podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
...και τον...Μενδρινό!!!!!!!το επιστημονες ξεχασες....
μπουχαχαχαχαχα!!!
...και τον...Μενδρινό!!!!!!!το επιστημονες ξεχασες....
μπουχαχαχαχαχα!!!
αυτος μας ελειπε!!!Κανόνισε να σε ακούσει ο...κωλοτούμπας!!!!!!!
Καλησπερα!!!Φιλαράκι Alexandros1976, αδιόρθωτος είσαι τελικά!
αυτος μας ελειπε!!!
Καλησπερα!!!
Εγω φιλε μιλαω οπως μου μιλανε!!!!!
Πάμε και εμείς για συμπαράσταση???ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν αντεχω αλλο λεμε..τι γελιο ειναι αυτο σημερα???
H αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ βαριεμαι ΠΟΤΕ!!!!Εννοώ, δεν βαρέθηκες να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια?
Και ξέρεις πολύ καλά οτι μαζί τουλάχιστον μιλάμε πολιτισμένα.
Ποιά είναι η καλύτερη σου γκόμενα????Όνομα πές.....Δοκίμασε τότε να ποστάρεις και κάτι που να ΜΗΝ είναι για την ανωτερότητα (εν ίδει Αρείας φυλής) του Ολυμπιακού η για τα τέσσερα που μας ρίξατε προχτές.
Δεν μπορεί, θα έχεις και άλλα ενδιαφέροντα!
Πάντα φιλικά, βεβαίως.
Ποιά είναι η καλύτερη σου γκόμενα????Όνομα πές.....
Σε αυτο το θρεντ μιλαμε ΜΟΝΟ για τον Ολυμπιακο....Δοκίμασε τότε να ποστάρεις και κάτι που να ΜΗΝ είναι για την ανωτερότητα (εν ίδει Αρείας φυλής) του Ολυμπιακού η για τα τέσσερα που μας ρίξατε προχτές.
Δεν μπορεί, θα έχεις και άλλα ενδιαφέροντα!
Πάντα φιλικά, βεβαίως.
Παναθηναϊκος.........Η Σούλα. Η δικιά σου;
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε σταματηστε λεμε..ρεεεεεεεεεεεεεεε θελετε να με στειλετε βραδυατικα???δεν ειναι δυνατον..ΗΜΑΡΤΟΝ..Παναθηναϊκος.........
Σε αυτο το θρεντ μιλαμε ΜΟΝΟ για τον Ολυμπιακο....
ειναι οπαδικο!!!
και καποιος μπηκε και με ψευτικα επιχειρηματα αμφιβαλει γι αυτο...
γι αυτο και του απαντω...
Αλλου μιλαω γι αλλα ζητηματα
Φιλικα
Το κακό είναι οτι νομίζεις και οτι είπες εξυπνάδα τώρα, 28 χρονών μαντράχαλος.....
Kαι εγω που ειμαι 35 χρονων το ιδιο θα ελεγα και μαλιστα μαι με πρασινες ζαρντιερες ...
Με ειδες εμενα να βρισω καποιον?Οπαδικό σημαίνει δηλαδή οτι λέμε τα ίδια και τα ίδια, βρίζουμε τους αλλόθρησκους και μπινελικώνουμε το Βάσο?
Για αυτο ειμαστε αλλοστε εδω να διαλυουμε καθε αμφιβολια.Με ειδες εμενα να βρισω καποιον?
εγω απαντησα σε αμφιβολια για την Κυριαρχια του Ολυμπιακου
τιποτα παραπανω
Πουτσοκεφαλο με αποκαλεσε ο συνοπαδος σου και του επεστρεψα τον χαρακτηρισμο
!!! γυρνα πισω σελιδες να δεις....