Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες λεμε μην δινετε αξια στους ανυπαρκτους...μην ασχολειστε σοβαρα...μονο μπινελικια...ανθρωπακια που πονανε ειναι...ξερεις τι ειναι να ειναι ο θρυλος δυναστης στην ελλαδα και να να εχει αξιοπρεπεστατη παρουσια στην ευρωπηςςμεγακος πονος...
οταν κανανε πορεια οι ψευτες τρωγανε καβλι εδω και δικαιολογιοντουσαν οτι στην ευρωπη προχωρανε αλλα εδω τους τρωει η μαρμαγκα-παραγκα...
για φανταστειτε τωρα την θεση τους που ο θρυλκος γαμαει και σε ελλαδα και σε ευρωπη...που να αντεξει ο ανθρωπος τοσο πονο  :2funny:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Όποιος δεν έχει επιχειρήματα απλά βρίζει, όποιος έχει κόμπλεξ κατωτερότητας προσπαθεί να το κρύψει πίσω από μια οθόνη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όποιος δεν έχει επιχειρήματα απλά βρίζει, όποιος έχει κόμπλεξ κατωτερότητας προσπαθεί να το κρύψει πίσω από μια οθόνη.
ετσι...γιαυτο τραβα γαμησου με το καλο αλλοιως σου κανω μοστρα το καβλι μου με πιμι και παι σου δημιουργω υπαρξιακα στην τρυφερη παιδικη ηλικια που εισαι...
εσυ αποφασιζεις...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Ρε συ απλά έχω στερέψει μαζί σας.
Δε γίνεται κάθε χρόνο,κάθε φορά να λέμε τα ίδια.
Αντί να το βουλώσετε μια και καλή και να παραδεχτείτε ότι είστε τα πουτανάκια μας, συνεχίζετε να κωλοτρίβεστε.
Ε στις πουτάνες μόνο μπινελίκια.
Ο λόγος ποτέ δεν έπιασε.

Οπότε σαλτα και γαμήσου και μην κωλοτρίβεσαι άλλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσύ με το τούρκικο το μπουρδέλο τι ζόρι τραβάς ρε πουστερ21?
Τι κριτήριο έχεις εσύ για το ποια είναι ομάδα ρε πουτανάκι?

ΣινΙκο ρε τουρκόσπορε.
Γαμημένε πουστερ21 μας έχεις δώσει τα φώτα σου για τις γυναίκες που μόνο στην οθόνη του υπολογιστή σου έχεις δει. :2funny:
Φτάνει. Δεν θέλουμε τη γνώμη σου και για τη μπάλα. Γαμημένη πουτανάρα.
Η γνωμη μου ειναι και η γνωμη δικη σας ρε ψωλαρπαχτρα.Εσεις γιουχαρετε συνεχεια το εμετικο θεαμα που παρουσιαζουν
τα αστερια.Με το ζορι 12 χιλιαδες διαρκειας πουλησατε.Κατσε τωρα να πανηγυριζεις την νικη που πετυχες παιζοντας 90 λεπτα
αμυνα κανοντας τον σταυρο σου.Ετσι ειναι οι ομαδες ρε πισωγλεντοπουλε;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Η γνωμη μου ειναι και η γνωμη δικη σας ρε ψωλαρπαχτρα.Εσεις γιουχαρετε συνεχεια το εμετικο θεαμα που παρουσιαζουν
τα αστερια.Με το ζορι 12 χιλιαδες διαρκειας πουλησατε.Κατσε τωρα να πανηγυριζεις την νικη που πετυχες παιζοντας 90 λεπτα
αμυνα κανοντας τον σταυρο σου.Ετσι ειναι οι ομαδες ρε πισωγλεντοπουλε;

Ναι έτσι είναι ρε τρύπιε κι αν σου αρέσει.
Αλλιώς πήγαινε στην Γ' να βρεις καλύτερες.

Κάνε μας μια πίπα τώρα πουστερ21 και τράβα να κλάψεις αλλού.
Δε σε γαμάμε βρωμόπουστα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι έτσι είναι ρε τρύπιε κι αν σου αρέσει.
Αλλιώς πήγαινε στην Γ' να βρεις καλύτερες.

Κάνε μας μια πίπα τώρα πουστερ21 και τράβα να κλάψεις αλλού.
Δε σε γαμάμε βρωμόπουστα.
Μπραβο που το παραδεχεσαι τραβελοπουστα.
Βαλε το φουρο σου τωρα και αει στην συγγρου,και στειλε την εισπραξη στον λογαριασμο για το γηπεδο της ΑΕΚ. :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Βαλε το φουρο σου τωρα και αει στην συγγρου,και στειλε την εισπραξη στον λογαριασμο για το γηπεδο της ΑΕΚ. :grin:

Μπράβο που το κατάλαβες πουτανογέννημα.
Κάνε μια πίπα τώρα όπως μόνο εσύ ξέρεις και συνέχισε το επάγγελμα που κληρονόμησες. :fuck1:  :pipa1:
πουστερ21 ετοιμασου να σου γινει ο κωλος ακομα φαρδυτερος στο χαμαμ  :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

πουστερ21 καλα κανεις και μας διαφημιζεις το καινουριο μπουρδελο σου στο μπου.ηρθες να το πεις στο πιο καταλληλο σαϊτ  :S
οταν ανοιξει,θα ειναι το καλυτερο στουντιο,με την πιο γαμιολα πουτανα μεσα  :2funny:
εσα για λεσα,αεκ πριγκηπεσα,ανοιξε τα μπουτια σου,για να μπουμε μεσα

[size=40pt]ΠΟΥΣΤΕΡ21[/size]

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Μπράβο που το κατάλαβες πουτανογέννημα.
Κάνε μια πίπα τώρα όπως μόνο εσύ ξέρεις και συνέχισε το επάγγελμα που κληρονόμησες. :fuck1:  :pipa1:
πουστερ21 ετοιμασου να σου γινει ο κωλος ακομα φαρδυτερος στο χαμαμ   :2funny:

μπουρδελο τυπε,μπουρδελο.σε λιγο καιρο ανοιγει το καλυτερο μπουρδελο της ελλαδας.  :rockon:
καλα αφου ο πουστερ21 ελεγε οτι δεν παει να γαμισει με τον κωλο σε μπουρδελα,πως θα παει εκει οταν εχει παιχνιδι τσοντα;  :think:

Επισκέπτης
ρε τυπε μπηκες στο νημα του ολυμπιακου να πεις τι;;;
οτι θα γινεις του χρονου ομαδα;;;
και περιμενεις να μην ακουσεις μπινελικια απο τον χρηστιδη και λοιπους;
Ακου τωρα και διαβασε
γινε πρωτα του ΧΡΟΝΟΥ οπως λες ομαδα διεκδηκισε πρωταθλημα και μετα ελα να τα πουμε
Που γαμω τον βαζελο μου γαμω, εκτος απο τα σαπακια του βαζελου πηρατε και την πατουρα του και κερδιζετε στο 90 φευγα με μουφες φαουλ....αλλα εκει η διαιτησια ειναι καλη

Σαν τον αλλον τον μαλακα που εβαλε βιντεακι του Παρασιδη,,,, ου να μου χαθητε ανθελληνες....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε τυπε...για ποδοσφαιρο μιλαμε...το θα πει δεν βλεποτανε;;στο ντα λουζ βλεποτανε;;ναι...προχτες;;οχι ...ε και;;η ομαδα εχει δυνατοτητες...αυτο μετραει...ξερεις με ποιον παιζαμε;;με μια τοπ κλας ομαδα...δυο συνεχομενες χρονιες τελικο και μια κατακτηση ...και μια μη κατακτηση με γκολ στο ενεντηφευγα με τσελσι οπου κατα γενικη ομολογια ηταν καλυτερη απο την τσελση...
βαλαμε γκολ νωρις και αυτο ειναι παγιδα...γιατι στο μυαλο των παιχτων υπαρχει ΜΟΝΟ το αποτελεσμα και ΟΧΙ το να χορτασει μπαλλα ο χρηστιδης και ο μοικανος...
ο χρηστιδης και ο μοικανος χορτασανε μπαλλα με την παρι και την μπενφικα στο ντα λουζ αλλα εκει οι παιχτες ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ...
το νοιωθεις;;
ολοι θελουν μπαλλαρα και τεσσαρες...χαιρω πολυ...αλλα και αν δεν παιξω μπαλλαρα και προχωρησω να στεναχωρηθω;;και οταν επαιζα και δεν κερδιζα με λυποτανε κανενας και ελεγε δεν πειοραζει καλα πηγες η εβγαζαν ανεκδοτα για τον γαυρο της ευρωπης αυτοι που τωρα με περισση υποκρισια ασκουν κριτικη και ενδιαφερονται για ''παραγωγη ποδοσφαιρου'' και οχι για αποτελεσμα;;
εισαι στεναχωρημενος δηλαδη εσυ απο προχτες;;ενταξει ολοι θα θελαμε να ειχαμε κανει δεκαπεντε τετ α τετ και να χανοτανε το0 τοπι...αλλα δεν εγινε...παρολαυτα τσιμπησαμε το τριποντακι και προχωραμε...
ρε τι αρρωστεια ειναι αυτη;;τι νεασ κοπης φλωροοπαδοι ειστε εσεις;;ποσο παραμυθιασμενοι μπορει να ειστε;;τι ψαχνετε να βρειτε;;με τι ειστε τελικα ικανοποιημενοι;;τι θελετε;;για να καταλαβω....
το ενα μυριζει τα αλλο βρωμαει...δινετε δικαιωμα στον καθε καρπαζοεισπρακτορα τελειωμενο να σας γλενταει την ωρα που ο ιδιος οταν κανει το βραδυ την προσευχη του πριν πεσει για νανι εκει που δεν μπορει να κοροιδεψει γιατι δεν γινεται ευχεται εστω και τα μισα να ειχε σαν οπαδος απο αυτα που εχετε εσεις...
και εσεις εκει στην κοσμαρα που εχουν φτιαεξει οι δηματοι οι μπραουδακηδες οι τσακιρηδες και σια να κυνηγατε την ουρα σας....
ελεος ρε πια ...νυσαφι...απολαυστε και λιγο ....διασκεδσατε...μπαλλιτσα ειναι  :helpplea:
ωραία όλα αυτά αλλά τα ακούω βερεσέ
εγώ δεν αμφισβήτησα ούτε τα προηγούμενα αποτελέσματα ούτε τις εμφανίσεις.
Κρίνω αυτόν τον αγώνα και μόνο.

Ούτε βάζω στη ζυγαριά να ζυγίσω.

Είπαμε, το αποτέλεσμα οκ, παπαλα.
Αποτελέσματα έπαιρνε και ο Ζαρντίμ. Και έφυγε. Εσένα αυτό δεν σου άρεσε, εγώ ήθελα να φύγει. Το βλέπουμε διαφορετικά το θέμα.

Από κει και πέρα, εγώ βλέπω πως δύο συνεχόμενα ματς (ΠΑΟ και Μπενφίκα) ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε την μπάλα που περίμενα και είμαι σίγουρος πως περίμεναν πολλοί.
Δικαιολογίες για αυτό μπορώ να βρω μόνο δύο.
Πως δεν είχε παίκτη ετοιμοπόλεμο να πάρει μπάλα στο κέντρο και να την κρατήσει και να τη σπάσει.............
ή
πως κλατάρουνε οι παίκτες λόγω έλλειψης σωστής προετοιμασίας μιας και ήρθανε οι περισσότεροι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Από τη στιγμή που είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού έχω γνώμη για την ομάδα μου. Αν ήμουνα φίλαθλος της οποιασδήποτε άλλης ομάδας θα έλεγα στα αρχίδια μου για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός παίζει έτσι.

Αλλά το να λέω πως πήρα δύο νίκες που θα μπορούσα να είχα χάσει και να μη λέω τίποτα, σημαίνει πως δέχομαι να παίζω έτσι συνέχεια και κάποια στιγμή θα την πληρώσω.

Στα πόσα ματς συνεχόμενα έτσι θα αρχίσεις να λες εσύ πως κάτι τρέχει;
Ούτε είπα να πάρουμε κεφάλι καποιου ούτε τίποτα. Απλά γράφω αυτό που καταλαβαίνω εγώ βλέποντας δύο συνεχόμενα ματς να μην παίζει καλά.

Ούτε γκρίνιαξα καθόλου. Αλλά δεν μπορείς να λες πως δεν σε νοιάζει. Γιατί αν δεν σε νοιάζει, την επόμενη φορά θα το πληρώσεις.

Επισκέπτης
:2funny:

Συνημμένα

• olympilagos.jpg
    olympilagos.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υ.Γ. από το να είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση όταν χάνω και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα όταν κερδίζω, προτιμώ να είμαι διαρκώς ανικανοποίητος και να ζητάω ΚΑΙ να κερδίζω ΚΑΙ να παίζω μπάλα. Και αυτά περί του τι ομάδα είναι η Μπενφίκα κλπ, τα ακούω βερεσέ. Η ίδια ομάδα ήταν και στο Νταλούζ και έπαιξες πολύ καλύτερα. Γιατί λοιπόν η μεταμόρφωση εδώ; Μπορεί να είχανε όλοι τα εντερικά τους ρε αδερφε, οκ, δεν είναι κακό. Αλλά δεν θέλω να ξαναδώ έτσι την ομάδα

Δηλαδή άμα παίξει έτσι με τον ΠΑΟΚ και νικήσει με 1-0 θα είσαι ευχαριστημένος;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
προτιμώ να είμαι διαρκώς ανικανοποίητος και να ζητάω ΚΑΙ να κερδίζω ΚΑΙ να παίζω μπάλα.

Γίνε μπάγερν τότε. Δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που να νικάει και να παίζει μπαλάρα συνέχεια. Βασικά φέτος ακόμα κι η μπάγερν σε ορισμένα ματς δε βλέπεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom