kaskolR.jpg
    kaskolR.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Loyros.jpg
    Loyros.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 25

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τα Αρειανά μόλις άρχισαν να βρίζουν τον Θρύλο και τον Πειραιά το άρπαξαν και στις καθυστερήσεις....2-2!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: πιεστα καραφλα

Συνημμένα

• general (22).jpg
    general (22).jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • gavros (3).jpg
    gavros (3).jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 25

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βλεπω οτι η μαλακια για καποιους ειναι εμφυτη και δεν την αποχωριζονται με τιποτα....ολοι μου λετε να μην ξαναπιασω τος νεκρους στο στομα μου κλπ....γιατι..ειπα κατι ασχημο?τους δημοσιογραφισκους ηθελα να θιξω του ολυμπιακου και τον κ.σοκρατες..οχι τους νεκρους προς θεου...αλλα και μονο που δεν καταλαβατε ορισμενοι τα γραφομενα στο συγκεκριμενο ποστ με προβληματιζουν παρα πολυ για την νοημοσυνη ορισμενων.. :headbang:δεν ειναι τυχαιο δυστυχως που ειστε κωλογαυροι....ενω εγω απλα φιλαθλος του ολυμπιακου ή του καναπε...οπως θελετε παρτε το!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε κοτοπουλακι σιγα μην σπασεις κανα πληκτρο. :2funny:
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!
Θα τους ξυπνήσεις. Κέρδισαν τον Ατρόμητο και νομίζουν οτι έφτιαξαν σπουδαία ομάδα
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!
Θα τους ξυπνήσεις. Κέρδισαν τον Ατρόμητο και νομίζουν οτι έφτιαξαν σπουδαία ομάδα
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
Εγω την κανω τωρα γιατι μπορει να ξαναερθει και να μας κατουριση.
Το νου σου cretan. :grin:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Χαλαρώστε μάγκες, το ποδόσφαιρο ειναι ένα πολύ ωραίο άθλημα που παίζουν 11 εναντίων 11 και στο τέλος κερδίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:πιες να βγαλεις μαλλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom