You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![move] [/move]
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε μαγκες συνγαυροι, πληροφορουμαι οτι χθες ο Πεσειρο ειχε εντονο φραστικο επεισοδιο με τον ΠΑΠ και κινδυνευει με βαρια τιμωρια καθως και με διακοπη του συμβολαιου του.
Λες να μεσολαβησει ο φιλος του ο Αντωνακης και τον δουμε να κατηφοριζει κατα Καραισκακη μερια;;; Δεν θ αναι κι ασχημα..Τι λετε;;;
Λες να μεσολαβησει ο φιλος του ο Αντωνακης και τον δουμε να κατηφοριζει κατα Καραισκακη μερια;;; Δεν θ αναι κι ασχημα..Τι λετε;;;
Επισκέπτης
Οχι να μην έρθει είναι σάπιος και τότε προτίμησε τις αδερφές από εμάς
www.youtube.com/watch?v=TT0TPgRWVHM]http://www.youtube.com/watch?v=TT0TPgRWVHM[/url[/video]]
www.youtube.com/watch?v=TT0TPgRWVHM]http://www.youtube.com/watch?v=TT0TPgRWVHM[/url[/video]]
Επισκέπτης
μακρυα οσοι εχουν φορεσει την κυλοτα του ακατανομαστου..Ρε μαγκες συνγαυροι, πληροφορουμαι οτι χθες ο Πεσειρο ειχε εντονο φραστικο επεισοδιο με τον ΠΑΠ και κινδυνευει με βαρια τιμωρια καθως και με διακοπη του συμβολαιου του.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Για τον Αγιο Αντωνάκη αβαβά έτσι; κωλοτούμπας ΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ;μακρυα οσοι εχουν φορεσει την κυλοτα του ακατανομαστου..
μακρυα οσοι εχουν φορεσει την κυλοτα του ακατανομαστου..
Χα χα χα χα χα χα
Ένα λόγο δώσε μου για το οτι θα πρέπει να φορτωθούμε ένα τέτοιο παλτό........Ρε μαγκες συνγαυροι, πληροφορουμαι οτι χθες ο Πεσειρο ειχε εντονο φραστικο επεισοδιο με τον ΠΑΠ και κινδυνευει με βαρια τιμωρια καθως και με διακοπη του συμβολαιου του.
Επισκέπτης
αν ειχες διαβασει ολο το θρεντ θα ηξερες την γνωμη μου & δεν θα εγραφες βλακειες..το ιδιο βριζω & τον μιχαλακη & τον αντωνακη & οποιον αλλο καραγκιοζη εχει φορεσει την κυλοτα σας..στις κωλοτουμπες δεν σας ξεπερναει κανενας αγαπητε πεοεπαιτη..Για τον Αγιο Αντωνάκη αβαβά έτσι; κωλοτούμπας ΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Kάνει κρύο στη Βόρεια Ευρώπη το Φλεβάρη φιλαράκο.....Ένα λόγο δώσε μου για το οτι θα πρέπει να φορτωθούμε ένα τέτοιο παλτό........
Ευχαριστούμε αλλά κινούμαστε πλέον αλλού, καλιά να μας λείπουν οι παικταράδες σαςKάνει κρύο στη Βόρεια Ευρώπη το Φλεβάρη φιλαράκο.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αρχισες πάλι τα μπινελίκια... Να αρχίσω και γω πουστοκέφαλε; ΟΧΙ!αν ειχες διαβασει ολο το θρεντ θα ηξερες την γνωμη μου & δεν θα εγραφες βλακειες..το ιδιο βριζω & τον μιχαλακη & τον αντωνακη & οποιον αλλο καραγκιοζη εχει φορεσει την κυλοτα σας..στις κωλοτουμπες δεν σας ξεπερναει κανενας αγαπητε πεοεπαιτη..
Δεν σε χάλασε βέβαια καθόλου όταν απέκρουε το πέναλτυ με την Ξάνθη και τον Βάζελο... 4 πόντοι κερδισμένοι και στο τέλος που θα μας γαμάς με την κούπα και θα γράφεις ένα κάρο μαλακίες πάλι στο ίδιο τόπικ να δω ποιός γαύρος θα σου πει να πας να γαμηθείς με τις μαλακίες ππου γράφεις...
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
A. Einstein
Επισκέπτης
μηπως να σου θυμισω οτι εσυ πρωτος μιλησες περι πουστοκεφαλων???επειδη σου απαντησα με φωτο απο την 4αρα εχασες παλι την ψυχραιμια σου & ενω δεν θα ποσταρες ξανα εδω,συνεχεια εδω τριγυρνας γιατι εχεις εθιστει???το οτι ειναι παικτης του ΘΡΥΛΟΥ ο νικοπολιδης & ο καθε νικοπολιδης δεν σημαινει τιποτε για εμενα..απο την στιγμη δε που φοραγε 14 χρονια την κυλοτα σας,οτι & αν προσφερει & παλι θα τον βριζω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κωλοτουμπας..Αρχισες πάλι τα μπινελίκια... Να αρχίσω και γω πουστοκέφαλε; ΟΧΙ!
Δεν σε χάλασε βέβαια καθόλου όταν απέκρουε το πέναλτυ με την Ξάνθη και τον Βάζελο... 4 πόντοι κερδισμένοι και στο τέλος που θα μας γαμάς με την κούπα και θα γράφεις ένα κάρο μαλακίες πάλι στο ίδιο τόπικ να δω ποιός γαύρος θα σου πει να πας να γαμηθείς με τις μαλακίες ππου γράφεις...
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
A. Einstein
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Γιατι φιλε συνγαυρε, θεωρω οτι το ποδοσφαιρικο κλιμα στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου δεν εχει καμια σχεση με αυτο του ΠΑΟ. Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο ΠΑΠ εαν ελθει σ εμας θα μεγαλουργησει.....Ένα λόγο δώσε μου για το οτι θα πρέπει να φορτωθούμε ένα τέτοιο παλτό........
μηπως να σου θυμισω οτι εσυ πρωτος μιλησες περι πουστοκεφαλων???επειδη σου απαντησα με φωτο απο την 4αρα εχασες παλι την ψυχραιμια σου & ενω δεν θα ποσταρες ξανα εδω,συνεχεια εδω τριγυρνας γιατι εχεις εθιστει???το οτι ειναι παικτης του ΘΡΥΛΟΥ ο νικοπολιδης & ο καθε νικοπολιδης δεν σημαινει τιποτε για εμενα..απο την στιγμη δε που φοραγε 14 χρονια την κυλοτα σας,οτι & αν προσφερει & παλι θα τον βριζω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κωλοτουμπας..
Πότε τον έβριζες λοιπόν?
Όπως και ο Μιχαλάκης δηλαδή?Γιατι φιλε συνγαυρε, θεωρω οτι το ποδοσφαιρικο κλιμα στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου δεν εχει καμια σχεση με αυτο του ΠΑΟ. Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο ΠΑΠ εαν ελθει σ εμας θα μεγαλουργησει.....
Επισκέπτης
πες μου οτι εισαι ατριχος..μονο αυτο πες μου..Πότε τον έβριζες λοιπόν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις