Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Γιατι φιλε συνγαυρε, θεωρω οτι το ποδοσφαιρικο κλιμα στα αποδυτηρια του Ολυμπιακου δεν εχει καμια σχεση με αυτο του ΠΑΟ. Εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο ΠΑΠ εαν ελθει σ εμας θα μεγαλουργησει.....
Πάλι τα ίδια λέμε όμως. Αφού τους βλέπεις οτι φέτος φέρνουν παίκτες που κατέχουν απο τόπι και πάνω απο όλα έχουν όρεξη να κάνουν πολλά. Φέτος, μέχρι τώρα, ο λεγάμενος έχει δείξει κάτι παρόμοιο?
Πάνω απο όλα όμως για ποιό λόγο να τον φορτωθούμε απο την στιγμή που έχουμε παίκτες που καλύπτουν επάξια τον ρόλο του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το οτι ειναι παικτης του ΘΡΥΛΟΥ ο νικοπολιδης & ο καθε νικοπολιδης δεν σημαινει τιποτε για εμενα..απο την στιγμη δε που φοραγε 14 χρονια την κυλοτα σας,οτι & αν προσφερει & παλι θα τον βριζω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι κωλοτουμπας..
Tο να επιμένει κάποιος μανιωδώς ότι πάντα υποστήριζε ότι 1+1=3 δεν τον καθιστά λιγότερο ηλίθιο.... :uglystupid: :uglystupid:
Εδώ κλείνουμε τη διένεξη. Ο οπαδισμός ένθεν κακείθεν μετριέται με δεκαδικά στην κλίμακα του IQ test. Εμένα μου αρέσουν να ασχολούμαι με ακέραιους

Επισκέπτης
Tο να επιμένει κάποιος μανιωδώς ότι πάντα υποστήριζε ότι 1+1=3 δεν τον καθιστά λιγότερο ηλίθιο.... :uglystupid: :uglystupid:
Εδώ κλείνουμε τη διένεξη. Ο οπαδισμός ένθεν κακείθεν μετριέται με δεκαδικά στην κλίμακα του IQ test. Εμένα μου αρέσουν να ασχολούμαι με ακέραιους
ετσι-ετσι..και τωρα τραβα να κλαφτεις στο θρεντ "βγενοπουλος/κοντορεβυθουλης".. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το κριάρι με το ράμφος (τι λάθος της φύσης και αυτός ο Παπαδόπουλος αλήθεια!!!) είναι περιττός στο Θρύλο. Με Κοβάσεβιτς και Μήτρογλου, Λούα-Λούα και Νούνιες, Γκαλλέττι και Τζώρτζεβιτς τι να τον κάνουμε;

Πάντως, ΔΕΝ θα έλεγα "όχι" στον Κυργιάκο (κάτι που έχω επανειλλημμένως γράψει), καθώς και για σφήνα του Θρύλου στην υπόθεση Μπασινά. Δε θα με χαλούσε το ρόστερ μας να είχε Λεντέσμα, Στολτίδη, Μπασινά στους αμυντικούς χάφ.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως ο Παπ κάνει για τον θρύλο....εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος έχει παίξει πρίν σε βάζελο ή ΑΕΚ....αλλά Παπ και Μιχαλάκη δεν ήθελα ΠΟΤΕ...τον Αντώνη τον ήθελα....τον Κυργιάκο,αν είναι να προσφέρει,τον θέλω.....κάποιος άλλος προσπαθεί να συγκρίνει τίτλους....ρε παιδιά διαβάστε λίγο ιστορία και θα δείτε τι γράφει.....άλλος θέλει...πολιτισμένο διάλογο...και βρίζει.....αν με το...4-0 τα γράφετε αυτά....ένα λάθος έγινε την Τετάρτη....δεν έπρεπε να σας λυπηθεί ο Θρύλος......ρεεεεεεεεεεε......8 μπάς και τελικά βάλουν μυαλό.....αλλά....
ΥΓ--->Το μόνο που επιθυμώ είναι να πάμε στην 12η αγωνιστική του 2ου γύρου στο ΟΑΚΑ και να είμαστε πίσω 1,2 ή 3 βαθμούς.....για βάζελο δεν με απασχολεί...αυτούς τους βλέπω να χάνουν και τα...πλέϊ-όφ.......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως ο Παπ κάνει για τον θρύλο....εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος έχει παίξει πρίν σε βάζελο ή ΑΕΚ....αλλά Παπ και Μιχαλάκη δεν ήθελα ΠΟΤΕ...τον Αντώνη τον ήθελα....τον Κυργιάκο,αν είναι να προσφέρει,τον θέλω.....κάποιος άλλος προσπαθεί να συγκρίνει τίτλους....ρε παιδιά διαβάστε λίγο ιστορία και θα δείτε τι γράφει.....άλλος θέλει...πολιτισμένο διάλογο...και βρίζει.....αν με το...4-0 τα γράφετε αυτά....ένα λάθος έγινε την Τετάρτη....δεν έπρεπε να σας λυπηθεί ο Θρύλος......ρεεεεεεεεεεε......8 μπάς και τελικά βάλουν μυαλό.....αλλά....
ΥΓ--->Το μόνο που επιθυμώ είναι να πάμε στην 12η αγωνιστική του 2ου γύρου στο ΟΑΚΑ και να είμαστε πίσω 1,2 ή 3 βαθμούς.....για βάζελο δεν με απασχολεί...αυτούς τους βλέπω να χάνουν και τα...πλέϊ-όφ.......
με καλυψες μαν...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχει γούστο το πώς προσπερνούν πολλοί το πώς-πόσο ξεδιπλώνει το ταλέντο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Λίονελ Νούνιες και πόσο εκθέτει το Λεμονή για την επιμονή του να τον "χαντακώνει", έτσι απλά για να τη σπάσει στον Ίβιτς και να του σπάει τα νεύρα χρησιμοποιώντας τον ως αλλαγή στο 80'+, ή βγάζοντάς τον έξω για να περάσει το Σίσιτς!!!
Το γεγονός είναι ένα: πώς ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει με επιθετική τριάδα Γκαλλέττι δεξιά, Κοβάσεβιτς κέντρο (εναλλασσόμενο με το Λούα Λούα) και Νούνιες αριστερά.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Vasos αν και σιχαίνομαι να βγάζω και να ζεσταίνω αποφάγια ημερών, επανερχόμενος σε κάτι που ανέφερες αρκετές σελίδες πρίν, θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς συνοικίες του Πειραιά για να ταυτίζεις τους ανθρώπους τους με την καφρίλα -οπαδική ή άλλη. Σε παρακαλώ διπλά μάλιστα, εφόσον δηλώνεις ΚΑΙ εσύ πειραϊκής καταγωγής. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα κέντρο Πειραιά. Οι γονείς μου, και οι δύο από Νίκαια. Σε αυτή τη συνοικία έτυχε να ζήσω μία δεκαετία, όταν η οικογένειά μου γνώρισε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Όταν επανακάμψαμε, μετακομίσαμε σε ακριβό προάστιο της παραλιακής ζώνης. Εγώ παράλληλα έφυγα για εξωτερικό, σε κοσμοπολίτικα μέρη και λαμπρά πανεπιστήμια και επιστρέφοντας, ζώ και 'γώ σε ακριβό προάστιο της παραλιακής ζώνης. Σε βεβαιώνω πώς την καφρίλα που συνάντησα μαζεμένη σε όλα μαζί τα υπόλοιπα μέρη που έζησα, δεν την είδα ποτέ μου στη Νίκαια. Γι' αυτό καλό είναι να μην παρεκλίνεις σε κακά επιλεγμένα και διατυπωμένα -που φτάνουν έως στην έκφραση κοινωνικού ρατσισμού- στερεότυπα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι να τα συγκρίνουμε με τη λογική "ποιος την έχει μεγαλύτερη", άστα φίλε.
Αυτό μάλλον εννοεί ο φίλος, και έχει δίκιο.
Ναι αλλά δεν μας λέει ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ????
Αν τα πάρουμε από καταβολής ποδόσφαιρου Έχουμε Περισσότερα
Αν τα πάρουμε από Ιδρύσεως της Α εθνικής έχουμε Περισσότερα
Αν τα πάρουμε από ιδρύσεως επαγγελματικού ποδόσφαιρου έχουμε περισσότερα
Δηλαδή τι Θέλετε να συγκρίνουμε ???
Για να καταλάβω τι θέλετε να συγκρίνουμε ποιος έχει τους πιο μορφωμένους η τους πιο όμορφους ποδοσφαιριστές????
Για ποδόσφαιρο μιλάμε και  αν δεν κάνω λάθος ΕΔΩ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ!!!!!!!
Αντε γιατι θα ξεχασουμε και αυτά που ξερουμε…..

ferthy μην ασχολείσαι παλλικάρι μου. Το 95 που ήταν όλοι ανέκδοτο "τι δεν έχει δει ένα παιδί 10 χρονών;" είναι για αυτόν χαμένο στην αιωνιότητα. Τότε μετρούσαν τα πρωταθλήματα πριν απ τον Β΄ παγκόσμιο για να έχουν παραπάνω.... Τώρα μετράνε απ το 96 και μετά γιατί δεν τους χρειάζονται. Εχεις μετά απορία γιατί τους λεω πουστοκέφαλους;
1. Το παιδάκι αποζημιώθηκε και με το  παραπάνω…
2. Όπως και να τα μετρήσουμε ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
3. Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμού ΠΟΥΣΤΟΚΕΦΑΛΟΣ έξαλλου ταιριάζει καλυτέρα σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει ότι η μονάδα μέτρησης στο ποδόσφαιρο είναι οι  ΤΙΤΛΟΙ ….

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
..... ότι η μονάδα μέτρησης στο ποδόσφαιρο είναι οι  ΤΙΤΛΟΙ ….
Καλά ρε...αδιάβαστο σε πιάνω...δεν ξέρεις ότι η μονάδα μέτρησης στο ΕΛλΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο είναι πόσες νίκες έχει στο C.L ο Ολυμπιακός...εκτός έδρας???? :jerking: :jerking:

Καλό αδερφέ......:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ1--->Τί κάνει μία τεσσάρα απο τον καλύτερο.....επιχειρηματία της Ελλάδος......
ΥΓ2--->ΟΕΕΕ....είσαι ανίκανος-είσαι κομπλεξικός-ρε μήπως είσαι και Ολυμπιακός????:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τάδε έφη οι βαζέλες για τον...σωφέρ!!!!!

Επισκέπτης
Καλά ρε...αδιάβαστο σε πιάνω...δεν ξέρεις ότι η μονάδα μέτρησης στο ΕΛλΗΝΙΚΟ ποδόσφαιρο είναι πόσες νίκες έχει στο C.L ο Ολυμπιακός...εκτός έδρας???? :jerking: :jerking:

Καλό αδερφέ......:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ1--->Τί κάνει μία τεσσάρα απο τον καλύτερο.....επιχειρηματία της Ελλάδος......
ΥΓ2--->ΟΕΕΕ....είσαι ανίκανος-είσαι κομπλεξικός-ρε μήπως είσαι και Ολυμπιακός????:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τάδε έφη οι βαζέλες για τον...σωφέρ!!!!!
καυλα η παναθα ρε..1.000 χρονια να ζησει..καθε τρεις & λιγο μας διασκεδαζει με ενα σωρο τροπους..τι να λεμε τωρα???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

καυλα η παναθα ρε..1.000 χρονια να ζησει..καθε τρεις & λιγο μας διασκεδαζει με ενα σωρο τροπους..τι να λεμε τωρα???

Το δώρο τους το δώσαμε πάντως την Τετάρτη......χεχεχεχεχε
αντε ρε ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!
αμορφωτοι !!!!!
δεν εχετε ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ!!!!!
εισαστε ΑΣΧΗΜΟΙ ΡΕ!!!!!
ουστ ρε αμορφωτοι!!!!!

100 χρονια Ευρωπαναθα ΡΕ!!!!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αντε ρε ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!
αμορφωτοι !!!!!
δεν εχετε ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ!!!!!
εισαστε ΑΣΧΗΜΟΙ ΡΕ!!!!!
ουστ ρε αμορφωτοι!!!!!
100 χρονια Ευρωπαναθα ΡΕ!!!!!!
Κανόνισε να σε ακούσει ο...κωλοτούμπας!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φιλαράκι Alexandros1976, αδιόρθωτος είσαι τελικά!    :)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αντε ρε ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!
αμορφωτοι !!!!!