Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα μάγκες οπαδοί του Μεγαλυτέρου Ελληνικού Συλλόγου!!!!!
τα κατάφερε η ομάδα και εχθες .....δύσκολα αλλά τα κατάφερε , και σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί!!!!
ο Θρύλος είναι ΜΕΣΑ στην διεκδίκηση του Τίτλου με μόνο 1 βαθμό διάφορα και όσο μένει η βαθμολογία έτσι
ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!
το έχουν δει ξανά το έργο αλλά όσες φορές και να το δουν, ΞΕΡΟΥΝ και φοβούνται!!!!!

Μπράβο στο Λέο Νουνιες!!!!
το φορμάρισμα του ήρθε σε κρίσιμη στιγμή και είναι πολύ σημαντικό να ποντάρει ο Τάκης και σε άλλες λύσεις εκτός του Ντάρκο και του Λουα!!!
Μπράβο και στον Λουα !!!! ήταν καταπληκτικός!!! ήταν παντού μέσα στο γήπεδο !!!
ακόμα και στα τελευταία λεπτά όταν κάποιος έπρεπε να κρατήσει την μπάλα το έκανε αυτός!!!!

την άλλη Κυριακή  Θρύλος παίζει με την ομάδα του βατράχου
και θα παίξει ο Μπελουσι !!!!!

Τα κοράκια συνεχίζουν το Έργο τους!!!!! μια χαρά έγινε αβαβα το πεναλτακι του Λουτσιάνο!!!!!
άρε μπακαλόγατε ζηκο!!!! χεσιμο που σου χρειάζεται!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
η ψηφοφορια ΑΛΛΑΞΕ ψηφιστε για πλησιαζουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!!!!!!!
το ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!

Επισκέπτης
Τα κοράκια συνεχίζουν το Έργο τους!!!!! μια χαρά έγινε αβαβα το πεναλτακι του Λουτσιάνο!!!!!
άρε μπακαλόγατε ζηκο!!!! χεσιμο που σου χρειάζεται!!!!!
214385505337e81bd8c9ov2.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλαψε κι' αλλο..

Υ.Γ ηταν που δεν ξαναεγραφες εδω μεσα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είπα ότι δεν αλληλομπινελικώνομαι. Εχω ξαναγράψει. Οχι μαλακίες σαν τις δικές σου. Δεν έχω το χρόνο. Για διάλογο άμα θέλεις ΟΚ. Τουλάχιστον έχεις σταματήσει να γράφεις όλο αηδίες στο ποστ του βάζελου. Είναι και αυτό μια πρόοδος...

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Toν είχατε αλλάξει τον ΚΑΠ για  10 χρόνια..... Παίζατε με μόνιμο διαιτητή τον Σπάθα..........
Αααααα να διπλασιάσουμε και το μέγεθος της εστίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να το βάλουμε και στην κατηφόρα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αααααα να διπλασιάσουμε και το μέγεθος της εστίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να το βάλουμε και στην κατηφόρα.....
κοκό... Μας κλέψανε το γάιδαρο μας ζητούν και το σαμάρι. Ε ρε  :jerking: που δέρνει τους νεοέλληνες.....

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ειρήνη υμίν εν Θρύλω αδελφοί ....
Ο Ολυμπιακός στην Κρήτη μετά το 1-0 έδειξε απροσεξία και δεν τελείωσε τις φάσεις σωστά ...
Γι αυτό και δεν κέρδισε χαλαρά ....γι αυτό και ο Τάκης ήταν έξαλλος με κάποιους παίκτες.
Ευτυχώς η ομάδα έχει δείξει ότι στην διάρκεια τα διορθώνει τα λάθη και είναι μέσα σε όλους τους στόχους της
Κι επειδή βλέπω ότι κάποιοι ασχολούνται με την διαιτησία τα έχουμε ξαναπεί αυτά ...
Εμεις όλα αυτά τα χρόνια κερδίζουμε και τις διαιτησίες  ....εκτός από το Δούρειο 2004 ... τότε που ο Κόκκαλης ήθελε να δει αν μπορει να πάρει πρωτάθλημα ακόμα και με τον Αλέφαντο.
Τώρα αν τους κάθεται στο στομάχι ότι ο Αντωνάκης δεν τρώει τεσσάρες και τριάρες στον Ολυμπιακό όπως έκανε με τους Βάζελους αυτό είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα που καλό θα ήταν να το συζητήσουν με τους ψυχοθεραπευτές που τους παρακολουθούν από τις 16/1/2008 !!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να πεις τώρα στους αιώνια πικραμένους.... συλλυπητήρια!!!!
Μου αρέσει γιατί οι νεοελληνες έχουν αναγάγει την παρερμηνεία των λέξεων σε επιστήμη....
Ετσι πριν από 3-4 χρόνια και ο Κωστάκης θα ήταν "αιωνίως" πρωθυπουργός. Κοκό.....μου...Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν ξεκίνησε το 1996. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μου αρέσει γιατί οι νεοελληνες έχουν αναγάγει την παρερμηνεία των λέξεων σε επιστήμη....
Ετσι πριν από 3-4 χρόνια και ο Κωστάκης θα ήταν "αιωνίως" πρωθυπουργός. Κοκό.....μου...Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν ξεκίνησε το 1996. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μέτρα από όπου θέλεις, όλοι σας μαζί και κάνε το άθροισμα... μετά κάνε τη σύγκριση με τα δικά μου. Αυτή είναι καβλα, όλοι σας και μόνοι μας και πάλι ΠΡΩΤΟΙ. Ρε ΟΥΣΤ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μέτρα από όπου θέλεις, όλοι σας μαζί και κάνε το άθροισμα... μετά κάνε τη σύγκριση με τα δικά μου. Αυτή είναι καβλα, όλοι σας και μόνοι μας και πάλι ΠΡΩΤΟΙ. Ρε ΟΥΣΤ.

Αφού αυτό και μόνο θες να πεις ρε φιλαράκι, τι την θέλεις την παράθεση?
Ούτε καν κατάλαβες τι σε ρώτησε ο άνθρωπος.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλο θα ειναι ο φιλος να μας εξηγησει τι θελει να πει!!!

Γιατι Πραγματικα το Ποδοσφαιρο στην Ελλαδα δεν ξεκινησε το 96

Εξαλου ο Θρυλος το 96 ειχε 25 Πρωταθληματα και 19 κυπελα ....

ο Δευτερος παο ειχε 17 Πρωταθληματα και 15 κυπελα
και η αεκ οσα εχει και τωρα ειχε και τοτε....

Οποτε τι ακριβως να συγκρινουμε?¨
Μηπως μεταξυ μας νικες?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλο θα ειναι ο φιλος να μας εξηγησει τι θελει να πει!!!

Γιατι Πραγματικα το Ποδοσφαιρο στην Ελλαδα δεν ξεκινησε το 96

Εξαλου ο Θρυλος το 96 ειχε 25 Πρωταθληματα και 19 κυπελα ....

ο Δευτερος παο ειχε 17 Πρωταθληματα και 15 κυπελα
και η αεκ οσα εχει και τωρα ειχε και τοτε....

Οποτε τι ακριβως να συγκρινουμε?¨
Μηπως μεταξυ μας νικες?

Αν είναι να τα συγκρίνουμε με τη λογική "ποιος την έχει μεγαλύτερη", άστα φίλε.
Αυτό μάλλον εννοεί ο φίλος, και έχει δίκιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού αυτό και μόνο θες να πεις ρε φιλαράκι, τι την θέλεις την παράθεση?
Ούτε καν κατάλαβες τι σε ρώτησε ο άνθρωπος.
ferthy μην ασχολείσαι παλλικάρι μου. Το 95 που ήταν όλοι ανέκδοτο "τι δεν έχει δει ένα παιδί 10 χρονών;" είναι για αυτόν χαμένο στην αιωνιότητα. Τότε μετρούσαν τα πρωταθλήματα πριν απ τον Β΄ παγκόσμιο για να έχουν παραπάνω.... Τώρα μετράνε απ το 96 και μετά γιατί δεν τους χρειάζονται. Εχεις μετά απορία γιατί τους λεω πουστοκέφαλους;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ferthy μην ασχολείσαι παλλικάρι μου. Το 95 που ήταν όλοι ανέκδοτο "τι δεν έχει δει ένα παιδί 10 χρονών;" είναι για αυτόν χαμένο στην αιωνιότητα. Τότε μετρούσαν τα πρωταθλήματα πριν απ τον Β΄ παγκόσμιο για να έχουν παραπάνω.... Τώρα μετράνε απ το 96 και μετά γιατί δεν τους χρειάζονται. Εχεις μετά απορία γιατί τους λεω πουστοκέφαλους;
Για τον φίλο μου τον Αλέξανδρο........ Τα πρωταθλήματα που μετράτε πριν γίνει επαγγελματικό το ποδόσφαιρο είναι για τον πούτσο.... Να στο εξηγήσω για να καταλάβεις. Στον έναν όμιλο ο Βάζελος έπαιζε με ομαδάρες όλη τη σεζόν (ΑΕΚ, Απόλλων, κτλ) και ο ΟΣΦΠ έπαιζε με τα υποκταταστήματα στον Περαία. Στα τύπου πλέι οφφ ο εξουθενωμένος βάζελος έπαιζε με τον Ολυμπιακό που έκανε προπόνηση όλη τη χρονιά. Αφήστε λοιπόν τις παπαριές για τα 3 αστέρια στη φανέλα (ελληνική πατέντα παγκοσμίως, 1 αστέρι για κάθε 10 πρωταθλήματα). Και ναι στο επαγγελματικό έχετε περισσότερα και μαγκιά σας.... Αλλά η πίκρα και η ξεφτίλα και η κατάντια του 85-95 δεν έχει υπάρξει ουδεπόποτε στην Ελλάδα. Τεσπα δεν γράφω άλλο ξεφύγαμε απ το θέμα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οπως και να τα μετρησετε ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι απο πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οπως και να τα μετρησετε ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι απο πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν σε βοηθάει να κοιμάσαι πιο ήσυχος, να το παραδεχτούμε να ησυχάσεις.
Οι αϋπνίες δεν κάνουν καλό στην υγεία!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΡΥΛΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom