Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και εγω το ειπα χθες οταν ηρθα απο το γηπεδο τετοια πιεση απο ομοδα στο καραισκακη απο το 2004 δεν εχω ξαναδει...και εχουν περασει τσελση λιβερπουλ ρεαλ...τι να κανουμε τωρα? με την μπενφικα πανω δεν σου αρεσε η ομαδα?τωρα ολα τα εχουν γινει που ειπες δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα προχωραμε μπροστα και μονο αυτο....
προφανώς,
αλλά φαντάζομαι έχουμε το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας.
δεν είναι γκρίνια, οκ το αποτέλεσμα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει άλλωστε ούτε αν έχει νικήσει αντίστοιχα έτσι άλλη ομάδα ούτε τίποτα άλλο. Εμένα όμως με ενδιαφέρει μην βλέπω τον Ολυμπιακό έτσι στο γήπεδο, ειδικά μάλιστα εντός έδρας.

Δεν καταλαβαίνω τι όνειρο είχε δει ο Μίτσελ...ή οι παίκτες.
Αυτοί τρέμανε. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί, ειδικά όταν έχεις παίξει έτσι εκτός με την ίδια ομάδα.

Αλλά οκ, τι να πω...ας πούμε πως ήταν έτσι το φεγγάρι τους. Επισημαίνω απλά πως είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τέτοιο. Και δεν μου αρέσει. Να το αλλάξω δεν μπορώ, να το επισημάνω μπορώ ...έστω κι αν με βολεύει το τελικό αποτέλεσμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για πες μας και με τι δικαίωμα θες και απαιτείς ρε μεγαλε. Γιατί ανάθεμα κι αν έχεις δώσει έστω ένα ψιλό για τον ολυμπιακό, έστω να έχεις πάει σε ένα φιλικό τουλάχιστον.
Εκτός κι αν νομίζεις με το να δηλώνεις "γαυράρα" έχεις δικαίωμα να απαιτείς απ' την ομάδα
εχθές ήμουνα στη σουίτα και παρακολουθούσα.
το αν εχω δώσει ή οχι επετρεψέ μου να το ξέρω εγώ. Δεν ρώτησα άλλωστε εγώ κανένα αν έχει δώσει ή όχι έστω και για απλό εισητήριο ώστε να ακούσω τη γνώμη του.
Και ναι, όταν σου λέει ο άλλος πως αλλάζει τον προπονητή γιατί η ομάδα δεν παίζει καλά (γιατί από πλευράς αποτελεσμάτων μια χαρά πήγαινε τότε), φυσικά και έχω απάιτηση πως η ομάδα με τον επόμενο θα παίζει καλύτερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Tυπε το ποσο μαλακας εισαι φανηκε χθες οταν ειπες οτι πληρωσε ο Σαββιδης για να περασει ο παοκ τους ρωσσους στα χαρτια.
Τους ρωσσους που ηταν....ουκρανοι.Για μια υποθεση που ηταν αποδεδειγμενα ενοχη η Μεταλιστ και αναμενομενη η τιμωρια.Απο εκει
και περα πως περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα;
ωχουυυυυ
κάνε μας τη χάρη βρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ! ούτε πλάκα καταλαβαίνεις όταν κάνει κανείς σε άλλον, ούτε τα σοβαρα τα καταλαβαίνεις.
γενικά είσαι εντελώς αστοιχείωτος.
τράβα να κάνεις καμιά βόλτα με καράβι σε καμιά λίμνη γιατί για παραπάνω δεν είσαι.

Επισκέπτης
παρε το σπασιμο της παραδοσης και μετρα μου νικες σου στην τουμπα απο τοτε

και πια προπαγανδα ρε φιλε
μιλας με αριθμους και παλι απο κατω εισαι
ασε τις εβαλα εγω

1994-1995 ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 3-1

1997-1998 ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 2-1

2010-2011 ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 2-1

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
παρε το σπασιμο της παραδοσης και μετρα μου νικες σου στην τουμπα απο τοτε

και πια προπαγανδα ρε φιλε
μιλας με αριθμου και παλι απο κατω εισαι

ειμαι απο κατω σου
δεν εχω ψευδαισθησεις μεγαλειου
αλλα μην με παρομοιάζεις με τον ιωνικο
εχει και η μαλακια τα ορια της

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ωχουυυυυ
κάνε μας τη χάρη βρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ! ούτε πλάκα καταλαβαίνεις όταν κάνει κανείς σε άλλον, ούτε τα σοβαρα τα καταλαβαίνεις.
γενικά είσαι εντελώς αστοιχείωτος.
τράβα να κάνεις καμιά βόλτα με καράβι σε καμιά λίμνη γιατί για παραπάνω δεν είσαι.
Συναδελφος σου στην κωλοτουμπα. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειμαι απο κατω σου
δεν εχω ψευδαισθησεις μεγαλειου
αλλα μην με παρομοιάζεις με τον ιωνικο
εχει και η μαλακια τα ορια της
σου απαντησα σε αυτο
ποτε δεν θα το χωνεψετε
ισως ειστε μικροι
ισως ειστε ηλιθιοι
ποτε δεν θα χωνεψετε οτι την μεγαλυτερη ηττα στην ιστορια σας την εχετε απο τον παοκ (6-1)
οτι την μεγαλυτερη εντος εδρας ηττα την εχετε απο τον παοκ (0-4)
ότι την πρωτη ηττα στο καινουργιο καραιταβλι την εχετε απο τον παοκ
οτι τις περισσοτερες ηττες μεσα στο καραιταβλι απο οποιδηποτε ελληνικη ομαδα τις εχετε απο τον παοκ
οτι η μεγαλυτερη ελληνικη παραδοση σε ηττες τις εχετε απο τον παοκ οταν το να νικησετε τον παοκ εκτος εδρας ηταν ονειρο θερινης νυκτος
οτι στο συνολο οσες φορες σας εχουν νικησει παο και αεκ σας εχει νικησει μονος του ο παοκ

αλλα ξεχασα ολα αυτα δεν εγιναν ποτε ε?

ταγαρια

σε οτι και να αναφερεις εισαι απο κατω

ειδικα στο καραϊσκακης εχεις ιδια στατιστικα επιτυχιας απεναντι μου με τον πανιωνιο περιπου(Κυρίαρχος είναι ο Ολυμπιακός όταν υποδέχεται τον Πανιώνιο στην έδρα του. Σε 50 αγώνες Πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες μετρούν 43 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες)
(Σε συνολικά 54 αγώνες που έχουν γίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και της Super League, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, ο απολογισμός είναι: 40 νίκες του Ολυμπιακού, 8 νίκες του ΠΑΟΚ και 7 ισοπαλίες.)
καποτε πριν 30 χρονια ειχες την τουμπα σου την αλωσα κι αυτην

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Κοιτα ρε μαλακα βγαλανε γλωσσα ακομα και τα παοκια...

Η ομαδα με τα 2 πρωταθληματα

Επισκέπτης
και οπως τσαντιζομε οταν λενε τους προσφυγες τουρκοσπορους ή ρωσσοποντιους
αλλο τοσο και περισσοτερο οταν ορισμενη ηλιθιοι βεβηλωνουν το ονομα του στρατηγου Γεωργιου Καραϊσκακη
ειδικα τα μπαοκια που φωναζαν για τους νεκρους μας το <ηρωϊκο> γι αυτους θρυλε θυμισου το 81 κτλ κτλ....μολις πεθαναν τα παιδακια τοτε σταματησαν....αλλιως ακομα θα το φωναζαν
συφιλιαστικα
σιχτιρ
παω να φαω μια κρεπα  :grin: εεε μπουγατσα με μερεντα ηθελα να πω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και οπως τσαντιζομε οταν λενε τους προσφυγες τουρκοσπορους ή ρωσσοποντιους
αλλο τοσο και περισσοτερο οταν ορισμενη ηλιθιοι βεβηλωνουν το ονομα του στρατηγου Γεωργιου Καραϊσκακη
ειδικα τα μπαοκια που φωναζαν για τους νεκρους μας το <ηρωϊκο> γι αυτους θρυλε θυμισου το 81 κτλ κτλ....μολις πεθαναν τα παιδακια τοτε σταματησαν....αλλιως ακομα θα το φωναζαν
συφιλιαστικα
σιχτιρ
παω να φαω μια κρεπα  :grin: εεε μπουγατσα με μερεντα ηθελα να πω
μην τρως τετοιες μαλακιες ρε.και τετοια ωρα κιολας.

Επισκέπτης
Κοιτα ρε μαλακα βγαλανε γλωσσα ακομα και τα παοκια...

Κοιτα ρε μαλακα βγαλανε γλωσσα ακομα και τα παοκια...ΜΠΑΟΚΙΑ

AKOMA ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ  :2funny: ΚΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1946  :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
τουλαχιστον η αεκ εδειξε μια ομαδαρα με σαμπανατζοβιτς, σαβεφσκι, τσαρτα, αλεξανδρη, δημητριαδη

αυτοι τι σκατα εχουν δειξει

μια ζωη ενα μηδενικο με μπουγατσα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τουλαχιστον η αεκ εδειξε μια ομαδαρα με σαμπανατζοβιτς, σαβεφσκι, τσαρτα, αλεξανδρη, δημητριαδη

αυτοι τι σκατα εχουν δειξει

μια ζωη ενα μηδενικο με μπουγατσα

έτσι έτσι
οι αληθειες συνεχιζονται
συνεχισε...

Επισκέπτης
έτσι έτσι
οι αληθειες συνεχιζονται
συνεχισε...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΗ....ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ....Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗς ΤΟΥΜΠΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΗ...ΣΕ ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΕΝΕΤΙΔΗ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom