Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Που εισαι Μακλειν να τους βαλεις στην θεση τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
40aqu0.jpg

40ms3.jpg
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε μαγκες συνγαυροι, πληροφορουμαι οτι χθες ο Πεσειρο ειχε εντονο φραστικο επεισοδιο με τον ΠΑΠ και κινδυνευει με βαρια τιμωρια καθως και με διακοπη του συμβολαιου του.
Λες να μεσολαβησει ο φιλος του ο Αντωνακης και τον δουμε να κατηφοριζει κατα Καραισκακη μερια;;; Δεν θ αναι κι ασχημα..Τι λετε;;;

Επισκέπτης
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
etsiapantounoiantresmw6.jpg

Συνημμένα

• derby089.jpg
    derby089.jpg
    106,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • derby0811.jpg
    derby0811.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 17
  • derby0812.jpg
    derby0812.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 18

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Να κανει παρεα με το αλλο παλτο τον Μιχαλακη ......τι να τον κανουμε...ειστε σοβαροι!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ρε μαγκες συνγαυροι, πληροφορουμαι οτι χθες ο Πεσειρο ειχε εντονο φραστικο επεισοδιο με τον ΠΑΠ και κινδυνευει με βαρια τιμωρια καθως και με διακοπη του συμβολαιου του.
Λες να μεσολαβησει ο φιλος του ο Αντωνακης και τον δουμε να κατηφοριζει κατα Καραισκακη μερια;;; Δεν θ αναι κι ασχημα..Τι λετε;;;
μακρυα οσοι εχουν φορεσει την κυλοτα του ακατανομαστου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ένα λόγο δώσε μου για το οτι θα πρέπει να φορτωθούμε ένα τέτοιο παλτό........

Επισκέπτης
Για τον Αγιο Αντωνάκη αβαβά έτσι; κωλοτούμπας ΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ;
αν ειχες διαβασει ολο το θρεντ θα ηξερες την γνωμη μου & δεν θα εγραφες βλακειες..το ιδιο βριζω & τον μιχαλακη & τον αντωνακη & οποιον αλλο καραγκιοζη εχει φορεσει την κυλοτα σας..στις κωλοτουμπες δεν σας ξεπερναει κανενας αγαπητε πεοεπαιτη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν ειχες διαβασει ολο το θρεντ θα ηξερες την γνωμη μου & δεν θα εγραφες βλακειες..το ιδιο βριζω & τον μιχαλακη & τον αντωνακη & οποιον αλλο καραγκιοζη εχει φορεσει την κυλοτα σας..στις κωλοτουμπες δεν σας ξεπερναει κανενας αγαπητε πεοεπαιτη..
Αρχισες πάλι τα μπινελίκια... Να αρχίσω και γω πουστοκέφαλε; ΟΧΙ!
Δεν σε χάλασε βέβαια καθόλου όταν απέκρουε το πέναλτυ με την Ξάνθη και τον Βάζελο... 4 πόντοι κερδισμένοι και στο τέλος που θα μας γαμάς με την κούπα και θα γράφεις ένα κάρο μαλακίες πάλι στο ίδιο τόπικ να δω ποιός γαύρος θα σου πει να πας να γαμηθείς με τις μαλακίες ππου γράφεις...

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
A. Einstein

Επισκέπτης
Αρχισες πάλι τα μπινελίκια... Να αρχίσω και γω πουστοκέφαλε; ΟΧΙ!
Δεν σε χάλασε βέβαια καθόλου όταν απέκρουε το πέναλτυ με την Ξάνθη και τον Βάζελο... 4 πόντοι κερδισμένοι και στο τέλος που θα μας γαμάς με την κούπα και θα γράφεις ένα κάρο μαλακίες πάλι στο ίδιο τόπικ να δω ποιός γαύρος θα σου πει να πας να γαμηθείς με τις μαλακίες ππου γράφεις...

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
A. Einstein
μηπως να σου θυμισω οτι εσυ πρωτος μιλησες περι πουστοκεφαλων???επειδη σου απαντησα με φωτο απο την 4αρα εχασες παλι την ψυχραιμια σου & ενω δεν θα ποσταρες ξανα εδω,συνεχεια εδω τριγυρνας γιατι εχεις εθιστει???το οτι ειναι παικτης του ΘΡΥΛΟΥ ο νικοπολιδης & ο καθε νικοπολιδης δεν σημαινει τιποτε για εμενα..απο την στιγμη δε που φοραγε 14 χρονια την κυλοτα σας,οτι & αν προσφερει & παλι θα τον βριζω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κωλοτουμπας..

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ένα λόγο δώσε μου για το οτι θα πρέπει να φορτωθούμε ένα τέτοιο παλτό........
Γιατι φιλε συνγαυρε, θεωρω οτι το ποδοσφαιρικο κλιμα στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου δεν εχει καμια σχεση με αυτο του ΠΑΟ. Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο ΠΑΠ εαν ελθει σ εμας θα μεγαλουργησει.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μηπως να σου θυμισω οτι εσυ πρωτος μιλησες περι πουστοκεφαλων???επειδη σου απαντησα με φωτο απο την 4αρα εχασες παλι την ψυχραιμια σου & ενω δεν θα ποσταρες ξανα εδω,συνεχεια εδω τριγυρνας γιατι εχεις εθιστει???το οτι ειναι παικτης του ΘΡΥΛΟΥ ο νικοπολιδης & ο καθε νικοπολιδης δεν σημαινει τιποτε για εμενα..απο την στιγμη δε που φοραγε 14 χρονια την κυλοτα σας,οτι & αν προσφερει & παλι θα τον βριζω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κωλοτουμπας..

Πότε τον έβριζες λοιπόν?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατι φιλε συνγαυρε, θεωρω οτι το ποδοσφαιρικο κλιμα στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου δεν εχει καμια σχεση με αυτο του ΠΑΟ. Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο ΠΑΠ εαν ελθει σ εμας θα μεγαλουργησει.....
Όπως και ο Μιχαλάκης δηλαδή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom