Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Αν δεν έχεις δει πως μου πήρες τα περισσότερα ματσάκια στην Τούμπα από το 96 και μετά, τότε είσαι τουλάχιστον παρωπιδιασμένος. Και κανείς δεν λέει ότι είχαμε καλύτερη ομάδα από εσάς. Εννοείται ότι είστε ανώτεροι τα τελευταία 20 χρόνια. Άλλα μπάτζετ, άλλοι παίκτες τι να συζητάμε. Αλλα αφού είσαι καλύτερος έλα και κέρδισέ με με την αξία σου. Και εννοείται ότι θα το πάρετε το πρωτάθλημα φέτος. Του χρόνου όμως;;;;; Μήπως αρχίζεις και φοβάσαι;;;; Γιατί οι έγκυρες φυλλάδες σας όλο και με τον ΠΑΟΚ αρχίζουν να ασχολούνται τελευταία.

Η καραμέλα που δεν έλιωσε ποτέ.
Το κράτος των Αθηνών κτλ.

Μου έφτιαξες το κέφι πρωινιάτικα.
Φόβητρο για πρωτάθλημα ο μπαουγκ  :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για το βούλγαροι, απλά δείχνει το επίπεδό σου!!!! Δεν θα ασχοληθώ.

Στον πούτσο μου.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Η καραμέλα που δεν έλιωσε ποτέ.
Το κράτος των Αθηνών κτλ.

Μου έφτιαξες το κέφι πρωινιάτικα.
Φόβητρο για πρωτάθλημα ο μπαουγκ  :2funny: :2funny: :2funny:

Στον πούτσο μου.

Καλά σας γαμούσε ο καπετάνιος 15 χρόνια, τώρα βγάλατε και γλωσσίτσα και μας κάνετε και μαθήματα ήθους!!!  :2funny: :2funny: Γελοίοι.

Και για να ξέρεις ιστορικά επί βυζαντινής αυτοκρατορίας, οι σλάβοι μέχρι εκεί χάμω έφτασαν. Και γαμούσαν πολύ στα νότια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συναδελφος σου στην κωλοτουμπα. :2funny: :2funny: :2funny:
τι θες και κωλοτρίβεσαι;
εισαγγελέας είσαι;
αν είσαι εισαγγελέας να σου πω.

Ή πιστεύεις πως είναι ο Μελισσανιδης Παναγιά;
Ή μήπως τρως από την πάρτη του; Σου είπα, πίσω από το γραφείο του είχε αφίσα του Λαλιώτη. Αυτό είναι κυριολεκτικό, δεν είναι μεταφορά.
Το τι έκανε σε διαγωνισμούς με μπράβους σε άλλους συμμετέχοντες θες να σου πω; Με τι λεφτά και ποιανού κατέβαινε σε διαγωνισμούς θες να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα τα πιστέψεις;

Τι νόημα έχει;
Μείνε στην πλάνη σου. Ούτως ή άλλως τόσο είναι το μυαλό σου.
Ό,τι ξέρω, το ξέρω, δεν λειτουργώ με ιντερνετικά λινκ και μαλακίες εγώ.

Αν εσύ ζειθς μέσα στο ίντερνετ και δεν ξέρεις στοιχειώδη πράγματα, δεν σου φταίω εγώ.

Πίστεψε ό,τι θες.
Στα αρχίδια μου κιόλας και πολύ ασχολήθηκα με τη μαλακία σου. Έχουμε και δουλειές να κάνουμε σε αντίθεση με εσένα.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Καλά σας γαμούσε ο καπετάνιος 15 χρόνια, τώρα βγάλατε και γλωσσίτσα και μας κάνετε και μαθήματα ήθους!!!  :2funny: :2funny: Γελοίοι.

Και για να ξέρεις ιστορικά επί βυζαντινής αυτοκρατορίας, οι σλάβοι μέχρι εκεί χάμω έφτασαν. Και γαμούσαν πολύ στα νότια

:2funny: :2funny:

Ότι πεις. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Αφού σου έδωσε και πρωτάθλημα ο καπετάνιος, του το ξεχρέωσες με το Βόκωλο.
Αν και συνέχιζες να ανοίγεις τα πόδια για τη γνωστή χορηγία.
Αποκορύφωμα εκείνη η γκολάρα του Καραγκούνη  :2funny: :2funny:

Στα αρχίδια μου το βυζάντιο. Μόνο κακό έκανε στον ελληνισμό.
Αυτά είναι να τα λέτε με τις ξαδέρφες σας εδώ κάτω.
Τι ιστορία να μας μάθει ένας κομιτατζής.  :grin:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Ότι πεις. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Αφού σου έδωσε και πρωτάθλημα ο καπετάνιος, του το ξεχρέωσες με το Βόκωλο.
Αν και συνέχιζες να ανοίγεις τα πόδια για τη γνωστή χορηγία.
Αποκορύφωμα εκείνη η γκολάρα του Καραγκούνη  :2funny: :2funny:

Στα αρχίδια μου το βυζάντιο. Μόνο κακό έκανε στον ελληνισμό.
Αυτά είναι να τα λέτε με τις ξαδέρφες σας εδώ κάτω.
Τι ιστορία να μας μάθει ένας κομιτατζής.  :grin:

Πότε άνοιξα εγώ τα πόδια μου βρε καψερε;;;;

Όντως έκανε κακό στην Ελλάδα το βυζάντιο. Φάγατε εκεί κάτω πούτσα από σλάβους, από αιγυπτίους και πολλούς λαούς ακόμη που συνθέτουν το παζλ της καταγωγής σου!!!!!Και μετά θα μου πεις ήρθε ο στόλος από το usa!!! Δύσκολα είσαι ψηλέ.
Που θα με πεις και κομιτατζή, γκιώνα!!! :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Όντως έκανε κακό στην Ελλάδα το βυζάντιο. Φάγατε εκεί κάτω πούτσα από σλάβους, από αιγυπτίους και πολλούς λαούς ακόμη που συνθέτουν το παζλ της καταγωγής σου!!!!!Και μετά θα μου πεις ήρθε ο στόλος από το usa!!! Δύσκολα είσαι ψηλέ.
Κοφτε ρε αυτην την μαλακια με τον στολο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ok το αποτέλεσμα Χρηστίδη...

αλλά η ομάδα απέχει πολύ από αυτό που περιμένουμε να βλέπουμε.
και εχθές δεν βλεπότανε. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Δεν ξέρω αν φταίει ο Μίτσελ, αλλά δεν μπορεί να φταίει μόνο όταν παίζει καλά η ομάδα και να μη φταέι όταν παίζει χάλια.
ρε τυπε...για ποδοσφαιρο μιλαμε...το θα πει δεν βλεποτανε;;στο ντα λουζ βλεποτανε;;ναι...προχτες;;οχι ...ε και;;η ομαδα εχει δυνατοτητες...αυτο μετραει...ξερεις με ποιον παιζαμε;;με μια τοπ κλας ομαδα...δυο συνεχομενες χρονιες τελικο και μια κατακτηση ...και μια μη κατακτηση με γκολ στο ενεντηφευγα με τσελσι οπου κατα γενικη ομολογια ηταν καλυτερη απο την τσελση...
βαλαμε γκολ νωρις και αυτο ειναι παγιδα...γιατι στο μυαλο των παιχτων υπαρχει ΜΟΝΟ το αποτελεσμα και ΟΧΙ το να χορτασει μπαλλα ο χρηστιδης και ο μοικανος...
ο χρηστιδης και ο μοικανος χορτασανε μπαλλα με την παρι και την μπενφικα στο ντα λουζ αλλα εκει οι παιχτες ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ...
το νοιωθεις;;
ολοι θελουν μπαλλαρα και τεσσαρες...χαιρω πολυ...αλλα και αν δεν παιξω μπαλλαρα και προχωρησω να στεναχωρηθω;;και οταν επαιζα και δεν κερδιζα με λυποτανε κανενας και ελεγε δεν πειοραζει καλα πηγες η εβγαζαν ανεκδοτα για τον γαυρο της ευρωπης αυτοι που τωρα με περισση υποκρισια ασκουν κριτικη και ενδιαφερονται για ''παραγωγη ποδοσφαιρου'' και οχι για αποτελεσμα;;
εισαι στεναχωρημενος δηλαδη εσυ απο προχτες;;ενταξει ολοι θα θελαμε να ειχαμε κανει δεκαπεντε τετ α τετ και να χανοτανε το0 τοπι...αλλα δεν εγινε...παρολαυτα τσιμπησαμε το τριποντακι και προχωραμε...
ρε τι αρρωστεια ειναι αυτη;;τι νεασ κοπης φλωροοπαδοι ειστε εσεις;;ποσο παραμυθιασμενοι μπορει να ειστε;;τι ψαχνετε να βρειτε;;με τι ειστε τελικα ικανοποιημενοι;;τι θελετε;;για να καταλαβω....
το ενα μυριζει τα αλλο βρωμαει...δινετε δικαιωμα στον καθε καρπαζοεισπρακτορα τελειωμενο να σας γλενταει την ωρα που ο ιδιος οταν κανει το βραδυ την προσευχη του πριν πεσει για νανι εκει που δεν μπορει να κοροιδεψει γιατι δεν γινεται ευχεται εστω και τα μισα να ειχε σαν οπαδος απο αυτα που εχετε εσεις...
και εσεις εκει στην κοσμαρα που εχουν φτιαεξει οι δηματοι οι μπραουδακηδες οι τσακιρηδες και σια να κυνηγατε την ουρα σας....
ελεος ρε πια ...νυσαφι...απολαυστε και λιγο ....διασκεδσατε...μπαλλιτσα ειναι  :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ρε κωλοτρυπιδα εσενα δεν σε εστειλα να πας να γαμηθεις;;θυμαμαι λαθος;;ακομα εισαι εδω;;πουλο.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έχεις δίκαιο boy, sorry!! Γενικά για τις μαλακίες που έγραψα, εννοείται πως δεν τις πιστεύω. Αλλά τρελλαίνομαι όταν ακούω περί βουλγάρων και κομιτατζήδων. Sorry!!!!
δεν κανει τιποτα κωλοτρυπα...ροφα μας λιγο το παπαρι και ξεχρεωσες...ολα καλα...

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κοφτε ρε αυτην την μαλακια με τον στολο.
Έχεις δίκαιο boy, sorry!! Γενικά για τις μαλακίες που έγραψα, εννοείται πως δεν τις πιστεύω. Αλλά τρελλαίνομαι όταν ακούω περί βουλγάρων και κομιτατζήδων. Sorry!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Eσυ θα την παρεις την πουτσα στους 16 αν παιξεις με καμια σοβαρη ομαδα.

Οσο για τους λοιπους απογονους που απαντανε εχω να τους πω πως ειναι για γελια οπως για γελια ειναι και η ομαδα τους φετος εκτος εαν παιζει με παραρτηματα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο καραμαλακας εισαι ρε;;ψηφιζεις;;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τι γελας ρε τσιγκολελετα μου γινες και ομαδα.Λουλου.Σε γλεντησε η Λεβαντε μαλακα του βυντρα και του παλαιμαχου χουανφραν.
και επαιζες τελεια προχθες το σινεικο τειχος με την μπενφικα.ετσι ειναι οι ομαδες ρε χαζοβιολη;που πανηγυριζεις κιολας;

Εσύ με το τούρκικο το μπουρδέλο τι ζόρι τραβάς ρε πουστερ21?
Τι κριτήριο έχεις εσύ για το ποια είναι ομάδα ρε πουτανάκι?

ΣινΙκο ρε τουρκόσπορε.
Γαμημένε πουστερ21 μας έχεις δώσει τα φώτα σου για τις γυναίκες που μόνο στην οθόνη του υπολογιστή σου έχεις δει. :2funny:
Φτάνει. Δεν θέλουμε τη γνώμη σου και για τη μπάλα. Γαμημένη πουτανάρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Στον πούτσο μας ξανά.
Για αυτα τα κωλομπαρίστικα καλές είστε.
Πουτσα σουβλα και συγνώμη.
Άντε πούλο και μην μας πρήζεις τα παπάρια.
Μαλάκα. Βούλγαρε.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ με το τούρκικο το μπουρδέλο τι ζόρι τραβάς ρε πουστερ21?
Τι κριτήριο έχεις εσύ για το ποια είναι ομάδα ρε πουτανάκι?

ΣινΙκο ρε τουρκόσπορε.
Γαμημένε πουστερ21 μας έχεις δώσει τα φώτα σου για τις γυναίκες που μόνο στην οθόνη του υπολογιστή σου έχεις δει. :2funny:
Φτάνει. Δεν θέλουμε τη γνώμη σου και για τη μπάλα. Γαμημένη πουτανάρα.
Μιλάς έτσι σε κάποιον που του έκλεψες πρωτάθλημα με ένα δελτίο;;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom