Δεν είμαι.πες μου οτι εισαι ατριχος..μονο αυτο πες μου..
Και δεν πήρα απάντηση.
Δεν είμαι.πες μου οτι εισαι ατριχος..μονο αυτο πες μου..
Πάλι τα ίδια λέμε όμως. Αφού τους βλέπεις οτι φέτος φέρνουν παίκτες που κατέχουν απο τόπι και πάνω απο όλα έχουν όρεξη να κάνουν πολλά. Φέτος, μέχρι τώρα, ο λεγάμενος έχει δείξει κάτι παρόμοιο?Γιατι φιλε συνγαυρε, θεωρω οτι το ποδοσφαιρικο κλιμα στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου δεν εχει καμια σχεση με αυτο του ΠΑΟ. Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο ΠΑΠ εαν ελθει σ εμας θα μεγαλουργησει.....
Tο να επιμένει κάποιος μανιωδώς ότι πάντα υποστήριζε ότι 1+1=3 δεν τον καθιστά λιγότερο ηλίθιο....το οτι ειναι παικτης του ΘΡΥΛΟΥ ο νικοπολιδης & ο καθε νικοπολιδης δεν σημαινει τιποτε για εμενα..απο την στιγμη δε που φοραγε 14 χρονια την κυλοτα σας,οτι & αν προσφερει & παλι θα τον βριζω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κωλοτουμπας..
O Μιχαλακης φιλαρακο , εχει προβλημα...μυαλου και ιδιοσυγκρασιας!!!!Όπως και ο Μιχαλάκης δηλαδή?
ετσι-ετσι..και τωρα τραβα να κλαφτεις στο θρεντ "βγενοπουλος/κοντορεβυθουλης"..Tο να επιμένει κάποιος μανιωδώς ότι πάντα υποστήριζε ότι 1+1=3 δεν τον καθιστά λιγότερο ηλίθιο....
Εδώ κλείνουμε τη διένεξη. Ο οπαδισμός ένθεν κακείθεν μετριέται με δεκαδικά στην κλίμακα του IQ test. Εμένα μου αρέσουν να ασχολούμαι με ακέραιους
O Μιχαλακης φιλαρακο , εχει προβλημα...μυαλου και ιδιοσυγκρασιας!!!!
με καλυψες μαν...Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως ο Παπ κάνει για τον θρύλο....εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος έχει παίξει πρίν σε βάζελο ή ΑΕΚ....αλλά Παπ και Μιχαλάκη δεν ήθελα ΠΟΤΕ...τον Αντώνη τον ήθελα....τον Κυργιάκο,αν είναι να προσφέρει,τον θέλω.....κάποιος άλλος προσπαθεί να συγκρίνει τίτλους....ρε παιδιά διαβάστε λίγο ιστορία και θα δείτε τι γράφει.....άλλος θέλει...πολιτισμένο διάλογο...και βρίζει.....αν με το...4-0 τα γράφετε αυτά....ένα λάθος έγινε την Τετάρτη....δεν έπρεπε να σας λυπηθεί ο Θρύλος......ρεεεεεεεεεεε......8 μπάς και τελικά βάλουν μυαλό.....αλλά....
ΥΓ--->Το μόνο που επιθυμώ είναι να πάμε στην 12η αγωνιστική του 2ου γύρου στο ΟΑΚΑ και να είμαστε πίσω 1,2 ή 3 βαθμούς.....για βάζελο δεν με απασχολεί...αυτούς τους βλέπω να χάνουν και τα...πλέϊ-όφ.......
Ναι αλλά δεν μας λέει ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ????Αν είναι να τα συγκρίνουμε με τη λογική "ποιος την έχει μεγαλύτερη", άστα φίλε.
Αυτό μάλλον εννοεί ο φίλος, και έχει δίκιο.
1. Το παιδάκι αποζημιώθηκε και με το παραπάνω…ferthy μην ασχολείσαι παλλικάρι μου. Το 95 που ήταν όλοι ανέκδοτο "τι δεν έχει δει ένα παιδί 10 χρονών;" είναι για αυτόν χαμένο στην αιωνιότητα. Τότε μετρούσαν τα πρωταθλήματα πριν απ τον Β΄ παγκόσμιο για να έχουν παραπάνω.... Τώρα μετράνε απ το 96 και μετά γιατί δεν τους χρειάζονται. Εχεις μετά απορία γιατί τους λεω πουστοκέφαλους;
Καλά ρε...αδιάβαστο σε πιάνω...δεν ξέρεις ότι η μονάδα μέτρησης στο ΕΛλΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο είναι πόσες νίκες έχει στο C.L ο Ολυμπιακός...εκτός έδρας????..... ότι η μονάδα μέτρησης στο ποδόσφαιρο είναι οι ΤΙΤΛΟΙ ….
καυλα η παναθα ρε..1.000 χρονια να ζησει..καθε τρεις & λιγο μας διασκεδαζει με ενα σωρο τροπους..τι να λεμε τωρα???Καλά ρε...αδιάβαστο σε πιάνω...δεν ξέρεις ότι η μονάδα μέτρησης στο ΕΛλΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο είναι πόσες νίκες έχει στο C.L ο Ολυμπιακός...εκτός έδρας????
Καλό αδερφέ......
ΥΓ1--->Τί κάνει μία τεσσάρα απο τον καλύτερο.....επιχειρηματία της Ελλάδος......
ΥΓ2--->ΟΕΕΕ....είσαι ανίκανος-είσαι κομπλεξικός-ρε μήπως είσαι και Ολυμπιακός????
Τάδε έφη οι βαζέλες για τον...σωφέρ!!!!!
Το δώρο τους το δώσαμε πάντως την Τετάρτη......χεχεχεχεχεκαυλα η παναθα ρε..1.000 χρονια να ζησει..καθε τρεις & λιγο μας διασκεδαζει με ενα σωρο τροπους..τι να λεμε τωρα???
Καλά ρε...αδιάβαστο σε πιάνω...δεν ξέρεις ότι η μονάδα μέτρησης στο ΕΛλΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο είναι πόσες νίκες έχει στο C.L ο Ολυμπιακός...εκτός έδρας????
καυλα η παναθα ρε..1.000 χρονια να ζησει..καθε τρεις & λιγο μας διασκεδαζει με ενα σωρο τροπους..τι να λεμε τωρα???
αντε ρε ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!Το δώρο τους το δώσαμε πάντως την Τετάρτη......χεχεχεχεχε
Κανόνισε να σε ακούσει ο...κωλοτούμπας!!!!!!!αντε ρε ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!
αμορφωτοι !!!!!
δεν εχετε ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ!!!!!
εισαστε ΑΣΧΗΜΟΙ ΡΕ!!!!!
ουστ ρε αμορφωτοι!!!!!
100 χρονια Ευρωπαναθα ΡΕ!!!!!!
το επιστημονες ξεχασες....αντε ρε ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!
αμορφωτοι !!!!!
δεν εχετε ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ!!!!!
εισαστε ΑΣΧΗΜΟΙ ΡΕ!!!!!
ουστ ρε αμορφωτοι!!!!!
100 χρονια Ευρωπαναθα ΡΕ!!!!!!