Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γίνε μπάγερν τότε. Δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που να νικάει και να παίζει μπαλάρα συνέχεια. Βασικά φέτος ακόμα κι η μπάγερν σε ορισμένα ματς δε βλέπεται
ρε συ... έλεος.
δηλαδή εσύ είσαι ικανοποιημένος από προχθές που ήταν για δεύτερο αγώνα η ίδια εικόνα;
Και με τον ΟΦΗ που ήμουνα πάλι μέσα μπαλάρα ΔΕΝ παίξαμε, αλλά τουλάχιστον εκεί έλεγες πως είχες κατοχή, βαριόντουσαν και ακόμα και στο ρελαντί έβαλαν 5.
Ναι, αλλά με τη Μπενφίκα δεν κατεβαίνεις να παίξεις ρελαντί.

Γιατί όσο λέγαμε πως η βροχή και ο διαιτητής μας έκλεψε τη νίκη στο Νταλουζ, άλλο τόσο προχθές δεν υπήρχε άνθρωπους δίπλα μου που να μη συχτίριζε αυτό που έβλεπε και το πούλημα της μπάλας.

Το να το δεις και να το πεις, δεν είναι γκρίνια. Αλλά το να μην το πεις και να λες οτι όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται τίποτα διόρθωση είναι μαλακία.
Απο τα αποτελέσματα μια χαρά ικανοποιημένος είμαι. Θέλω παραπάνω. Ολυμπιακός είμαι. Πάντα θέλω παραπάνω. Πόσω μάλλον όταν έχω λόγο να το ζητάω το παραπάνω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και κάτι ακόμα. Μόλις έπαιρνε μπάλα ο Τσόρι, αμέσως έπαιρνε ανάσα η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άλλο Τούμπα και άλλο τρούμπα
στην Τρούμπα οι πουτάνες φορούσανε προφυλακτικά και δεν γεννούσανε.
Οπότε σε άλλο λιμάνε μάλλον τεκνοποίησαν οι Αμερικανοι

ε, δεν έχει και πολλά μεγάλα η Ελλάδα.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυπε μπηκες στο νημα του ολυμπιακου να πεις τι;;;
οτι θα γινεις του χρονου ομαδα;;;
και περιμενεις να μην ακουσεις μπινελικια απο τον χρηστιδη και λοιπους;
Ακου τωρα και διαβασε
γινε πρωτα του ΧΡΟΝΟΥ οπως λες ομαδα διεκδηκισε πρωταθλημα και μετα ελα να τα πουμε
Που γαμω τον βαζελο μου γαμω, εκτος απο τα σαπακια του βαζελου πηρατε και την πατουρα του και κερδιζετε στο 90 φευγα με μουφες φαουλ....αλλα εκει η διαιτησια ειναι καλη

Σαν τον αλλον τον μαλακα που εβαλε βιντεακι του Παρασιδη,,,, ου να μου χαθητε ανθελληνες....
Ποια μουφα φάουλ βρε παραχαράκτη:;; Αυτά που λες είναι αστειότητες ασε που δεν μου έδωσε Πέναλντι πεντακάθαρο προχθές.

Και δε μου λες εσείς σε ποιο λεπτό ακριβώς κερδίσατε:;;;

Και εννοείται πως του χρόνου θα κάνω ομάδα. Όμως μέχρι τότε και για πάντα θα χαίρομαι να γελάω με την γελοιότητά σας. Εδώ ο άλλος γράφει για την ΑΕΚ κτλ κτλ. Δεν ντρέπεται δλδ, που την κλέψατε στα χαρτιά ένα καθαρότατο πρωτάθλημα βάζοντας την επο να ακυρώσει δελτίο που η ίδια είχε επικυρώσει. Αν έπαιρνε η ΑΕΚ τότε πρωτάθλημα δεν θα έπεφτε ποτέ. Και εσείς θα χάνατε πολλά λεφτα, τόσο απαραίτητα για την διατήρηση της "τάξης". Αλλά να σε δω όταν η Ελλάδα δεν βγάζει απευθείας ομίλους. Μόνο οι ομάδες που μπορούν να περάσουν σε διπλούς αγώνες (κάτι εξωτικό και άγνωστο για εσάς) θα παίζουν ομίλους. Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά και η αξιοπρέπεια και η αυτοεκτίμηση είναι πιο σημαντικά πράγματα. Εμένα το κούτελό μου είναι καθαρό. Να τους χαίρεστε τους τίτλους, όπως το περσινό κύπελλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ρε συ... έλεος.
δηλαδή εσύ είσαι ικανοποιημένος από προχθές που ήταν για δεύτερο αγώνα η ίδια εικόνα;
Και με τον ΟΦΗ που ήμουνα πάλι μέσα μπαλάρα ΔΕΝ παίξαμε, αλλά τουλάχιστον εκεί έλεγες πως είχες κατοχή, βαριόντουσαν και ακόμα και στο ρελαντί έβαλαν 5.
Ναι, αλλά με τη Μπενφίκα δεν κατεβαίνεις να παίξεις ρελαντί.

Γιατί όσο λέγαμε πως η βροχή και ο διαιτητής μας έκλεψε τη νίκη στο Νταλουζ, άλλο τόσο προχθές δεν υπήρχε άνθρωπους δίπλα μου που να μη συχτίριζε αυτό που έβλεπε και το πούλημα της μπάλας.

Το να το δεις και να το πεις, δεν είναι γκρίνια. Αλλά το να μην το πεις και να λες οτι όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται τίποτα διόρθωση είναι μαλακία.
Απο τα αποτελέσματα μια χαρά ικανοποιημένος είμαι. Θέλω παραπάνω. Ολυμπιακός είμαι. Πάντα θέλω παραπάνω. Πόσω μάλλον όταν έχω λόγο να το ζητάω το παραπάνω.

Είμαι ικανοποιημένος που με τέτοια σκατά εμφάνιση και με τέτοια απόδοση που έπιασε ο αντίπαλος καταφέραμε να νικήσουμε. Με τίποτ' αλλο δεν είμαι ικανοποιημένος και νομίζω κανείς άλλος, εννοείται αυτό και δε χρειάζεται να το λες και να το λες συνέχεια.
Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι σε πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι δεν περιμένεις από καμιά ομάδα να πιάσει σούπερ απόδοση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Και κάτι ακόμα. Μόλις έπαιρνε μπάλα ο Τσόρι, αμέσως έπαιρνε ανάσα η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο.

Κι αυτό το ξέρουμε ρε μόικαν, μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που "ξέρει μπάλα". Δεν τον έβαλε απ' την αρχή γιατί ήταν τραυματίας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Αλλά να σε δω όταν η Ελλάδα δεν βγάζει απευθείας ομίλους.

Προς τα παρόν πάντως ακόμα η ελλάδα θα βγάζει απευθείας σε ομίλους χάρης σε μας. Κανονίστε να κερδίσετε κι εσείς σήμερα για να το σιγουρέψουμε

Επισκέπτης
Προς τα παρόν πάντως ακόμα η ελλάδα θα βγάζει απευθείας σε ομίλους χάρης σε μας. Κανονίστε να κερδίσετε κι εσείς σήμερα για να το σιγουρέψουμε
οταν ειναι να βγει ο μπαοκ πρωτος ε τοτε το κανονιζουμε να παιξει διπλου αγωνες
φιξαμπλε :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποια μουφα φάουλ βρε παραχαράκτη:;; Αυτά που λες είναι αστειότητες ασε που δεν μου έδωσε Πέναλντι πεντακάθαρο προχθές.

Και δε μου λες εσείς σε ποιο λεπτό ακριβώς κερδίσατε:;;;

Και εννοείται πως του χρόνου θα κάνω ομάδα. Όμως μέχρι τότε και για πάντα θα χαίρομαι να γελάω με την γελοιότητά σας. Εδώ ο άλλος γράφει για την ΑΕΚ κτλ κτλ. Δεν ντρέπεται δλδ, που την κλέψατε στα χαρτιά ένα καθαρότατο πρωτάθλημα βάζοντας την επο να ακυρώσει δελτίο που η ίδια είχε επικυρώσει. Αν έπαιρνε η ΑΕΚ τότε πρωτάθλημα δεν θα έπεφτε ποτέ. Και εσείς θα χάνατε πολλά λεφτα, τόσο απαραίτητα για την διατήρηση της "τάξης". Αλλά να σε δω όταν η Ελλάδα δεν βγάζει απευθείας ομίλους. Μόνο οι ομάδες που μπορούν να περάσουν σε διπλούς αγώνες (κάτι εξωτικό και άγνωστο για εσάς) θα παίζουν ομίλους. Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά και η αξιοπρέπεια και η αυτοεκτίμηση είναι πιο σημαντικά πράγματα. Εμένα το κούτελό μου είναι καθαρό. Να τους χαίρεστε τους τίτλους, όπως το περσινό κύπελλο.
στην τελική, από δω το φέρνετε, από κει το φέρνετε, τελικά πάντα οι άλλοι σας φταίνε.
Αλλά στην τελική ποτέ δεν έχετε ομάδα ικανή για κάτι παραπάνω. Όλο με ΘΑ.

Φτιάχτε πρώτα ομάδα και μακάρι να το πάρετε ...
κι εμείς ανταγωνισμό θέλουμε. Βαρεθήκαμε να παίζουμε κάθε χρόνο με καφενεία που διαβάζουνε τον καφέ πότε ΘΑ φτιαξουνε ομάδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είμαι ικανοποιημένος που με τέτοια σκατά εμφάνιση και με τέτοια απόδοση που έπιασε ο αντίπαλος καταφέραμε να νικήσουμε. Με τίποτ' αλλο δεν είμαι ικανοποιημένος και νομίζω κανείς άλλος, εννοείται αυτό και δε χρειάζεται να το λες και να το λες συνέχεια.
Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι σε πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι δεν περιμένεις από καμιά ομάδα να πιάσει σούπερ απόδοση.
σε όλα δίκιο έχεις.
εμένα απλά με κάνει να αγχώνομαι το γεγονός πως σε δύο συνεχόμενα ματς παίξαμε με το ίδιο πρόβλημα: στο κέντρο.
αυτό με προβληματίζει. Και το συζητάω. Από κει και πέρα δεν με χαλάει καθόλου που είμαι πάνω στο άλογο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
σε όλα δίκιο έχεις.
εμένα απλά με κάνει να αγχώνομαι το γεγονός πως σε δύο συνεχόμενα ματς παίξαμε με το ίδιο πρόβλημα: στο κέντρο.
αυτό με προβληματίζει. Και το συζητάω. Από κει και πέρα δεν με χαλάει καθόλου που είμαι πάνω στο άλογο.

Υπάρχει πρόβλημα δημιουργηκότητας στο κέντρο το οποίο μεγαλώνει όταν λείπει κι ο τσόρι, το έχουμε επισημάνει όλοι μας πολλές φορές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπάρχει πρόβλημα δημιουργηκότητας στο κέντρο το οποίο μεγαλώνει όταν λείπει κι ο τσόρι, το έχουμε επισημάνει όλοι μας πολλές φορές.
και ειδικά όταν ο Σαβιόλα είναι αλλού.
Τόσες μεταγραφές κάναμε πάντως...και τελικά αμυντικό χαφ και οργανωτή ακόμα δεν έχουμε βρει καλά καλά.
Αυτός ο Τόρρες γμτ...πότε θα παίξει άραγε;

Επισκέπτης
Ερχεται ο γαμια σας...

Συνημμένα

• ΒΟΥΚΙΤΣ 3.jpg
    ΒΟΥΚΙΤΣ 3.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 9

Επισκέπτης
σε όλα δίκιο έχεις.
αδελφε συμφωνω σε ολα σχεδον μαζι σου
μην ξεχνας ομως οτι φετος 2 παιχτες που μπορουσαν να δωσουν λυσεις στα χαφ και στη δημιουργια παιχνιδιου ειναι μονιμος εξω με τραυματισμο κι εναν τριτο πουλησαμε στη τζενοα
και οκ πες ΙΜΠΑΓΑΣΑ ειναι ηδη βετερανος αλλα το 20 λεπτακι το χει
κι αυτος ο Τορρες δεν καταλαβα τι σκατα τραυματισμο εχει και δεν εχει ακουμπισει μπαλα....
και πριν με κραξουν καποιοι τον Τορρες τον ολυμπιακο τον θεωρω κοφτη οπως ειναι η ομαδα παρα φουλ μπακ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.877
Πόντοι
26.141
εδω θα παρει πρωταθλημα ο βαζελος

Ομάδα ράγκμπι το "τριφύλλι"
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι άρχισε τις διαδικασίες για την ίδρυση τμήματος ράγκμπι. Μάλιστα την Πέμπτη στο γήπεδο της Λεωφόρου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση "ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει σε μια σειρά αγώνων (τουρνουά) με στόχο την προώθηση, τη διαφήμιση και τη διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα".

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, ανέφερε: "Καλωσορίζουμε το ράγκμπι στον Παναθηναϊκό. Αυτή την προσπάθεια που γίνεται και για το μεγάλωμα του Συλλόγου και για την εξάπλωση του ράγκμπι. Πρέπει ο Έλληνας να μάθει αυτό το άθλημα και να διαδοθεί από σήμερα και μέσω του Παναθηναϊκού".

Ο προπονητής Γιώργος Τσατσαρώνης τόνισε: "Είναι τιμή μας που γινόμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ανάπτυξη. Από τώρα και στο εξής δουλειά. Πρέπει να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Θα δώσουμε και την ψυχή μας".

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οι μαρινακισμενοι θα διδαξουν ηθος την κυριακη αμα στραβωσει το ματς ? Τι πιστευετε ??

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Οι μαρινακισμενοι θα διδαξουν ηθος την κυριακη αμα στραβωσει το ματς ? Τι πιστευετε ??

τυπε το ματσακι της αεκ με τον πανναξιακο γυριζει;  :S
θα ειναι ντερμπι,ε; βεβαια η αεκ δεν ειναι του επιπεδου του πανναξιακου,αλλα μπορει να αποφυγει τον διασυρμο  :birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
Αν έπαιρνε η ΑΕΚ τότε πρωτάθλημα δεν θα έπεφτε ποτέ. Και εσείς θα χάνατε πολλά λεφτα, τόσο απαραίτητα για την διατήρηση της "τάξης". Αλλά να σε δω όταν η Ελλάδα δεν βγάζει απευθείας ομίλους. 
Eμένα το κούτελό μου είναι καθαρό. 
το χασαμε το πρωταθλημα 1-2 χρονια πριν και 1-2 μετα απο τοτε που λες οτι "κλεψαμε" το πρωταθλημα της αεκουλας...και τι εγινε μας κλασατε μια μαντρα αρχιδια...ειδαμε την εκτοξευση του βαζελου οταν πηγε αυτος στη θεση μας στο τσουλου...

οσο για το καθαρο κουτελο,ειναι τουλαχιστον γελοιο οπαδος των 4 μεγαλων ομαδων στην ελλαδα(+αρης,πανιωνιος και κανα δυο αλλες)να μιλα για καθαρο κουτελο....να μιλησουμε για το ποιος το εχει πιο βρωμικο ναι,αλλα καθαρο με τιποτα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάει και ο Εντινγκα...
έχουμε που έχουμε λειψό κέντρο...